Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Bence erkeklerin yapısı gereği her seksten zevk alıyorlar. Adam zorla yaptığında bile zevkinden bir şey kaybetmiyor ama kadın için öyle değil. Benimde bir kadın olarak neye göre değiştiğini henüz çözemediğim şekilde bazen zevk aşırı oluyor bazense hiç olmuyor. Ayrıca yorumumun altına gelip ap*tal sap*tal ıslanma zırvalarından bahsetmeyin. Ben uzun bir ön sevişmeye rağmen hiç zevk almadığımı, ön sevişmesiz bodoslama dalındığında zevkten dört köşe olduğum günleri de bilirim.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılZorunda değil. Orgazm olayın sonucu, sonuç odaklı yaşanan bir ilişki görev gibi yapılan bir işten farksızdır. Seksi asıl güzel yapan şey dokunuşlar hissetmeler ve bu anlardan alınan zevktir. Orgazm tüm bunların bittiği anlamına gelir. Tabiki orgazm ile final bulan bir beraberlik iki tarafında daha memnun olmasını sağlar ama orgazm olmamak bu ilişkiden keyif almadığın anlamına da gelmez.
Finale odaklanan kişiler genelde orgazm sorunu yaşar sadece ana odaklanıp tadını çıkarmak lazım30 Yorumla
+1 yılKocacım beni titrete titrete boşalta biliyorsa hayatının en harika gecelerini ona yaşatırım. Bu işler karşılıklı ;) Ben zaten yıllar onu beklemiş olacağım. Beklediğim için de en harika anılarımı onunla yaşayacağım. Bu yüzden beni cinselliğe aşkla bağlarsa çok sevinirim. <3 :)
50 Yorumla
Orgazm denen olgu fiziksel ve duygusal birçok unsuru beraberinde taşır. Dolayısıyla öğrenilen birşeydir. Süreç içinde siz ve partneriniz değişeceği için her ilişki orgazm ile sonuçlanmak zorunda değildir. Özellikle erkekler bosaldiklari zaman orgazm olduğunu sanırlar ve bu aslında yanlıştır. Fiziksel doyum ile ruhsal doyum aynı şeyler değildir. Boşalmak fiziksel doyumun göstergesidir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılGuzel bir tatil plani ayarlamissin. heyecanla bavulunu hazırlayıp guzel hayallerle çıkmışsın yola. Yolda aksilikler oluyor. Araban bozuluyor kaliyorsun ortada. Orgazmsiz seks o heyecanli giden yolda oylece kalakalmak ve heyecanini yitirmek, moralinin bozulmasi, hayallerinin suya dusmesi demek. O yuzden her cinsellikte olsa guzel olur. O tatil yolculugunu keyifli bir yolculuktan sonra muthis bir tatille gecirmeyi herkes ister ve olmasi gerekende budur.
11 Yorumla- +1 yıl
Erkek kadın odaklı olmalı diyorsun yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu konuda şöyle bir söz var;
"Tatmin etmeyeceksen, tahrikte etme" diye.
Bu sebeple tahrik ettiysen gerekli hazzı yasatıp, orgazma ulaştırmak artık borç hanene yazılır. Veya o aşamaya gelmeden "hayır" demeyi bilmek laz diye düşünüyorum10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsel beraberlik yalnızca cinsellikle yorumlanmamalı. İçinde aşk, tutku ve zevk olmalı. Yoksa o beraberlik tamamen ihtiyaca dönüşür ve her iki tarafta mutsuz olur mutsuz olursa boşalma sorunu olur bu sorun o ilişkiyi yer bitirir.
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılOlmak zorunda.. seks zevk icin yapiliyor. Zevkin tamamlayici noktasi orgazm olmktir. Olunamiuorsa bir eksiklik vardir. Doymadan yenek yemeden kalkilir mi. ya da sorarin tamamini cevaplamadan yaroda birkmk. Hayat yasama ters.
10 Yorumla Zorunda değil ama olunsa saçma bi şekilde daha sağlıklıymış gibi hissedelebilir
61 Yorumla- +1 yıl
Neden zorunda değil
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılHer cinsel birleşme orgazm ile bitmeli penetrasyonla olmuyorsa oral ile olmalı ama sonu mutlu bitmeli..
40 Yorumla Tasaklar şişer kasık ağrısı yaşar erkekde olmazsa.. kadınların bir çoğu orgazm yaşamıyor zaten uzun süre evli olup orgazm yaşamayan kadınlar vardır ilişki esnasinda.. bazılarıda manuel takılır mastürbasyon yapar orgazm için..
10 Yorumla
+1 yılYarım kalınca taraflar da moral bozulabilir. Okeyi ilk atan çabuk bitiyor, sonra el dönmüyor. Diğer taraf ıstakayı kırabilir.
30 YorumlaErkek için çok daha kolay birşeey, bence kesinlikle kendinden önce partnerini düşünmek şart, mutluluğa giden yol kadının orgazm olmasıyla başlıyor çünkü.
10 Yorumlapartnerim saglayamazsa kendime ben destek veriyorum ama o da cok nadir oluyor
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. yarım kalan kadın hışmına uğramamak için dikkatli olunuz ve partnerinizi bitirmeden orgazm olmayınız.
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir durumla hiç karşılaşmadım orgazm edemiceksem ya da gün sonunda orgazma ulaşamazsam tabiki işimi yapmış sayılmam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların önceden olması daha iyidir bence riske girmemek gerek yoksa yarım saat beklemek zorunda kalınır
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı. Orgazm olmayan bir ilişkinin anlamı yok. Yavan ekmek yemekten farkı olmaz. Be tadı ne tuzu olur. Öylesine yapılmış bir şey gibi.
10 YorumlaSonunda kadın ve erkek rahstlamsldiir bence. Şart yani
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir dayı. Herhangi bir nedenle yarıda bıraktığım zamanlarda oldu.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Orgazm olmicaksam ve oldurmicaksam hiç yapmam daha iyi
10 Yorumla
+1 yılZorunda değil önemli olan süreçten o andan zevk almak hissetmek ama orgazmla sonuçlansa o ilişkiye taç olur muazzam olur tabi
10 Yorumla
+1 yılEvet kesinlikle sonuçlanmalı yoksa yaşanmamış gibi oluyor doyumsuzluk oluyor tam olmuyor
10 Yorumla
+1 yılBu bir fantezi olarak kullanılmıyorsa üzer.
41 Yorumla- +1 yıl
Evet
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İki taraf için de aynısı olacaksa sorun yok. Erkek boşalmış kadın daha rahatlayamamissa o zaman bu kadına saygısızlık olur bence.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu ulkede kadınların %75 vaginal orgasm olamıyor bir kismi vaginal orgasmin varligina inanmıyor yasanan klitoral hazzi orgasm sanıp yetiniyorlar o yüzden xok birsey beklememek lazim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani bence her şey boşalma üzerine kurulu bu dünyada diye düşünüyorum. Rahatlaması lazım.
10 YorumlaOlmak zorunda tabi 😃
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yarim kalmasa iyi olur
40 Yorumla
+1 yılO zaman niye yapıyorlar
20 YorumlaSevgiyle bitsin. Orgazmla bitmek zorunda değil.
10 Yorumla
+1 yılOrgazm olursa daha mükemmel olur iki taraf içinde
10 YorumlaOlursa hedefe ulaşılmış olur
10 Yorumla
+1 yılFinalde oral heyecan katar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZirveyi görmeden seks olmaz
40 YorumlaOlmak zorunda
40 Yorumla
+1 yılZten olmuyor
41 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrgazm olmazsa olmaz ya
47 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yıl22
Cevap sahibi+1 yılGerek yok
+1 yılOlması gereken bir durum
00 Yorumla
+1 yılDegildir
30 Yorumlae tabi ki
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılZevk almak yeterli
10 Yorumla
+1 yılEvet gerekiyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlmazsa olmazdır
10 Yorumla
+1 yılEvet iki tarafın içinde o geçerli
10 Yorumla
+1 yılEvet
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Benimki sonuçlanır.
10 Yorumla
+1 yılKadınlaradıe bu soru
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat