Yaşımdan midir anlamadm ama son bı senedir seks aşırı istek duyuyorm ansızın aklıma geliyor ve sevişmek istiyorum belki şu an kötü yorum yapanlarıniz olacak ama ben kendimi bile taniyamiyorum bazen diyorum hiç tanimadigim birileri olsun konusaym güzel bı gece geçireyim sapkınlık yapacak birini istemiyorum ve bu istek gittikçe artıyor bende guzel bı kizim çok kişi var istesem hemen ayarlarm ama tanıdıklarım arasında öyle bı duruma düşmek istemiyorum bu isteği nasıl bastirabilirim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılinsan 15 yaşları civarında evlenmeye programlanmis. Ama zamanin şartları evlilik yaşını yukarı çekti. buda insan Fizyolojisine maalesef aykırı. Özellikle bayanlarınkine. Çünkü bayanların isteği erkeklerin en az üç katıdır ama asla belli etmezler. En yakın kız arkadaşlarına bile söyleyemezler.
İstek geliyor ve mastta başlıyorsun. Biraz zevk almaya başlıyor. Beynin, eline vajinadan çekil diye talimat veriyor. Elini çekiyorsun. Orgazm olduğunu zannediyorsun ama sadece biraz ıslandın, o kadar. Önce içini bir pişmanlık kapsıyor. 2-3 dk sonra ise isteğin azalacağına daha fazla artıyor. 2-3-4-5-6-7-8-9 kez mastürbasyon yapsan bile isteğin bitmiyor. Aksine her masttan sonra daha fazla artıyor.
Tam rahatlama olmadığı İçin sosyal hayatta herşeyden etkileniyorsun her sabah uyandığında ve her akşam eve geldiğinde kilodunun ıslak olduğunu görüyorsun. İsteğin seni aşırı zorluyor.
şöyle düşün, önüne en sevdiğin çikolatalı pastayı koyuyorlar ve sana sadece çok küçük bir dilim veriyorlar. Onu yedikten sonra isteğin azalacağına daha da artar.
pastanın tamamına saldırmamak İçin kendini zor tutarsın. 😊😊 tam olarak durumun işte bu. Bundan kimseye hatta ileride eşine bile bahsedemezsin.
Bunun çözünü orgamz olmayı öğrenmek. Bu sayede haftada 3-4 kez mastürbasyon yaparak tam rahatlama yi sağlarsan ve yerli yersiz istek gelmemiş olur. Yani aynen evlilerde olduğu gibi düzenli ilİSKİ yerine düzenli mastürbasyon. Ama hatalı mastürbasyon teknikleri değil. Çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon teknikleri var, onları kullanmanı tavsiye ederim. Bu sadeye önce orgazm olma alışkanlığını daha sonrada kısa sürede orgazm olma alışkanlığını kazanırsın.
Eğer bu alışkanlığı kazanamazsan evlenene kadar bu şekilde sürer gider. Buda evlilikte cinsel hayatıni olumsuz etkileyebilir
peki sen orgamz oluyormusun?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılYalnız erkeklerle yapman lazım onlardan sır çıkmaz ve açıklayacak kimseleri yoktur zaten. Her şeyini fake yaparsın birde adres olarak otele veya onun evine gidersen sorun olmaz emin ol. O kadar da takma bu konuyu
02 Yorumla
Soran+1 yıl🤣🤣 iyi güzelde alnında ben yalnızım diye yazmıyor bu adamların
Soran+1 yılBu profili çok aradın mı
+1 yılKendine düzenli seven sayan saygı duyan değer veren birisini bul derim yani buralarda arama illaki sanal yapayım diyorsan ona bir şey diyemem mutlu edeceksen sana laik birini et hep mutlu ol 💁♂️🥰
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyle birini kısa zamanda bulurum
- +1 yıl
Umarım ben de 🤦♂️
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an bulunduğum durum, işten güçten vakit bulamıyordum ama boşta kalınca o bütün birikim iliklerime kadar işliyor, 2 haftadır elimi sürmedim ve arzumun haddi hesabı yok
02 Yorumla
Soran+1 yılHangi sehirdesn
Cevap sahibi+1 yılİstanbul sen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılNormal o bizde de arada geliyor ama senin farkın detayda belirttiğin gibi istediğin an birini bulabilmen fdsafdads
03 Yorumla
Soran+1 yılNerelisin
- +1 yıl
Nowhere.
Soran+1 yılNasıl yani illaki bı yer vardr
Gizli Üye(36-45)+1 yılTanımadığın bir çevreden, günlük hayatta karşına çıkmayacak, iletişimin sadece sahte hesapla herhangi bir sosyal medya uygulamasından olacak, numaranı, soy adını bile bilmeyecek biriyle gayette yapabilirsin. Kimseye de reklam olmazsın.
06 Yorumla
Soran+1 yılYa karsimdakine nasl güvenicem adam piskopat çıkarsa haberleri goruyoruz ve çok arkadaşım var her yerden tanıdık çıkıyor koca şehir bazen insanları bu kdr tanıdığıma kızıyorum
Cevap sahibi+1 yılHemen 3 günde yapacaksın diye bir şey yok. Zamanla önce dışarıda vakit geçirip tanıyacaksın. Sonra.
Ben erkek olarak yapıyorum bu şekilde. Bugüne kadar hiçbir sıkıntım olmadı.
Soran+1 yılNerelisin
Cevap sahibi+1 yılİstanbul
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılUymadı mı?
Gizli Üye(25-29)+1 yılVer her zaman verdiğin gibi bize mi soruyorsun kadın😂
32 Yorumla
Soran+1 yılVermiyorm sıkıntıda bu karşımdaki sadece işini görmek için yapacaksa bn doymamisim ne anlamı var iki dk için kendimi harciyamam
Cevap sahibi+1 yılE sen de eski verdiklerine verme seni umursayan birine ver yeni
+1 yılYaşınla isteğin ne alakası var fazla çikolata yedim desen daha inandırıcı olur
00 Yorumlasenin gibi kızlar bana niye hiç denk gelmiyor ya
zaten kız yok da neyse00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstersen konuşalım bu isteklerini karşılayıp normal seviyeye getirelim
06 Yorumla
Soran+1 yılKonuşacak değil beni tatmin edecek birini istiyorum
Cevap sahibi+1 yıltam aradığım partner , nerde yaşıyorsun?
Soran+1 yılEge'de ☺️ ya sen
Cevap sahibi+1 yılİstanbuldayım. Yaş kaç :)
Soran+1 yıl25 sizin
Cevap sahibi+1 yıl37 . Gizliden çıkarmsn :))
Gizli Üye(25-29)+1 yılboşalrak yapın
biraz olsun azalıyor bende osekilde02 Yorumla
Soran+1 yılHer gün p*rno izlemekten gına geldi
Cevap sahibi+1 yılizleyerek değil hayal ederekte yapabilrisin
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. bu isteğini bastırmak için seks yapman gerekir. ruhen ve beden anca öyle rahatlarsın.
04 Yorumla
Soran+1 yılYapabilirsem 😊
Soran+1 yılYakışıklı sexsi seven ve doyumsuz ha bide penisinin boyu ideal bı erkek bulursm
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkalarının görüşlerini çok önemsiyorsun demek. Jigolo bulabilirsin. İşkin jigolo olmaz umarım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılistekliysen yapabilirsn kardsm burya yazacana bul biirim
00 YorumlaTanımadığın birisiyle anlık yap gitsin. Dünyanın sonu değil ya 😊 iyi olursa mutlu olursun kötü olursa şans der geçersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Aslında aksine tanıdığın olursa aslında daha çok güvenirsin
00 Yorumla
+1 yılşu an olsa da koklayarak yalasam modundayım
02 Yorumla
Soran+1 yılBunlari yaşamış olmak için bol vaktiniz olmuştur yaşınız gereği
- +1 yıl
yaşadım ve yaşıyorum. partnerimle her gün olamıyoruz bazı özel durumlardan dolayı. ben normalde günlük cinsellik yaşarım. ama şu sıralar haftada 3 e düştük. bir araya ancak 3 gün gelebiliyoruz.
Gizli Üye(36-45)+1 yılherzaman evet uzun uzun sevişmek yalamak emmek isterim veeeeee
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılşu andada var mı
Soran+1 yılHangi ildesin
tanıdıkların arasından ayarlma o halde
00 Yorumlaevliliği bekle ablacm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenince geçer. Ama evet çoğu insanda oluyor bu.
19 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince geçer nasıl gecicek acaba ya adam sexsi sevmiyorsa
Cevap sahibi+1 yılYanıyor musun axq sever sever. Sevmezse git jigolo bul alsın ateşini bu ne kasrlk be yetti sizin kuyruk sancılarınızdan. Tost yapanın çok olur bu gidişle
Soran+1 yılSanane kardeşim veririm vermem sana mı dert oldu 😂 benim değil mi hep erkekler mi tek gecelik kullanicak belki bnde onları kullaniyorm çift kaşarlı seviyorm belki hemcinsinle bı dahakine daha dikkatli konuş derim 😉
Cevap sahibi+1 yılTamam hadi uza. Midem kalktı erimişsin baya.
Soran+1 yılKızım bak seni sevgi parçaciklarina ayırır bı daha birlestiririim
Cevap sahibi+1 yılSktr gt ml kezo
Soran+1 yıl😂 ahah kufrederken utanıp kendini gizliye mi aliyosn bide bacım ben açık acik yapıyorum en azından senin gibi alttan yurutmuyorm isleri
Cevap sahibi+1 yılSende gizlisin kepazesin küflü kaşar
Soran+1 yılBaştan gizli yaptm senin gibi kaçarken değil ama 😂 seni küçük kedicik benim * seni niye üzüyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılHangi şehirde yaşıyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılİ.. siz
Cevap sahibi+1 yılH...
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı şehirde isek olabilir
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYazmadın
Soran+1 yılHangi sehirdesn
Cevap sahibi+1 yılAnk
Cevap sahibi+1 yılSen
Soran+1 yılUzak dostum
Cevap sahibi+1 yılNeresi
Gizli Üye(30-35)+1 yılbastırma, ayarla işini gör
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmastı azalt azgınlığın azalır
00 Yorumla
+1 yılSanalda düşürürsün her türlü top sende
00 YorumlaSen ben misin
124 Yorumla
Soran+1 yılBen sen nasl olabilirim
Soran+1 yılÇalışıyor musun
Soran+1 yılBnde
Soran+1 yılRomantigiz galiba 😘🤭
Soran+1 yılGüzel güzel ☺️
- +1 yıl
Bölüyorum ama bu nasıl taktik
- +1 yıl
@Angelheartt hsjsjwjejahsks 😂😂😂
- +1 yıl
Kız kaşarms sende tost yaptın sanırım afiyet olsun xd
- +1 yıl
Espri yaptım beğenmediysen beğenmedim de. Fingirderken fantezileriniz geniş olmuyor da yorum yapılınca mı geniş 😂
Soran+1 yılKendi kasarlanmis galiba alıştığı da bu kelimeye her yerde kullanıyor arkadaş
- +1 yıl
Ya sus be kimin kaşarlndğı belli gizliden atıp tutma aç gizliyi öyle aran küflü kaşr.
- +1 yıl
Oluyor hemde çok Oluyor
00 Yorumla
+1 yılyaşa gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılOlsa
- +1 yıl
ne olsa?
+1 yılAynı durum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet
00 Yorumla
+1 yılÇok fazla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Oluyor tabi ki
00 YorumlaBastıramazsin bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpekı sevgılın oldumu hıc o ne dıyor bu duruma?
04 Yorumla
Soran+1 yılDoyumsuz
Cevap sahibi+1 yılbu ıyı bırsey aslında burcun nekı?
Soran+1 yılNeden burçlara göre mi ayiriyoruz ☺️
Cevap sahibi+1 yılbelkıde :D hadı soyle yapalım senyazbana ordankonusalımtmm :)
- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet çok olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşınız kaç ki?
021 Yorumla
Soran+1 yıl24 yas
Cevap sahibi+1 yılCinsel olarak tecrübeniz var ise ve ciddi bir ilişki için hazır değilseniz artan cinsel isteğinize mastürbasyon yetmediğinde tanımadığınıza ancak güvenilir biri düşlemenizi o kadar iyi anlıyorum ki. Hem bilinmesin istiyorsunu hem de güvenle özgür ve rahat bir şekilde doyurucu ve aceleye gelmeyecek bir cinsellik istiyorsunuz değil mi?
Soran+1 yılKesinlikle çok güzel yorumladn
Cevap sahibi+1 yılBenzer hisler içerisindeyim. Lakin senden farkım daha özgüvensizim. Gerçi sen de gizlisin ama bu özgüvensizlik değil de güvensizlik olarak yorumlanmalı sanırım
Cevap sahibi+1 yılBir de sizin dezavantajınız karşı cinsin bencil çıkması oluyor. Bir kaç hemcinsinizden öğrendiğim kadarıyla bir erkeğe göre rahatlamanızı uzun sürdüğünden bencil partnerlerinin onları daha da strese soktuklarını öğrendim
Cevap sahibi+1 yılManisa ya da Muğlada mısın?
Cevap sahibi+1 yılPoof 😂 neden ilgini çekemedim
Cevap sahibi+1 yılBoşu boluna heyacan yaptım yahu belki partner oluruz diye. Neyse gizli bol şanslar
Soran+1 yılNeden Manisa ya da Muğla
Soran+1 yılSenin yaşın kaç
Soran+1 yılBelki olabilir
Cevap sahibi+1 yıl27 ben. Daha önce biriyle sohbet etmiştim senin gibi Muğla ya da Manisa demiştim. Ben de sık sık gelirim oralara. Aslında farklı şehir daha güvenli gibi
Soran+1 yılAma buralarda değilsin yani
Cevap sahibi+1 yılAydın yakın bence
Cevap sahibi+1 yılAydın uzak mı sana yahu
Soran+1 yılYaş kaç
Cevap sahibi+1 yıl27 yaş
Soran+1 yılAç hesabını yazicam
Cevap sahibi+1 yılPeki
Soran+1 yılVazgeçtm k. bkma ama tipim deglsn
Cevap sahibi+1 yılPeki iyi akşamlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de oyleyim. napicaz
04 Yorumla
Soran+1 yılHangi ildesin