Kene gibi yapışıyorlar git diyorsun gitmiyorlar. Vuruyosun zevke geliyolar. Israr ediyorlar ve işin kötü yanı sayıları çok fazla. Sinir oluyorum yaa dışarda biri laf atsa bizi bu erkekler mi koruyacak? Adam vurdukça zevke gelir rezillik. Böyle bi eşim olmasını asla istemem.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYanlış bir düşünce kanka ben ayak fetişiyim eskiden kölelik de yaptım şimdi bırakma kararı aldım zaten kula kulluk etmeye gerek yok. Kölelik kavramı köpeklik kavramı sadece sana aidiyet duygusu verir köleye herkes aynıdır diyemem sert birinin ayağına kapanır diosun haklılık payı var ama istisna tabi her erkek de kendini bu durumda olduğunu söyleyemiyor utancından bunu söylediği kişinin kölesi olmak daha güzel olur onun için çünkü köleliği ile kabul etmişsin sana minnet duyar. Senin sert birinin ayağına kapanma kavramı normal köle olmayan bir erkeğin sevdiğine karşı sadakati ile eşit kavramda sadakatsiz ise o kesinlikle her halükarda aldatır köle de olsa köpekde olsa normal biride olsa bazı köleler var tamamen senin mutluluğun için yaşarlar bazıları var gerçekten insanı bıktırır emirden zevk alıyorlar ama emir verince yine uzatıyor bu da kişiden kişiye değişiyor. Gelelim erkeklik mevzusuna sahibinin yanında köpek olan bir haksızlık veya kavga olayında aslan olan kişiler var. Birde şunu eklemek isterim. Bu kişiler kadına şiddet uygulamadığı sürece kadını taciz etmediği sürece burdan köle ruhlu fetişist ruhlu kardeşlerime de söylemek isterim bu duygularınızdan haz alan kızlar var onlara yazıp kendinizi tatmin edebilirsiniz boşa rahatsızlık duyan kaıdnları rahatsız etmeye hakkımız yok kadınlar kötü düşünmesin bu durumda bizleri o seviyeye getirmeyin arkadaşlar demek istediklerim bu kadar kadınlara şiddet uygulamadığımız için onların hükmüne girmek istediğimiz için ezik oluyorsak varsın olalım illaki bizleri böyle kabul eden birileri çıkar
02 Yorumla
Soran+1 yılYani benim karsima cikan köleler hep yapisiyordu.. engelliyorum bulup yaziyor. Rahat birakmiyor kene gibi.. bi erkegin şiddet uygulamamasi icin kole olmasina gerek yok öyle olan birini de istemem tabiki. Beyefendi gibi davranan surekli sıkmayan kole gorememistim ama oyleleri hakkinda kotu dusunmem tabiki taciz etmesinler yeter
- +1 yıl
Yapışık olan var tabi bizimkilerde de suç var tabi istemiyorsa zorlama yani bir şeyi değiştirmez anlıyorum haklısınız tabi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de köleyim kimseye yapışmıyorum kene gibi. İstemeyen insanın yanına gitmiyorum. İnsanlar tercihleriyle yargılanmazlar, iticiyse muhatap olmayın. Ayrıca izi gayet korur köleler, sizin köleniz size karşı köledir ancak. Size laf atana aslan kesilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılEngelliyorum yine yapisiyor kolem olmak icin. Ya tartistigim kisinin sert tavri onun hosuna giderse ya o kisinin ayaklarina kapanirsa iyice komik duruma dusmez miyiz?
Cevap sahibi+1 yılSen kişi adına düşünüyorsun, ne alaka niye size sert yapanın hareketi hoşuna gitsin? Yok öyle bir şey. Sizin köleniz sadece size köledir, kimsenin hareketi hoşuna gitmez. Bu sizin kurguladığınız bir şey, öyle bir kölenin olduğuna ben inanmıyorum, yoktur da. Sizin köleniz sizden hoşlanıyor size aşıktır ve sadece sizin tavırlarınızdan haz alır. Sizi seven köle için size karşı olan herkes düşmandır, kimsenin ayağına falan kapanmaz. Bunlar sizin düşünceleriniz. Engelleyip size yapışan kişi de yapışan erkeklerin genel özelliği, köle olmasına gerek yok. Birsürü erkek var başından attığın halde hala yazmaya yapışmaya devam eden. Kölelikle alakası yok, yapışkan tarzda bir erkek işte.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
+1 yılbu tür erkekler evlenmek veya ilişki yaşamak için değil eğer öyle düşünüyorsan konuyu bilmiyorsun demektir
02 Yorumla
Soran+1 yılAldin basina belayi simdi doluşurlar mesaj kutuna😂 ben artik gormesinler diye gizleniyorum😂 cevabina gelecek olursak nasıl yani köleler evlenmez mi? Evlenirse karısına da itaat etmek isteyecek cunku
- +1 yıl
düşündüğün gibi olmadı ayrıca sandığın kadar kötü bir durum değil evlenme amaçlar yokki amaçları başka sahibe arıyorlar
Sizde az değilsiniz de konuşmak istemiyorum.
Siz yani genel konuşmuyorum.013 Yorumla
Soran+1 yılSahip konuşmana izin veriyor mu? Ama sahip yok degil mi :) neden yok biliyor musun? Çünkü kadınlar köle erkek sevmez.
Soran+1 yılHic oyle bi zevkimiz yok bosuna kafanda kurup heveslenme
Soran+1 yılBen köleliği sevmem tatlim ama inan mesaj kutuma gelen ve engellememe ragmen kurtulamadigim israrci kolelerden gına geldi nefret ettim
Soran+1 yılSen köle misin? 😁
Soran+1 yılBende gelmiş bu saçmayla konuşuyorum ya.. kendime kızdım şu an. Bu arada son olarak istesende atamazsın kölecik çünkü ben gizliyim. Sen en iyisi bi nöroloğa görün
Soran+1 yılSal. k atamazsin zaten a sal. k
Soran+1 yılUlan gizliyim diyorum o yuzden atamazsin delirtme beni kirbaci yiceksin simdi😂 allahin tek gozu yaa
+1 yılNeyin kafasını yaşıyorsun ablacım sen
03 Yorumla
Soran+1 yılKendini köleyim ben diye tanıtan erkeklerden bahsediyorum. Tüm erkekler aynı değil
- +1 yıl
Vay kardeşim 😃
- +1 yıl
Vay yawsklar 😃 yazdım düzeltti sistem.
+1 yılOnlar erkek değil ki onlar kadından farksız
04 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama ya kadınlar böyle mi?
- +1 yıl
Kadından daha beterler
Soran+1 yılKadın beter mi kıro?
- +1 yıl
Ya ne desem yanlış anlıyorsun
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026