Eşiniz bir nedenle yatalak olsa ve seks imkanınız kalmasa devletten yasal seks izni ister misiniz?

Eşiniz bir nedenle yatalak olsa ve seks imkanınız kalmasa devletten yasal seks izni ister misiniz?
Yıllar önce gazetede okuduğum haber aklıma geldi ve bunu bir soru olarak paylaşmak istedim.
Bir kadın, kocasının geçirdiği trafik kazası sonrası yatalak hale gelmesinden dolayı seks hayatının bitmesinden şikayetçi olarak mahkemeye dava açmıştı.
Dava dilekçesinde kocamı seviyorum, ondan boşanmayı düşünmüyorum. Onun bakımıyla ilgilenmekten de mutluyum. Bundan yüksünmüyorum. Ancak bir kadın olarak cinsel ihtiyaçlarım var. Bu ihtiyacımı kocamla karşılayamadığım için bir başka erkekle karşılamak için yasal izin istiyorum diyordu.
Dava sonucu ne olmuştur bilmiyorum ama muhtemelen kadının isteği reddedilmiştir diye tahmin ediyorum. Aynı durum bir erkek için de söz konusu olabilir tabi.
Mantık çerçevesinde düşününce bu olay mantıklı gelmiyor değil. Eşini seviyor ve ayrılmak istemiyor. Ama cinsellik ihtiyacını gidermek için de gizli kapaklı bir şey yapmak yerine yasal izin istiyor devletten.
Siz bu konuda ne düşünürsünüz?