Cinsel Yaşam Cinselikte oral seksten mideniz bulanıyor mu? esengul01 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Oral seks yaparken hiç mideniz bulandimi Cinselikte oral seksten mideniz bulanıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hayır aksıne hosuma gıdıyo 8 9 Yorumla esengul01 +1 yıl Ağzını alıyorsun ama degilmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet Yorumla esengul01 +1 yıl Vayy Yorumla Cevap sahibi +1 yıl güzel oluyor ama 2 kez yaptım Yorumla esengul01 +1 yıl Özelden yazsana benim . midem. bulaniyir ya Yorumla benpozitifim31 +1 yıl Yaparken en çok zevk aldın neler Yorumla Mesutf18 +1 yıl Kaçkere aldın? Yorumla Mesutf18 +1 yıl Nasıl? Yorumla Mesutf18 +1 yıl Hepsini off Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Kadın, temizliğine dikkat ederse asla midem bulanmaz. Kadın vücudunun yalaması en zevkli yeri, niye bulansın? 0 0 Yorumla
seaman_01 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Temiz ise koku yoksa ve sevdiğin partnerinse miden bulanmaz ve iğrenmezsin. 0 0 Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı. Temiz olan ve arzuladığım birisi midemi bulandırmaz. 0 0 Yorumla
bynoyan06 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Partnerim benim gibi temizliğe titizlikle önem veriyorsa kesinlikle hayır . 0 0 Yorumla
Seytan222 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 62% +1 yıl Güzel oluyor , mide problemi için yollarda mevcut... 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Hayır aksine bayılırımm akşamdan sabaha kadar bile yalarım 0 0 Yorumla
Mesutf18 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Bayanlara sormak lazım vardir illaki hani bazı bakimsız erkekler varya. O açidan dedim 1 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senin bulanır mı? 0 0 Yorumla
ercanunlr Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Benim bulanmaz askine severim cokta iyi yaparim 0 0 Yorumla
Collectiveworld Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Asla oral seks zaten nirvanadir. 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Bulanmaz asla işimi gayet iyi yaparım 😘😘 0 0 Yorumla
AaronBenElijah Takip Et Master Yaş: 37 , eic 48% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Temizlik varsa kıl tüy yoksa asla bulanmaz 0 0 Yorumla
My_Dreams Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır aksine çok sevdiğim… 0 0 Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. evli olmadığım içn deneeme fırsatım olmadı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl yooo güzel bence 5 2 Yorumla Mesutf18 +1 yıl Kalktı şimdi Yorumla bey-men +1 yıl aynen guzeldır yapmasıda yaptırmasıda Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayır bulanmaz 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hayir bulanmiyor 0 0 Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Kokuyorsa evet 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. bulanmazdı eminim. 0 0 Yorumla
038kys038 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. En sevdigim oral 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
hayır aksıne hosuma gıdıyo
Ağzını alıyorsun ama degilmi
evet
Vayy
güzel oluyor ama 2 kez yaptım
Özelden yazsana benim . midem. bulaniyir ya
Yaparken en çok zevk aldın neler
Kaçkere aldın?
Nasıl?
Hepsini off
Kadın, temizliğine dikkat ederse asla midem bulanmaz. Kadın vücudunun yalaması en zevkli yeri, niye bulansın?
Temiz ise koku yoksa ve sevdiğin partnerinse miden bulanmaz ve iğrenmezsin.
Temiz olan ve arzuladığım birisi midemi bulandırmaz.
Partnerim benim gibi temizliğe titizlikle önem veriyorsa kesinlikle hayır .
Güzel oluyor , mide problemi için yollarda mevcut...
Sorma ya eşim de böyle oral seksten mahrum kalıyorum
Hocam hiç oral seks yapmadim ama birgün illaki yapacağım.
Hayır aksine bayılırımm akşamdan sabaha kadar bile yalarım
Bayanlara sormak lazım vardir illaki hani bazı bakimsız erkekler varya. O açidan dedim
Senin bulanır mı?
Hayır zevkle yalar yutarim 😋
Benim bulanmaz askine severim cokta iyi yaparim
Asla oral seks zaten nirvanadir.
Bulanmaz asla işimi gayet iyi yaparım 😘😘
Temizlik varsa kıl tüy yoksa asla bulanmaz
Hayır aksine çok sevdiğim…
Evet kısmen
Bulanmaz
evli olmadığım içn deneeme fırsatım olmadı
yooo güzel bence
Kalktı şimdi