Cinsel Yaşam Seks esnasında konuşamıyorum, ne yapmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Tahrik edici sözler falan aklıma gelmiyor o an beynim yok gibi oluyor. Siz neler konuşuyorsunuz ilişki esnasında? Seks esnasında konuşamıyorum, ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Küfür hakaret ezici sözler iltifat bunlar çok haz verir 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. bende pek konuşmayı sevmeme ama nabza göre şerbet seven varsa söveriz de. :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sevgilimle Yaparken Cameraya Almak isterken Telefona Vurdum Ve Olup Biten Her Şeyi Telefon Kaydetmiş Dinlemek ister misin 0 17 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @zeynepwqqs Benden Sonra O Kişiyle imam Nikahı KıydıYoksa Ben Evli Biriyle ilişkiye GirmedimO iğrençlikleri YapmamBilmeden insanları YargılamaÖn Yargılı Davranma Yorumla Soran +1 yıl Noluyo ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorma Bilmeden Engelledi Bende Açıklama Yaptım Yorumla Soran +1 yıl Hm. Peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız Benden Ayrıldıktan Sonra Biriyle İmam Nikahı Kıydı Buda Farklı Zannetti Yanlış Anladı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki Sen Ses Kaydını Dinlemek ister misin Hard Ve Soft Yapmıştık 🤗🤗 Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sormak istediğin bir şey var mı Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş ilişkinin kayıtlarını başkasına sunmak doğru mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten Atmıcaktım kiii 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Millete Böyle diyince Hemen Damlıyorlar 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladığım Kadarıyla Sen Çok Dürüst Birisin Umarım Çok Mutlu Olursun 🥰 Yorumla Soran +1 yıl Hm peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciddiyim Hanım Efendi Lütfen Yanlış AnlamayınAnlasanızda Sorun Olmaz Ama Olsun Gerçek Niyetimi Bilmenizi istedim İki Kişi Arasında Yaşanan Her şey Sırdır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki Başka bir Sorunuz Var mı Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler Yorumla
spermmen31 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 89% +1 yıl evet konuşuyorum hem üstten saydırıyorum hem alttan :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tecrübeli bir erkeği tahrik etmene gerek yok bırak işini yapsın 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Yapıyor ama dün sanki konuşmamı istiyor gibi geldi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl konuşmak erken boşalma varsa önüne geçebilir Yorumla Soran +1 yıl Hmm ondaaan bu kez çok uzun sürdü 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olabilir konu seks olunca bilgim çok çok fazladır Yorumla Soran +1 yıl Erkek sadece seks yaptığı bir kadını her gün arayıp sorar mı? Onu ilerde sevme ihtimali var mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bu insanın karakteriyle alakalıdır Yorumla Soran +1 yıl Ikisi de mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bunlar senin ona verdiğin mutluluklara bağlıdır ama fazla bişi beklememen gerek Yorumla Soran +1 yıl O zaman sallayalım. Mutlu olduğundan eminim. Ama yeterince bosalinca telefonla meşgul oluyor bana sarilirken Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Argo kelimeler veya azdirici şeyler söylüyorum güzel oluyor tavsiye ederim 😀😅 0 0 Yorumla
TrueDarkness Takip Et Master Yaş: 42 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Borsa, ekonomi siyaset falan işte... 1 0 Yorumla
Gurlevjk Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 72% +1 yıl Kendinden geciyordun anlasilan.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evwt Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben sürekli konuşurum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne konuşuyorsunuz ki Yorumla
Tosurdak Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Aşkım bebeğim hayatım çok iyisin süpersin falan 1 1 Yorumla SamimiDelikanlı1 +1 yıl Sen Benim Partnerime Yaşattıklarımı Onun Dediklerini Duysan Anında Boşalırsın O Zaman Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Konuşmak zorunda değilsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama şöyleeere diye bağırdı dün bana o esnada 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim dikkatim dağılıyor 🤪 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Küfür hakaret ezici sözler iltifat bunlar çok haz verir
bende pek konuşmayı sevmeme ama nabza göre şerbet seven varsa söveriz de. :D
Sevgilimle Yaparken Cameraya Almak isterken Telefona Vurdum Ve Olup Biten Her Şeyi Telefon Kaydetmiş Dinlemek ister misin
@zeynepwqqs
Benden Sonra O Kişiyle imam Nikahı Kıydı
Yoksa Ben Evli Biriyle ilişkiye Girmedim
O iğrençlikleri Yapmam
Bilmeden insanları Yargılama
Ön Yargılı Davranma
Noluyo ya
Sorma Bilmeden Engelledi
Bende Açıklama Yaptım
Hm. Peki
Kız Benden Ayrıldıktan Sonra Biriyle İmam Nikahı Kıydı Buda Farklı Zannetti Yanlış Anladı
Peki Sen Ses Kaydını Dinlemek ister misin
Hard Ve Soft Yapmıştık 🤗🤗
Hayir
Sormak istediğin bir şey var mı
Geçmiş ilişkinin kayıtlarını başkasına sunmak doğru mu?
Zaten Atmıcaktım kiii 😂😂😂
Millete Böyle diyince Hemen Damlıyorlar 😅
Anladığım Kadarıyla Sen Çok Dürüst Birisin
Umarım Çok Mutlu Olursun 🥰
Hm peki
Ciddiyim Hanım Efendi Lütfen Yanlış Anlamayın
Anlasanızda Sorun Olmaz Ama Olsun
Gerçek Niyetimi Bilmenizi istedim
İki Kişi Arasında Yaşanan Her şey Sırdır
Peki Başka bir Sorunuz Var mı
Yok
Teşekkürler
evet konuşuyorum hem üstten saydırıyorum hem alttan :D
Tecrübeli bir erkeği tahrik etmene gerek yok bırak işini yapsın
Yapıyor ama dün sanki konuşmamı istiyor gibi geldi
konuşmak erken boşalma varsa önüne geçebilir
Hmm ondaaan bu kez çok uzun sürdü 😅
olabilir konu seks olunca bilgim çok çok fazladır
Erkek sadece seks yaptığı bir kadını her gün arayıp sorar mı? Onu ilerde sevme ihtimali var mı?
bu insanın karakteriyle alakalıdır
Ikisi de mi?
bunlar senin ona verdiğin mutluluklara bağlıdır ama fazla bişi beklememen gerek
O zaman sallayalım. Mutlu olduğundan eminim. Ama yeterince bosalinca telefonla meşgul oluyor bana sarilirken
Argo kelimeler veya azdirici şeyler söylüyorum güzel oluyor tavsiye ederim 😀😅
Borsa, ekonomi siyaset falan işte...
Kendinden geciyordun anlasilan..
Evwt
Ben sürekli konuşurum
Ne konuşuyorsunuz ki
Aşkım bebeğim hayatım çok iyisin süpersin falan
Sen Benim Partnerime Yaşattıklarımı Onun Dediklerini Duysan Anında Boşalırsın O Zaman
Konuşmak zorunda değilsin
Ama şöyleeere diye bağırdı dün bana o esnada 😅
Benim dikkatim dağılıyor 🤪
yaşamadım ama bül bül olurum