Eşim çok pasif. Beni doyuramıyor. Yüzüme bosal istiyorum bana diyor ki saçmalama. Adam çok düz. Bana hiç heyecan katmiyor. Ben çok cilveliyim mesela arabada yapalım diyorum o ise ne gerek var diyor. Ne yapacağım ben bu adamla?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞu dünyada en çok nefret ettiğim şey böyle cilveli fantezi seven ve erkeğini her koşulda mutlu etmek isteyen kadınlar nasıl oluyorsa gidip cinsellikten anlamayan düz ve saçma erkeklerle evleniyorlar bu durumda en çok kadına üzülüyorum.
Cinselliği monoton yaşamak isteyen hemcinslerim kusura bakmayın siz cilveli fanteziye düşkün kadınları hiç hak etmiyorsunuz böyle bir evliliği yaşayan kadın ve erkeğin boşanması şarttır.
Arkadaşlar evlilik sevgi saygı anlaşma ve cinsellik (beklenti) üzerine kuruludur bunlardan tek bir tanesi bile eksik olursa evlilik yasanilmaz hale gelir.
Hanımefendi son olarak sizin durumunuza gerçekten çok üzüldüm umarım en kısa zamanda boşanıp istediğiniz gibi bir erkekle evlenirsiniz her kadın cinselliği sınırsızca mutlu edilmeyi ve saygı görmeyi hak ediyor.
Erkeklerin tek görevi kadınını cinsel doyuma ulaştırmaktır ve aynı şekilde kadıninda görevi erkeğini cinsel doyuma ulaştırmaktır ama sizin ilişkinizde erkek maalesef görevini yerine getirmiyor ve böyle erkeklerden nefret ediyorum.
Bana göre her çift cinselliği sınırsız şekilde yaşamayı kabul etmeli ve böyle devam etmelidir.06 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum düşünsenize. Ama elimden bir şey gelmiyor. Onun böyle olması beni de kendinden soğutuyor
- +1 yıl
Peki yanlış anlamayın sadece fikrinizi soruyorum siz evlenmeden önce hayatınızı renklendirecek ve çılgınlığı fanteziyi seven bir erkek istiyordunuz ama şimdi ise o hayal ettiğiniz erkek maalesef karşınızda yok peki ya durumda eşinizin beceriksizliği yüzünden onu aldatmayı hiç düşündünüz mü ve böyle biseyi yapacak mısın ilerde?
Soran+1 yılAsla yapmam senelerce cinsellikten uzak dururum ama yinede eşimi aldatmam ve boşanmam.
- +1 yıl
Benlentini karşılamayan biri ile bir ömür geçirmek istemene çok üzüldüm ya senin gibi bir kadın bunu hak etmiyor.
Soran+1 yılBenim gibi kadın neyi hak ediyor ki
Kaderim böyle demek ki.
şu an cayır cayır yanıyorum ama kocam dizi izliyor.
Ve birazdan tuvalete gidip ağlayacağım- +1 yıl
Ya böyle deme cidden şu an erkekligimden utandım yerinde olsam onu ilişkiye zorlarim ya da istediğin fantezinin videosunu göster eğer yapmazsan bunu bana ben seni terk ederim bosaniriz diye tehdit et ne kaybedersin ki böyle üzülmekten ve ağlamaktan çok iyidir...
En İyi Cevaplar
+1 yılöyle şey mi olur yahu. hani bir tabir vardır evire çevire... ben öyle yaşıyorum. klasikleri aşıp kendimiz de pozisyonlar üretiyoruz. sıkılmamak için elimizden geleni yapıyoruz
birbirimize oral yapıyoruz 69 yapıyoruz. hatta birbirimizin memesini emerek birbirimize mastürbasyon yapıyoruz.
bazen sosisli bazen amerikan oral seks yaparız. bazen sürtünme yaparız. ... yani renklendiriyoruz.
sürekli aynı mekanı da kullanmıyoruz. bazen y. odası bazen salon bazen jakuzi bazen mutfak
bazen kanepe bazen halı üzeri bazen sandalye koltuk. bazen mutfak tezgahı. bazen çalışma masası.
zaten ben evde proje çalışırken ya gelir üzerime ofis koltuğunda yaparı ya masaya oturur.
kısacası her türlü renklendiriyoruz.08 Yorumla
Soran+1 yılYa bende renkli seviyorum ama kocam siyahi seçiyor
- +1 yıl
talepte bulunduğunda naz yap ben zevk almıyorum o nedenle canım istemiyor de onu cezalandır
Soran+1 yılZevk alamıyorum desem çok kızar
- +1 yıl
kızmaya hakkı yok ki. cinsellk eşit haktır ve her iki taraf da mutlu olmalıdır biri diğerini mutlu etmelidir. kızmak ne demek. boook yemiş o. öyle şey yok. izin vermeyin. siz ne kadar ona yetki verirseniz o daha fazla kullanır. haddini bilecek. yahu allahın emri var. sizi bu konuda mutlu etmek zorunda. kaçarı yok. kızamaz. böyle davranışla seni zinaya yönlendirmiş olur. böyle hakkı yok. kızmak ne demek ya. haddi de değil hakkı da.
arkadaşlar erkeklerin kölesi değilsiniz. her dediğini yapmak zorunda değilsiniz. ayrıca erkek otoritesi kadın otoritesi olmaz aile otoritesi olur. ortak yaşam ortak mutşuluk ortak karar olur. kimsenin tekelinde değil.
kızarsa hiç verme. bırak sürünsün masütbasyona muhtaç olsun. seni mutsuz eden senin üzerinden mutlu olma hakkna sahip değil.
birinin mutlu diğerinin mutsuz olduğu ilişki haramdır arkadaş
Soran+1 yılPeki siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız. Derdinizi karşı tarafa nasil anlatırsınız kırmadan ve gururunu incitmeden
- +1 yıl
şu yaklaşımı da bırakın. evlilik bir şirket gibi düşünün. nkahın türkçe karşılığı sözleşme demektir. eşiniz sizin gururunuzu onurunuzu düşünüyor mu. kırıyor döküyor mutsuz ediyor. siz neden bu hassasiyeti gösteriyorsunuz aman kırılması
işte en başta bu yapıyı bırakın. sizi incitiyorsa siz de incitirsiniz. hakkınız doğar. tekrar diyorum köle değilsiniz. bir şirketin ortağısınız yarı yarıya %50 hisseli. sizin de söz hakkınız var. dinen de evlilik hukuksal kurumdur. onlarca ayet yazılmış kadının haklarını hukuka bağlayığ korumak için. siz evin kölesi değil ortağısınız.
Soran+1 yılPeki ben ne yapa bilirim
- +1 yıl
önce hem dinen hem hukuken haklarını öğren sen köle değilsin.
hakkını direk konuşarak savunabilir isteyebilirsin. oluşturduğunuz aile kurumu kocanın mutluluğu refahı ve senin köleliğin için değil. bunu önce sen kafana bir yerleştir.
oluşan kurum ortak yaşam kurumu. eşit haklara saihpsiniz.
nasıl iki şirket ortağı şrketin geleceği menfaati ve kendi menfaati için tertışıyor bazı şeylere itiraz ediyor ve en sonunda ortak karar alıyorsa siz de öyle olmalısınız. sözlerini esirgeme. sen ona köle değilsin. şartlar ve haklar eşit.
o keyif yapacak sen mağsur olacaksın. yok bçyle bir şey. itiraz et gerekirse sert dil kullan gerekirse kavga et. hatta boşan.
cinsel mutlsuluk hem hukuken hem dinen boşanma hakkı doğurur. bu islami hukukta böyledir resmi hukukumuzda da böyledir.
+1 yılGerçekten anlayamıyorum , biz bu durumları yaşamak için yaşatmak için çıldırırken , aldığımız mutlulukla yüze saçlara fışkırtabilmenin sadece hayaliyle kalalım , böyle harika bir hatun var ve karşılık bulmuyor çok üzücü bir durum. Muhtemel , psikojik olarak istemiyor olabilir yani zevk sularını senin yüzünde görmek belki ona hoş gelmiyor olabilir ve sonrasında o görüntüyü hatırlamak istemiyor olabilir , peki ona oral yapmana izin veriyor mu ya da sen yapıyor musun? Bunun dışında beklentilerine cevap bulamadığın durumlar var mı?
012 Yorumla
Soran+1 yılYa oral var ama çok kısa. Eşim hemen olsun bitsin istiyor. Ben çok şey istiyorum mesela arabada ya da mezarlıkta falan. Ama eşime göre o işler sadece yatak odasin da ola bilir
- +1 yıl
Anlıyorum çok garip , erkek kendisine oral yapan kadının durmasını istemez aynı zamanda uzun uzun kadınına oral yapar tutkuyla. Bende araba orman deniz deniz kenarı , gibi yerler , evin değişik yerleri vb her yerde sevismek ilişki istiyorum mesela ama o da bizde karşılık bulmuyor. Çabuk olup bitsinden bir şeyler yakalayabiliriz belki diye düşünüyorum. Yeni mi evlisiniz? Bir de eşinizin erken boşalmaya yönelik tereddüdü olabilir mi? Bu iki etken önem arzettigi için sordum
Soran+1 yıl1 yıldır evliyiz. Erken boşalmasi yok
- +1 yıl
Anladım , erken boşalma durumu yoksa , ve bir yıl çok yeterli olmasada az bir sürede değil. Neden hemen olup bitsin derdinde olur ki acaba. Bunu düşünmeye devam ediyorum. Peki ön sevişme sonrası cinsel ilişkiye süreci ne kadar sürüyor? İçinde ne kadar kalıyor ve boşalmasından sonra ikinci üçüncüye devam ediyor mu?
Soran+1 yıl1 kez ilişki oluyor. Eşim ile cinsel ilişkim 30 dk falan sürüyor. Sonra beni öpüp uyuyor
- +1 yıl
Anladım gayet makul bir süre peki bu süreçte siz orgazm olabiliyor musunuz?
Soran+1 yılBeceremiyor
- +1 yıl
Sizin sevişmeye odaklanmanızı mı sağlayamıyor veya içinizde kaldığı sürede sertlik kaybı mı yaşıyor? ya da bu yarım saatlik süreci devamlı değil de aralıklar la mı devam ettiriyor? İstediğiniz aşamada hız ve sertliğe ulasmaması durumumu var?
Soran+1 yılOna benzer bir şey
- +1 yıl
Ve durum böyle oluncada zevk alma durumunuz dalgalı oluyor ve orgazm olamıyorsunuz. Peki benzer birseyi net olarak ifade etmek isterseniz , nedir tam olarak
Soran+1 yılTam olacak iken olamaması benim durumum
- +1 yıl
işte benimde geldiğim nokta bu , tam olacakken olmadığını anladım , sana bu sorunu yaşatan etken nedir.
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılMadem o sadece kendi zevklerine göre davranıyor yani klasik Türk erkeği gibi o zaman sen de kendinden vazgeçip klasik Türk kadını gibi davran yani hiçbir şeyi umursama dedi hiçbir şey yapma sadece sen uzan o gelsin üzerine biraz çıksın yapsın bıraksın zevk almadığını bu işi isteyerek yapmadığını ona çok açık ve net bir şekilde yüzüne vuracasına göstermen lazım ki biraz düşünsün acaba neden böyle diye.
#reda00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
44Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Hayatta yanlış kişiler yanlış kişilerle mi eşleşip duruyor anlamadım ki. :D Bir yanda senin gibi benim gibi kadınlara deli olacak adamlar var ama biz öylesini bulmuyoruz. Diğer yanda da ayda yılda bir isteyen isteksiz tipler de libidosu yükseklerle eşleşiyor. Ne garip iş yahu.
61 YorumlaYorumlara bak, erkekler evli olduğunu söyleyen bir bayan profiline evli olduğunu söylediği halde ben olsam seni şöyle yapardım böyle yapardım, başkasını bul şeklinde yorumlar yapıyorlar.
10 YorumlaYaşınız kaç?
Genç yaştaysanız hiç boş yere vakit kaybetmeyin
35 li yaşlardaysanız her türlü desteği alın
Zevk alarak yaşamak sizinde hakkınız
Cinsellik tek taraflı olmaz02 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşındayım
- +1 yıl
Çok güzel bir yaştasınız
Bayan lar genel olarak cabuk olgunlaşır
Tabiki sizin tabiatınız da çok önemli
maalesef evliliklerde cinsel uyumsuzluk çok kötü oluyor çünki yeme içme kadar gerekli bir ihtiyaçtır
Bu nedenle evlilikler devam ediyor ancak cinsel doyum ve uyum için arayış başlıyor
3 seçeneğiniz var
Eşinizle konuşup cinsellikle iletişim kuracaksınız
Bu şekilde katlanacaksınız
ya da arayış içine gireceksiniz
+1 yılAdam kıyamıyor yüzüne boşalmaya seviyor seni demek. Günah ya üzüldüm.
01 Yorumla
Soran+1 yılKiysin bana
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı heyecansızlık benim eşimde de var. Kaç yıldır misyonerden başka pozisyonda yapmadık. Aynı senin gibi cilveli bir kadın istediğimi ona söyledim. Ben yapamam diyor. Sen kaç yıllık evlisin
06 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıldır
Cevap sahibi+1 yılne yapacaksın bu adamla? seviyosan boşanamazsın da. kendini tatmin ettiğin oluyo mu bu heyecansızlık yüüznden?
Soran+1 yılYok hayır
Cevap sahibi+1 yılpeki eşini boşanamayacak kadar seviyo muusn?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılAynı durumdayız. Renkli cinsel hayatımız hiç olmayacak :( bu durum beni bir seferliğğne aldatmaya sürükledi işte
+1 yılBu dünya niye böyle ya bize de o olmaz bu olmaz cinsi kadınlar denk geliyor
04 Yorumla
Soran+1 yılBen de tan tersi ama kocam yanaşmıyor
- +1 yıl
Kıskandır ya da bırak
Soran+1 yılNasıl kıskandirayim
- +1 yıl
Disarda birlikteyken baskalarını öv
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. erkende boşalıyorsa ugras dur böyle adamlara da böyle istekli kadınlar denk gelir
015 Yorumla
Soran+1 yılErken bosalmasi yok
Soran+1 yılYa ana başında beri böyleydi
Soran+1 yılYa en basiti mutfakta yapmak istiyorum orası yemek alanı öyle şeyler sadece yatakta olur ve dışarı da bu tarz şeyler yapılmaz diyor. Ben mesela bir ormanda çadır kurup yapmak istiyorum. Ama kocam buna bile karşı.
Soran+1 yılİşte kocam buna karşı. Ona göre o işler sadece yatakta olacak
Soran+1 yılYa bende çözemedim. Sadece yatak olması çok sıkıcı
Soran+1 yılKonuşalım
Soran+1 yılNe konuda
+1 yılMallarla evlenip böyle diyorsunuz cinsellik fantezi dolu olmalı
010 Yorumla
Soran+1 yılBende hata değil
- +1 yıl
Mall ilan eşin
Soran+1 yılOff
- +1 yıl
Zevki hak ediyorsun
Soran+1 yılHani hakkım nerede
- +1 yıl
Eşin olacak kişi değil o hakkı verecek olan
Soran+1 yılSence eşim beni sevmiyor mu
- +1 yıl
Sevgi ayrı şey arzular ve istek ayrı ama seven insan her türlü zevk vermeyi ister
Soran+1 yılBeni seviyor ne istesem alıyor yapıyor. Özel günleri asla unutmaz ama yinede bir noktada çok kötü o da cinsellik
- +1 yıl
Cinsellik evliliğin ayakta durmasını sağlayan önemli etkenlerden biridir
+1 yılçok sıkıcıymış
ben yeniliklere her zaman açığım sevgilimle hep yeni şeyler deniyoruz00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkek yüze boşalacak eş arar bu da kadınının kıymetini bilmez ah ahhh bu dünyaya yazıklar olsun hep yanlış kişiler evleniyor
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım öyle
+1 yılKalbi veya başka bi rahatsızlığı yoksa azdiricilar kullanabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ben onun bana olan isteğini doğal hali ile olsun istiyorum
- +1 yıl
Hayırlı işler sana o zaman
dunyada ne tuhaflar var senı uçurması lazım. jartiyer giy
02 Yorumla
Soran+1 yılYaptım ama adamın dikkatini çok kısa süre çekiyor
+1 yılYav sende şimdi bir kissa sins değilsindir hani adamı suçlama hemen
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCinsel hayatta renklilik isteyen senin gibi kadını bulsam bayram ederim
04 Yorumla
Soran+1 yılMezarlıkta bile yapmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılSeninle bir tanışsak mı acaba
Cevap sahibi+1 yılMesela erkek araba kullanırken ona oral seks çekmeye nasıl bakarsın?
Soran+1 yılÇok klasik
+1 yılBunu samimi söylüyorum böyle istekli kadın görünce kafamı duvara vuruyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
burada söyleyemem
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuzu aman dur canını yerim bu erkeklerin arayıp bulmadığı şeyler 😊
Olan var olmayan var🤣02 Yorumla- +1 yıl
Yok ya dünyada adalet yok valla ne canım ne MAL adamların sevgilisi oluyor delirecem
Cevap sahibi+1 yılYapacak bir şey yok ne yazıktır ki kral bir çoğumuzun durumu aynı 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocanı seviyorsan bunlara ihtiyacın yok sende klasik davran
00 YorumlaSenin gibi karım olsun ağzını yüzünü saçını sperm ile doldururum
16 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende bunu istiyorum. Ama adam çok düz açana sorun mubende
- +1 yıl
Sende sorun yok sorun eşinden kaynaklı senin isteğine önem vermeli
- +1 yıl
Tanımak isterdim seni
Soran+1 yılBana sen tavsiye ver yeter
- +1 yıl
Madem tavsiye istiyorsun oral yaparken onu prostat orgazmı yaşat
Soran+1 yılYa bak sorun o değil. Sorun adamın bunu sadece yatakta yapmak istemesi. Ben çadırda, arabada , asansörde hatta hastanede bile yapmak ama yok
+1 yılOf tam istedigim hatun seni arabada otelde ormanda her yerde vurmak ne guzel olurdu of ulan
011 Yorumla
Soran+1 yılKocam da böyle düşünce olsa ne kadar mutlu olurdum
- +1 yıl
Gel hayalin gercek olsun
Soran+1 yılNasıl olacak
- +1 yıl
Ozele gel
- +1 yıl
Bekkiyrn
Soran+1 yılBurada yaz
- +1 yıl
E nasil taniscaz gelmezsen hersey aramizda siz
Soran+1 yılGüvenemem
- +1 yıl
Swn beni dinle guvenirsin
- +1 yıl
İstediniz hersey bende sadexe sen istedigin zmn no vs de istmyrm
- +1 yıl
orada misin
Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Aranılan kadınsin adam degil o
20 YorumlaBi tek sorun yzüne bşalmamasımı? Bşaltanı bul..
02 Yorumla
Soran+1 yılTek sorun o değil. Sorun eşimin çok düz olması
+1 yılAldatmak için bahane uydur ma
01 Yorumla
Soran+1 yılAldatmak asla aklımda yok eşimi çok seviyorum
ilişki terapistine gittiniz mi
04 Yorumla
Soran+1 yılAklıma geldi ama gururunu kırmak istemiyorum
Soran+1 yılSeviye derken
+1 yılYakında boşarsın bunu sen
01 Yorumla
Soran+1 yılYa daha yeni evli sayılırız
Aradıgım kadın kımlere yar olmus bee 😑
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılAnladım
başkasına çaktıracaksın :D
00 Yorumlaİşte adam gibi işte cesaret işte feraset)
00 Yorumla
+1 yılTam terside bizde var. Peh.
00 YorumlaKaç kilosun fizik nasil doyuramiyo
04 Yorumla
Soran+1 yılKilom 48 boyum 167
Soran+1 yılBuradan sorsan
Soran+1 yılSen sor
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBulmuş değerini bilmiyor desene
00 Yorumla
+1 yılSeni elinden kaçıracak haberi yok
00 Yorumla
+1 yılKlasik çift işte biri öyle biri böyle 😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılDoyurmuyorsa vah haline
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanırım sende benim gibi çok p*rno izliyorsun
16 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılYüze boşalma falan istiyorsun ya bende çok istiyorum bunları p*rno sürekli bakıyorum
- +1 yıl
Canım benim
- +1 yıl
amini yalat
- +1 yıl
heryerini yakasam
- +1 yıl
senin kocan da mı yapmıyor sana
Gizli Üye(36-45)+1 yılVay popo vay, niye böyle bu adam ya
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGöött demiştim
Soran+1 yılVallahi bende anlamadım
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç orgazm edemedi dimi seni?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilikte cinsel istek ters orantida olur genelde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCatir catir * gerek seni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılne zamandan beridir evlisiniz peki
04 Yorumla
Soran+1 yıl1 yildir
- +1 yıl
eşinin yaşı kaç peki
Soran+1 yıl27 yasin da eşim
- +1 yıl
sen de o zaman kendi keyfine bak bence farklı şeylerle tatmin olma yöntemine bak yanlış anlama yani oyuncak vs falan demek istiyorum o da görür o zaman
+1 yılTramva gibi bi adam
11 Yorumla
Soran+1 yılBana travma
- Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılKocana istek artırıcı yiyecekler ver😅
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. değiştireceksin ya da birlikte p*rno izle
00 YorumlaSen acaba tahmin ettigim kisimisin yaa 🤔
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılBaştan konuştunuz mu bunları
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Kaç yol oldu evleneli
Soran+1 yıl1yil
- +1 yıl
Artık klasik gir çık ohhhh pozisyonundan vazgeçmeli
Soran+1 yılAma baştan beri böyleydi
- +1 yıl
Değişmesi lazım
Soran+1 yılNasıl olacak
- +1 yıl
Gel konuşalım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanacaksın...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe oldu sonuç
02 Yorumla
Soran+1 yılBir sonuç yok
Cevap sahibi+1 yılSen onu değiştir ya da ayak uyduracan artık yapcak bişey yok 😁
Gizli Üye(30-35)+1 yılGelsene bi konusak
00 Yorumla
+1 yılaldat
00 Yorumla
+1 yılBenim olsan keşke
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAradığın ne?
024 Yorumla
Soran+1 yılHeyecan
Cevap sahibi+1 yılTarzın ne😀
Soran+1 yılSert ve aksiyon
Cevap sahibi+1 yılBsey dcem de Detay versem hoş olur mu bilemedim 😀
Soran+1 yılVer gitsin
Cevap sahibi+1 yılBan yiyorum sonra ya😀😀
Bi tkp atsana ya
Soran+1 yılŞöyle sen bir şey olmaz
Cevap sahibi+1 yılOlur olmadık yerde mesela mağaza soyunma kabini kıyafet denerken girip ayak üstü seri ama sessiz 😀
Uçuk mu snce😀
Soran+1 yılO çok klasik
Cevap sahibi+1 yılMekan lavabosu
Asansör
Otopark
😀😀😀
Soran+1 yılHastane
Mezarlık
Ailen sana bakarken yapmak vb.
Cevap sahibi+1 yılEşin izlerken?
Soran+1 yılEsin izlerken derken
Cevap sahibi+1 yılKocan izlerken becerilmek
Soran+1 yılYok ben sadece esimi isterim
Cevap sahibi+1 yılKalçanı yalıyor mu
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılKıl oluyor mu orada
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılDeliğin çevresinde üzerinde falan?
Soran+1 yılÜzeri
Cevap sahibi+1 yılNasıl alıyorsun
Soran+1 yılAğda
Cevap sahibi+1 yılHangi pozisyonda tam olarak 😀
Zor olmas mı ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılodun mu
01 Yorumla
Soran+1 yılYa evlenmeden önce konuşuyorduk adamın fantezileri hep dinledim ama iş yapmaya gelince adam çok pasif bende anlamadım
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim cinsellikte çok düz biri, beklentimi karşılayamıyor. Ne yapacağım ben bu adamla?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler