👒🤔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

arkadaşım memesine çivi çaktırıp bundan zevk alan var. kırbaçlatan var. kendini uzman sanan canım aptalca açıklama yapmış
her kadın memesine çivi çaktırır mı kırbaçlatır mı nasıl mantıktır yahu.
yahu kadınıma bazen derin giriyorum. penis başı rahme değince acı veriyor. o an acıdan dolayı kuruluk yaşıyor. böyle saçmalık olmaz. herkes acıdan zevk almaz.
acı vermeye gelince. o egolu ruh yapısı bozuk insanların duygusu. normal insan hiç kimseye acı vermekten zevk almaz
Her insan acıdan kesinlikle zevk almaz. Acıyı sevenler daha çok kadınlardır. Mazoşist olmayan erkek acıdan zevk almaz. Ben acıyı hissettiğim an Beyonce olsa libidom sıfırlanır. Bunu bir kızda yaşamıştım geceyi yarıda kestim. Acı vermeye gelince evet ölçüyü kaçırmamak kaydıyla severim ama işkence ayarında olmamalı. Sonuçta karşımdaki insan ve zevki daha çok hissetmeli. Oldu olacak bıçak saplayalım o esnada :)
Acı güzeldir ama katlanılabilir boyutta olduğu sürece haz verir. Bu açıdan bakıldığında karşındaki kişinin haz almadığı noktada acı sadece tatsız bir olaya dönüşür. Karşılıklı istek ve arzu doğrultusunda yapılmalı.
Acının dozu önemli olan bana göre.. Her insan ufaktan da olsa sertliği sever.. Baskın davranışlar her zaman çekici gelir seks esnasında her iki cinse de.. Seks başlangıç anından sonuna kadar savaşmak demek değildir.. Her şeyin bir sıralaması var.. Önce direniş, sonra savaş, sonra sevişme ve sonuç ahaha 😃 Keyifli geceler.. 🤘😛
Cevap
43Cevap
erkekler bılır ılıskıde sevıswe anında yuksek arzulawa ıcgudusuyle ereksıyon yaşarken kasılırız bu kasılwanın verwış oldugu acı sonrasında gelen zevk ınanılwaz guzel bır duygu benıw genelde yaşadıgıw en acı olayıw kıvrana kıvrana kasılwak istekli boğa gıbı olwawı ıstıyorlar bunu yazarken şıwdı fark ettıw kız arkadaşlarıw da acıyla zevk alıyorwuş
Ben pek sevmiyorum aci olayini bana anlamsiz geliyor. Seks esnasında gereğinden fazla zevk almak varken insan neden acı hissetmek isterki (Mesela oral seks esnasında penisin birnanda ısırılması bir insana nasıl zevk verebilir ben bunun cevabının imkansiz olduğunu düşünüyorum.😅
Selamlar,
Bence burada acının bir eşiği olmadı. Bazı davranışlar ağır bir sado mazo olayına giriyor. İnsanlar zevk uğruna birbirini kesmeye kadar gidiyor. Bunun artık zevk ile alakası yok. Tamamen psikopatlık diyorum. Ufak tefek acılar tabi ki tatlı bir zevk verir ama kendimi de dövdüremem.
Eğer zevki baskılayacak kadar yüksekse bundan zevk alan insan sayısı azdır bence, ama belli bir düzeyde agresiflik hoş, mesela partnerim içindeyken o orgazma ulaşırken sırtıma tırnaklarıyla baskı yapması beni daha da tahrik eder... ama tabi sırf laf olsun diye bunu yapmak gereksiz, anında hissederek olan güzel bence...
Acıdan kastın nedir değersiz bir varlık yerine konmakmı yoksa sen kör gezerken aptal yerine konmakmı belkide sağdan soldan gelirken aciz düşmektir belkide aşk sevgiden bahsederken sadece bedenin için arzulanmakmıdır belkide olmak istediğin kişi uğruna olduğun kişiyi kaybetmektir beden acısını düşünürken ruhunu kaybetmekmiidr yoksa yoksa sandığın kişinin aslında hiç olmaması demekmidir
Vahşilik olabilir. Ama eziyete dönüşen acı benden uzak dursun.
Benim bildiğim kadınlar daha çok zevk alıyor acıdan... ruhumuzda varsa demek ki🤪
Ben öyleyim ama bence azınlığız bu konuda. Benim çevremde tanıdığım kadınlar hep daha narinlerdi.
Özelsin
Bence alamaz, gerek de yok. Ufak şaplaklar veya tokatlar (sertlik istenirse) kabul edilebilir. Fazlası gereksiz.
Her insan cinsel ilişkide acıdan zevk alamaz. Acı başka bir şey. Vücudun dayanıklılığı ve özellikle zihinsel hazırlık olması gerekir.
Her erkeğin iç güdüsünde acı vermekten zevk almak var evet ama her kadının içindede acıdan zevk alma duygusu yatar.
Cinsel ilişkinin temasına bakar biraz. Amaç zevk vermekse verilir ya da alınır. Aksine amaç acı vermekse mazoşistler zevk alabilir.
Her insan alamaz kimi sadece acı çekmek ister kimisi full zevk almak acıdan zevk alan çok az ama zevkten acıya gecince dayanamayanda var
Sanmam😒bunu yapabilmek için biraz mazoşist bir ruha sahip olmak gerekir sanki🤷🏻♀️
geneli evet.
bdsm /s-m ritüellerini kastetmıyorum onda da azımsanmayacak kitle mevcut.
Acıdan zevk alan gördüm kemerle kendini resmen dövdürdü seks sonrası her tarafı mordu. Birde mum çok güzel oluyor erimiş mumu damla damla vucuda dökmek çok zevk veriyor.
acının nesinden zevk alayım. Belli süre sonra patlayacak gibi oluyor
Zevkin önüne geçmemeli. Hissetmek güzel
Hayır zevk almam asla. Acı vermemi isteyen kız arkadaşım olsaydı bunu da tolere edebileceği kadar isterse yapardım.
Sevdiğin insan ile her türlü
acının ne şiddette olduğuna bağlı kötü acı zevk vermez tatlı acı keyifli :/
Açıdan zevk alınır mı yahu🤔mazoşist degilizdir bence
@bey-men 😌şaplak en guzeli
Çok seks yaptım ve çoğu acıyı , fanteziyi seviyor.
Benim bildiğim genellikle kadınlar acıdan zevk alır tabi erkeğin buradaki tavrı önemli neyi ne zaman yapacağını iyi bilecek
Ay ben korkarım, alamam 😨
Zevkler aynı olmayabilir.
Alır sanırım biz pisikolojisi bozuk bir milletiz
Ben almam aci cekerek zevk almak bana gore degil
Acı bir süre sonra zevke dönüşür
Zannetmem herkesin sevceni
Her insan acıdan zevk alamaz.
Efendim acı cekeceksin diyorsa çekerim
Kesinlikle hayır her insan almaz
Sanırım hissetmekten genel olarak 🥴
Benim için fark etmez
İkinci foto çok iyiymiş ya
parterle uyumdan zevk alirim
acı vermemde almamda sevişirken. sadece zi. kerim
Ay yok benim canım tatlıdır 😑
Acı beni buz gibi yapar...
Çok yüksek acıdan zevk almam
Bence herges için geçerli değil
Alabilir.
ben alıyorum
Bence bunun dozu önemli, zevk acıya dönüşmemeli…
Benim çok acıdı ya çok sert yaptı ama zevkde aldım
Gerçekten acı zevk veriyor mu?
Evet kanka
Hayret yaa 😧
?
Ta.. kip mümkün mü?🤔
Ben acıdan zevk almam
Saçmalık değil mio seks değil bence
Tabii ki hayır
Herkes almaz bence
Herkes almaz
Hayır almaz