Sevgilinize masturbasyon yapar mısınız?
Bilgisayar karşısında olur yanında olur?
Bilgisayar karşısında olur yanında olur?
Ben sevgilimden çok istiyorum bunu. Benimleyken hiç bir zaman orgazm olmuyor çok zevk aldığını söylüyor ama orgazm olmuyor :( Bende onun orgazm olmuş halini çok merak ediyorum görmek istiyorum. O yzden sevgilim mastürbasyon yapmasını izlemek isterdim.
çok istedim yapında seyredeyim diye tüm sevgililerimden ama yapmadılar. ilişki anında bile ellerini vajinalarına sürttürürken bile utanıyorlardı. en ala sevişen, her türlü seksi yapan bile. Nedendir bilinmez.
Bende yaptım sevglimi yaparkende izledim güzel oluor özellikle boşalma anını görmek çok güzel.
Yapılsada işte yaptım gibi ama bu bir haz vermez. Ben pek tercih etmem yapmacık olur.
Cevap
21Cevap
evet öyle bikeresinde karşılıklı yapalım dedik ama bi 5 dk sonra falan dayanamadım atladım üstüne noldu diyo :D parmaklarım kesmedi dedim :D
ee..
ne biçim meraklarınız var sizin yahu...
bu soruya en net cevap,seni zerre ilgilendirmez,olur sanırım...
sevgilime değil ama karşısında vede yanında yaptım. ben boşalırken o izledi ve gözleri fal taşı gibi açılmıştı hele o ben boşalırken ki an dehşet vericiydi o bakışları ye beni parçala beni der cinsaten neydi be o günler.
Yapılabilir ama oldu bittiye gelir bence, yani yanımdaysa ne gerek var diye düşünmekten boşalamam :))
Yanında olur. Arabada çok yaptım.Etraf kalabalıktı başka yolu yoktu...
ne saçma platform Abaza kalkındırma projesi gibi mini bi erotik site...
Bence karşılıklı bakışarak yapmak daha ilginç olabilir :)
o mutlu olacaksa her zaman her yerde olur...yeterki haz alsın mutlu olsun yok demem ona...
her yollu olur yeterki zevk alın.ama sanalda ayrı bir zevk.
Bilgisayar karsisinda degilde basa bas biyerde yani evde yaparim hosumada gider
sevgilimle yapıyoruz, o da değişik heyecan katıyor ;)
yapmadım ama yapabilirim=) güzel olsa gerek=))
yaptim gene yaparim neden ki ?
sevgilim çok istemişti izlemek, ben de yaptım.
Yaptım.sırayla birbirimize yaptık harika oluyor :)
karşılıklı gözlerinin içine baka baka yavaş yavaş
onu soyarak yaptım çok zevkliydi
en güzeli karşılıklı yapmak (gerçekte)
Karşılıklı birbirimize yaptık.
evet seve seve hemde
ne güzel. bende istedim hiç kimse yapamadı. irde "ben mast hiç yapmadım ki" diyorlar. Yersem tabiiki.
yeme ta külliyen yalannnnnnnnnnn
bir çok kez yaptım
Yanında olur sanal olmaz.
yaparım
yaptım.
yaparım arada bir
çooook :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar