başka şekilde olması aldatmaya girer mi peki bence biraz girer gibi
Sevgilisi ve seks hayatı olan biri mastürbasyon yapar mı?
başka şekilde olması aldatmaya girer mi peki bence biraz girer gibi
Kişiden kişiye değişmekle beraber çoğu erkek yapıyordur diye düşünüyorum. İyi bir seks hayatıda olsa o anda canı istemişse ve seks yapamayacaksa kendini tatmin etmek isteyebilir erkek. Erkek bu her şey beklenir 😂
son cümle doğru
Dimi:)
Eşimle seks yapınca duşta mastürbasyon yapiyorum çünkü o ikinciyi üçüncüyü istemiyor... ısrar etsem sorun çıkıyor... ama ben doymuyorum.. mecbur yapiyorum... bi kizla iki yıl ara ara görüştüm onunla seks yapınca sonrasında hiç mastürbasyon yapmadım çünkü o kız ile 2 3 nadide olsa 4 posta yaptığımız oldu... doyumla alakalı bence... kadini da adam doyuramıyor sa onlarda yapiyordur
Büyük ihtimal sevgilimi düşünerek mastürbasyon yapıyorum eğer ki baldızım veya yakın akrabası çok güzel ve seksi ise onları da düşünerek mastürbasyon yapabilirim.
iğrenç
Peki diyelim evlisin ve evlilik monoton bir hal aldı evliliği canlandırmak için ne yapmak istersin?
bu konuyu karımla konuşurum?
Sen erkek misin kanka 🤣
sen erkek olduğun için öyle cevap verdim sapıksın ayrıca
Aşkın adını ağzınıza almayın bence. Eğer evli değilseniz. Aşık olmak onunla sevişmek veya seks yapmak demek değil. Ben böyle aşkları sahte, saçma buluyorum.
Cevap
41Cevap
Yukarıda söylediklerinin hepsine sahibim. Bende sevgilimde çok nadir de olsa yaptığımız oluyor. Sebebi de normal aslında. Birlikte yaşamadığımız için uzun zaman birlikte olamayınca böyle olabiliyor. Bunda alınacak gücenecek bir durum yok bence. Ben yaparken birini düşünmüyorum bunu p*rno izleyerek yapıyorum. Sevgilimde beni aklına getirdiğini söylemişti birkaç kez ama ne kadar doğrudur bilemem. Adriana Lima'yı aklına getirse ne olur ki sanki kadına erişebilecek ayrıca. :D
teşekkür ederim, yani doğru aslında ben alışkanlık anlamında sormuştum, birde çevredekileri falan düşünerek mi acaba diye o bakımdan erkeklere güvenemiyorum 😅
umarım herkes böyledir teşekkürler
Evet yapar neden yapmasın çünkü şöyle bir şey var cinsel ilişkiye girince aldığın zevki farklı kendini elin ile tatmin edince aldığın zevki farklı ikisi birbirinden ayrı şeyler bazen aslında karşı tarafı arzularsın ama cinsel istek durumun ilişki yaşamaya yeterli değildir ve kendini elin ile tatmin edersin bazen de arzularsın ve ilişki yaşaman gerekir ilişki yaşarsın bunlar birbirinden çok farklı şeyler ikisi aynı kefeye koymamalı bence.
#reda
Yapılır tabi sevgilisi olan da yapar doğal olwrak rahatlama için
bencede
Karşılıklı mastürbasyon da farklı bir deneyim. olabilir
iyi bir seks hayatı olan masturbasyona ihtiyaç duymaz -tabi bağımlısı değilse- ama sevgilisi ya da eşi olsa bile iyi -ya da yeterli- bir seks hayatı olmuyorsa mastürbasyon yapabilirler -benim gibi-
Yani zorda kaldıysam yaparım. Sevgilimi hayal ederim tabi ki. Hatta uzaktan sanal bile yapabiliriz belki. 🥰😎
bu olabilir
Uzun uzun doyasıya bir oral seks sonrası yalnız kalınca o anı hep hatırlar ve dayanamaz mastürbasyon yapar.
Yapmamalı. Enerjisi ve libidosunu partnerine saklamalı.
masturbasyonda cinselliğin bir parçasıdır yapılır tabiki.
ayrıca bunun aldatma ile ne alakası var.
Ben evliyim. Seks yapıyorum kalkıp birde mastürbasyon yapıyorum.
Eğer mastürbasyon e alıştıysa yapar, ama güzel bir kız arkadaşım varsa onu her fırsatta becermeyi tercih ederim
Yok ya ne aldatması istek fazlaysa libido ravansa illaki rahatmak gerekiyor erkek için özellikle
Mastürbasyonun yeri başka ya:)
hmmm ne düşünüyosun peki
Sevgilisi ile doyumu yok
anlamadım?
Tabii ki yapabilir.
O başka bir zevktir.
Tatmin olmuyorsa yapar?
Evli olanlar bile yapar ne var ki bunda
Anasını bile şey yapar
Yapar tabi. Evliler bile yapıyor
Mecburen yapıyoruz sürekli genelde başkası oluyor
Evet yapıyorum tabiki