Oral sex yaparken mideniz bulanıyor mu ?
Zevk suyu gelmiyor mu ağzınıza ?
Nasıl bir tat oluyor ağızda ?
Zevk suyu gelmiyor mu ağzınıza ?
Nasıl bir tat oluyor ağızda ?
Canım bunlar iğrenç şeyler batlı işi gücü sex olan pisliklerin geliştirdiği adi fantaziler...
Eminim binbir türlü zararı vardır,henüz bulamamış olsalar bile zararını yakında bulurlar...
Kesinlikle yapma derim,iğreneceğine eminim yaparsan..Sana şöyle anlatayım bazı iğrençlikler ve zararlı şeyler vardır insan bilir bunnların zararını ve iğrençliğini ama yapar neden yaptığınıda bilmez.,bu da onlardan birisi işte...
Oral ne yapıyon,normal sex,en zevkli sex varken...
saygılar...
Açık olmaya çalışım anlatırken...
sıkıldıkça... millet kendine araç gereç aramış :)
Çürük balık gibi kokanlar haricinde bulanmıyor..
eğer karşındakini seviyosan iğrenç gelmez. her türlü tükürük alışverişinde bulunuyosun mesela o iğrendirmiyor. oral seksin verdiği keyif çok farklıdır. partnerinin hoşuna gitmesi seni de tatmin eder bi yerde (bu tatmin cinsel anlamda değil psikolojik olarak tatmin olmaktan bahsediyorum).
tadına gelince: olsa da yesek değil tabii ki :) bazen dilim uyuşuyor :) garip bi tadı var. bir de koku önemli. bazen koku yüzünden mide bulandırıcı olabilir evet.
nasıl bir koku ?
herkesin teninin kokusu nasıl farklıysa menisinin kokusu da farklıdır. ondan bahsediyorum :)
aa cok degisikmis bu :)
evet :)
bizlerde sperm kokulu olur.yediğin şeye göre değişebilir. tıpta ringa balığı gibi, kuran da hamur gibi koktuğu yazıyor.bence de hamur gibi kokuyor. zevk suyunun kokusu yok bildiğim kadarıyla. kızlarda zevk suyu boşalma ne derseniz diyin. tuzludur garanti. :) fakat koku kızlarda erkeklerden daha yoğun ve bizden kat kat ıslak olurlar. fakat her kızda o koku olmuyor.sebebi muallakta
ilk yaptığımda kız direk ağzımın içini tuzla suyla doldurdu sanki. istemsiz olarak midem bulandı. :)
ben seviyorum erkegimin boşalırken titremesi beni deli ediyor :D
Cevap
18Cevap
Aşk pınarından bir ırmak doğar, şarap gibi akar.
İçtikçe içesin gelir, kana kana.
Aşk şarabı gibidir, içtikçe şehvetlendirir.
İçtikçe kendini bulursun ve sevdiğinin ruhunda kaybolursun.
Hiçbir damlası ziyan olmaz, her damlasında hayat bulursun.
O ırmak ki, şarabı ne üzüm gibi ekşidir, ne bal gibi tatlı.
Öyle tarifsiz, öyle özel...
Sen böyle kendini kaptırmadan seks yapıyorsan bence hiç başlama sekse..Yok o gelirmi bu gelirmi.şu olurmu..zevk almadan yapıcaksan zevk alırkende kendini koyvermeyip onları düşünceksen hiç cinsellik yaşama bence...
hayır midem bulanmıyor sevgiimle bir yıldır birlikteyiz ve şimdilik sadece oral yapıyoz hatta meniyi yaladıktan sonra yutuyorum ya ben bundan zevk alıyom işte
süper ya
Saçma iğrenç o ağzınla ekmek yemek yiyorsunuz mideniz nasıl alıyor anlamıyorum
haklısın :)
zevk suyu zaten çok az miktarda gelir. ve bunu iyi takip edersen geldiği sırada parmağınla silmen mümkündür. (o kadar az olur yani) sildikten sonra rahatlıkla devam edebilrsin, çünkü tekrar gelmeyecek (:
o kucuk topcuklara yonel, daha zevk verir. Ayrica, su iste alis ona, oda zevkli, ya da nutella sur basta arada karisir.
fantezin iyiymiş :)
tasarıda kalsın çok aç gördüm senii
sevgilim iğrendiğini söylüyor ama eski sevgililerimin hepsi severdi, yapardı da yaptırırda. Bence onun zevki ayrı.. hijyen sağlandıktan sonra iğrenmezsin. hatta devamını getireceğine eminim :)
Kızlar eğer izde gelmiyorsa kesinle zoraki ve isteksizce oral seks yapmayın.
ewet ya bulunmaz mı siliyorum elimle çaktırmadan çünkü tuzlu
tadınada mı baktın. :-)
çaktırmadan diyorsunuz da çakıyoruz biz emin olun :)
benim gelyio bn kesnkle iyrnmm satrce yaprm tdnda doymmmmmm
Hayir asla bulanmaz
ilk baslarda bulaniyordu ama sonradan alistim
evet benim bulanıyor:( ama çaktırmıyorum
tat da tuzlu
ımmm
Zevk suyu tabiki de ağzıma geliyor. Aslında kokusu pek hoş değil ama partnerim zev aldıgı için yapmayı seviyorum
iğrenç yapmayı sevmiyorum,ama eşim yalamayı seviyor bana tiksinti veriyor
evet ağzıma geliyo ama midem bulanmıyo.anlatılmaz yaşanır
aromadan başkasını arama tel kelime ile muhteşemmmmmmm...
beniim bulanmıyor aksine çok seviyorummm somura somuraaaa
yapmadım ama merak ediyorum sevgilimle deniyebiliriz
Bi şeyden de eksik kalın ameke
midem bulanmıyor aksıne zevk alıyorum
kız arkadasım bana bende ona. gayette memnun edıcı sevk verıcı hem sevdıgın kısıyse onu mutlu etmenın verdıgı haz bile yeter insana.
vücudun salgısı işte. meyve suyu değil ya !
ıyy .
iğrenç..yalamamda yalatmamda..
Türkiye'de taşlar yerinden oynuyor
niye bulansın ki? onu tüm hücrelerimle istiyorum.
asla benm çok hoşuma gidiyor sewgılıme oral yapmak
gecenin tetikleyici sorularından :D
tışın tışın...
ahahaha :)) gece uzun o zaman :P
hoşlanmadığın şeyi yapma ozaman sende
hayır bulanmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar