@KızlarSoruyor başlık bu olacak bir el atsana ya yanlış olmuş yazamamışım🥺
Kendi soruma cevap vermem gerekirse bence suç asla tek taraflı değildir.
Görüşler için teşekkürler soruyu beğenmeyi unutmayın😋😌

Buna cevap vermek için kadın orgazmı ile erkek orgazmının aynı olmadığını dikkate almak gerekir. Erkeğin ereksiyon olamama sorunu yoksa, boşalmadan ereksiyonun sona ermesi sorunu yoksa, partneri de istekli olup, istekli olduğunu da gösteriyorsa, cinsel ilişkiyi çoğunlukla boşalarak sonuçlandıracaktır. (Zihnini meşgul eden ve sekse konsantre olmasını önleyen gündelik sorunları saymıyorum). Kadın orgazmı daha farklı, kadının orgazm olması için beyninin sevişme eylemine daha fazla katılması gerekiyor. Ayrıca, kadınların orgazm olmayı öğrenme süreci erkeğe göre daha farklı, çünkü çok fazla hassas noktanız var ve bunların ne şekilde uyarılması gerektiğini kadının kendi kendine keşfedip erkeğe yol göstermesi gerekiyor. Erkeğin boşalmasında kadının cilvesinin, isteğinin, az. ınlığının, kıvraklığının elbette payı var. Kadın orgazmında da uzun ve heyecanlı önsevişme, kadını birleşmeye hazırlama bakımından erkeğin payı var. Ancak kadın orgazmında kadının payı, vücudunu ne kadar iyi tanıyıp erkeği yönlendirdiği, erkeğin boşalmasında erkeğin payına göre daha önemli. Seksten zevk almayı bilmeyen, kendi bedenini tanımayan, cinsellik konusundaki tabularını ve önyargılarını aşamamış bir kadını orgazma ulaştırmak bir erkek için kolay değil. Sonuç olarak, erkeğin boşalmasında erkek ve kadının katkı payları ile, kadın orgazmında erkek ve kadının katkı payları aynı değil. Erkeğin boşalmasında erkeğin payı ile kadının boşalmasında kadının payı da aynı değil. Farklı oranlarda da olsa, ikisinin de boşalmasında partnerin etkisi mutlaka var. Boşalma güçlüğü olan bireylerde sorun hem kendisinde, hem partnerinde olabilir, çünkü sevişmek iki kişilik bir eylem.
Hayır bende de bazen boşalma gecikebiliyor. Bu bazen kişinin kendisinde de olabiliyor. Biraz daha psikolojik bir durum olabiliyor. Kişinin kafasında doluluk, stres ya da bazı üzüntüsü varsa orgazm olmamasına sebep olabiliyor. Yeni kişilerse tabi ki erken boşalmadan ötürü olmaz ama zamanla oturur. Onun dışındakiler için tıbbı yardım almak gerekir.
Eğer bir sağlık durumu ya da pisikolojik bir sıkıntı yoksa karşı taraftada pay vardır. Çünkü seks tek başına yapılan bir şey değil alınan ve alınamayan tüm zevkler partnerlerin birbiriyle olan ilişkisi davranışları vb ile alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum.
Teşekkür ederim
🥳
Orgazm olayı aslında beyinde biten bir olaydır. Özellikle kadınlar orgazm olayım diye odaklanırsa olamazlar. Çünkü bu şekilde odaklanmak, odak noktasını ilişkiden alınan zevkten uzakşlatırır bu da doğal olarak orgazm olmayı da geciktirir :D
Cevap
31Cevap
Selam gadası 🙃
Orgazm olamama boşalma olmama durumundan çok etkili faktörler vardır gadası. Her iki tarafta kendinde bir suç aramamalıdır. Zaten bilinçli çiftler böyle durumların olabileceğini bilirler. Her seks boşalma ve orgazm olma durumu yaratmaz.
#gadası
Eğer iki taraftada sağlık problemi yoksa şahsen ben kendim olarak düşünürsem orgazma ulaştıramazsa onun problemidir. :P
Olayın amacı iki tarafında doldur boşalt olayının tamamlanması ve ten gezisisin bitmesidir. Bunlar tamamlanmış ise ilişki nirvana seviyesinde ve musmustlu biter diğer türlü bitmiş ise ilişki de büyük sorunlar yumağı oluşur. Bu konuda her iki tarafında anlayışlı ve empati dilini kullanması lazım. Eğer kullanmıyor ise o ilişkiden cacık olmaz.
Her ikisi de mümkün. Kendinden de kaynaklanabilir , karşı taraftan da..
Genelde adapte olamamak bu soruna neden olabilir
Suç olarak bakmam. Her iki tarafta birbirini yeteri kadar istiyorsa zevki fazlasıyla alır. Ama bazen psikolojik veya dış etkenlerden dolayı olmayabilir. Her iki tarafta anlayışlı olmalı
Kişinin kendinde de vardır ama daha cok karşı taraftadır benim için en azından öyle karşı taraf fazl dayanamıyor bi yerden sonra yeter artık demeye başlıyor
Bu bazen karşı tarafın, bazen iki tarafın eksikliğidir.
Bu bazen karşı tarafın çok bencil olmasıdır.
Bazen iki tarafın uyumsuzluğudur.
cut.
Her iki tarafında payı vardır. Kişiler zevklerine hitap etmiyor olabilir. Kişi veya kişiler zevklerini bilmiyor olabilir. Kısaca bunda birçok etken var.
elbette kişinin kendinde de sorun vardır. Kişi kendini bilmeli. Nasıl uyarılacağını partnerine söylemeli. Bak bakalım sonra işler nasıl değişiypr
İki tarafın da hatası olabilir, kadın beğenmediği biriyle orgazma çoğu zaman ulaşamaz, sünnetli penisle kadının orgazm olması zorlaşır.
Karsilikli hatalar vardir sucu illa karsiya yuklememek gerekir bu durumlari gunluk stres yorgunluk gibi seylerde etkiler
Karşılıklı hatalar vardır. Biri hızlı davranıp, diğeri de kendini kasarsa burada iki tarafta sıkıntı var.
Cinsellik tek tafaflı değildir iki taflı olursa karşılıklı orgazm yaşanır
Bu bir tür hastalık olabilir yani iki tarafında suçu yok
Kendi payıda vardır her zaman karşı taraf suçlu olamaz değil mi?:)
Elbette bir tarafin tutku eksikliği vardir diye düşünüyorum😊
Tabiki karşılıklı isteksizlik olabilir ya da tek taraflı buda mutsuzluk ve husranida beraberinde getirir
Tabiki karşılıklı isteksizlik olabilir ya da tek taraflı buda mutsuzluk ve husranida beraberinde getirir
Suçlu hep şudur denilemez. Sorunun mutlaka bir kaynağı vardır ve tespit edilebilir. Ancak sağlık sorunu yoksa boşalma ve orgazm olur zaten.
Suçlu suçsuz aramaksızın bir piskoloğa beraber gidilmeli diye düşünüyorum
Bu olay tamamen psikolojik bazen ilk 10-15 dakikada geliyorum bazen saatlerce sürüyor tamamen adapte olmakla alakalı kafamı tam anlamıyla boşaltamadıysam karşımdaki kişi artık yeter diyor
sürekli yaşanan hadise ise aranızda tutku yoktur. Bazen oluyorsa mod düşüklüğünden olabilir.
onu bunu bilmem bir daha görüşmem olur biter zevk vermeyen kadını napim
Orgazm edemeyendedir sorun.
Vardır illaki tek taraflı olduğunu pek sanmıyorum.
Yatağın suçu sizin suçunuz yok
Olay değişik olabilir
Seks 2 kişiliktir ve ikiside suçludur
Yüzde 50 50
Harikasin canim
Karşılıklı
Senin payın çok..
Ortak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?