Pasif Gayler anal seks hakkında ne düşünüyor?

Homofobik bir yaklaşım içinde değilim kesinlikle. Taciz ve sapıklık gibi suça girmediği sürece kimsenin duygusal ve cinsel hayatının kimseyi ilgilendirmediği düşüncesindeyim. Bu yüden cevaplarda nefret söylemi istemiyorum!!!

Soru da asıl merak edilen:
Heteroseksüel kadınlardan hiçbirinin anal seksi isteyerek yaptığını ve zevk aldığını düşünmüyorum bunun dışında aşağılanma hissi yaşadığını söyleyenler var ben yapmadım ve asla yapmayı da düşünmüyorum. Hem o bölgenin acısı hem de bir süre sonra oluşacak açıklık ve kas kontrolünü kaybetme gibi konular genelde kadınları uzak tutan başlıca nedenler.

Erkeklerin eşcinsel ilişkilerinde cinsel olarak tek yöntemi bu kabul etmeleri yüzünden anal sekse mecbur bırakıldığınızı düşünüyor musunuz?

Acı gibi yukarıda yazdığım nedenler konusunda pasif gayler de endişe duyuyor mu?

Bekaret bir zarla belli olmasa da aktif gayler de ilk olması gibi düşünce veya istek var mı?

Sevgilisinin sağlığını düşündüğü için anal seks yapmayan eşcinseller var mıdır?

Ve kadınlarda olduğu gibi aşağılanma duygusu hissediyor musunuz?

Uzun olduğu için kusura bakmayın :) tekrar söylüyorum eleştirmek için değil merak ettiğim için soruyorum ve burada herhangi bir yorumda eşcinseller için hakaret barındıran bir cümle geçerse şimdiden bunun için özür dilerim. Gizli kullanıcı görüşleri açıktır. Ciddi olarak cevaplayanlara teşekkürler :)
Güncellemeler
+1 yıl
123
Pasif Gayler anal seks hakkında ne düşünüyor?