Cinsel Yaşam Aşırı utangaç erkek arkadaşımı eve seks için nasıl çağırabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 bi erkek arkimi nasıl eve çağırırım xxx için Güncellemeler+1 yıl güncvel Güncellemeler+1 yıl gün Aşırı utangaç erkek arkadaşımı eve seks için nasıl çağırabilirim? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eve direk çağırma. dışarda buluş sonra beni eve bırakır mısın de. Sonra evin önünde dudaklarına yapış. Zaten ziki kalkar... Sonrasında kalkmış zikin dini imanı olmaz. olayı bitirirsin. :D 0 0 Yorumla
BayanSissy Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kaybedeceği iddaya gir kazan eve gelcen de iddaa sonucunda tamamdır.. gelmezsen etek giydirirm sana de korkut pısırık zaten 0 12 Yorumla Soran +1 yıl nerden biliyon Yorumla BayanSissy +1 yıl Neyi Yorumla Soran +1 yıl mesela neye giriyim Yorumla BayanSissy +1 yıl Ne biliyim bul bir iddaa kolay bişey kaybetsin.. ee kaybettin bana gelcen de Yorumla BayanSissy +1 yıl Mantıklı bak buldun kazanan istediğini yaptırır de hatta sana gelince etek giydir fotoğraflarını çek bana gelmezsen yayarım bunları de tamam Yorumla Soran +1 yıl veya başka bi şey idda gelmşio mu aklına Yorumla BayanSissy +1 yıl Fotoğraf at azdır gelsin Yorumla Soran +1 yıl sen kız mısun Yorumla Soran +1 yıl ord Yorumla BayanSissy +1 yıl Erkeğim Yorumla Soran +1 yıl ord fd Yorumla BayanSissy +1 yıl Anlamadım Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Utangaç pısırık birini eve çağırıp ne yapacaksın ki, o bişey yapamaz ki o konuda sanakuşu kalkmaz :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ufff Yorumla _Hans_ +1 yıl Noldu? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hastayim ölüyorum bana marketden cikolata al da gel de. Gelincede atla ustune 🤣 0 8 Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Gürültü patırtı sonra 😅 Yorumla Soran +1 yıl sen öyle mi yaptın Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Ben sessizce sokulurum 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @_Steampunker_ sessizce sokulmak da bi fikir tercih meselesi, ben mesela gel bakalim koçum sana bi masaj yapayim derim 🤣 Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Öyle dersen gevşeyip kendimi bırakırım Yorumla Soran +1 yıl nasıl Yorumla Soran +1 yıl kabl edermi Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Bence evet Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. adamıda bozmasan yoldan çıkartmasan biraa tertermiz kalsın lekelemesen 0 0 Yorumla
alictn26 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Onu boş ver sen beni çağır :) o sana bişi yapamaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Namaz kılıyomu beraber kılın işte 0 35 Yorumla Soran +1 yıl kılıyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende kil awq işte 😂 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kılıyo diye knk Yorumla Soran +1 yıl kılarım da seks için çağırıyom ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He boz onu o zmn 31 ceksin😂 Yorumla Soran +1 yıl ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 31 Yorumla Soran +1 yıl namz kılıyom ayanamı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet knk 😂 Yorumla Soran +1 yıl eee kapalı giymem lazm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye acik ol nolcak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama kapali daha gzemli olursun keşfedilmemiş gizemli Yorumla Soran +1 yıl nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani kpali giy snde daha çok azıdırsın onu Yorumla Soran +1 yıl napacam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kapali giyip tahrik etmen gerekir onu Yorumla Soran +1 yıl naparak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani önünde eğil falan hissetsin kalçalarını Yorumla Soran +1 yıl nasıl ne zaman eğiliim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nmzdn snra msla yapblirmisinki Yorumla Soran +1 yıl ne yapıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kpali dar giyinmen gerek yani kapali kutusun sadece baktiginda hissedecek iyice bzulur zaten kosar banyoya Yorumla Soran +1 yıl ondan sonra Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 31 cekmeye bslar seni hyal edip hmde tükürerek sertce ceker p. ic olur iyice Yorumla Soran +1 yıl bn napacam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne ypmk istersen akklından geçeni anladın sen Yorumla Soran +1 yıl hööö Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Noldu Yorumla Soran +1 yıl offff dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlislikja girmis gibi yaparsın banyonun kapısını acip Yorumla Soran +1 yıl ufff ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fena oldun dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlatayım mı daha bitireyimmi Yorumla Soran +1 yıl tamam saol Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen evde kimse yok, gel de o koşa koşa gelir 0 0 Yorumla
asicoucuk Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Sen gel de o gelir zaten 😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl gelmez Yorumla asicoucuk +1 yıl Neden gelmez ki Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Direk söyle gelir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Eve direk çağırma. dışarda buluş sonra beni eve bırakır mısın de. Sonra evin önünde dudaklarına yapış. Zaten ziki kalkar... Sonrasında kalkmış zikin dini imanı olmaz. olayı bitirirsin. :D
Kaybedeceği iddaya gir kazan eve gelcen de iddaa sonucunda tamamdır.. gelmezsen etek giydirirm sana de korkut pısırık zaten
nerden biliyon
Neyi
mesela neye giriyim
Ne biliyim bul bir iddaa kolay bişey kaybetsin.. ee kaybettin bana gelcen de
Mantıklı bak buldun kazanan istediğini yaptırır de hatta sana gelince etek giydir fotoğraflarını çek bana gelmezsen yayarım bunları de tamam
veya başka bi şey idda gelmşio mu aklına
Fotoğraf at azdır gelsin
sen kız mısun
ord
Erkeğim
ord fd
Anlamadım
Utangaç pısırık birini eve çağırıp ne yapacaksın ki, o bişey yapamaz ki o konuda sana
kuşu kalkmaz :D
ufff
Noldu?
hastayim ölüyorum bana marketden cikolata al da gel de. Gelincede atla ustune 🤣
Gürültü patırtı sonra 😅
sen öyle mi yaptın
Ben sessizce sokulurum 😉
@_Steampunker_ sessizce sokulmak da bi fikir tercih meselesi, ben mesela gel bakalim koçum sana bi masaj yapayim derim 🤣
Öyle dersen gevşeyip kendimi bırakırım
nasıl
kabl edermi
Bence evet
adamıda bozmasan yoldan çıkartmasan biraa tertermiz kalsın lekelemesen
Onu boş ver sen beni çağır :) o sana bişi yapamaz
Gösterip korkutma kuzuyu
Namaz kılıyomu beraber kılın işte
kılıyo
Sende kil awq işte 😂
neden
O kılıyo diye knk
kılarım da seks için çağırıyom ama
He boz onu o zmn 31 ceksin😂
ne
31
namz kılıyom ayanamı
Evet knk 😂
eee kapalı giymem lazm
Niye acik ol nolcak
Ama kapali daha gzemli olursun keşfedilmemiş gizemli
nasıl
Yani kpali giy snde daha çok azıdırsın onu
napacam
Kapali giyip tahrik etmen gerekir onu
naparak
Yani önünde eğil falan hissetsin kalçalarını
nasıl ne zaman eğiliim
nmzdn snra msla yapblirmisinki
ne yapıyım
Kpali dar giyinmen gerek yani kapali kutusun sadece baktiginda hissedecek iyice bzulur zaten kosar banyoya
ondan sonra
31 cekmeye bslar seni hyal edip hmde tükürerek sertce ceker p. ic olur iyice
bn napacam
Ne ypmk istersen akklından geçeni anladın sen
hööö
Noldu
offff dedim
Yanlislikja girmis gibi yaparsın banyonun kapısını acip
ufff ya
Fena oldun dimi
Anlatayım mı daha bitireyimmi
tamam saol