Herkesin kendi fikri saygi cercevesinde yazin fikirlerinizi lutfen uzmeyin beni 🥺 ben sadece kendim de hic iliskiye girmedigim icin karsimdakinin de girmemis olmasini istiyorum. sanki iliskiye girmis biriyle evlensem igrenecekmisim gibi geliyor. yani o kisiden soguyorum iliski yasadigini soylediginde. Benim gibi olan var mi🥺
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl"Kim ister ki kullanılmış" ifadesi bir kere çok yanlış. Bunu sen söyledin demiyorum. Seninle aynı görüşü paylaşan kesim demiş görüşlerinde. Ve biliyorum bu çok yaygın bir görüş. Ayrıca aşağılayıcı... Öyle bir dünya yok. Senin kendi görüşünce yaşadığın için yine kendi görüşüne göre birilerini istemen doğal hakkın. Ancak o zar meselesi sandığınız gibi değil. Ben bakire biriyle evlenmek istemem. Herkes sizinle aynı dini görüşlere, inançlara sahip değil. Bunu unutuyorsunuz bu konular açıldığında. Ve türkiyede gayrimüslimlerin sayısı hiç de az değil. Müslümanlık bir ırk değil, inançtır. Ben karşıt görüşe sahip biri olarak seni ve senin gibi düşünenleri aşağılayamaz mıyım? İnan ki o kadar kolay olurdu ki! Ama yapmıyorum. Her neyse dediğim gibi ben senin isteğini doğal buluyorum senin düşünce sistemine göre. Bana kalırsa yanlış tabi ama fikrini değiştirmek gibi bir amacım yok. Üzerinde durduğum konu şu ki bu cinsellik tabularına herkes sahip değil. Eğer bir gün evleneceksem o işi katiyen evlilik sonrasına bırakmam. Benim de tecrübelerim oldu. Ne ben kullanılmış biriyim, nede ilişki yaşadığım insanlar!
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYorumların hepsini okudum. Sen yaşamamışsın, hakkındır. Allah, gönlüne göre hayırlısını versin.
Ancak ille de zina yapmamış biri diye ısrar etme bence. Evet, öyle dua et ama sonuna hayırlısı ifadesini ekle. Hiç zinaya bulaşmamış biri olur ama diğer alanlarda hayatı zindan edebilir; zina yapıp "gerçekten samimi ve sadık tövbe" eden biri gelir hayatına, kabul edersin sonra diğer alanlarla beraber iyi ki dersin. Mutlaka hayırlısını vurgula. İste, istemek hakkındır. İnşallah hayırlısıyla öyle olur ama ille de o, ille de o deme.
İmkansız diyenler var... Emin ol, bu devirde hâlâ bırak cinselliği öpüşmeyen, ilkinin eşi olmasını isteyen, en önemlisi Allah korkusundan dolayı geri duran erkekler var. Bunlardan biri de benim. Normalde bunu belirtmicektim ama yaşamayanlar susunca bu sefer insanlar kimse kalmadı zaten deyip kendileri de yaşayıp sürü psikolojisine dahil oluyorlar. Kız da kaldı öyle, erkek de.
Vicdan en büyük dindir. Kul, kulu kandırır da kul Allah'ı kandıramaz. Eşine yalan söylersin, yaşamadım dersin sonra o eşin sana her baktığında, her iyi davrandığında o vicdan seni bitirir. Bazıları bunu unutup rahat rahat takılıyor. Sen temiz ol, Allah'tan korkup zinaya bulaşma, gerisini Allah'a bırak. Sen kendinden sorumlusun, nasibin Allah'a kaldı.
Bu site sağ olsun, gözümü açtı. Buradakilere sorsan hemen hepsi neredeyse müslüman. Ama tecrübe adı altında zina yapanı tercih ederim, mutlu eder (?) diyor. Sanıyor ki eşiyle tek gece/günü birlik ilişki yaşayacak. Yaşamamışlara "uln adama bak, sabırla bekliyor, kendini koruyor" demek yerine milli (?) olmadın mı hâlâ, bir sen kaldın, yapsana diyor. Nasıl bu hâle geldik, insan şaşırıyor.
Kınamamak gerek. Allah korusun. Diğer tarafta kıyamete alâmet gerek sonuçta. Umarım Allah herkesin gönlüne, aklına, ruhuna ve yaşanmışlığına göre hayırlısını verir.
Sen burdaki yazılanlara bakıp da üzülme, işin kaynağına (O'na) odaklan.
(Not: Gerçekten "samimi ve sadık" tövbe edenler, Allah katında temizdir. Allah'ın affettiğine kimse bir şey diyemez.)216 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın 👍
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Yalnız değilsin dostum 🙋🏻♂️
- +1 yıl
sondaki not icimi rahatlatti biraz tesekkur ederim
- +1 yıl
@iyilik_melegi_ bana teşekkür etmenize gerek yok ki, siz rotayı Allah'a çevirin. O'na teşekkür edin. :) Tövbenizde samimi ve sadık olduğunuz sürece bir sıkıntı yok. Düştüğünüz için değil; kalkamadığınız için boğulursunuz. Kalkın!
- +1 yıl
@RuhHastassı ✋🏾
Daha yeni sevgilimin benden önce 1 den fazla kez iliski yaşadıgını öğrendim cok basitsin vs gibi ağır sözler kullandım ona , kaldıramayacagımı düsündüm halâda kaldırabilmiş değilim baska birine dokunup ondan zevk aldıgını düsündükçe kahroluyorum, ben kimseyle iliskiye girmemiş biri olarak tercih ederdim ki nişanlım da iliskiye girmesin ama geçmişi değiştiremiyoruz. Ben her saniye onun geçmişte yaşadıgı iğrenç bir zevk yüzünden kendimi çok kötü hissediyorum. Aklımda sürekli sorular oluşuyo, onu unutabildimi? Sevmişmiydi? Nerde birlikte oldular? Mesela onun arabasına bindim acaba burdamı? Gibi psikolopatca rahatsız edici düsündeler beynimi tırmalıyor. Hangi insan ilerde helalliği olacagı insanın geçmişte cinsellik yaşamış , zina yapmış olmasını kabul edebilirki , ben kabullenemedim ama iliski yaşadıgını cok geç öğrendim.. ona deliler gibi bağlandıgımda ve en kötüsüde ne biliyomusun?
Onun gözündeki pismanlıgı gördüğün halde bi türlü biseylere inanamayıp kendi icimde savaş vermem içimden belkide pisman değildir aldıgı zevklerden diyorum ve yine kendi mezarımı açıp içine kendimi gömüyorum bu acı asla bitmeyecek…69 Yorumla- +1 yıl
Aynı hisler bende de olıyır nasıl aşacaz
- +1 yıl
Bu senin karakterin. Temiz ve sana ölüm döşeğine kadar sadık kalacak birini istiyorsun. Ama şimdi hayal kırıklığı yaşıyorsun.
https://youtu.be/MiswtG_i-bg
Ezelden sana cevap var 😊 - +1 yıl
@cicekkk12 ben de en çok bunu yaşamaktan korkuyorum. İnsanlar kabul etsin veya etmesin insanin kendi geçmişi yoksa karşısındakinin geçmişi ona ağır geliyor. Ancak sende de varsa ha olabilir diyebiliyorsun. Yoksa o kişi kirli gibi geliyor. İstediği kadar deneyim olsun insanin aklina geliyor. Ama sevdikten sonra öğrenmen tuzu biberi olmuş.
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende hiç kimseyle beraber olmadım eşimde benim gibi olsa iyi olur tabi ama düşün ya daha önce ilişkiye girmiş birini seversen onunla güzel bir beraberliğin olursa? insanız ve hayat bu bi yandan kendimi de koşullamak istemiyorum belli şeylere.
geçmişinin çok kalabalık olduğu birini istemem ben çünkü hiç öyle biri değilim ama bi yandan bu bencillik mi acaba diye de düşünüyorum. herkesin kendi tercihi ve hayat yolu sonuçta. illa ki benzer aynı şeyler yaşıcaz diye de bi şey yok... hayırlısı :dddd43 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef iliskiye girdigini ogrendigim kisiden isik hizinda soguyorum. Cok tiksiniyorum. Benimle olmasi mumkun olamaz diye dusunuyorum ve genelde konusmami bitiriyorum istemiyorum o kisiyi
Cevap sahibi+1 yılhmm anladım demek ki miden almıyor aslında o da normal yani. ben kıskanırım diye korkuyorum bi de
Cevap sahibi+1 yıliçim rahat etmeyebilir bende rahatsız olabilirim gibi hissediyorum bi yandan ama dediğim gibi bu huyumu törpülemeye de çalışıyorum hakkımda da hayırlısı neyse o olsun gönüller kalpler bir olsun kafalar uyuşsun 🥰
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
90
Cevap
153Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır genelde bunu istiyorlar erkekler kadınlardan istiyorlar işte diyorlar bakire olsun ilk ilişkisi benimle olsun kadınlar da artık bunu erkeklerden istiyor diye oda işte bakir olsun ilk ilişkisini ilk deneyimini benimle yaşasın ben böyle bir şey demiyorum karşı tarafın geçmişi benim umrumda değil daha önce kaç kişiyle ilişki yaşamış kaç tane sevgilisi olmuş kiminle ne yaşamış gerçekten benim umrumda değil çünkü orada zamanlarda ben yokmuşum değil mi yani ben piyasada yokmuşum adam istediğini yapabilir daha tanışmıyorduk belkide ama artık ben varım ben varken farklı şeyler denemek istersen sorun edebilirim ama benden öncesi beni ilgilendirmez.
#reda20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar ben. Daha sevgilim olmadigi halde kendi kendime triplere giriyorum. Kaldırmam çok zor hep aklıma gelir karşı tarafa nasıl dokundu nasıl zevk aldi. Neler neler yaşadı? İster istemez benimle karşılaştırabilir ve bu benim için çok çok zor. Ben de ya öyle istiyorum yani ilişkiye girmemiş, ya da onunkini kaldırabilmem için benim de tecrübe edinmem lazım aksini düşünemiyorum. Öyle kolay bir şey değil bir taraf tamamiyle deneyimsizken karşı tarafın tüm geçmişini kaldırması. Ben hiç hiç bir şey yaşamadım istediğim kadar karşı tarafı seviyim bu benim aklıma takılacak. O yüzden kendi geçmişim olmadan o ilişkiye sağlıklı olarak odaklanmam mümkün değil.
71 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet arkadaşlar toplum sağolsun. Erkekler bulamazsın diyebiliyorsa yarın bir gün bir erkek bakire bir kadin aradiginda da bulamayacak noktaya gelecekler. Biz yazicaz bu sefer isteğin normal ama bulamazsın diye…
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu gayet mantıklı ben de aynı düşüncede olduğum için hep kaçtım kızlardan maddiyat vs derken evlenemedikte ama artık benim için şunu diyorlar haklı olarak.
Yaşın büyüdükçe kendin gibi kız bulamazsın bu kelimeyi sevmem ama dul veya bekar ama dokunulmamış zor diyorlar hali ile artık ya hiç evlenmeyeceğim böyle ölüp gideceğim
Ya da evleneceğim
Aslına bakarsan evlenmek istemiyorum hayat hala benim ve kendi içinde hepimiz için daha da berbat hale gelmeye başladı
Mücadele daha ağır basıyor yoksa sevmek çok güzel evlenmeden sevişmek değil ama.10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHaklısın saf temiz olunca saf temiz istersin hakkındır ama öyle adam var mı zor ama olduğunu çok okuyorum burada şimdilerde internet aleminde ve arkadaşlık ortamında bakire ve bakirliğin saçma olduğu ve garip ksrşılandığı gibi bir algı yaratıldı bu yalandır yapmayan bir sürü erkek ve kız vardır böyle bir erkek ile tanışman dileği ile kardeşim ne diyeyim başka temiz olmak güzeldir her daim adı üstünde temiz bir ilkiniz olur ve bu hep anılarınızda kalır inşallah
70 YorumlaMerhaba,
Bu aslında bir çeşit milyonlarca yüzü olan bir zarla kumar oynamak gibi fikrimce. Türkiye'de kadınların cinselliğe olab tabusunu anlıyor ve saygı duyuyorum, sizin fikrinize de öyle.
Neden kumar?
Çünkü evlilik ciddi bir olaydır ve cinsellik de onun ayrılmaz büyük bir parçasıdır bildiğiniz gibi. Ancak cinsellik yaşamadığınız biri ile evlenmek kumardır, çünkü ten uyumu cinsel organ boyutu uyuşmazlığı, ilişkiye bakış açısı her iki cinste de aynı olmalıdır. Aksi taktirde, duygusal bir cinsel ilişki yaşamak isteyen partner ile gir-çık felsefesi benimsemiş yüzeysel bir insan evlendiğinde mutsuzluk kaçınılmazdır.
Siz siz olun tabularınızı yıkınız.
Işıkla kalınız...00 Yorumla
+1 yılBen de bakireyim ama sevince bunu takmıyosun yani illa ki soğuyosun ama ama gerçekten seviyorsan unutuyosun bile. Yapacak bişey yok sen yokken yaşanmış belki o da hata olarak görüyor
514 Yorumla
Soran+1 yılIstemsizce soguyorum napacagimi bilemiyorum karsimdakine dokunmak dahi istemiyorum igreniyorum
- +1 yıl
Eee bu devirde bakir erkek bulmam çok zor. Hem yalan da söyleyebilir rahat rahat, bilemezsin biraz kendini aşıp baska seylere odaklan karakterşne mesela
Soran+1 yılGuvenmedigim biriyle evlenecek degilim?
Soran+1 yılBide gulerek anlatmis, ne kadar çok kötüsün sen oyle ya
- +1 yıl
Ama dogru , erkekte bilme sansin sifir ,, yapmadim der gecer ,, kandirir güvensen ne olcak ,, kizlar yokmu , kiz bakireyim diyo , numaralar filmlrr cesit cesit , ayy yapma ay acıyo ayyy ayyy , folloş olmuş ay ayy ayyy diyo , yapmamış kız yattıgı an belli olur , deli gibi sevişip ay ay desen ne olur
Soran+1 yılO kadar midemi bulandirdin ki sus lutfen rezilsin
- +1 yıl
Numara cekme , köyde mi yaşıyorsun yok hiç yapmadım yok hiç elleşmedim, herkesin bir gecmişi vardır , merak tan yine bişeyler olmuştur,,, ha bazi canım kizlar var , arkayi dagitmis ben bakireyin, gögüsleri somurmuslar sarkmis , popo tunel gibi acilmis yav bakire olsan ne yAzar
Soran+1 yılAy sen gercekten cok mide bulandiricisin. Elime erkek eli degmedi bu da benim istegimle olan bi sey muhafazakar degilim, sadece ilerdeki esimle bu duygulari ilk kez tatmak ve karsilikli olmasini istiyorum. Bu da en dogal hakkim. Burada bana fantezi dunyani anlatma hic merak etmiyorum cunku
- +1 yıl
Bende hic yApmadim,, ben herseyi karım olcak kişiyle ögrenmek istiyorum ,, burdan taliplilerime sesleniyorum , benim gibiysen kriterlerime uygunsan yaz, 90/60/90 olcak eline erkek eli ddegme birak 100 metre yaklasmamıs olcak , ben böyle kız bulsam varya dünyaları onun önüne sererim bir dedigini iki etmem ,,, yoktur dünyada elime erkek eli degmemiş kız yoktur hele 2021 de ben inanmadim , köyde ıssız yerde yaşıyom desen olabilir mi belki , ama lise üni oku veya iş hayatında çalış kimse ellemedi de yemezlerrrf
Soran+1 yılSen kafayi bozmussun amca yazma daha fazla komik oluyosun cunku
Soran+1 yılOf ne anlatiyosun okumadim bile bos yapma ya bildirim geliyor sus amca
Soran+1 yılAy hadi dayi ya sapik misin nesin yuru git
Soran+1 yılAy sus be dayı
Senin istemen tamamen doğal ve evlenmeden kesinlikle sor bunu. Eğer bunu daha önce ilişkiye girmiş biri istese normal değildi ama senin için normal sıkıntı yok. Ben de öyle olmasını istiyorum ,18 yaşındayım öpüşmedim bile ama her an her şey olabilir, o yüzden büyük konuşmak istemiyorum.
30 YorumlaBu isteğiniz, son derece normal bence.
Evet, muhtemelen soğuma olur öyle bir eşiniz olsa.
Sizin karşınıza çıkan taliplere bu soruyu sormanız da fayda var, en azından olası gelecek sorunların önüne geçmiş olursunuz.
Bunu istemen gayet normal aslında ama maalesef ki günümüzde erkekler cinsel yaşam konusuna biraz erken girdiği için abes kaçabilir.
Sen samimi olursan karşında ki insan da sana tüm samimiyetiyle yaklasacaktir.30 YorumlaÇok güzel ve temiz düşünüyorsun , geçen gün sevdiğim kız bana geçmişte yaptıklarını anlattı ve yıkıldım , dedi ben sandığın kadar temiz , hatta hiç temiz birisi değilim , iş ciddiye giderse hep geçmişim aklına gelecek en iyisi arkadaş kalalım dedi, ben bu olayın travmasının etkisinden yeni yeni çıkıyorum. İnşallah Allahu Teala gönlümüze göre eş nasip eyler. Amin.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSon derece normal, bu sitede çoğunluk çapkın olup, siteye üye olma amaçları da sevgili yapıp gününü gün etmek olanlar olduğu için onlar sana öcü gözüyle bakabilir ama istediğin şey normal. Koca ülke bu sitedeki 300-400 kişiden ibaret değil, burada bir konuda din iman konuşup diğer Konuda bir kadına ahlaksızca bel altı imalarda bulunan karakter yoksunları var. Zaten tecrübeli olanlar da bir yerde tecrübesiz olarak başladılar kimse annesinden zampara olarak doğmuyor sonraki eğilimler bizi değiştiriyor.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılgayet normal bu senin normalin neresi anormal olacak ki bunun cinsellik yaşamak zorunda değil herkes veya cinselliği sevmek yaşamak vs bunları uygulamak mecburiyetinde de değil ve herkes hayatına alacağı insanda belli kriterler beklentiler planlar ister
20 Yorumla Bende aynı fikirdeyim. Ben ilişkiye girmemiş birini istiyorum. Çünkü bende öyleyim. Kimine göre belki ağır bir tabir ama benim midem almaz. O yüzden çok normal bunu düşünmen. Hiç kendini bozma. İnşallah Rabbim senin gibi birini çıkarır karşına. Nur suresi 3. Ayeti oku bununla ilgili. Sonrasında tövbe edenler bunu yapmasına gerek yok. Ama insanın midesi almaz. Benim almaz.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden anormal olsun bende istiyorum ve bunu istemek en dogal hakkim bu zamana kadar bir erkegin elini bile tutmadim bi zahmet oda iliskiye girmemis olsun hatta biriyle yakinligi bile olmamis olsun dicemde cok zor.
516 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum
Cevap sahibi+1 yılTabikide takarim bu önemli bir konu bi insan biriyle yakinlasmadiysa karsisindaki de öyle olsun ister.
Cevap sahibi+1 yılBunun kendine güvenle bi ilgisi yok öncesinde ne yaparsa yapsin diye biseyde yok.
Soran+1 yılBal gibi de yargilar.
Cevap sahibi+1 yılYargilayan kim ya ne sacmaliyosun? Bunun anormal olmadigini ve böyle bisey istemenin dogal hakkm oldugunu söylüyorum?
Cevap sahibi+1 yılBöyleleri anca bos yapar
- +1 yıl
Ben kimseyle yakınlaşmadım
Cevap sahibi+1 yılBu beni ilgilenirmiyor
- +1 yıl
Bu mümkün bu arada.
Cevap sahibi+1 yılMümkünse bile cok zor ama yani neyse ne kimin ne istedigi kimseyi ilgilendirmez sonucta
- +1 yıl
Sizi tanımak isterdim bende senin gibiyim
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben de ilk ilişkimi eşimle yaladım. Eşimde benimle yaşamış. Bu bir tercih. Gayet normal. 😎
40 YorumlaNormal olanı bu. Eline erkek eli değmemiş kızların görmüş geçirmiş birini tercih etmeleri normal değil. Bunu "işini bilen" ve "kadına doyduğu için gözü dışarı olmaz" düşüncesiyle tercih ediyorlar. Hangi akla hizmet bilmiyorum. Her gün partilemekten evliliğin kavramını öğrenememiş kadınlarımız evliliği fckbodylikten ayırt edemediğinden böyle düşünüyor olmalılar. Neyse, herkes kendi değerini kendi belirler.
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılartık herkes ne halt yerde yesin. eskiden gençtim iddialı sözler söyledim kelimeleri savurdu havaya havaya. kınadım, eleştirdim. kınadığım şeyler başıma geldi eleştirdiğim şeylerle yüzleştim. hemde öylesine ki huzurum kalmadı. artık tek amacım iyi yaşayıp iyi ölmek
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynı senin gibi hiç ilişki yaşamamış birini isterim.
Yani sen nasılsan öyle birini isteme hakkın var kesinlikle. Ama bu zamanda zor bulunacağını biliyorum... yinede ümitliyim
Ama burada bazıları yazmış; tecrübesiz doyurmaz, yetmez felan diye. Ne alaka?
Her ilki beraber yaşamış olacağız, bırlıkte tecrübe kazanacağız, bırlıkte yeni şeyleri öğreneceğiz. Bende gayet güzel olur33 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum ama çok yapan daha iyi zevk verir diyorlar kızlar bile böyle istiyor. Deneyimli olsun ki beni daha iyi doyursun falan diyor
Cevap sahibi+1 yılBelki bazı kızların görüşü öyle olabilir ama çoğu kızların aynı benim gibi düşündüğünü de biliyorum
- +1 yıl
Bilmiyorum yani bu sitede çok gördüm başka kadınlarla yapmış olsun ki beni daha iyi diksin diyen kızları. Bana da saçma geliyor insan sevmediği biriyle seks yaparsa sadece cinsel açlığını doyurur ama aşık olduğu kadınla yapınca çok daha zevk ve bağlılık hissedersin. Bende evlenince eşimle olsun istiyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılBen Bakireyim gel Sevğili olalım
Hanği Çağda yaşıyorsun
Kaldıki Kandırılmayı hayel kurmayı Seven bir Bayansın anladığım kadarıyla.
Romantiksinde kesin.
Karşındaki kişinin doğru söylediğini nerden bileceksin?
Yani demem oki önemli olan Kişinin Bakire olup olması değil İnsan olması Dürüst olması ve Karşısındaki kişiye her anlamda değer verip Sayması.
Çıkar ve menfaat için kimse kimseye yalan söylemesin Kadın Erkek farketmez30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbacım ,
olaya soyle bakalım cıddı ve evlılık olacak ıse kısının gecmısı bıtmıs sayfayı cemıs sensındır ve senın ıcınde kısının gecmısı senı ılgılendırmez velev ki bunu ogrenme cabası sende sıkıntı yaratabılır. illa ogrenmelıyım dıyorsan sende sıfır kılometre ısen karsı taraftan bunu talep etmen doğal.
fakat erkek olarak olmaması bu yasına kadar ilginç gelebılıyor gercı sehır aıle ortam farklılıklarıda mevcut yapmamıs olabılırde . ama kırsalda ıse ya eşek at inekle yapmıssa? oralarda bu tarz seyler mumkun bılıyorsun . o zaman lan insanla yapsaydı ıyıydı dıye de dua edersın :)
iyi şanslar sana .12 Yorumla
Soran+1 yılMidem bulandi tesekkurler
- +1 yıl
faydalı olduksa ne ala !!!
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç karşı cinsle bir şey yaşamamış erkekler anormal veya hayatta iyi yere gelememiştir. Bu marifet değil. Zaten gördüğüm kadarıyla cinselliği reddeden erkek yoktur, ona erişememiş olan vardır
926 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoran sen kendin bakirsin o zaman. Ben erkeksem Allah trafik kazasında canımı alsın. Hadi bakalım
Cevap sahibi+1 yıl@Soran Bana niye hakaret ettin anlamadım. Yarası olan gocunur
Soran+1 yıl:d sorumu okumadan bos atlamissin ablacim hadi ya
Cevap sahibi+1 yılGörüşümü kaldırın o zaman. İyi günler
Cevap sahibi+1 yılBeğenmeyip şahsıma hakaret ediyorsunuz sonra görüşümü kaldırnıyorsunuz. Yalaka erkeklerinizle beraber görüşüme yazmayın
Cevap sahibi+1 yılKaldırmıyorsunuz
Soran+1 yılAblacim susar misin
Cevap sahibi+1 yılBana hakaret ettin. Görüşümü kaldır
Cevap sahibi+1 yılBen erkeklerin evliliği bekledim derken ki üçkağıtçılığını anlattım ama hakaret yedim
Dua et sen söverken kahvaltı ediyordum
Soran+1 yılYa ne diyorsun ben nerde sana hakaret ettim sabah sabah dalga gececek baskasini bul hadi
Cevap sahibi+1 yılYalaka erkeklerini de çağırıp ezik demişsin biri sazan demiş.
Hakkıma girdiniz Allah keder yaşatsın size
Soran+1 yılNe erkekleri? Sen korkunc birisin yemin ederim tanimadigina deli gibi beddua ediyorsun sus daha fazla sinirimi bozma canimi sıkma!
Cevap sahibi+1 yılBana durup dururken ezik dedin. Allah bizi ahirette karşılaştırsın o zaman görürsün eziği
Cevap sahibi+1 yılGörüşümü kaldır diyorum yanlış ifadem varsa diyorum kaldırmıyorun
Cevap sahibi+1 yılKaldırmıyorsun
Soran+1 yıloylesine soru soruyorum oyle bi ciddiye almis ki beni ahirette gorusuruz diyo:d komiksin valla guldurdun allah da seni guldursun
Cevap sahibi+1 yılBeni kandıran bir adam yüzünden yaralıyım. Ciddiye aldım
Soran+1 yılOzur dilerim eger gercekten ciddi bi sorununa tuz bastiysam. Oylesjne sormustum fazla ciddiye aldiginda anlayamadim gercek bir sorun oldugunu. Tekrar ozur dilerim
Cevap sahibi+1 yılSen bana ezik yazınca kızdım. Yoksa problem yoktu.
Özürünü kabul ediyorum. Kendine iyi bak 😇 Görüşümü kaldırırsan sevinirim
Soran+1 yılKaldirilmasini istedigin icin sikayet ettim umarim kaldirilir sen de istemiyorsan gorusunun burada kalmasini umarim kaldirirlar hoscakal seni kirmamisimdir umarim...
Cevap sahibi+1 yılSorun yok. İyi günler dilerim
- +1 yıl
Yazık kafana. Ben tercih etmedim mesela. Ne alaka bir yere gelememiş bal gibi de geldim
Cevap sahibi+1 yılErkekler bu konuda yalan söylüyor. Denk geldim onlara. Siz istisna iseniz bilmem
- +1 yıl
Allah sana keder versin. Soru sahibini tanımam etmem. Sen genelleme yapıp hak yediğin için senden olan herkesi kaza bela yakasını bırakmasın.
Cevap sahibi+1 yılSoru sahibi özür diledi ve lafımı geri aldım. O konu kapandı :)
- +1 yıl
Tamam. Genelleme fikirler üretmeyin. Size zararı olur.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnormalin kişiye göre derecelendirmesi vardır ama senin hislerinde asla anormal bir durum söz konusu değil sonuçta buda senin fikirlerin senin kararın oyüzden düşünmen gereken şey sadece senin içinin rahat etmesi
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Bence haklısın. Olması gereken bu en doğal hakkın öyle birini istemek
Bende aynı düşüncedeyim umarım herkes hakettiğini, gerçekten kalbinden geçeni bulur.
Dinimizde de Nur suresi 3. Ayette zina yapmış biriyle yapmamış birinin evlenmesi haram kılınmış zaten. Senin isteğin son derece normal yani
Keşke herkes kendini eşine saklasa tertemiz kalsa00 Yorumla
+1 yılNormal. İsteyebilirsin. istemende sıkıntı sorun yok. huyun kişiliğin vs böyle.
fakat şu var. erkekte biraz zor bulursun. özellikle geç yaşlarda evleneceksen çok daha zor.
yaşın 19 - 20 olur dolayısıyla eşinde o yaşlarda olursa bulabilirsin. yaş ilerledikçe erkekte o dediğin çok zor yani. erken yaşta bir an önce buldun buldun bulamazsan zor yani.06 Yorumla- +1 yıl
@Nanana12t orasını kesin olarak bilemem. fakat kadınlar daha duygusallar. erkeklere göre çok daha fazla olduğundan eminim. ha eskiye nazaran sayıları azaldı o da bir gerçek.
- +1 yıl
@Nanana12t doğrudur. bende onu dedim. fakat kadınların yapıları gereği duygusal olmaları sebebiyle en azından erkekten çok fazladırlar. erkekler kadar olduklarını sanmıyorum.
- +1 yıl
@Nanana12t Bu konuda kesin konuşamam. Kişisel olaylar çok fazla. Fakat kızların erkeklere göre bir derece daha önde olduğunu düşünüyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılSenin, benim gibilerin nesli tukenmis saniyordum. Hayret!
Sen kizlara dair olan umidimi yeserttin. Var mi senin gibileri yaa50 Yorumla Abla elbette Çok normal hatta mesela ben bırakın ilişkiye girmemiş mastürbasyon yapmış kadın bile görünce soğuyorum hemen. Kendim gibi mastürbasyon bile yapmamış dindar bir hanım arıyorum :) İnşaALLAH öyle bir hanım tez zamanda karşıma çıkar... Selametle 👋🏻
01 Yorumla28 yaşında bakır biriyim. Evlenmedende düşünmüyorum. Nasıl dayanıyordu diyorlar. Bunda dayanılacak bir şey yok. İradem güçlü
50 Yorumla
+1 yılBende bakirim hiç ilişkiye girmedim kendimi evleneceğim insana saklıyorum ve zina günah çok o yüzden evlenmeden yapmam
51 Yorumla- +1 yıl
Ama kimse değerimi bilmiyor tabi biride şans vermiyor bana
+1 yılBu senin en doğal hakkın. Hayat senln, seçim senin elbette. Lakin, aradığını bulman hem çok zor. Hatta imkansıza yakın.
Ve ayrıca aradığını kriter yaşayacağın ilişki için yeterli değil.
Diğer kriterler yeterli olduğunda Yani aradığın insanı bulduğunda daha önce ilişki yaşamış diye istemez isen diğer yönlerden kayıp yaşarsın.
İlişki yaşamak tecrübe sahibi olmak demektir. Buda sanıldığı kadar kötü bir şey değil Aksine daha iyi bir şey00 Yorumla
+1 yılGauet normal bir şey bende hiç ilişkiye girmedim ve evleneceğim kişinin öylr olmasını istiyorum, çok normal bir durum.
30 YorumlaBen de öyle istiyorum. Anormal degil normal olani zaten o. Hayatind hiç evlenmemis bir adamin zaten bakir olmasi lazim.
30 Yorumla
+1 yılNormalde oyle bu devirde öyle birini bulmak zor imkansız her erkek hazreti muhammed ve hz. Yusuf gibi değil zaten geneli ayni herşeyi yaşarlar bakire kız isterler şerefsizler zaten bense basit birseyi sorun hale geldi çok takintiliyim zina nasil yapıyorlar nasil yaşıyorlar ne rahat insanlar var ben o kadar geniş değilim
10 YorumlaSen kendin de hiç bir şekilde bir erkekle birşeyler yaşamasıysan eğer ilişkiye girmemiş birini istemem hakkın evet
20 YorumlaBenim sevgilim dahi olmadı. Hiç eksikliğini de hissetmedim. Bende olsam bende benim gibi birisini isterim. Gayet doğal böyle istemen
20 Yorumla
+1 yılElbette tabi sende oyleysen bazi erkekler var sayisini bile hatirayamacak kadar sey yapmis illede bakire isterim diyor canım nedir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEğer gerçekten ilişki harici bile reel olarak hiç bir şeyi görmediysen ve dokunmadiysan bu senin yüzde yüz hakkın
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Neden anormal olsun. Senin kriterin o yöndedir. Sonuçta evlilik bir senaryo. Senarist koltuğu iki kişilik.
21 Yorumla- +1 yıl
Senin mantiginla bakarsak evlendigin eşlerin senin figüranlarin mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilisi olmuş olması bile biraz itici bir durum. Çok mu aşk filmi izledim bilmiyorum ama bu hayatta sadece birbirimiz için var olabileceğimiz birini isterdim. Aşk filmlerinde de pek böyle şeyler yok gerçi. Karakterlerin illa geçmiş aşk hayatları oluyor. 😃😃
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu bakir/bakire mevzusu hoş değil yani niye birinin geçmişini yargılıyorsun sen onun şeyi için mi onunlasın yani bu düşünce çok saçma geliyor bana kadın erkek farketmez benden önceki hayatı beni ilgilendirmez ilki olsanda çok bir yerin artmıyor hani bu temizlik gibi geliyor dersen açıkçası bu temizlik değil bence
00 Yorumla
+1 yılBende senin gibi düsünürdüm hep.. ama güb geliyor öyle farkli birine asik oluyorsun ki. Bir yandan.. e yuh be olm, yatmadigin kisi kaldimi diyosun adamin yüzüne. Diger yandan da yine de sevebiliyorsun öyle birini.. ama böyle düsünmen gayet normal, hakkindir
00 YorumlaGayet normal aksini iddaa edeninde anasını avradını
30 Yorumla
+1 yılÇok normal tabiki. Düzgün birisi zaten tersini istemez
30 Yorumla
+1 yılBen katılmıyorum bence deneyimli olması daha iyi emin ol öyle birinle evlenirsen pişman olucaksn çünkü ikiniz de ne yapacağınızı bilemeyip birde utandiniz mi tamam deneyimli erkekle birliktelik yaşarsan bütün hazlari iliklerine kadar hissedersn
111 Yorumla- +1 yıl
Çok yaşadın galiba
- +1 yıl
Hayır mantıklı olanı düşünmeyi tercih ediyorum
- +1 yıl
Biliyorum mantıklı zaten, tecrübeli erkek nasıl ne şekilde pompalayacağını bilir
- +1 yıl
@meraklikedicik2244 Vah vah yazık sana be deneyim olacak kadar zor bişey mi bu cinsel ilişki bırak ilkinde acemilik yaşansın tecrübeyi evleneceğin kişide yaşamak daha iyi değil mi
Bi olur iki olur tecrübe edinirsen zaten bu bi işe girerkende başlarda yabancılık çekip sonra alışıp tecrübe ediniyorsun
Mantık diyorsun ya bak bakalım mantıklı açıklama yaptım - +1 yıl
Herkesin kendi tercihi arkadasm sen kendince mutlu ettiğini sanirken kız arkadasn mutlu değilse bu zihniyetle anlayamazsin
- +1 yıl
Sen her şeyi beyininde cinselliği görüyorsan o zaman mutluluk için cinsellikten başka bişey olmamalı tebrik ederim devam et böyle görüşüne saygı duydum kdjs
- +1 yıl
Başka birileriyle ilişkiye girmiş insanları gerçekten içiniz alıyor mu
- +1 yıl
@Büşra_riri Benim almıyor içim
- +1 yıl
benim de almıyor artık bu dönemde her şey normal hale geldi
- +1 yıl
@Büşra_riri maalesef öyle
- +1 yıl
Ben artık şaşırmıyorum ya görüşe saygı diye anasına sövseler karşındakinden anlayış bekleyen bi toplum olduk yazık gerçekten allah sonumuzu hayretsin
+1 yılBende 26 yaşındayım ve hala bakir olduğum için evleneceğim kızında hiçbir kimseyle ilişkiye girmemesini yani bakire olmasını çok istiyorum.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılE isteğin normal çünkü ben de senin gibiyim. Ben bakirim karşımdakinin de bakire olmasını istemem en doğal hakkım.
10 Yorumla
+1 yılBu gayet normal bir durum. İlkini yaşamak istemen bu gayet güzel. Kendini asla yargılama
20 Yorumla
+1 yılKişisel tercihin tabi ki öyle isteyebilirsin ilerde çok sevdiğin biri olursa sadece sırf bu yüzden evlilikten vazgeçer misin onu düşün sadece
22 Yorumla
Soran+1 yılOyle biriyle hic o kadar ilerlemem ki soguyorum cunku
- +1 yıl
Bunu konuştuğun biri olması lazım o zaman biz eşimle bu konuyu hiç konuşmadık mesela ama halinden tavrından anladım ki başkasıyla daha önce yapmıştı benim ilkim eşimdi o da benim halimden anlamıştır bunu. Bu konuyu sormaya çekinen biri de olabilir eşim gibi çoğu erkek hadsizce soruyo bunu ama bence sormak ayıp
+1 yılNormal bir şey bunu istemen. Kendin gibi olsun istiyorsun doğal olarak.
20 YorumlaSen yaşamadiysan böyle istiyorsan istemek hakkin tabii ki ama çoğunluk yaşamis oluyor bulman zor gibi %98i falan yasamistir kesin yani, yasayip yasamadim da diyebilir nereden anlicaksin bir de o var.
Umarim istedigin gibi birini bulabilirsin.00 YorumlaBunu hiç bir zaman bilemezsin bir erkek de çünkü yalan da söyleyebilir sen anlamaya çalışmalısın onun kişiliği sana davranışlarından sonuç olarak gayet haklı bir düşünce kendinde öyle isen ama zor..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. İsteyebilirsin ama bulman zor. Bir de bulsan nasıl emin olacaksın bunu hiç düşündün mü? Benim sevgilimde öyle olduğunu söylüyor ama nasıl emin olabilirim ki? Kanıtı yok erkekler için.
018 Yorumla- +1 yıl
Bizde zar olmadığı için şanslı oluyoruz galiba.
- +1 yıl
Gelene geçene çakma gibi bir derdim yok. Seçiciyim ben genelde. Seyimizin de bir değeri var.
- +1 yıl
Onu yapanlar dediğin gibi zar olmadığı için ve midesizlikten yapar 🙄🙂
- +1 yıl
Haha 😄😂 kıyamaz kimse zaten 😉 kıymak gerekirse ben kıyarım
- +1 yıl
İnce bir dal olsa korkardım 😂 ama dediğin doğru kırılabilir tabiki :)
- +1 yıl
Sende kıracak potansiyel seziyorum nedense 😂 @Curiosus
- +1 yıl
Kesmen zor olur diyim 😄😉 zorla zorlayabildigin kadar
Soran+1 yılSirf bu yuzden evlenmeyebilirim ciddi anlamda
Soran+1 yılYa inanmak ZORUNDA kalacagim ya da hic evlenmeyecegim bilemiyorum zaman gosterecek ama eminim ki iliski yasadigini ogrendigim an o kisi benim icin eski degerini yitirmistir
- +1 yıl
Evlenip napacaksiniz ki bosverin 😄 bekarlık güzel
- +1 yıl
Yaşamış görmüş biri olarak diyorum sadece katılma 😄😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibiyim. Normal tabii ki her insan nasıl istiyorsa öyle biriyle evlenmeli...
50 Yorumla
+1 yılBen de öyle istiyorum ama yaşamamız erkek yok sanırım
11 YorumlaÇok normal ve olması gereken bir şey bu. Lakin çok takma gerçekten sonradan acısı çıkar.
10 Yorumla
+1 yılSende hiç ilişkiye girmediysen gayet normal bir talep
10 Yorumla
+1 yılGayet normal, ancak ilişki için büyük bir kumar olduğu gerçeğini unutmaman lazım.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yalnız değilsin bende senin gibi düşünüyorum yani 😊
10 Yorumla
+1 yılBu çok doğal bir istek, ne kadar temizseno kadarını isteyebilirsjn
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Bende aynı 32 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim de ilişkim de olmadı aynı şekilde bende hiç sevgilisi olmamış ilişki yaşamamış birini istiyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok normal ama hiç seks yapmamış bir erkek bulman çok zor bence dusuncem
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılKendinle kıyasla sen nasılsan karşıdan da onu istemek sonuna kadar hakkın
10 Yorumla - Devamını Gör (183)
Devamını Gör(228)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evleneceğim kişinin hiç ilişkiye girmemiş olmasını istemem anormal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler