Böyle bir karar aldım. Hamileyim yapmayalım dedim ama bu ikimizindr ihtiyacı olan bi şey ve hamileliğe zararı yokmuş doktor dedi dedi istemiyorum anlayışlı ol dedim siz ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yorumlara biraz baktım da şahsen sana şöyle söyliyim mantıklı açıklaması olduğu sürece benim umrumda olmazdı ben muhtemelen seks oyuncakları falan alırdım kendimce idare etmek için
Mantık konusunda ben çözümü olan şeylerin bir kenara atılmasından hoşlanan biri değilim illa derinine iner sorunu çözmeye çalışırım dolayısıyla mesele ne korku mu, kararsızlık mı vb. neyse bişiler bulmaya çalışırız anladığım kadarıyla doktor zaten bir sorun olmaz demiş eğer hala içe sinmeyen şeyler varsa 1-2 doktorla daha görüşülerek farklı kişilerin görüşleri alınabilir
Aldatma meselesi de eziklik ve ergenlikten ibarettir ne bu bir sorunla karşılaşınca OOOO HEMEN ALDATÇAM KEKEK... Nedir yani bu koskoca yetişkinleriz...
Ablacım bence birazcık abartıyorsun anladığım kadarıyla senin derdin psikolojik tarafıyla ilgili çocuğa odaklanmak vs falan ama sana şöyle söyliyim düşünce şeklin bence çok doğru AMA yanlış konuda uygulamaya çalışıyorsun mesela işin varsa karnındaki çocuk için tehlikesiz iş bile olsa işi bırakmak mantıklıdır ama cinsellik konusunda gerçekten bir risk teşkil etmiyor hem sana şöyle söyliyim bir yerlerde okumuştum hamilelikteki stresi cinsellikle çok daha rahat bir şekilde kontrol altına alabiliyormuşsun o yüzden faydası da olabilir
Şahsi tavsiyem eğer endişelerinin önüne geçemiyorsan ön sevişme şeklinde yapabilirsiniz amacınız zaten ihtiyaç gidermek değil mi nasıl olduğunun önemi yok böyle masajlı falan yaparak bişiler bulursunuz benim aklıma gelmedi şu an
Kolay gelsin10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılBence biraz zaman geçtikten sonra senin de canın isteyecek! O yüzden bu konu hakkında iddialı konuşma ve sakin ol canım
04 Yorumla
Soran1 yılCan istemesi ile alakası yok doğru gelmedi
- 1 yıl
Karnındakine bi zararı olmaz. Sadece misyonerde ya da bacak omza denersiniz ve hard yapmazsınız olur biter... İkinizin de boşalmaya ihtiyacınız var
Soran1 yılBen de sana diyorum ki bebeğim karnımdayken bunu yapmak istemiyorbir
- 1 yıl
Peki :)
- Cinsel Yaşam konusunda 693 cevap paylaştı.
1 yılAdam seni aaldatır boynuzuu takar hatta sen çirkinleşincede kilolar löp löp oluncada boşar gider seni aldattığı dipçik gibi kadınlada evlenir
08 Yorumla
Soran1 yılAynen bütün kadınlar da açmış kollarını benim kocamı bekliyor ay bulsun da gitsin hadi bulabiliyor
- 1 yıl
Valla bulur öyle bulurki yanıbaşında bulur hemde sende arkadan mendil sallarsın çok güvenme olmaz diye , niye vermiyorsun ki herife çok saçma bi karar aldığın
Soran1 yılBak kapı orada hadi git gitsin bulsun ona kadın varsa bana da erkek çok
- 1 yıl
Bebeğim neden atar yapıyorsun sanki yazdıklarını bilcekte duyacak ben seni uyarıyorum atara yuvamı yıkılır adam seni boşasa haklı konumunda dese eşim bana vermiyor hamileliği bahane edemezsin
Soran1 yılBen bahane etmiyorum eğer bir kadın bahane ediyorsa kocasında iş yoktur zaten ben sadece bebeğim karnındayken psikolojik olarak olarak bunu yapabilecegimi inanmıyorum olay bu Zorunda değilim istediğini yapabilir
- 1 yıl
😂😂😂 Seninki çok beklemz... annem kabul etti selamları var 😂😂
- 1 yıl
Yok be anamda iş kalmamış... ama kız kardeşine ya da kuzenine dikkat et böylesi durumlarda ilk skilen kuzen olur sonra baldız
Soran1 yılVallahi ben tek çocuğum akrabam da yok ama senin akrabaların da güzel varsa alalım birkaç tane Bacın olur kızın olur karın olur anan olur senin anan da iş bitmez ya senin anan genelev
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılBaşka kadına giderim bu şekilde bencillik yapamazsın ki erkek rahatlamak isteyecek sonuçta
110 Yorumla
Soran1 yılYallah amca mezaeını ayarlat sen hadi işine
- 1 yıl
Yok yok senin zıplıcan günler ilerde 😂😂 ben rahatım yani ayrıca dede babandır burada yazan yaşa göre konuşan cahil
- 1 yıl
Yaaaa harbi cahilsin ya gerçekten o 55 memleketin plaka kodu
Eyy Allah'ım kimlerle tartışıyorum ben ya pazar pazar iki üniversite okumuş cahile laf anlatıyorum bu nasıl sınavdır böyle
Kapat kapat kırmızıya bas yazma lütfen bidaha
Soran1 yılAmca şimdi Karaca Ahmet’e kendini gömdürme çünkü senin günahın çoktur zebaniler senin mezarda rahat bırakmayacağı için kendimi daha usul bir mezarlığa gömdür
- 1 yıl
Oooo biraz önce bana Arap diyene bak sofulara karışmış 😂😂😂
- 1 yıl
Göçmenim kız ben selanik sen kendine bak
Soran1 yılAynen amca sen ruhlar alemine karışmama az kalmış
- 1 yıl
Sen ne okudun kız iki üniversite
Soran1 yılYer ayırt Karaca Ahmet’te
- 1 yıl
Ya bişi dicem sana
1 yılBelli zamanlarda müsade etmiyor mu doktor yavaş yavaşta olsa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılyanlış evlilikler hep böyle detaylarda. ortaya çıkıyor işte, kolay gelsin
05 Yorumla
Soran1 yılBiz çok aşığız ve hep çok mutlu oldum
Cevap sahibi1 yıldoğuma kadar el sürmek yok, sonrasında da 40 gün bekleyeceksin en az benim kararım böyle dedikten sonra suratı ekşidiğinde de anlarsın o aşkı.
bu konuda erkek anlayış gösterip konuyu kapatmıyorsa her türlü ya aldatır ya da karşı tarafa rol yapar. sağlıklı olan neyse o olmalıdır tabi ama genelde bu tip hikayelerin gidişatı belli. aç telefonunu kurcala desem kafanı karıştıracak bir şey mutlaka vardır ama elletmez telefonu
Soran1 yılŞimdi o zaman kocası yapmayan bütün kadınları aldatsın mı bu bir bahane mi ne saçmalıyorsun herkese kendin gibi namussuz mu sanıyorsun benim kocam beş vakit namazını kılan bir adam zina mı yapacak ha yaparsa da kapı orada ona kadın çoksa bana da erkek çok ayrıca benim kocamın telefonu her zaman ortada hiçbir zaman saklamaz aldatsın bakalım aldatma tazminatı olmuş 700.000 TL malların yarısını alacağım nafakası tazminatı çocuğun gelir desteği hepsi yine erkeğe girecek bu konularda aldatıp namussuzluk yapmaya bahane bulamazsınız
Cevap sahibi1 yılsen bunları zaten kafanda hazır edip düşündüysen benim dediklerimi teyit etmiş oluyorsun :D
Soran1 yılHayır ben sadece sana erkeklerin aldatmasını bahanesi olmadığını aldatırsa da bunun bunun bedelini devletin ödettiğini anlattım yoksa benim kocam için söylemedim bunu benim kocam yaparsa ben de onu aldatırım ona kadın var bana da erkek var bu kadar
Gizli Üye(30-35)1 yılYabancı biriyle evlenerek ne kadar doğru yaptığımı şimdi daha iyi anlıyorum
09 Yorumla
Soran1 yılBen de almanya’dan geldin mi alman doğumluyum kökerim de Almanya 😀
Cevap sahibi1 yılSen tipik türk kızısın aksini iddia edemezsin
Soran1 yılSana kendimi ispat etmeyecek kadar kendime değer veriyorum Almanya’dan geldim ve Türk bir işadamı ile evlendim hatta Almanya’da spikerlik bile yaptım ama ama sen tam bir tipik Türk erkeğisin bu arada bilmeden sallıyorsun ya 😀
Cevap sahibi1 yılNiceleri elimden geçti ama yinede sen bilirsin direk karalamaya çalışman bile tipik türk olduğunu kanıtlar şekilde
Soran1 yılNiceleri elimden mi geçti senin namusun yokmuş ki
Cevap sahibi1 yılTamam senin ki var😂😂
Soran1 yılHerhalde benim var benim ilkim kocam oldu senin gibi ya gerçekten sallıyorsundur lan sana kim baksın kesin ezin tekisin gizliden yazıyorsun bak
Cevap sahibi1 yılTamam kanka sizin köy daha büyük
Soran1 yılKöylü olan sensin
Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. Bence bi süre yapın yoksa zor geçer
08 Yorumla
Soran1 yılYapacak bi şey yok
Soran1 yılÇünkü bebeğime odaklanmak istiyorum karnındayken böyle bir şey
Soran1 yılYapmayacağım
Soran1 yılMal mısın olmuycam dedim ya
Gizli Üye(25-29)1 yılZararı yoksa yap 9 ay napcaksiniz
34 Yorumla
Soran1 yılİstemiyorum korkuyorum
Cevap sahibi1 yılİlk başlarda yapın bisey olmaz karnin büyüyünce zayen bırakırsınız birbiriniz oralla tatmin edersiniz
Soran1 yılHamilelik sürecinde sadece bebegimi düşünmek istiyorum kimsenin zevkini ya da kendisi zevkimi değil
Cevap sahibi1 yılSen kararını verdiysen neden burada sordun anlamadım 🤷🏼♀️
Gizli Üye(18-24)1 yılBen olsam hergün yaparım
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNasıl yani kocan kabul ediyor mu :)
04 Yorumla
Soran1 yılEtmeyip ne yapacak bana saygı duymalı
Cevap sahibi1 yıl(: nasıl idare edeceğini zannediyorsun ki
Soran1 yılBen nasıl idare ediyorsam bekarken nasıl idare ediyorsa
Cevap sahibi1 yıl😬 çok çok sıkıntılı
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. doğurduktan sonrada ben yapmazdım
00 Yorumla
1 yılDikkat et kocan aladatmasin
04 Yorumla
Soran1 yılAynen bütün kadınlar kollarını açmış onu bekliyor
- 1 yıl
2-3 ay sonra aldatildim sorunu görürüz belki 😀
Soran1 yıl
Beni aldatan direkt aldatırım- 1 yıl
Kısasa kısas diyorsun yani
- Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı.
1 yılDisarda yaparsa ya
04 Yorumla- 1 yıl
Ama kocani rahatlati yorsundur
- 1 yıl
Anamla ne alakasi var babam gider ama 😂
Soran1 yılSen nerelisin doğulu felan mısın sana göre sadece erkeklerin mi cinsel ihtiyacı var erkekler mi cinsel ihtiyacı Karşılanmayınca başka birine gidebilir bu nasıl bir kafa yapısı ya seni bu kafa yapısıyla zaten kimse almaz karında olmaz rahat ol
- 1 yıl
Istemeyen sensin oyuzden dedim seninde hakkin var tabiki konuyu istedin yere cekme duyar kasma yalandan
Aldatir
06 Yorumla
Soran1 yılAynen herkes kolleını açmış onu bekliyor
Soran1 yılKapı orada ona kadın varsa bana da erkek var hatırlatırım
Soran1 yılBana böyle şeylerle gelmeyin ben şu anki düşüncemden bahsediyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılÖlmezsiniz
34 Yorumla
Soran1 yılNe alaka ya
Cevap sahibi1 yılYapmayınca ölmezsiniz durabilir diyorum yapmadan
Soran1 yılYeşil
Cevap sahibi1 yılNe yeşili
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Neden istemiyorsun
00 Yorumla
1 yılValla aldatır seni
020 Yorumla- 1 yıl
Yapmışlar ara vermemişler ki.. bence üstte hafif zıpla ya da yan yatarak yapın böylede olur
Soran1 yılBiz nasıl yapalım diye mi sorduk
- 1 yıl
E adam napsin.. evlisin senle yapmicam kimle yapcak
- 1 yıl
Senle yapmicak kimle yapcak?
Soran1 yılBen kimseyle yapmıyorsam o da kimseyle yapmayacak
- 1 yıl
Ee iyide çocuğa bişi olmazki herkes yapiyo hamileyken..1 ay kala sadece yapma. ya da en kötü oral yap ona veya elle yap.. sonuçta ihtiyaç bu
Soran1 yılNe eli ya onun zevki mi önemli benim değil mi
- 1 yıl
TM da sen zatn hamilesin istekli olur musun ki? Onu idare etmen lazım yapmicaksab eğer mecbur elle ya da oral ikisinden biri
- 1 yıl
İyide 3 v 7 inci ayda adama yapmayalım diyorsun adam ne yapicak? Elinden bişey gelmiyorki adamın.. izin vermiyorsun kocana hiç
Soran1 yılUlan sen ruh hastası mısın ben kendim de yapmıyorum hani tek başına o kalmıyor ya sadece hani ben de mağdur oluyorum ya ben dayanıyorsam o da dayanır
- 1 yıl
Ya dayanacak bişey yokki.. ilk cocugun mu bu senin? Hamilelik döneminde ilişkiye sert girilmexse bişey olmaz nazik davranın birbirinize.. herkes yapiyoki? Yani neden onlara bişey olmuyo
Soran1 yılBen işin sağlık durumunda değilim psikolojik durumundayım
- 1 yıl
Yahu nolcak psikolojine? Yani nazik davransın kocan.. bebeğe de sized zarar gelmez inan ki. yani bunu seni sinirlendirmek için söylemiyorum sağlıkta bilgim var o yuzdn söylüyorum
- 1 yıl
Psikolojin nasıl etkilenecek anlamadım ki? Yani nedir seni üzen çocuğa zarar gelir mi diye korkuyorsun çok?
Soran1 yılOn kere diyorum ki çocuğa zarar geleceği için değil benim karnımda çocuk olduğu için ona odaklanmak istiyorum ve yapmak istemiyorum o benim psikolojik takıldığım bir nokta
- 1 yıl
E tmda bir yandan da istek olucak kendin diyorsun sende bile istk olucak. o zamanda insan stres olur emin ol.. ve bu stres ailevi problemlere tartışmalara sebep olmaz mi?
Soran1 yılBen dayanılan o da
- 1 yıl
İmkansizz bu 8 ay yapmadan erkek icin
Soran1 yılNiye erkek için ya kadın için de aynı duygular hatta uzmanlara göre kadının libidosu daha yüksek ama sen köylü olduğun için kadınların duyguları senin umurunda değil
- 1 yıl
Bak umurumda herkes. işte bak sen bile ilişki olmayınca sinirleniceksin illaki ve bu eşinle aranda problemlere neden olcak
1 yılAldatırsa
07 Yorumla
Soran1 yılAynen herkes kollarını açmış onu bekliyor
- 1 yıl
Bak ben 24 yaşında sözlü taklidi yapan birisiyim kimse bana ilişmesin diye iri yarı yani cogunun dedigine göre yakışıklıyım sahil kenarinda dolastigimda cogu kisi bana bakiyor hatta gelip yanima konusmak bahanesiyle denizi seyretcem diyenler bile var ama ben yemiyorum reddediyorum anlicagin nefsime uyup her halti yerim
Soran1 yılAynen kanka De şeyim Elizabeth’in dördüncü torunum
- 1 yıl
Sen bilirsin ama adamina sahip cik
- 1 yıl
Ayrica azcik büyü
Soran1 yılBen kimseye sahip çıkmıyorum herkes kendi namusuna sahip çıksın yarın sen evlendiğin zaman karına sahip çıkarsın ama ben de o basiretsizlik ve genişlik yok
- 1 yıl
Ben çıkarım anlamasini beklerim anlatirimda
Gizli Üye(30-35)1 yılArkadan yapardim ben
05 Yorumla
Soran1 yılOndan sonra da davalık olurdum çünkü bunun yedi yıldan başlayan bir hapis suçu olduğundan haberin yok çünkü
Cevap sahibi1 yılNasil yani bunu bilmiyordum da zorla degil ki hem kocani sikayet mi edecen yani
Soran1 yılEğer kocam bana böyle bir şey yapmaya kalkarsa adamın anasını ağlatırım bir de benim dayım savcı anladın mı sen de bir kadına bunu zorla yaparsan senin de ananı aldatırlar hem de kadının beyanı esastır yasasından yararlanan bir şey
Cevap sahibi1 yılYok ya o kadar da degil zorla kimse kimseye birsey yapamazda ben istege bağlı olarak dedim zaten ayrica kesinlikle haklisin
Soran1 yılAyrıca bu istekle bile olsa bir kadının bu yüzden ameliyatlık bile olabileceğini biliyor musun tuvaletini bile kaçırabileceğini sindirim sistemini çökerttibileceğini biliyor musun gerçekten gerçekten sizin gibilerin soyunun tükenmesi gerekiyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne