Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok kilolu değilsen o kadar önemli değildir. İlişki öncesi belki göze batar ama ilişki esnasında ona dikkat edecek kimse yoktur. Temiz ve bakımlı olduktan sonra birazda ilgili olursan kimse o kadarına dikkat etmez.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba, bazı erkekler seks sırasında kadınların kusurlarına dikkat ederlerken bazı erkekler de seks sırasında kadınların kusurlarına dikkat etmeyip sadece o an aldıkları zevke odaklanırlar. Sonuç olarak erkekler cinsel ilişki esnasında kadınların kusurlarına dikkat eder ya da etmez diyemeyiz çünkü erkekten erkeğe değişen bir şeydir. Ama cinsel ilişki yaşadığınız erkek size aşık ise o zaman seks yaparken hiç bir kusura dikkat etmezler bence eden var ise o erkeğin aşık olduğuna kimse beni inandıramaz.
70 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Gözleri kararanlar var onlara denk gelme de
Bu arada fizik tip bunlar bu kadar önemli mi Ya? Sağlıklı olun sağlığınıza dikkat edin yeterli erkek kız fark etmez00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
+1 yılEtmemeleri lazım ediyosalarda sorun kendilerindedir bunlar anormal şeyler değil normal şeyler. Üstelik bir erkektede olabilecek şeyler. Eğer bi kadın kusurluysa selülit ve çatlaklari varsa bunu seks sırasında sorun eden erkekten hayır gelmez. Çünkü sorun edilecek bi şey değil her insanda olabilecek doğal şeylerdir üstelik insanın elinde olmayan kusurları da vardır. Saçma sapan insanların ufak tefekte olsa herhangi bir kusurunu sorun etmeyin kendinize, o şekilde sevmeyi beğenmeyi öğrenin.
30 Yorumla
+1 yılErkeğe göre değişir. Abazan erkek vardır yokluktadır nefes alsın yeter der. Hiç sevmediğim bir tip. Zaten bencildirde
Ama diğer erkek grubu beğenmediği biriyle yapmaz. Sellülitli olsun falan sevmez yani geneli de dikkat eder ya60 Yorumla
+1 yılBen işime bakarım sevişme , oral seks ve normal seks bitti gitti.
Kimsenin kusuruna da dikkat etmem
Bu güne kadar da 40 kg kızla da seks yaptım 90-100 kilo kızla da seks yaptım ve hepsinde işime baktım.
Benim işim zevk almak ve vermek gerisi teferruat ❗10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki baslangicta ederler ama olayin icindeyken , hazla beraber cok gozleri gormeyebilir. Ki zaten gozlemledigim kadariyla seks esnasinda ya zevkten kopuyorlar gozleri kapanıyor ya da kadını izliyorlar. Kadinin yuz ifadesine, mimiklerine kilitleniyorlar
41 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru
+1 yılÖpüşme, sarılma vb esnasında belki dikkat ederler ama içeride gidip gelirken buna takılacaklarını hiç sanmıyorum. :D
61 Yorumla- +1 yıl
Harika bir özer 😍
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda kadın uyanık ısteklı olursa erkeğin feleğini şaşırtır evli kadınlrdan cok duydum bakıre değildim kocama yurdum bakireyim diye ne anlyacak kusuru odunlar tunel acılmış boru döşenmiş haberi yok 😜😜
00 Yorumla
+1 yılEderler bence. Yani erkeğe göre de değişir, kimisi hiç umursamaz o an alacağı zevke odaklanır. Kimisiyse ilgilenir, kusurdan rahatsız olur.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için her şeye dikkat ederim ve bunu çok önemli , dikkat etezsem partnerim benle seks ilişkiye girmez
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasını bilmem ama ben etmem alacağım zevki bilirim
30 Yorumla Yurdum erkeğinin cansız mankeni bile hamile bıraktığını düşünürsek duvarda ki deliği dahi düt tahmin etmek zor olmasa gerek
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılvalla etmiyorum diyenler olsa bile pek inanmıyorum çoğu onem veriyor bence🙄
20 Yorumla O anda zevkten baska bir sey görülmez vajinanın icindesin zevk alıyorsun ona mı bakacaksın
20 Yorumla
+1 yılBu oranına göre değişir, küçük boyutta olan selülite pek takılmaz kimse, ama göze çarpacak bariz bir selülit varsa illaki takılırım
00 YorumlaO an gözüm kararır ne selilütü yaa direk işiöe bakarım sevişiyorsam her haliyle kabul ettim demektir bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet dikkat ediyorum ama takılmıyorum çünkü benimde vücudum kusursuz değil
13 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ediyorum sizi bu düşüncenizle gurur duyuyorum
- +1 yıl
@karpuzlusekerrr teşekkür ederim 😊 sonuçta insanız dimi kusurlarımız hep var kimse mükemmel değildir önemli olan sevmek aşık olmak
- +1 yıl
Kesinlikle öyle
Vurmak önemli, pompa sonrası uzanırken inceleme başlarım fakat kınamam..
10 Yorumla
+1 yılHayır çok takıntılı değilse etmezler. Görmezler ya da . Kusur olarak adlandırmak da yanlış değil mi?
10 Yorumla
+1 yılSelülit çatlak ayva tüyler gogusde damarları çok seviyorum kadında müthiş bir şey
10 YorumlaHayır anın tadını çıkarırım moral bozmaya gerek yok ahahah
10 YorumlaSelülitin çekiciliği diye bir şey mi varmış kaçarım
11 Yorumla- +1 yıl
Lzkxçskxöxkdlckdlcm
Cok sisman degilse, cok fark olmuyor ;) direkt mevzuya giriyorsun :)
00 YorumlaTek dikkat edemeyecekleri an o andır lakin sonrasına bir şey diyemem
00 YorumlaEtmiyorum ama sedef falan gibi deri hastalığı varsa rahatsız eder
00 Yorumla
+1 yılÇok ilerledigse olay aklımdq kalır çok tat almasam da işimi bitirmem gerekir 😅 ama normal bi anda kusur gördüğümde heves kalmaz
00 Yorumla
+1 yılSeks esnasında ayaklarıma kapanıp bana yalvarsin yeter. Tüm kusurlarını örter bı hareket
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayir ben pasif gay bir erkeğim estetik olarak vücudum güzel bile olsa bir kadin kadar değil sonuçta ama buna rağmen neler neler yazıyorlar bana görsen şaşarsin
00 Yorumla
+1 yılİş o raddeye geldiyse düşünmekten vazgeçiyoruz biz erkekler ama görsellik herzaman güseldir
00 YorumlaBenim icin okadar sorun yok onemli olan karsilikli istek ve zevk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlanla yetirim sorun edilmez edilmemeli büyütülecek bir durum değil
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. valla o anda kimse onlara takılmaz tek dertleri içine girip boşalmaktır
20 Yorumla
+1 yılBen ederim bu konuda bayağı seçici davranırım hoşlanmadığım beğenmediğim ve kusurları olan birine zaten hiç ilgi duymam
00 Yorumla
+1 yılÇatlaklar güzeldir, karakter önemli. Diğer türlü vücudun bir önemi yok. 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbazalık seviyesi aradaki sevginin düzeyine göre değişir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl80 yasinda kadinla yattim buruşmayan yeri yoktu rahmetlinin. Sorun etmem
12 Yorumla- +1 yıl
Bitince kalçasına pıt pıt vurup hadi şifa olsun da dedin mi
- +1 yıl
@veganlarakilim ahahahahahahah
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevmeyen adam dikkat eder seven adam yanında uyusa yeter ona bu konuda kriteri sevgi ve aşk belirler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ister istemez dikkat ediyorum yapım gereği. Modum düşmesin diye odaklanmamaya çalışıyorum.
00 Yorumla
+1 yılEderim kesinlikle.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBoşalana kadar her kadın manken, boşaldıktan sonra her şey kusur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeks esnasında sanmıyorum ama sonrasında yatıp izlerken göze çarpabilir 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Öncesinde dikkat eder. Cinsellik sırasında pek takılmazlar.
00 Yorumla
+1 yılEtmez o an gözü sadece napsamda daha dibe uzansam der
00 Yorumla
+1 yılKadına oral yaparken başımı vajinasına bastırırsa dikkat etmem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıl olmadığı ve sarkık olmadığı sürece problem yok.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. tabi ki dikkat ederim ama seviyorsam ve arzuluyorsam da fazla takıp onu rencide etmem
00 Yorumla
+1 yılDikkat edecekleri tek şey belkide
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz onların kusurlarını görmezden gelıyoruz ya wq
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEtmez işini bitirmeye bakar
470 Yorumla- +1 yıl
O kadar güzel Emin bir yazı olmuş ki takdir ettim
- +1 yıl
Sen kaç kez işini bitirdin 😄
Cevap sahibi+1 yıl@-Life-is-G- işi bitiren erkek😉
- +1 yıl
her şey işimiz bitinceyemi kadar 🙄
Cevap sahibi+1 yıl@-Life-is-G- olmamalı zaten, aşk önemli konu
- +1 yıl
Daha önce karaılastıkmı ask kadını
Cevap sahibi+1 yıl@-Life-is-G- hep böyle sorularda nokta atışı yapıyorsun onun dışında hayır
Cevap sahibi+1 yıl@-Life-is-G- senin yorumun ne bu soruya?
- +1 yıl
İşimiz bitirme konusunda yanıldın :)) yataga giriyorsun mantık olarak kusurmu arıcaz? Eğer kusur görseydik yatağa girmeyiz
Cevap sahibi+1 yıl@-Life-is-G- yanıldığım konu neresi😉
- +1 yıl
İş bitirme konusu demişsin o :))
- +1 yıl
Özele gelmek istermisin
Cevap sahibi+1 yıl@-Life-is-G- belki bir gün
- +1 yıl
Unutma beni o zaman
Cevap sahibi+1 yıl@-Life-is-G- sen zaten kendinin unutturmuyorsunki, nerede yorum yapsam buluyorsun beni😉😂
- +1 yıl
Kutuplar seni çekiyor demekki :)) profilimi açim bak istersen öyle yorumlarada çok fazla zıplamıyom canım sıkılınca veya bir yorum dikkatimi cekince atlıyom :))
- +1 yıl
Çekici bi kadınsın beni çekiyon😄
Cevap sahibi+1 yıl@-Life-is-G- zıplamakta sorun yok ki, bende yaparım bazen ve aslında en sevdiğim şey burada
Cevap sahibi+1 yıl@-Life-is-G- bunu kaç kadına söyledin kim bilir😉
- +1 yıl
O zaman sende beni görünce zıpla 😄
Cevap sahibi+1 yıl@-Life-is-G- hiç görmüyorum ki, demekki hep böyle sorulardasin ki benim kulvarim değil
- +1 yıl
İltifat etmişimdir sonuçta güzel söz kadını deliginden çıkarır😄 kaç kadına söylicem canım bi süre sonra sıkılıp kaçıyorlar :)))
Cevap sahibi+1 yıl@-Life-is-G- sanalda kalandan ne bekliyorsun ki herkes bu kadar gizli iken şansınız iyice az. Görünür olsanız profilde şansınız daha yükselir
- +1 yıl
Bebiş eğerki ben karı kız düşkünü olsaydım başka sohbet siteleri var orada resmimi koyup görüntülü siteler var oralarda dolaşırdım ben sana msjlarda resim göndercem demedim mi?
Cevap sahibi+1 yıl@-Life-is-G- hani profili açık yapmamışsın hala
- +1 yıl
Profilimemi geliceksin yoksa kollarımamı karar ver 😄
- +1 yıl
Soru sordum gel 😄
Cevap sahibi+1 yıl@-Life-is-G- kollarına gelmem için önce seni görmem ve aşık olmam lazım ki, kimseye olamıyorum😉
- +1 yıl
Başımın belası görcen diyom 😁
- +1 yıl
Bende seni seksi görcemmi 🤩
Cevap sahibi+1 yıl@-Life-is-G- amaçlarimiz ortak değil gördüğün gibi. Benim derdim aşk seninki yatak
- +1 yıl
Aşk olmadan yatak olmaz 😍
Cevap sahibi+1 yıl@-Life-is-G- senin sözlerini baştan sona oku, kendinle çelişiyorsun. Ayrıca profil neden kapattın, o sorduğun soruda berbat
- +1 yıl
Hem yatakla bi baglantı neden kuruyorsun?:)) istekli olmam illa yatak arıyorum anlamına gelmez
- +1 yıl
Niye kapattım eee artık ekleyince bakarsın sorularıma bak bakalım yatakmı arıyormuşum sorularda bakarsın
Cevap sahibi+1 yıl@-Life-is-G- Profili neden kapattın dedim
- +1 yıl
Söyle bana baktıgında kapatıcam tekrar
Cevap sahibi+1 yıl@-Life-is-G- gördüm zaten son sorduğun sorular yetti. Evli misin?
- +1 yıl
Yok
- +1 yıl
Dulum 😄
Cevap sahibi+1 yıl@-Life-is-G- yok desende biri var belli sorularında
- +1 yıl
Sen evlenip ayrıldınmı
Cevap sahibi+1 yıl@-Life-is-G- sen öylesin ve çocuğun var çok belli😉
Cevap sahibi+1 yıl@-Life-is-G- hayatında erkek yalnız kalmaz bunu günübirlik mi hallediyorsun yoksa birine teslim olur musun?
- +1 yıl
Manyak günü birlik zevkmi olur
Soran+1 yılLo özelden konuşun
- +1 yıl
Sevgilim olur devamlı onla olurum günü birlik neymiş ben öyle zevk almam sen nasıl hallediyon işlerini 😄
- +1 yıl
Soru sahibi geldi neyse başka soruya gel sordugum soruya gel sen
Oral yaparken göz kontagı kurmak önemli mi? ↗ - +1 yıl
😄
Soran+1 yıl@-Life-is-G- allahtan kork. Bu dunyada onune gelenle seks yaparsan. Ahirette hurileri unut
Cevap sahibi+1 yıl@-Life-is-G- bu berbat soruda ne işim olur🙄 sorry @soran geç bile kaldın🤭👋
Cevap sahibi+1 yılO huriler hakkını burada kullanıyor demekki, o tarafta zaten işi zor. Baksana sorduğu soruya🤮🙄
- +1 yıl
Hurilerlemi sevişçem 😄 kızım sende gelsene artık
Cevap sahibi+1 yıl@-Life-is-G- çok beklersin😏
Soran+1 yıl@-Life-is-G- cennete gidersem nefsimiz olmayacak kiskanclik olmayacak ve herkesin birden fazla karisi ve kocasi olacak
- +1 yıl
Bebegim sen gerçek dünyada bul birini boş ver öteki tarafı birden fazla ne olcakmış grupmu yapcaz 😄
- +1 yıl
Gelseneee bebegimmmm
Soran+1 yıl@-Life-is-G- ben senin bebegin degilim. Musluman misin? Degilsin galiba. Dediklerimi çkk rahat kulak arkası yapabildin. Bu dunya geçici suremiz kisitli burada. Burada seksten ayri kalamıyorken ebedi alemde seks yapmasan durabilecek misin
- +1 yıl
Bebegimm dedigim kişi üzerine alınır sen alma :)) hadi iyi geceler
Cevap sahibi+1 yıl@soran sen madem bunları biliyorsun ki çok güzel, cinsellik kategorisinde ne işin var🙄
Soran+1 yılGayet soğuk bir şekilde sordum soruyu. Kimseyi tahrik etmedim. Soramaz miyim?
Cevap sahibi+1 yılCanım konu tahrik değil ki, hepsi de olmuş bundan emin olabilirsin ama yine de pek uygun olmadı
Soran+1 yılAbla gerçekten mi. Amacim bu degildi. Kimseylw konusamiyorum gunah diye bende o yuzden burada sordum
Cevap sahibi+1 yılNeyse boş ver artık. Girme bu kategoriye, suresi dolunca da sil soruyu
- +1 yıl
Olay olay olay yok böyle bir yazı dizesi.
Okudum üşenmeden, biri diğerine alçaklara kar yağdı üşümedin mi diyor, diğeri de sen bu işin sonunu düşünmedin mi diyor!
Biri tesettürlü diğeri evli.
Soran da gariban.
Soran+1 yıl@Maketten_Mutluluk hahahaha ben niye gariban oluyor muşm😂😂
- +1 yıl
Akılllısı bizi bulmaz delisi götümüzden ayrılmaz 🙄
Cevap sahibi+1 yıl@Maketten_Mutluluk sen nesin peki, piyon mu?
- +1 yıl
soruyu ortaya attın madem konun seyrini de sen sağla. Böyle vıcık vıcık konuşmalara müsaade etme.
- +1 yıl
Çok ucube konuşmalar bunlar yapma soran arkadaş, sorun güzel cevaplar da keza öyle böyle ama rica ederim seviyeni koru. Kalbini sev.
Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Çok selülit varsa dikkatimi çekiyor
20 Yorumla
+1 yılBilmem o an umrumda olmaz galiba.
10 Yorumla
+1 yılNo
O an göz mu görür10 Yorumla
+1 yılÇok bir önemi yok o an göze gelmiyor gerçekten
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın kadınlığını kullanabilsin iliğimi kurutsun her seferinde selülit falan hikaye 😀
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbizde onlarinkime ediyoruz bilsinler
40 Yorumla
+1 yılçok bariz bir şey olmadığı sürece etmem -
00 YorumlaGözümü yumar işimi yaparım Beni ilgilendirmez
00 Yorumla
+1 yılArzuran başımı döndürürse burnumun ucunu görmem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır etmezler direkt mevzuya dalarlar
00 Yorumla
+1 yıl76 erkek nedir vay arkadaş yuhhh
00 Yorumla
+1 yılSeks esnasında edilmez.
00 YorumlaKusura göre değişebilir
00 Yorumla- Devamını Gör (77)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026