Sevgilim var seks yapmadık. Daha önce kimseyle de sevişmedim ama bu erkek arkadaşımla oldu. Özellikle ben ayaktayken sırtım ona doğru dönük olunca ve yüzüm duvara yapınca onu arkamda hissedince inanılmaz hoşuma gittiğini farkediyorum. Hissediyorum.. O da hoşuma gittiğini anlamış. Bunun bir sebebi var mı hoşa gitme durumu? Tam olarak sebebi ne? Ve normal mi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
normal elbette, bazısı baskın bazısı ise baskı altında olmayı sever demek ki sen kontrolü vermeyi seviyorsun
Seks yok ki bende durağan değilim çok ama arkamda hissedince daha bi hoşuma gidiyo
seks olması şart değil sevişmede de olabilir, izlediğin p*rno vs o pozisyon hoşuna gitmiş de olabilir bende senin bahsettiğin pozisyonda arkada olmayı seviyorum
Yok ya o pozisyonlu şeyler hissetmedim ama arkada olunca boynumu falan öpüyo yanağımı hem sevgi var gibi hem şehvet
cevabı bu o zaman fdsfdafdfas yatakta yatar halde arka arkaya seks yapmayı çok severim yaparsanız öyle de yapın seversin
Ya sen bir kere şey yapınca sonra uyuyor musun hemen? Bu kendini rahatlayınca hemen uyuyor sinir oluyorum?
yok ya benim libidom çok yüksek uzun sürüyor esasında ama karşımda ki için bıktırıcı olabiliyor
Ya benim de yüksek gibi seks yapmadım ama öyle hissediyorum
yüksekse hiç uzatma ayrıl çünkü ya aldatırsın ya da pişman olursun onunla çıktığına
Ya o tek atınca yoruluyor galiba ya seviyorum ama evlensek böyle tek te yatıp uyuyacak mı sarılıp
e yani bunu daha seks yapmadan yapıyorsun maks. 2 3 dakika içinde kalabilir
Nasıl ya içimde olunca hemen mi gelir? Kontrol edemez mi kendini
e yani. kaç dakikada geliyor sevişirken?
Yani hemen gelmiyo da aslında benimle öpüşürken mastürbasyon şeyi yapıyormuş bu kötü bir şey değil mi bedenini sürte sürte
ya sen sal o çocuğu gözünü seveyim seni mutlu edemez o, benim gibisi gelir kapar seni. evlensen falan oooo
Neden seni mutlu edemez dedin neye dayanarak lütfen yardımcı olur nusun
ban yememek için detaylı anlatamıyorum ki. konuştuğumuz meseleler diyeyim
Seni bu pozisyonda soyup arkanda diz çöküp kalçalarını şaplakla avuçlayıp yalamaya başlasamı
İprençleşme
ilk defa olması olabilir keşfedilmemiş duygunu uyandırmışsın işte
Olabilir mantıklı
hatta şöyle söyleyim aynı zevki ileride daha farklı şeylerde arıcaksın aynı partner ya da baskası farketmez daha cok kendini keşfetmek isteyeceksin.
Başkasıyla yaparsam aynı aidiyet olmaz bence
Sırt kalça bölgesi kadının erojen bölgesidir
Öyle mii acayip hoşuma gitti
Hele seni yüz üstü yatırıp sırtını öpüp emse bayılırsın
Göğüsleri emdi bir şey hissetmedim?
Aslında göğüslerde çok fazla zevk veriyor kadına ama bazen odaklanmıyorsun ve zevk almıyor
Köşeye sıkıştırılıp domine olmak hoşuna gidiyordur
Olabilir
kafalar pırıl olmuş 100Tl
Gel sana da verelim
Dominant olması hoşuna gidiyor olabilir
Olabilir şehvet ve sevgi bir
Araya geliyo gibi
Üstte olması sert olması falan iyi bence de baya
Evet ama sanki benim üstte olmam daha çok hoşuma gidiyor yatakta
Hm garipmiş. Kontrol sen de olması için mi
Her kadının hoşuna gider 😊
Öyle mi bir de aidiyet duygusu sanki