Merhaba vajina oralı hakkında ne düşünüyorsunuz? Evet bence çok güzel ama erkekler bu konuda ne düşünüyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTemizliği ön planda tutan birisi ile yaşanınca harika bir şey ve yapmasını da yapılmasını da seviyorum. Şayet kadın temizlik konusunda başarısızsa, gün içinde terler eder ve temizliğine dikkat etmezse, bırak güzel olmayı, mide bulandırıcı hatta kusturucu olur..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım merhaba,
Şimdi her ne kadar "yalarım, yutarım" tarzı cevaplar gelecek olsa da kadınların günlük hayatta tükettikleri gıdalar vajinal sıvının kokusunu tiksindirici hale getirebiliyor.
Dolayısıyla oral seks öncesi çikolata sosu gibi hem kokuyu bastıracak, hem tadı oral sekse devam etmeye yönelik arttıracak şeyler kullanmakta fayda var.
Çilek rendesi, bal ve şampanya karışımından oluşan özel sosumu tercih ediyorum şahsen...00 Yorumla
Kadınların bir tek zevk aldığı şey en iyi zevki onda alır hani nirvanaya ulasmak deniliyor onu bunda görürsün ama işte kız zevk almasını bilecek erkek de yapmasını yapmak istiyorum bir kız bulursam önce iyi bir ıslatıp zevke getireceksin sonra icine girip boşalacaksın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılöncesinden dokunuşlar ve nefesin sıcaklığını bedene yaymak akabinde partnerinin kıvranışları eşliğinde tempoyu kontrol altında tutarak devam etmek zirveye giden yolu tarifleyebilir.
00 Yorumla
+1 yılerkeklerin çoğu bu konuya hakim bile değil kadını orgazm noktasına getirmeyi bilmiyorlar ççoğu sadece kendi boşalmasını düşünüyor
42 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok partnerimin boşalmanını kolaylaştırmak için yaparım. Çoğu zaman da penisi içine sokmadan çok boşaltmışımdır. Önyargılı olmayın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTivitırda bi laf var ;
İlk buluşmada yüze oturmayanla olmaz diye
Bakımlı temiz ıslak bir pussye kimse hayır demez
Pussy için sakın temizleyici sabun vs kullanmayın florasını phşını bozar kötü koku varsa enfeksiyon vardır00 Yorumla
+1 yılMutlaka yapılmalı seksin olmazsa olmazıdır yapmayı ve yapılmasını çok severim. Kadının seks öncesi ilişkiye hazır olması ve alacağı zevki arttırmak için mutlaka yapılmalı
00 Yorumla
+1 yılÇok temiz kılsız tüysüz bir vajinayı dilimle boşaltabilirim. Hele yaladıkça dil darbeleri attıkça kalçaların kıvranması daha da haz veriyor bana
00 YorumlaVajina yalamak bence hoș birșey. Kadın çok zevk alır iyi yalarsam ama temiz değilse ve kokuyorsa asla yapmam ve yüzüne söylerim hiç utanmadan.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılıyıce somurulup emılmesı kadına cok zevk verir ıyı kıvama sokar ard arda ucasına sebep olur ıyı emerse patneri 😜😜
00 Yorumla Olmazsa olmazın seks yapıyorsan oral mutlaka olmalı bunu daha detaylı nedenini anlatırdım da kaldırılır merak eden olursa söylerim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbncede cok guzelll hatta on sevısme oral vs daha azdırıcı
00 Yorumla
+1 yılTemizse severim. Özellikle kendinden geçip boşaldıktan sonra aşık aşık dudaklarına yapışıp seni çok seviyorum dediğinde aldığım haz daha da artıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılBana oral yapılmasıyla aynı hazzı alıyorum, belki daha fazlasını
00 Yorumla
+1 yılOral yapmayı herkes beceremez. İncelik ister ustalık ister
00 Yorumla
+1 yılBen her seks öncesi kadını çıldırtmak için uzun uzun yalar bakarım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence de baya güzel iyi yapılırsa
101 Yorumla- +1 yıl
İşin ehline bırakılırsa kadın hak ettiği ilgiyi zevki yaşar
Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. düşünürsem aşağıda hareketlilik olacak en iyisi bir şey düşünmemek :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. karşılıklı mutluluk için olmazsa olmazım. o kadar yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşadıkca sulanırsa zevk suyu ağzıma akarsa icerim , cok keyifli olyo. Ama yarım saat yalamama ragmen cok az sulanyosa bidaha yapmam.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeverim ama temiz olursa bazı vajinalar kokuyor onun için tiksindirebiliyor
00 Yorumla
+1 yılBen çok severek yaparım. Hoşuma giden aktivitelerin başında yer alıyor.
00 Yorumla
3 ayBayılıyorum o ıslaklık yumuşak sıcak * ... cık harika
00 Yorumla
+1 yılSekste herseye bayilirim vajina yalamayida cok severim dilimi icine kadar sokarim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok güzel olduğunu düşünüyorumm 😋😋😋
00 Yorumla
+1 yılOralsız seks hıyarsız cacığa benzer
00 YorumlaOlmazsa olmazim cok severim yapmayida yaptirmayida
00 YorumlaHayatimda hic kiz gormedim ne oralı marulu
00 Yorumla
+1 yılOlursa lezzet katlar.
00 YorumlaBoşaltmak oralle güzel
00 Yorumla
+1 yılSeksiN olmazsa olmazı 💥
00 Yorumla
+1 yılÇok zevkli
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 785 cevap paylaştı.
+1 yılYapmak güzel olur eminim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapmaya bayılıyorum bunda düşünecek bişey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok seviyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılolmazsa olmaz
00 Yorumla Efso oral seks çekiyom dbsbsb
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeverim
00 Yorumla
+1 yılsırayla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir gün yapabilirim umarım.
00 Yorumlavajina oralı ne ya
00 Yorumla
+1 yılolmalı her evlilikte
00 Yorumlayapabilirim istersen
00 Yorumla
+1 yılMide bulandırıcı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi