Evet eder. Çünkü ben bir erkek olarak oral sexs yapmayı çok seviyorum. Ağzıma kıl gelmesini istemem. Bu konuda gerçekten çok hassasım. Kıl olduğu zaman yalamazmısınız yani diye sorabilirsiniz. Tabiki de kesinlikle bundan en ufak bir şüpheniz olmasın. Vajina bölgesindeki kıllara hiç aldırış etmeden hiç kıl yokmuş gibi amcığının deliğinden götünün deliğine kadar götünün deliğine kadar partnerimi inim inletene kadar çılgınca yalarım. Bunu hiç sorun etmem. Ama dediğim gibi, kılsız olmasını tercih ederim. Kıllardan şundan dolayı istemiyorum. Vajina bölgesindeki kıllar koptuğu zaman yutarım diye çok korkuyorum. Yoksa başka birşey değil. Kıllı da olabilir. Ama ilişkiye girmeden önce duş alınması daha iyi olur düşüncesindeyim. En azından duş sonrası dökülmekte olan kıllar gider diye düşünüyorum. Yeterki yerinden kopmasın kıllar. Yutmayayım en çok korkum yutmak oral sexs yapmayı gerçekten çok seviyorum. Kadının inlemesi başını sağa sola savurması beni çılgına çeviriyor oral sexs uygularken. Vajina bölgesinde kılları bakımlı olsun sorun etmem.
Genital bölgedeki tüyler rahatsız eder. Yoksa gerisi sorun olmaz. Aslında ateşli bir sevişme sırasında genital bölge kılları bile sorun olmaz. Sadece oral seks sırasında temiz görmek isterim.
Evet. Ayva tüyü gibi ya da gerçekten seyrek, ince değilse kol, bacak, sırt, göbek, kalça tüm vücudunu alsın bir zahmet. Kol altı ve genital zaten alınmalı.
Yaani boyle topak topak olmasin da gerci kildan igrenmem de o lanet koku olmasin yeter yikayin şu kukunuzu mk ben benim toplari nasi hep temiz tutuyosam (sürpriz saks0nun nerde ve ne zaman gelicegi belli olmaz) siz de temiz tutun la
Yooo , olmasa daha iyi olurdu ama , belki oda öyle seviyor :) Yav zaten 2 gunde bir killaniyor, bu durum erkek icinde kadin icinde ayni. Hergun de kalkip asker gibi tras edilmezki ;).
Mesela neresindeki kıllar? Eğer cinsel organındaki kıllar dersen bence tahrik bile eder, ama bacak kol bıyık falan dersen işte o biraz sıkıntılı. Asker arkadaşını s*kiyormuş hissi uyandırır bende
Bakımlı olması aslında hem kendi açısından hemde partneri açısından daha iyi. Sağlık olarak bakmak gerekirse tabiki. Ama normal bir durumda rahatsız etmez
@Alemdaralii yok sevgliisiyle beraber eve gitmisler. Kiz birden soyunmaya başlamis. Bir de ne görsun bildigin saç gibi uzamiş hayatta en nefret ettiği seydir 😂 nasil kactim nasil gittim hatirlamiyorum diyor
tabiki eder ya tüylü kıllı kadın olmasın artık ya hangi devirde yaşıyoruz lazer yaptırsın herkes hatta. ben erkek halimle lazerliysem kızlarda olsun bir zahmet😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Sevişme anında o kadar ayrıntı düşülmez. Sadece zevk aldığın bölgeler düşünülür. Herhalde bu konuda biraz acemisin:)
Eder. Çünkü ben ona o da bana verdiği değer ölçüsünde alabildiğine bakımlı ve temiz olmak gereklidir. Bunu saygısızlık ve karaktersizlik olarak görür ve derhal uyarırım.
Hijyen olduğu sürece az bir kıl sorun yaratmaz ama kıl özellikle genital bölgede koku yapıyo hijyen zorlaşıyo. Kılsız olması tercihim, az kılada bir tık tahammül var.
eski sevgilim bir ara ağda yapcak oldu :D tüylerimden tenime dokanamıyormuş :D tenimin sıcaklığını dokununca anlaması lazımmış :D bende dedim o tüyler yazın sıcaktan kışın soğuktan koruyor demiştim :D
Erkekler yaratilis geregi killi milli varliklardir kadin ise tuysuz seftali misali tuysuz kilsiz olmali kadin kendisine cok iyi bakmali ozelliklie genital bolgelere yoksa hem gorsel hemde saglik acisindan hic iyi olmaz
En İyi Cevaplar