- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılSınırsızın sınırı yok o yüzden sınırsız seks diyemiyorum. Yatakta parmağını kı-çıma sokmak isteyen kadınlada yattım ben. Sokamadı izin vermedim. O kadar uç istekler var ki mutlaka sınır koymak gerekiyor. Birbirinin suratına iş-eyen birsürü partner tanıyorum. Ayak yalayan ayaklarını yalatmaktan hoşlanan tiplerde var :D Bunları istemiyorum.
Uç istekler haricinde pozisyon, mekan tarzı konularda sınırım yoktur. Oral sınırım yoktur. Yaparım yaptırırım. Anal partnerim ısrar ederse yaparım.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılHayır yasak adı altında bir şey olmamalı. Bunun yerine çiftler kendi aralarında isteklerini belirtebilmeli, karşı taraf reddederse ısrarcı olunmamalı.
Sonuçta hepimizin arzuları anlık olarak değişebilir. Eğer en başta yasak listesi gibi bir şey yapılırsa hem yatakta kısıtlı hisseder verimli olamaz, hem de kısıtlı sınırlar içinde düşüneceğimiz için yatağı zevkli bir hale getiremeyiz.
Yasak yerine iletişimi ön plana koyarsak isteyen taraf söylemekten, karşı tarafsa mantıksız geliyorsa reddetmekten çekinmez. Ana bırakarak hem kendimizi hem karşımızdakini tanımanın da zevkine varırız ayrıca...80 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Yasak değilde bunu sevmiyorum yapmayalımlar olmalı.. Oda ne zaman olmalı çiftten biri sevmediği şey varsa ozaman olmalı.. Bir sınır olmalı mı diyorsan evet mesela işmeli mıçmalı yapanda var dövmeli yapanda var.. Bence bunlar abartı ve orada dur demek lazım
00 Yorumla
1 yılBence olmamalı ama onun ne istediğini önemsimeliyiz ve bu onun bazı kalıpların dışına çıkmasını sağlar sana güvendikten sonra yapmam dediği bir şey daha hoş gelebiliyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılGrup swinger vs bu tür şeyler yasak bu tür şeyleri yapan benden uzak olsun
41 Yorumla- 1 yıl
Bencede
- Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı.
u 1 yılKesinlikle sınırlar olmalı istekler doğrultusunda
10 Yorumla Olmalı.
Çünkü herkesin cinsellik anlayışı aynı değil. Birisi ben sert seviyorum o yüzden sana şiddet uygulayacağım diyebilir. Bu cinsellik değildir. Yasaklar olmalı.
Fakat bana göre kırmızı çizgiler haricinde başka yasak olmasa daha iyi. Zaten normalde olmaz kişinin bununla ilgili bir kötü yaşanmışlığı veya kafasında tabusu yoksa. Çünkü mesela klitorise dokunma diyen bir kadının Nirvana'ya ulaşması zor.
Bu gibi yasaklar zamanla değiştirilebilir de ama güven çok önemli.
22 Yorumla- 1 yıl
Klotorise dokunma diyen kadın sevişmese daha iyi ya 😂
İki kişi arasında yaşanan cinsellikte kişilerin meşrebine göre ne yapılmak isteniyorsa yapılabilir. Yasak olmamalı, çünkü cinsellik insanın özgürlüğünü en çok hissettiği alandır ve bu alanda yasaklar, alınan zevki engellemekten başka bir işe yaramaz.. Grup seks gibi kavramları sorunun kapsamı dışında tutuyorum..
20 Yorumla
1 yılYasak demeyelim de belli başlı sınırlar olmalı. Sınırsızlık her insanı olması gereken çizgiden uzaklaştırır
81 Yorumla- 1 yıl
Peki olması gereken çizgiye kim karar veriyor
1 yılYasaklar çiğnenmelidir Anal dahil edilmelidir..
80 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Zarar vermemek için olmalı, elektrikli testere ve taşlama motoru ile geliyorum. Orada hiçbir şey kalmayacak derse. Malvarliginizı kaybedersininiz. Zaten her ilişkide bir yaralanma çatlak morarma kizarma olur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
1 yılEvet herşeye evet demezsin illaki sevmediğin şeyleri olucak sırf o istedi diye ben niye kötü hissedeyim.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYasak değil ama tercihlere ve sınırlara saygılı olmak gerek. Kimse istemediği bir şeyi yapmaya zorlanmamalı.
51 Yorumla- 1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı.
1 yılİki tarafda isteklerini bildirdiği sürece sorun olmaz
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
1 yılYasak biraz diktatör agziyla olmus. Yasak degilde bi takim sınirlar ve cizgiler olmali. Lakin gunumuzde gavvatlik revaçta
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılYatakta yasak olmaz... Erkek ve kadın birbirine teslim olmalı... "Bana ne istersen yapabilirsin, seninim" gibi...
10 Yorumla Herkesin kendi tercihi. Bazı insanların sınırları olabiliyor bence saygı duymak lazım
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. iki partnerin arasinda olan bi sey bu ama cuckold gibi iliskilere asla sağlıklı bakmiyorum
01 Yorumla- 1 yıl
Bencede
cinsellik ask sevgi evlilik bunlarin hepsi karsilikli uyumdur ne her seyi sana yapabilirim kafasi olmali nede onu sevmem bunu sevmem kafasi
00 Yorumlaİki kişi arasında yasak ve sınır olmamalı görüşündeyim ama hassasiyetleri olan bir partnere de saygı göstermek gerekir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. El teması yasak, gözlerini açmak yasak, ses çıkarmak yasak, itiraz etmek yasak.
Ve benzerleri gibi olabilir00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
1 yılYani o kadar ucu açık bir durum ki o yüzden bazı kısıtlamalar olur. Özellikle kadının isteği dışına çıkmamak gerekir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
1 yılYasaklar yerine tercihler olmalı. Bazı insanlar, bazı şeyleri fiziksel, etik veya dini sebepler nedeniyle kabul etmeyebilir. Saygı duymak lazım.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılTaraflardan birinin istemediği hiçbir şey yaşanmamalı ama olabildiğince de yasaksız olmalı :) Görseldeki gibi becermeye bayılıyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı. Hiç sevmem onu yapma, şunu yapma denmesini. Bırakın yatakta özgürlük adına savaşalım :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılHayır ne yasak ne de sınır olmalı, seks sınırsızca yaşanmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEş durumuna bakar şimdi bakire biriylese sevişiyor olabilirsin istekli bir sürtkle de şimdi davranışını ona göre ayarlayacaksın n ki partnerin memnun kalsın
00 Yorumla
1 yılBaşka biri dahil edilmemeli ve buna benzer şeyler, anal seks tercih etmiyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 837 cevap paylaştı.
1 yılYasak değil ama belli bir yere kadar esneklik olabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Hayır olmamalı sınırsız olan seks her zaman just verir..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sadece el bağlama yasağı olması gerekir, el bağlama fetişi nedir ya
00 Yorumla
1 yılHayatta herşeyin bir sınırı olmalıdır. Yoksa attan ottan farkımız kalmaz
00 YorumlaYasak olacaksa hiç yaşanmasın daha mantıklı yasak koyacak insanlarda evlenmesin bi zahmet
00 Yorumla
1 yılYasak olmamalı , yasak olunca o daha cazip gelir ve daha fazla istenir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bu iki kişiye bağlı ortak payda belli eder SMA büyük ölçüde olmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKeşke ülkeye şeriat gelsede rahat etsek sevgili oluyorsun yatmış oluyor. İnşallah gelir..
01 Yorumla- 1 yıl
Gelmeyecek.
Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Abartıldığında sınır olmalı ben kendimi kelepçeletmem olum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİki tarafında hosuna giden yükselten zevk veren her şey yapılır...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Ters ilişki yasak , başka Bi yasak söylenmemiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılyasaklar cıgnenmek ıcındır bayılırım cıgnemeye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYasak olan şeylerin neden yasak olduğunu anlamak gerek
00 YorumlaBana göre yasak yok ya ben sınırlarl olmayan bir insanım
00 YorumlaBu iki kişinin vereceği bir karar bence
10 Yorumla
1 yılHayır bence yatakta sınır olmaz
10 Yorumla
1 yılHard olduktan sonra yasak diyecek biri olur mu ya
10 YorumlaYasak demeyelim de bazı çizgiler olmalı
00 YorumlaHocam ne yasağı ya olmasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yasakları sevmiyorum ya
00 Yorumla
1 yılOlmalı sınır her zaman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılYasaklar olursa zevk olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı.
1 yılOlmamalı. pzgurce seks yapilmali
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Grup hariç her şey olabilir
00 Yorumla
1 yılhayır sınırsız olunmalı tabi anlayışta olunmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılCinsellik sınırsız olmalı
00 Yorumla Oldukça sınırız olmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılOlmamali. Yaa oldukça yasaklar sogukluk getirir
00 Yorumla Kesinlikle sınırlar olmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. analın zararı var ama kadına
05 Yorumla- 1 yıl
Ne gibi
- 1 yıl
@hanifenurkaya kaka tutamama mesela
- 1 yıl
Ya neden ya
- 1 yıl
@hanifenurkaya anüs duvarlar sürtünme sonucu gevşiyor ve kaslar işlevini yerine getiremiyor çoğu kadın p.. o starı kadın bundan dolayı operasyon geçirmiştir
- 1 yıl
Hm anladım tm
Ben yasaklara karşıyım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYasak olmalı diye düşünüyorum yoksa sıra bende derse ne diyemelim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılTers ilişki hariç herseye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence hiçbiri yasak olmamalı anal oral vajinal hepsi olmalı erkekte oral yapmali bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evet olmalı herkesin cinsellik anlayışı aynı değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. yasak yerine sınırlar olmalı derler genelde
00 Yorumla- Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar