İşte güzelliğinin narinliğinin önünde diz çöktürüceksin. Ellerini öptüreceksin. Çok tatlı oluyolar o zaman. Küçük Erkek Kölelerrrr!
Siz ne diyorsunuz?

efendim ben razıyımefendim ben köle olmaya hazırım sadice kendime sahibe arıyorum onun hergün ayaklarına masaj yapar onları yıkar ve öperim sahibemin tüm işlerini yaprım onun tek görevi bana emir vermek olur asla emir seçmem ne denilirse yaparım sahibem beni azad edene kadar asla kaçmam ona hizmet ve itaat ederim böyle bir şey isteyen yani köle arayan varsa ben hazırım yorum yazması yeterli oradan daha ayrıntılı konuşuruz inşallah bir bayan beni kölesi olarak hizmetine alır çünkü bir bayana itaat etmeyi çok isterim tekrar söylüyorum lütfen beni köleniz olarak seçin
Sen erkek değilsin
Yatana kadar o sana yattıktan sonra sen ona köle olursun
Olur sjsjs normalde kölem olsun yatakta da bn olurum
yavaşşş :)
Peki olur
essah mı?
kölem köpeğim olacak erkek aramıyorum eşim dostum sevdiğim olacak erkek arıyorum sen direk köpek arıyon at topu getirsin at topu getirsin bahsettiğin şey insan..
Erkekler mantıklıdır bir kere eğilir 10 kere eğiltir
Ben şahsen katılmıyorum bu tür davranışlara her şeyden önce içten bir samimiyet lazım oda az bulunuyor
Cevap
43Cevap
Öyleyiz, bunu fantezi sanan arkadaşlara da söylemek lazım ev işleri ve her türlü hizmet kölenin yapacağı şeylerdir. Özetle bir daha düşünün köle olmayı, bizim gibi gerçekten itaatkar olanların da adını kirletmeyin.
Gerçekten sahibe ruhu taşıyan insanlar ile karşılaşmak bir hayli zor, arayışınız olmasa dahi tanışmamızda bir mahzur var mı acaba?
Ya tabi. Ne saçma sorudur. Kimse köle yapılacak varlik değildir. Ne içiyorsunuz anlamadim.
Niye çok tatlı oluyorlar sjsj.
Ondan 195 bin yıldır erkeklerin gölgesinde yaşadınız. :))
Yoo çoo büyük işler başaran kadınlar da oldu
Kaç tane oldu? Birkaç tane ki bunlara çok büyük işler de denmez.
Ayn
Noldu, hangi erkek canına okudu da böyle paylaşımlar yapıyorsun
Öyle bir şy olmadı seviyorum sadece köle yapmayı. Fantazi yani. Köle olmak isteyen erkek sayısı da hiç az değil emin ol
İspatla
Nasıl ıspatlayabilirim git araştır internette yüzlerce erkek bulursun köle olmak isteyen. Bu sitede bir pembe hesap aç günde 10 tane köle mesajı gelir
Bana kendinin troll olmadığını ispatla
Nasıl olacakmış o
Eveeet
o da seni yapmak isterse dikkat et köleliğin çeşitleri de kölelerin de istekleri çok olur
Oyyyy
Öyle ama daha çok köle siz oluyorsunuz değil mi yaa
aklıma celal ile ceren filminden bir sahne geldi döşeme sahnesi
Ne ictiysen bende alabilirim belki kafam güzellesir :/
Kesinlikle öyle, fakat ne yazık ki kendime bir sahip bulamıyorum. Keşke her kadın sizin gibi düşünebilse.
sevgilisi tarafından terk edilmiş veya aldatılmış bir genç kızın feryadı diyorum..
Yoo öyle bir şy olmadı
@Alaraaaam Ben köleniz olabilirim efendim
kesinlik le evet diz çöküp itaat etmeleri lazım bu güzellige benimde bir kölem olmak için can atan birisi var yanlız ben henüz başlatmadım onun köleligini
bence hemen başlat deneyimi yaz
Uckuruna duskunler erkekler ve adamlar diye ayirmak gerekir. Uckuruna duskunler kole olur sadece.
o kadar çok mal kız var ki bu devirde tutmaz ancak eve ekmek aldırırsınız erkeklere
Erkekler iyi hoşta çok tüy döküyorlar
😂😂😂
☹
Kafan güzel mi? Bana da ver ne kullandiysan.. Ben de köle aramaya çıkayım.
Bu şekilde bakis acin yanlis. Mutlu bir birliktelik yaşarsan zaten erkek elini öper.
Hepsi kölem olmak için yarışıyorlar zaten 😄
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı dendiğini bilmiyon mu
@siyahbeyazmavi anannn
Bende o yarisa katilip 1. Gelmeyi isterdim
Ben de güzel bir kadın tarafından aşağılanmak isterdim, küfür etsin bana , ağzıma yüzüme tükürsün. İstediğini yapsın. Kölesi olurdum onun.
@Alaraaaam tanışabilir miyiz acaba
Se i kölem yapım bağırtarak kırbaçlarım annal yaparım ki poponun üstünde duramazsın
Iste tam bir sahibe ruhu. Senin gibilerin sayisi cogalsa keske
İnsta kendinhalindebirigarip yaz bakalım
Bende onlardan biriyim
Gerçekseniz olurum erkek çıkmanızdan sıkıldım artık
Faşist feminist domuz bir kızın konusunu okuduk.
Emperyalizm cinsiyete bakmıyor şekil a yazarımız😂
nasıl bir kölen olsun istiyorsun
o kadar güveniyormusun güzelliğine
Evet. Göreceli değil çünkü benimkisi
Tabi ki yani herkesin kişiliği farklı.
Bilemiyorum görmedim tipini :). Ama narin güzellikte bir kadına her erkek köle olur diye düşünüyorm. Erkeklerin masum güzelliğe zaafı var.
Anladım yok yani göster diye demedim. O da senin zevkin tabi. Ben köle yapmayı severim.
Şu an yok ama olabilir yakında
Senin için de
Ahh şu troller yok mu :)
Ciddiyim
katiliyorumm tamamen sana
illa köleye şeettireceksiniz. fantaziye bak.
Vaaaaawwwwwew sahibem emret denir
erkekler ıyı s.. miş bunu
senin canını iyi yakmış erkekler :D
erkek köpek al bence.
Öyleyiz de para vererek bile köle olamıyoruz.
Annen babana nasıl bir tasma bağladı 🐕
Çok haklısın
Kölen olmak istiyorum efendim
canımsın.
ama altında da inliyorsunuz
İtici
Değiller.
sen sahibemisin
Evet
güzel olmuş bence
Hayır.
Sus ulan.