Görüşleriniz için teşekkürler.
Partnerinizin cinsel bölgesine dokununca neler hissediyorsunuz?
Görüşleriniz için teşekkürler.

Dokunmamış olman normal. Ama bir gün mutlaka dokunacaksın inşallah.
Neden artık dokunamayacağım galiba, artık içimden gelmiyor diyorsun ki?
Sana kim ne söyledi bilmiyorum ama yanılıyorsun. Sakın korkma ve çekinme.
Çünkü karşı cinsin cinsel organına dokunmak enfes bir şey. Ama zorla olmaz. Sevdiğin ve değer verdiğin karşı cinsin cinsel organına dokunmak dünyanın en heyecan verici ve en güzel duygusu. Tabiki temiz ve bakımlı olmalı. Her önüne gelene dokunsmazsın zaten.
Vulva, vajina ve klitorisi elle uyarmanın güzel yanı, kadının bundan zevk aldığını görmek ve ıslaklığı, kayganlığı hissetmek. Kadını boşaltana kadar durmak istemiyor insan.
Buna katılmayan "mal" kim acaba? 🤔
Ben katıldım sjfgf
@Redamancy-4 biliyorum, gördüm 🙂
Kendimizden geçiyoruz işte.
🤦♀️😅
Anlatılmaz yaşanır..
Teşekkürler 🌺🌺✌️
Rica ederim☺️
Cevap
47Cevap
Dokunurken, tahrik olduğunu (sertleşmeyi) hissetmek sana da zevk veriyor o an. Karşı tarafın yaşadığı zevki hissetmek heyecan verici oluyor
Hiç dokunmadığım için bilmiyorum. Ama dokunacağım sırada alevler saracağına inanıyorum :P
Artik birsey hissetmiyorum, bana zevk veren kismi daha ileri safhalarda ancak, karsi tarafin ne hissettigi hususunu kisaca soyle soyleyebilir, nefesi siklasiyor, gozleri kapaniyor, kesfetmemi bekliyor... Da yazarken birsey fakettim benim perhize girmem gerekiyor sanirim.. bi hissizlik duygusu var artik...
Boğazımdan aşağıya önce gohsume sonra göbeğime kasıklarıma ve aletime doğru sıcak bir su akıyor sanki. Sonra bu sıcaklığın kaldırma kuvvetiyle kendine gelen aletimin başından dışarıya doğru bir işi patlaması oluyor. Dokundukça ıslanıyor islandikca vücudumdaki döngü devam ediyor.
Düşüncesi bile içimde Bi huylanmaya neden oldu 😅
Uzun zaman oldu çok hemde 🙁
Sevdiğim birininkine dokunmadım ama dokunduğum kişide ise hoştu 💆♂️
Ksjsj
Hicbirsey hissetmem
Benim ilgimi gozler dudaklar memeler ceker cinsel organa cinsel organim dokunur kapiyi acmak iceri girip sicacik salonda oturmak icin
bulutların üzerinde dolaşmak ya da suyun üzerinde yürümek gibi sihirli bir şeydir dokunmak
hele ruhen hissettiğin birisine dokunmak..
özel bir durum..
o an içine girmek için sabırsızlanıyorum. çok hoşuma gidiyor. arasını tombul dudaklarını okşamak çok güzel
Başlangıçta biraz heyecan dışında pek bir şey hissettiğimi söyleyemem. Fakat, dokunuşlarımdan zevk almaya başladığı an bende zevkten eriyorum...
Bu deneyimi henüz bir ama yaşamayı çok istiyorum o ıslaklığı sıcaklığı hissetmek vb bunları düşünmek bile beni baya bı yükseltiyor.
Yani ben dokundum nede sevdiğim kişinin kine dokundum :) ama bilmiyorum he merak ediyor muyum kesinlikle evet :)
Tuhaf bir his ıslak değilse yumuşak ince bir ten sanki azıcık sert sıksam elimden kaybolacak hissi oluyor
Hiçbir şey. Acaba tercihimde mi bir sıkıntı var dfjsfjds
Ateş basıyor ve durdurulamaz bir hale doğru ilerliyorum 😈
Heyecan mutluluk istek arzu karışık şeyler tarifi yok
Ateş basıyor o an inanılmaz azıyorum kudurtuyor kendimden geçiyorum 🥰
O an artık ruh bedenden ayrı geziyordur bütün sesler durmuş sadece iki kişi kalmış gibi hayatta
Dokunabilseydim çok güzel şeyler yaşanabilirdi. Ama kahretsin ki nasip olmadı.
Cok guzel bi duygu ona dokundukca onun zevk almasi yuzunun sekli beni dahada istahlandiriyor
Bugüne kadar dokunmak nasip olmadı o yüzden bişey diyemem...
çok tatlı bir şey olsa gerek ahah :) güzel his bence
ıslaklık hissediyorum. ama popoları okşamayı seviyorum
bi takım et parçaları işte yahu 😂 çok da şaapmamak lazım; ikisinde de bi şekilde sıvı olayı var, birinde daha fazla ve vıccık
Önemli olan benim değil karşı tarafın ne hissettiğidir
Vıcık vıcık olmuş bir yer alev almış alüvyonlar çıkıyor
el ile dokununca, bir an önce dil ile dokunmak istiyorum ben.
Bazı şeyler anlatılmaz yaşanır , işte bu da onlardan biri
Muhtemelen kadınlarda ona kabaran birşeyler olduğunu anlamak hosuna gidiyordur
Hatun bize ters o işler 😂😂
Ben de merak ediyorum ne zaman dokunacaksam artik 😁
Kafam diğer levela odaklanıyor assdf
Usul usul dokunurken gözünün içine bakmak.. off
Birbirimize aitmişiz, ona hizmet ediyormuşum kendini bana sunuyormuş hissi veriyor
gözlerim kapalı elimi bal kasesine bandırmış gibi
Güzel şeyler hissediyorum 😃
ben ne hissetcem o hissediyor.
Çok güzel hissettiren bir duygu o dokunma hissi
Yapılabilecek şeyleri düşünüp tadını çıkarırsın
Kalbim hızlanıyor, ona zevk vermek hoşuma gidiyor :)
dokununca emesim geliyoo
Heyecan verici zevk veriyor
Daha el bile tutmadım kaldı cinsel organı :D
Daha hiç dokunmadım
Yalan
Farklı bir his anlatılmaz skskks
Kan aşağıya pompalanıyor, beyin boş kalıyor 😂
Sence
Bende dokunmadım canım ya
Sohbeti sevmiyoruz herhalde
Islaklık ve heyecan
Hic dokunmadim bilmem