Bu dünyada sadece nefes almak ücretsiz geri kalan her şeyin bir bedeli var.. Kısaca ihtiyaç değil de zevk olarak görüyorlar sanırım :D ahah şey derlermiş bize ne kardeşim sevişmeyin siz de :D
senın soyledıgın sosyal devlet ilkesini güden ülkelerde olur.
fakat ulkemızde siyasal islam bataklığına çakılmış ve onların gorusunde bu yontemler caiz olmadıgı ıcın her koldan anırarak saldırıyorlar.
teokratik bir yonetımde normaldır.
adam cıkmıs en az 3 cocuk dıye meydanlarda boy gosterıyor .
her kişinin kendi kararı .
herkes 3 5 yapacak dıye bır kaide yok zaten bellı rakamlarda olan ınsanlar 1 yapmalı bence .
Kişi kendisi için korunmalıdır bunu devletin karşılaması elzem bir ihtiyaç değildir seks sonuç itibariyle keyif için yapılan bir eylem sigara ve alkol gibi korunma yöntemlerini devlet karsilarsa o zaman sigaramı alkolümüde devlet karsilasin sonuçta hepsi benim kişisel keyfim için
Aslında ihtiyaç var. Her türlü korunma yöntemi uygulanmalı ve devlette bubkonuda desteğini sağlamalı.
Ülke sıkıntılı dönemde battık
Cevap
16Cevap
Ne diyor reyiz en az 🖐en az 🖐 sen korunursan ben korunursam o korunursa nasil çıkar aydınlığa bu karanlık gelecek diyor az reyiz sözü dinleyin yahu bi ara barinc ne demişti yasak ilişki yaşadınız ve hamile mi kaldınız dogurun biz bakarız bize emüklenecek taze kanlar lazım 🤣🤣
Yani kısacası politika şu ya enerjini çocuk yapmaya harca sonra ölene kadar onlara bakmak için köle gibi çalış ya da o enerjini köle gibi çalışarak harca eşine ellesme 😉
Olah ihtiyaç ya da lüks değil yani
Destekleniyor ama nikah kıyılmayan ilişkiler zaten resmi sayılmıyor.. o sebeple de nikah kıyın, faydalanın..
Nikahsız olan bir birlikteliği zaten devlet kabul etmiyor.. Devletin kabul etmediği bir ilişkiniçin de korunma yöntemleri için yardım yapmaması cok normal.. sağlık ocaklarinda hep spiral hep doğum kontol hapı nikahli eslere veriliyor..
dini nikahlı eşlerin haklarının olmaması da aynı sebep yüzünden.. Resmiyette olmayan konular icin hak aranmiyor..
evet haberim yoktu.. soru başlığı eksik kalmış o halde.. daha evvel yapılan yardımın kesilmesi şeklinde olmalıydı.
Türkiyede doğum oranları hızla düşüyor.. Bunun önüne geçmek için alınmış bir önlem olabilir..
Cogalin diyor. Zinayi mi tetikler evliligi mi bilemedim.
Yani. Tuvalete bosa giden cocuklar...
Hayır daha çok devletin nüfus politikasıyla çok uyumlu olmadığını gösterir.
Artik bu devirde herkes herturlu bilgiye ulasiyor herkes kendinden sorumlu
Devlet hem lüks sayıyor hem de en az üç çocuk diyor ki daha fakir olun bana vergi verin.
Kaynak kuruduğu için bunlar ilk geri çekilen hizmetler yakın bir zamanda ilaçlarda da aynı şey olacak.
zaten mantıklı olanı yapmış devlet. destek yerine eğitim alınmalı. milletin uçkurunada devlet mi sahip çıksın
Korunmak kişiye ait devlet ne alaka
Aynen şimdi kişilerde bu dediğin baya eskilerde vardı
Aslinda Condom vermeleri lazim
Verdikleride acayip ne Kadar sağlam belli değil 😊😊
akilli insanlar korunur cahil insanlar korunmaz
Sanırım lüks giriyor cinsellik
Gondom bana gore degil et ete temas edecek. face to face, bosuna hazineye yük olmayalim
Doğum oranlarının azalması ile alakalı bir durum
şimdi içine boşalma dışarı at zamanı
alakası yok
devletin politikası
Amaç belli, fakirleşsinler diye böyle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?