Kocam hamileliği bahane edip benimle sevişmiyor, ne yapacağım?

Dün oldu, ona seni çok arzuluyorum dedim ı*lanıyorum dedim sarıldım o kadar bacağımın arasına aldım hamilesin bebek ya bundan etkilenir ve dedi ben de ağlamaya başladım işte aşırı duygusallık bu aralar yeter ama üç aydır çocuğu bahane ediyorsun bir korkak gibi davranma ve artık benden etkilenmediğini şöyle dedim saçmalama sana deli oluyorum senin için çıldırıyorum erkek olan benim sence ben bu durumdan memnunmuyum dedi bilmiyorum belki de başka kadınlarla olunca bir sorun olmuyordur sana dedim sen üzüntüden ne dediğini bilmiyorsun dedi kavga ettik işte en sonunda yeter se*se ne kadar düşkün olduğumu bir sen biliyorsun zaten inan bana senden çok istiyorum seni b*cermeyi zor duruyorum ama çocuğumuz için sen de bencilliği bırak çocuğunu düşün biraz ben içeride yatıyorum burada biraz daha kalırsam üzerine atlarım cidden istediğin de bu zaten dedi gitti beni gece yalnız bıraktı bugün de bencil dediğim için özür dilerim ama aklında ne düşünüyorsan öyle bir şey yok ben başka bir kadınla falan değilim dedi kafam çok karışık doğruyu mu yoksa yalan mı söylüyor bilmiyorum napacağım?
Kocam hamileliği bahane edip benimle sevişmiyor, ne yapacağım?