AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
155Cevap
İlişkiye girmemiş erkek bulman çok zor bence samanlıkta iğne aramak gibi acemi y... Tan a. Bile korkar derler
Bütün her şeyi yaşadıktan sonra ben eline erkek eli değmemiş bir kız istiyorum diyen erkekleri düşünecek olursak seninkisi çok güzel bir istek 🙂
Kendin öyleysen sonuna kadar haklısın bunu istemekte... ama değilse hakkın yok
27 yaşındayım bende temiz kız bulamıyorum bulduğum an evlenicem zaten ben nasıl kendimi koruduysam oda korumalı
Normal fakat öyle birinin olduğunu düşünmüyorum yani çok nadir
Dert ettiğin şeye bak birbirinize baka baka öğrenirsiniz 😂
evlenince daha fazla kişilerle de ilişkilere giriyor seni gibi kızlar, açıldı mı tam açılıyorlar
Bu gayet doğal bir talep...
Normal kardeşim bende oyleyim temiz birini istemek hakkimiz
Ben de oyle istiyorum ama nerdee
Eger ankaraliysan orada bulmak bi hayli zordur sjsjsj
Bende aynı düşünüyorum
Evet anormal
İlişkiye girmeyen biri tecrübesizdir
Senin ne istediğini sana nasıl davranacağını bilemez
Ve tatminde edemez
Bu aynı şekil kadında da geçer li olması lazım
Yani bencede öyle
Tecrübesiz kadın da zor oluyor
Birbirimizi beraber kesfetmek varken baska bi os*puyla yatip da tecrube kazanmasini istemem. Midem kaldirmiyor.
Tecrübesiz keşif iyi değildir
Beraber tecrube kazanmak diye bir sey var. Midesiz olamayacagim sizin gibi kusura bakmayin
Yalnız soran sensin suçlayan ve laf atan sensin nasıl olacak o iş
Böyle düşünüyodun madem ne diye soru sordun?
Birilerini suçlamak istemiş demek kş
Bende seninle aynı fikirdeyim
Ya sen
Öpüşmedim bile bir erkekle
çok zor
Zor olan ne?
aynen ben de senin gibi düşünüyorum
Evet çok normal, dinimizdede böyle.
Anormal denmez ama her insanın hissi farklıdır ve tecrübesizlik ve bilinçsizlik ilişkinizi yorar ve sürekli sen daha iyisin vb denmeye başlanır o yüzden tecrübeli ve korunmayı bilen biriyle olmayı tercih ederim
Yoo gayet doğal tabi sen de yapmamışsan
Adaletin de belini kırdılar bebeğim o da artık saf değil 🙂
Eger seninde hiç ilişkin yoksa bunu istemen normal
olabilir tercih meselesi.
ALLAH temiz birini ancak temiz birine nasip eder..(burdaki temizlikten kastım hic ilişkiye girmemiş olması degil kalbinin temizliği) ama sunu da unutmamak gerek yüce Allah bile kulunun tovbesini kabul edip onu bagisliyorsa, bizim ilişkiye giren birine tuhaf gözle bakmamiz etik olmaz çünkü imtihan dunyasindayiz. Bugün ona yarin bize olabilir, bunu göz önünde bulundurmak gerekir.
Gayet etik. Duran nasil duruyor o zaman pislikleri boyle ortemez kimse
Şahsen bende hic ilişkiye girmedim. Ama çok temiz mi sayılırız, yok mu hiç günahımız, harama hic meyletmiyor muyuz? Bunu kendine de sor. İlişkiye girmeyip her halti yiyene ne demeli?
Banane baska gunahlardan. Ben sadece iliskiye gjrmis biriyle olamayacagimi tiksindigimi ve o kisiden sogudugumu soyluyorum
Tamam peki, hayatta başarılar dilerim. Selametle kal
Hakkındır ama bekareti ben şahsi adıma diyeceksem pek önemsemem ahlaka ve dış görünüşe bakarım ama gene tercihlerine saygımız sonsuz
eğer sende ilişkiye girmediysen çok normal hatta en büyük hakkın
Yani isteyebilirsin normal
Çok normal durum 20 yaşındayım bnd hiç yaşamadım cinslk durumunu karşımdaki kişi de benim gibi olsun istiyorum ama çok zor maalesef çıkmıyor böyle kişiler
Normal ama pek cıkmaz sanmıyorum
Normaldir bende hiç girmedim.
normal senin dediğin herşeyin ilki olmak güzel his
Olabilir herkes herseyi isteyebilir tabiki
köküne kadar katılıyorum senin görüşünle aynıyım
Son derece normal bir talep..
Hayır değil bunu bende isterim mesela
Kendin girmediğin sürece evet olabilir
İsteyebilirsin. Bu senin isteğin ama bulabilirmisin bilemem...
Tüh şansımı kaybettim bişede yok 1 tane idi oda parayla neyse 🚬
Ulan sanki herkes kucaktan kucağa oynuyo.. merak etmeyin herkes icki ve seks manyagı degil bulursun bakir birini
Erkeklerin hepsi aynı ve öyle
İstemek baska yapmak baska
Normal bende istiyorum öyle biri
En doğrusu
Ama yapıcak birsey yok böyle birini de bulmak çok zor ne yazık ki
Çokta zor değil bir sürü tanıdığım var ilişki yaşamamış erkek :)
Bende öyleyim anormal falan değiliz merak etme
Bende öyleydim ama sonra değiştim
nasol
@kanka35 kendimden pay biçerek insan baız şeyleri yaşayarak öğrenir
@babylone katılıyorum dürüstlüğün için teşekkürler
O halde sen evlenemezsin çünkü yok öyle biri 😃😃
Var da ön planda değiller
Hiç sanmam biraz zor düşünsene 30 yaşında ilişki yaşamamış inanmam😃
Bn inanırım nefsine hakim olmayanlar kadar olanlar da var herkes aynı değil
Bu zamanda biraz zor Büşra bence inancına saygı duyarım ama gördüğüm kadarıyla çok zor binde 1 kişi anca 😃😃
Ama yine de herkes aynı değil belli olmaz orası
Takip attım bak burdan yazamadigim şeyler var sende bana hak vereceksin ama tabiki herkes aynı değil ama çoğunluk öyle 😉😃😃
abaza bir pislik değilse kendine hakim olabilir aslında bunlar hiç zor değil size uymak zor geliyor
Abaza pislik ikisi ayrı şey ama bana uyma sadece sohbet edelim bana uyarsan büyük sıkinti
Anormal değil, aksine gayet normal bir durum.
Allah'ım nolur böyle düşünen biriyle evleneyim
tamam
Teşekkürler
İlk kızlık z*rını eşimin açmasını isterim
Bence mantıklı
Zaten öyle olacak gerdek gecesi.
Kızlık zarı açmak mı iagmağflağdşe ciddi misiniz siz düğüm falan mı bu şaka gibi
Doğru bir şey yazmış neye güldün ki patlatacak mı yazsaydı hahahah
Kızlık zarı ne açılır ne patlar siz zarı gerçekten zar sardınız galiba hiç okulda görmediniz mi cahil misiniz
fahur sen bayan değilsin. Bayan nick açmışsın insanların burada kafa karışıklı oluşturuyorsun
Ya sence ne olduğunu bilmiyormuyuz kullanılan tabire ne takılıyorsun okul eğitimiyle ne ilgisi var amma boş yaptın kjskdkdj
Evet bayan değilim kadınım sizin gibi cahilleri gördükçe kusasım geliyor o yazdığınız yorumu da gördüm erkekler yapmadan duramaz bilmem ne bilmem ne? Yani diyorsunuz ki beynim var ama kullanamıyorum kendi nefsime hakim olamıyorum? Başka açıklaması yok yani bunun
O kadar çok insan gördüm ki uyarayım dedim cidden böyle düşünen kişiler var balon sanki bu ya da lastik komik bir durum
Kız bişey yazmış ne kadar demogoloji oldu.
Ben üniversite mezunuyum konumuzla alakasız ama seni her konuda cebimden çıkarırım emin ol ama bence sen aptalsın senin gibi ota boka muhalefet olanları görünce de benim kusasım geliyor kezbanlığı bırakamadın türk kızı şaşırtmıyorsun :)
Siz de hiçbir üniversite vasıflısı kılığı görmedim
Abi ne konuştunuz bu kadar ya xlxkxkzn bildirim gelip duruyor 😏
Hahaha tamam fahur hanım şaka gibi kadına bak :)
Bu aralar sanal dünya'da en çok konuşulan konulardan biride cinsellik insanların ne kdr bastırılmış duyguları varmış.
Bunların eğitimi verilmediğinden kaynaklanıyor.
Milletin kılığına söz ediyor kendisi anonim takılıyor aşağılık kompleksini böyle nefret kusarak bastırmaya çalışıyor gerçekte karşımda olsa aklını kaybeder.. yazık kafasına :)
Doğal hakkın. Çünkü sen de ilişki yasamamissin
Normal bende öyle düşünüyorum
Normal ve de çok güzel bir şey
Istemek de haklısın ama bulunabilir mi
Sen girmediysen çok normal
Anormal değil Normal bence istemen çok doğal çünkü
Bende seninle aynı şekilde düşünüyorum
Gayet normal bulman zor
Tercihin tabi ama kalmadı öyle pek.
Daha ölmedik 😂
Normal değil. Kimse evleneceğim diye ilişkiye girmemek zorunda değil
her önüne gelenle ilişkiye girmek normal değil
Her önüne gelen ile değil. Farzet ki evlenene kadar bir sürü sevgilisi oldu onlar ile de girmeyecek mi?
Sevgili diye girmek zorunda değil
Ben girerim arkadaş. Siz bekleyin
en bşta haram
Ee senin yaptığında haram
Ne yapmışım
Kılık kıyafetin haram degil mi?
kılık kıyafetim nerden gördün de bu kanıya vardın?
Profil fotondan yabrum
Profil fotosunu ben mi zannettin gerçekten yoksa şaka mı yapıyorsun
Igrencliginizi de boyle ortmeye calismaniz yok mu, mide bulandiricisiniz oz sayginiz yok.
Olsun o koyduğun profil fotosu ile harama giriyorsun hatta girmişsin bile. Birde benim yaptığımı sorguliyirsun
Soran kişi sana da bir çift sözüm var. Kendinizi kurbanlık koyun gibi atmayın o zaman erkeklerin önüne.
Rezilsin
Rezil olan sensin. Sorduğun sorudan belli rezil kepaze birisi olduğun. Demek ki bu haltı yemişsin ki burada vicdanını aklamaya çalışıyorsun. Ama nafile. Bu leke ömrünün sonuna kadar alnında olacak ve rezil zelil ezik sinik maskara kepaze bir şekilde seninle gidecek mezara
benim bedenim değil ki rihannayı herkes biliyor ayrıca kendisi dekolte giyer hep bn niye koydum diye günaha gireyim
Olsun sende harama girdin. Neden başkasının vücudunu teşhir ediyorsun? Sende onun işlediği haramı işlemiş gibi oldun.
Uff abi canım mısın ben paylaşmasam ztn başka bir yerde görüceksin kadın ztn müslüman değil ki bedenini gösterdiği için haram işlemiş olsun
* S*lak mısın
Kafasinda kuruyo allahin manyagj daha fazla konusup da rezil etme kendini istersen abi sus
İstediğiniz kadar konuşun haram işlediniz
biraz kafadan çatlaksın galiba kadın müslüman değil diyorum inancı yok daha orasını burasını açsa nolur inanmıyor ki günah yazılsın günah yazılması için önce inanç gerekiyor
Defolun gidin lannn hodukler👿👿🍆🍆
Ömürlük ara giren çıkana bakma vefalı olsun
Anormal degilde oyle biri var mı
isteklerin gayet makul ama şu zamanda zor be bacım
Sen istiyor yırtılmadan dolayı ilk gece hastanelik olmak, evlenecek hiç ilişkiye girmemiş erkekle.
Of sus lutfen ya ne kadar igrenc konusuyorsun.
Olanları diyorum. Haftada kaç kişi hastanelik oluyor bu sebepten biliyor musun sen
Genellemelerin cok bos o zaman herkes birbiriyle iliskiye girsin deneme amacli?
Anormal değil.
Kaldımı öyle erkek kadın
Erkekle kadın cinsellik konusunda bir değil. Bunu bilsen yeterli senin için.
Bir. Bu kisilik meselesidir.
Kişilikle alakalı bişey değil bu Erkek 25 ya da 30 yaşına kdr seks yapmadan duramaz erkeğin doğasına ters olan bişey.
Böyle bişey olabilirmi? Bence saçma düşünüyorsun?
Degil. Duranlar nasil duruyor pisliginizi boyle ortmeye calisamazsiniz. Isteyen istedigini yapar ben kendi esimin yapmamis olmasini istedigimi soyluyorum. Banane senden.
Bunun cevabını istemişsin bende yazdım. Ne var bunda
Hee hee
@derinci saçma düşünmüyor... kadinlar yapinca sözde günah ama erkekler yapinca doğasinda var... günahsa her ikisine günah
@HırçınSabrina 💞
Hiç deneyimsiz bir erkekle evlendiğini düşün o zaman.
@derinci deneyimsiz olmasi umrumda değil bu ne sanki deneyimli iş sahibi arar gibi... önemli olan temiz olmasi
Evlendiğin gece Hazine görmüş hırsız gibi davranır o zaman
Kadın eş arıyor, jigolo değil.
Bu kdr boşanmalar neden oluyor. Hep bastırılmış duygular hep kulaktan dolma bilgilerle cinsellik hayatlar. Bunun sonucunda aldatmalar.
gayet normal en azından ben de öyle olsun isterim
Hayır değil ve ben de böyle düşünüyorum