Gizli Üye(30-35)+1 yılkilo ve boyuna göre özellikle cinsellikte olağanüstü faztazilere imza atar derim
068 Yorumla
Soran+1 yılAbazalıkla cevap verme cinsellikte tecrübesi olan biri benim tenime bittiğini söylüyo ama popom yok diye eksi görüyor mudur bunu
Cevap sahibi+1 yılAbazalık dediğin yorumda ben olsam diye bişi var mı. Ben poponun artı yönde etki ettiği düşüncesindeyim ve soruyu kendi zevk ve düşünceme göre yorumladım. Cinsellikte kadınlarda bedenleri ve zevklerinde oldukça deneyimli tecrübeli biriyim ama senin sorun tamamen tercih ve zevke dayalı herkesin zevkleride farklı değil mi
Soran+1 yılO zaman kendimi değiştirmeye çalışmıyım dimi
Cevap sahibi+1 yılSen sen ol kimse için değişme seni seven beğenen zaten beden hatlarını az biraz görür seni seven olduğun gibi sevsin beğensin
Soran+1 yılDimi ya niye kendimi kasıyım ki yapıcaksam da kendim için yapıyım
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle ve tecrübeli biri için en ideali sensin
Soran+1 yılDiyosun
Cevap sahibi+1 yılAynen bence
Soran+1 yılRahatladım biraz
Soran+1 yılTeşekkür ederimms
Cevap sahibi+1 yılTeşeküre değmez kendinin kıymetini bil yaşamak istediklerini en mükemmel şekilde yaşa hayatına tipine bakıp sıradan kişilerle sıradan ilişkiler yaşama kiii sıradan kalma olur mu
Cevap sahibi+1 yılMutlu geceler
Cevap sahibi+1 yılAyrıca sapık istekli abaza değilim
Soran+1 yılSana abazasın demedimm 😄😄
Soran+1 yılGizlisin ya hani öyle cevap verme düşünerek cevap ver anlamında söyledim
Soran+1 yılBen de sıradanların arasına girmek istemediğimden bu kadar takıyorum zaten olduğum gibi olmak benliğimle sevilmek istiyorum
Soran+1 yılAma bir yönden de toplumun algısı etkiliyor işte
Cevap sahibi+1 yılBir insanda tüm özellikleri bulamazsın
Cevap sahibi+1 yılEn önemli şey asıl beklentilerine göre birini bulmalısın belki ayrı kişiler bile olabiler herkes her konuda yetemeyebilir
Soran+1 yılBen karşı tarafı her şeyiyle kabul ederim yeter ki seviyim sadece buna değecek bir insan olmasını isterim yani değmesi içinde onun da beni kabul edip olduğum gibi aşık olup sevmesini isterim
Soran+1 yılBaşka bir beklentim yok
Soran+1 yılHer konuda yetiyim istiyorum karşı tarafda bana her konuda yetsin yoksa zaten elli tane insan alırım hayatıma hepsi farklı konularda iyi olur o zaman ne anlamı kalır ki
Cevap sahibi+1 yılSen seksi aşkla karışık mı yaşamak istiyorsun
Soran+1 yılEvet aşksız seks olmadı olmaz da benim için
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç
Soran+1 yıl22
Cevap sahibi+1 yılÇok gençmişin ben 33 yaşındayım. Aşk ve sevgili kavramına pek inanma derim sana seni neyin mutlu ettiğini iyi bil ve bunu iste
Soran+1 yılAdı aşk olmasa da birbirimize tutkuyla bağlı olacağımız değer vereceğimiz bir ilişkim olsun istiyorum sadece fazla bir şey istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılİşte bu doğru oldu. Küçük bir değişle sana kadın olduğunu hissettiren dokunmasını bilen öpmesini sevmesini bilen sana yaşayacağı her anı özenle seçip özel olmasını sağlayacak zevklerini bekkentilerini sen söylemeden anlayacak bir çok konuda yanında olabilecek cinsellikte tecrübeli deneyimli birisi gibimi. Sana seni anlayacak birisi olursa zaten mutlu etmesinide bilir değil mi.
Cevap sahibi+1 yılAslında en tutkulu aşklar uzak mesafede yaşandığı kanıtlanmış biliyormusun. O hasretin özlemin buluşma anına yansıyan olağanüstü görüntüsü mükemmel diyebilirim
Soran+1 yılEvet bana kadın olduğumu hissettiren değer veren biri olsun isterim çünkü ben de karşımdakine bunu veririm o yüzden değmeyecek insanlarda heba olmasını istemiyorum bu tarafımın beklentim az ama zamanımız çerçevesinde bulunması zor özellikler
Soran+1 yılKarşı tarafın tecrübeli olmasını istememiştim aslında ben değildim çünkü bir birlikteliğim olmadı öncesinde
Soran+1 yılÇünkü aradığım şeyi bulamadım kimsede ama bu kişi benden öncesi olmasına rağmen dert etmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSana deneyimlerime dayanarak özel bir tavsiye vereyim asla arkadaş çevrenden yakın çevrenden hatta küçük bir şehirde yaşıyorsan şehrinden bile bu tür bir ilişki kurma
Soran+1 yılBirbirlerinin ilki olanlar sanki en sağlam ilişkiler öi oluyor dimi?
Soran+1 yılO tavsiyeyi kendim de öncesinde düşünerek asla çevremden bir ilişki kurmadım iyi yapmışım desene 😄
Soran+1 yılTavsiye olarak çıktı karşıma
Cevap sahibi+1 yılİki taraflı ilk olması sağlam temeller demek değildir. Ben yaşadığım duyduklarım ile tavsiyeler veriyorum. Senin için özellikle ilk olacaksa tek sorun senin hazır olman ve bunu da ilk kez yapacak biriyle yapman ilk seksine çok yanlış düşünce olur. Acemi birisi seni ne istediğini sana dokunarak anlayamaz ve o gecenin sende kalacağı tek şey acısı olur
Soran+1 yılİşte çok önemsediğim bir durum değil. son durak olmak bana o ilk olmamanın eksikliğini hissettirmez
Soran+1 yılYeter ki kaliteli olsun karşımdaki kişi
Soran+1 yılVe duygusal olarak da bağlanmış olıyım yoksa hayal bile kurmam
Cevap sahibi+1 yılFarkediyormusun üç kelimeyle ifade ettiğin kişiye benim her yorumunda bir özellik daha katıyorsu. Kalite nedir sence
Soran+1 yılÖyle mi yapıyorum cidden😄
Cevap sahibi+1 yılEvet yapıyorsun akkatten
Soran+1 yılAma okudum bir özellik katmamışım ki
Cevap sahibi+1 yılEvet oda önemli buda önemli dememişmisin kalite nedir
Soran+1 yılGenel olarak değer tutku gerçek sevgi bunlar zaten kaliteli bir ilişkiyi ifade eder benim için
Soran+1 yılYani çok fazla bir şey mi istiyorum
Soran+1 yılKendi çevremden hiç ilişki kurmadım ama bu bir şey bildiğimden değildi öyle tercih ettim sebebini bilmeden şimdi sen tavsiye ettin iyi yapmışım dedim
Cevap sahibi+1 yılKalite kalite herşeyde ayrı bir anlam taşır. Karkter kalitesi beceri kalitesi dış görünüş kalitesi beden kalitesi ortam kalitesi yaşananlar kalitesi. Sence bir kişide bunların hepsi olabilirmi
Soran+1 yılHayır olmasına gerek yok da zaten benim bahsettiğim kalite karakter kalitesi
Cevap sahibi+1 yılKişileri bi dinlesen hepside olağanüstü kalitelere sahiptir ama karakter sana gerekli olan en son şey
Soran+1 yılKaliteli karakter bak söylerken yükseldim 😂
Soran+1 yılEn son şey öi
Soran+1 yılNeden en son şey
Cevap sahibi+1 yılİnsanın kalitesi karşısındakine bağlıdır da ondan
Soran+1 yılBenim kalitesiz bir karakterim olduğunu düşündüren ne peki
Cevap sahibi+1 yılTam aksine sen her erkeği karaktersiz bile olsa seni kendine bağlamak sürekli görüşmek için karakterli edersin
Soran+1 yılFarklı mı anladım
Soran+1 yılŞimdi anladım pardon 😊
Soran+1 yılUmarım bu dediğini gerçekten başarabilirim
Soran+1 yıl😄
Soran+1 yılBuna nereden vardın merak ettim ama
Cevap sahibi+1 yılBen hiskeri kuvvetli biriyim ama en büyük etken bakire bir kız olman seni özel yapmazmı
Soran+1 yılŞu dönemde çok bir önemi kalmadı bunun büyük bi özellik olarak görmüyorum ama tercihim o yönde🤷🏿♀️
Soran+1 yılÖzel olmak istiyorum bakirelikle değil ama özel olduğumda bunu hissederim zaten daha hissetmiş değilim
Cevap sahibi+1 yılönemsizlerin içerisinde önemlidir ve o en özel anları hakeder verebilecek bir erkekle tabi benim bu siteden tanıdığım bir kaç bakire kızın benden çok etkilendiği için görüşmem oldu
Cevap sahibi+1 yılşimdilik bakireliğin 1 0 önde başlıyor ama bundan sonra ki yaşamına özel kalmak özel olmak senin elinde olacak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. senin vucudunu begenmese sana karşı istekli olmaz ve inan sen istekli biriysen bunların onemi yok
05 Yorumla
Soran+1 yılİstekliyim ona karşı o da bana karşı ama bu durum eksik hissettiriyor bazen
Soran+1 yılEvet o beni özgüvenli biliyor yani ona göstermiyorum bu hissimi
Soran+1 yılSeviyor beni:) saol görüş için
+1 yılSpor olmadan zor, tek bir seçenek var o da estetik.
014 Yorumla
Soran+1 yılParam yok ki sen bir şey yapıyor öusun
- +1 yıl
Ben fitnessla uğraşıyorum.
- +1 yıl
Popo kaldıran, yuvarlaklaştırıp büyüten çok egzersiz var. Mesela squat ama tek başına değil bunun yanında hip thrust, dead lift gibi egzersizler var bunları ağırlıkla yaparsan daha çok verim alıyorsun. Bi de donkey kick var o da iyi bir egzersiz kalkıklaştırmak için.
Soran+1 yılPeki nişiler sorsam sana olur mu
Soran+1 yılSen cevaplamışsın zaten teşekkür ederimm
Soran+1 yılSpor salonuna gidemem şu an çalışıyorum hem hem de okuyorum aynı zamanda yoğunum evde kendi kendime başlasam mı acaba diyorum
Soran+1 yılAma sonra yeme düzeni fazla besin gerektiğini söylüyorlar düzen kuramam bi günüm bi günümü tutmuyor
Soran+1 yılO yüzden başlayamıyorum
Soran+1 yılBir de kilo kaybetmek istemiyorum ayyh bi sürü şey
- +1 yıl
Evet zaten önce evde başla sana önereceğim bazı youtube kanalları var bunlara göz atmalısın. Vicky Justiz, Chloe Ting, Daisy Kech, BikiniModelFitness, Getfitbyivana. Bunlara kesinlikle göz at. Youtubea booty growing yazarsan da yararlı videolar çıkar zaten.
Soran+1 yılİlla bir özel öğün eklemem gerekir mi peki
Soran+1 yılNormal günlük beslensem de yararını görür müyüm
- +1 yıl
Zaten kalça büyütmek ve şekillendirmek beslenme konusunda fazla ama protein ağırlıklı beslenmeni gerektiriyor yani tavuk, balık, peynir, yumurta haşlaması gibi besinleri çok tüketmelisin. Bunun yanı sıra kuru yemiş, badem, fındık gibi şeyler de tüketirsen yararı olur. Az yeme çünkü kalça büyütmek için çok besine ihtiyacın var.
Soran+1 yılAz yemiyorum da vakit buldukça yiyorum işte düzen kurabileceğim bir zaman bakıcam artık çok teşekkür ederim önerilerin için yardımcı olduğun için🙏🏻
+1 yılSporsuz nasıl olacak mucizemi bekliyorsun oturduğun yerden
010 Yorumla
Soran+1 yılYoo büyük popo güzellik algısının beynimden gitmesini istiyorum
Soran+1 yılBeni etkilememesini
- +1 yıl
O zaman şöyle düşün her giydiğin pantolon popondan rahat geçiyor kolay beden bulursun ya da bedenin biraz küçüğünü al sıkınca biraz dışarı çıkar belki
Soran+1 yılSen memnun musun
- +1 yıl
Benim büyük bende memnun değilim bol giysem de hep belli illa dışarı taşıyor her şekilde
Soran+1 yılBiraz çıkık kalkık olmasını isterdim ben de hep zayıftım fazla olması az olmasından iyidir gibi
geliyo başka şeylerle kendimi geliştirmek varken buna takıldım kaldım 🙁- +1 yıl
boş ver ufak toto iyidir takma
Soran+1 yılİkna olmaya nası müsaitsem geçti biraz teşekkür ederim 😄
- +1 yıl
😂😂😂İkna etme kabiliyetim çok iyi takma demek zor oldu bana da 😂😂😂
Soran+1 yılAzıcık da olsa rahatladım ama 😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılEstetik son çaren sanırım
05 Yorumla
Soran+1 yılO kadar param yok kalkık değil ama dümdüz de değil normal orta küçük bi popo
- +1 yıl
Bak detayda kendin bahsetmişsin. Popodaki eksikliği ki bana göre eksiklik değil diğer meziyetlerinle kapatıyorsun. Soyle düşün ya popon büyük olsaydı da karşındakini etkileyecek başka bir meziyetin olmasaydı. O zaman da şu soruyu soracaktın. Acaba sevgilim beni sadece popom büyük olduğu için mi seviyor?
Soran+1 yılHiç böyle düşünmemiştim
Soran+1 yılMantıklı ikna oldum ufaktan kralsın
- +1 yıl
Rica ederim ufaktan 😉
+1 yılİstekli ve arzulu olman onu kapatır
02 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun
- +1 yıl
Evet 😏
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence o böyle mutlu, tadını çıkar mutlu ol
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok mu küçük düz gibi mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılYok dümdüz değil
Cevap sahibi+1 yılLink atsana görsel
Göstersene
21 Yorumla- +1 yıl
Harun abi onu bizim dememiz lazım sana noluyor 😅🤦♂️
+1 yılgormem lazim
00 Yorumlaküçükte güzeldir
00 Yorumla
+1 yılbakabilirmiyim
01 Yorumla- +1 yıl
yazsana bana