reglime 14 gün kala prezervatifle seks yaptık ama bazı şüphelerim var. Seksten sonraki gün ertesi gün hapımı aldım şu an reglime 1 hafta var sizce ertesi gün hapı işe yaramış mıdır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılElbette yaradı.
Doğru zamanda almmışsın hapı. Regl dönemini geciktirebilir, ara kanama yapabilir hazırlıklı ol, panik yapma01 Yorumla
Soran+1 yılya yumurtladıysam çoktan ya hap işe yaramazsa diye panik haldeyim maalesef sürekli :( içimde bi kuşku vardı sormak istedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
+1 yılOndan korundun da , cehennem azabından nasıl korunacan? Gayrimeşru ilişki yapanlar için cehennemde bir azap kuyusu açılıp, bağıra bağıra acı çekecekler.
02 Yorumla
Soran+1 yılöff aynen kanka kendini sik sen
- +1 yıl
Çirkefçe yorumunu raporladım ve ayrıca hakkımı helal etmiyorum. Anıra anıra azap çekersin cehennemde inşallah. Hayvan seni.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorunmuşsun dana neyin şüphesi bence evham yapıyorsun.
08 Yorumla
Soran+1 yılboşaldıktan sonra prezervatifi çıkardı penisini sildiğini söylüyor sonra tekrardan içime girdi 1-2 kere git gel yaptı, penisini yeterince silmediyse diye şüphelerim var
Cevap sahibi+1 yılO zaman olabilir içinde sperm kalıntısı kalıncada hamile kalma riski var.. boşaldıktan sonra çişini yapmadıysa sperm mutlaka kalmıştır.. ama bellide olmaz.
Soran+1 yılyapmadı :/ ertesi gün hapına güvenmek istiyorum şu an
Cevap sahibi+1 yılErtesi gün hapı almışsan korkma gereken ne varsa yapmışsın zaten Reglin 1 hafta gecikebilir bu arada hemen şüphelenmemelisin ilişki sonrası strestende kaynaklı gecikme yaşayabilirsin.
Soran+1 yılya çoktan ovulasyona girdiysem de ertesi gün hapı işe yaramazsa diye korkuyorum işte bu da bana ders olmuş oldu
Cevap sahibi+1 yılBunu zaman gösterecek ama hamile kalmana ihtimal vermiyorum.
Soran+1 yılçok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılUltra koruma yapmışsın hamile kalman neredeyse imkansız. Neden şühelerin var?
08 Yorumla
Soran+1 yılprezervatifi çıkardıktan sonra penisini sildiğini söyledi sonra içime girdi tekrardan boşalmadı ama silip silmediği konusunda güvenemedim
Cevap sahibi+1 yılPrezervatif ile boşaldı, sonra penisini sildi ve içine mi girdi?
Soran+1 yılevet bi anlık gafletle diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılSilmesi yetmez çünkü içinde spermler kalır. Böyle bir durumda işemesi gerekiyordu. Ama yine de hapı almışsın bir şey olmayacaktır. Kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl21 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılSevgilin miydi yaptığın kişi?
Soran+1 yılevet sevgilimdi ama bi önemi yok şu an sevgilim olup olmamasının
Cevap sahibi+1 yılAnladım, ama hamile değilsindir merak etme. Konuşmak istersen mesaj atabilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn güzeli sanal yapın tamam gerçeği gibi zevk asla vermez ama enazindan hamile kalma derdi yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılS*k*şmeyi bilmiyorsanız seks yapmayın ya canım
00 Yorumla Kank o durum biraz değişik bi anlat
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılTest yap
00 Yorumla sorun yok ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim umarım öyledir :)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne