Cinsellik Pasif gayler zevk alıyor mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 İlk kez pasif olacam sizce zevk alır mıyım? İlkinde çok acı olur mu açıkçası biraz korkuyorum ya Güncellemeler+1 yıl ... Pasif gayler zevk alıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Tcrbe_sextavsiyecisi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl analı çok çok iyi bilmen lazım ve de kendi bedenini.. zevk kısmı prostat orgazmini araştır 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaşayan herkes çok zevkli diyor bende çok merak ediyorum o yüzden yaşamak istiyorum Yorumla Tcrbe_sextavsiyecisi +1 yıl anlatabilirim istersen anal yönünü Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben de aktif olmak istiyorum ama kafama göre pasif bulamadım 0 30 Yorumla Soran +1 yıl Etraf pasif dolu nasıl bulamıyorsun mübarek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gay sevmiyorum sevişmek istiyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani kızlardan hoşlanıp denemek isteyen arıyorum. Biseksüel mi ne oluyor bu daha çok gay değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl adam adama öpüşemem ben , delik yalar mısın gibi şeyler de istiyorlar iğrenç öyle şeyler. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cd ya da travesti ile olurum belki ama ücret vermek istemiyorum. Param da var sıkıntı yok da sekse para verince zevkli olmuyor Yorumla Soran +1 yıl Tam beni tarif etmişsin bende normalde kızlar dan hoşlanırım sadece meraktan bir kez pasif olacam zaten bende bir erkekle öpüşemem tiksinirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keşke seninle tanışsam kafa dengisin Yorumla Soran +1 yıl Sen neden erkek zikmek istiyorsun ki sende mi merak ediyorsun yoksa abazalıktan mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl benimki de merak kızlarla ilişkim oldu. hoşuma gidiyor düşüncesi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl konuşalım dersen gizliyi açarım :) Yorumla Soran +1 yıl tamam konuşalım burdanda konuşabiliriz zaten gizliyiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesajdan konuşalım daha iyi o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliyi kaldırdım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yazmayacaksan söyle bari :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neyse geri gizlendim yazıcam dersen açarım :D Yorumla Soran +1 yıl Müsait degildim kb Yorumla Soran +1 yıl E nesini merak ediyorsun anlat bakalım 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben senin gibi biriyle tanışmak istiyorum açıkçası ama sen yanaşmıyorsun sanırım :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hoşuma gidiyor eğer kalça tipi hoşsa arkadan sokmak istiyorum döşemek istiyorum heyecan verici :D Yorumla Soran +1 yıl Yok ya ondan degil kesin farklı illerdeyiz o yüzden biraz soğuk yapıyorum Yorumla Soran +1 yıl Bak sen 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlin uzaklığı bana çok sorun değil Yorumla Soran +1 yıl Bende içimde hissetmek istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl uzak daha iyi yakın çevremden zaten istemiyorum :D Yorumla Soran +1 yıl Urfadayım ben Yorumla Soran +1 yıl Sen. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sanal arkadaş oluruz en kötü çok dert değil zaten benim önce iyice tanımadan görüşmek gibi niyetim olmuyor Yorumla Soran +1 yıl Zaten bende normal erkeklerden hoşlanmıyorum travestiler cok hoşuma gidiyor Yorumla Soran +1 yıl Travestiye verecem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kanka gibi takılırdık la Yorumla
Gizli Üye (25-29) 8 gü arkanın zevki başka yapmasını bilen varsa alırsın düzenli yapıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sakın deneme Erkekliğini Kaybedersin 0 9 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ve Büyük Pişmanlık Duyarsın inan ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu Neden Denemek istiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seninle Konuşarak Yardımcı Olmak isterim inanki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Müsait Misin Yorumla Soran +1 yıl Müsaitim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden Çıkayım mı Konuşalım mı Yorumla Soran +1 yıl Özelden mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden Çıktığıma Göre Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi Bekliyorum Yorumla
mavişim33 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl aşırı zevk alıyorum 0 22 Yorumla Soran +1 yıl Bende ilk kez pasif olacam çok acı olur mu sence Yorumla mavişim33 +1 yıl rahat olursan hayır Yorumla Soran +1 yıl Çok mu zevkli ya Yorumla Soran +1 yıl İçinde gidip gelmesi zevk mi veriyor Yorumla mavişim33 +1 yıl zevkten başım dönüyor resmen Yorumla Soran +1 yıl Ciddi misin dalga gecme lütfen Yorumla mavişim33 +1 yıl neden dalga geçeyim ki Yorumla Soran +1 yıl Ne bileyim Yorumla Soran +1 yıl Öyle sandım ben Yorumla Soran +1 yıl Peki penis yalamak güzel mi? Yorumla mavişim33 +1 yıl hayır rahat olursan aşırı zevkli oluyor Yorumla Soran +1 yıl Penisin nasıl bir tadı var Yorumla Soran +1 yıl Cok merak ediyorum bu hafta travestiyle iliski yaşayacam Yorumla Soran +1 yıl Hepsini deniyecem Yorumla mavişim33 +1 yıl zevkli yalaması farklı bir duygu yaşın kaç Yorumla Soran +1 yıl 24. Yorumla mavişim33 +1 yıl bence dene eğer güvenilir biri varsa Yorumla Soran +1 yıl Travestiyle para karşılığı yapacam Yorumla mavişim33 +1 yıl anlaştın mı peki Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla mavişim33 +1 yıl ilk olduğunu söyle ama Yorumla Soran +1 yıl tamam. Teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
analı çok çok iyi bilmen lazım ve de kendi bedenini.. zevk kısmı prostat orgazmini araştır
Yaşayan herkes çok zevkli diyor bende çok merak ediyorum o yüzden yaşamak istiyorum
anlatabilirim istersen anal yönünü
Ben de aktif olmak istiyorum ama kafama göre pasif bulamadım
Etraf pasif dolu nasıl bulamıyorsun mübarek
Gay sevmiyorum sevişmek istiyorlar
Yani kızlardan hoşlanıp denemek isteyen arıyorum. Biseksüel mi ne oluyor bu daha çok gay değil
adam adama öpüşemem ben , delik yalar mısın gibi şeyler de istiyorlar iğrenç öyle şeyler.
Cd ya da travesti ile olurum belki ama ücret vermek istemiyorum. Param da var sıkıntı yok da sekse para verince zevkli olmuyor
Tam beni tarif etmişsin bende normalde kızlar dan hoşlanırım sadece meraktan bir kez pasif olacam zaten bende bir erkekle öpüşemem tiksinirim
Keşke seninle tanışsam kafa dengisin
Sen neden erkek zikmek istiyorsun ki sende mi merak ediyorsun yoksa abazalıktan mı?
benimki de merak kızlarla ilişkim oldu. hoşuma gidiyor düşüncesi
konuşalım dersen gizliyi açarım :)
tamam konuşalım burdanda konuşabiliriz zaten gizliyiz
Mesajdan konuşalım daha iyi o
Gizliyi kaldırdım
yazmayacaksan söyle bari :D
neyse geri gizlendim yazıcam dersen açarım :D
Müsait degildim kb
E nesini merak ediyorsun anlat bakalım 😂😂
ben senin gibi biriyle tanışmak istiyorum açıkçası ama sen yanaşmıyorsun sanırım :D
hoşuma gidiyor eğer kalça tipi hoşsa arkadan sokmak istiyorum döşemek istiyorum heyecan verici :D
Yok ya ondan degil kesin farklı illerdeyiz o yüzden biraz soğuk yapıyorum
Bak sen 😂😂😂
İlin uzaklığı bana çok sorun değil
Bende içimde hissetmek istiyorum
uzak daha iyi yakın çevremden zaten istemiyorum :D
Urfadayım ben
Sen.
sanal arkadaş oluruz en kötü çok dert değil zaten benim önce iyice tanımadan görüşmek gibi niyetim olmuyor
Zaten bende normal erkeklerden hoşlanmıyorum travestiler cok hoşuma gidiyor
Travestiye verecem
kanka gibi takılırdık la
arkanın zevki başka yapmasını bilen varsa alırsın düzenli yapıyorum
Sakın deneme Erkekliğini Kaybedersin
Ve Büyük Pişmanlık Duyarsın inan ki
Bunu Neden Denemek istiyorsun
Seninle Konuşarak Yardımcı Olmak isterim inanki
Müsait Misin
Müsaitim
Gizliden Çıkayım mı Konuşalım mı
Özelden mi?