Acı çekeni görünce normalde bile insanın modu düşüyor. Cinsellikte de her şey mübah değil bence acıdan da zevk alınırsa ben şüphe duyarım, bencilliğin zirvesi tek kelimeyle... Birlikte alınan zevk değil mi bu? Hoşnutluk, tatmin olmak değil mi? Heleki arada duygusal bağ, sevgi varsa zevk alınmaz acıdan, benim fikrim bu yönde uyana uyar, uymayana uymaz.
35 Yorumla- 1 yıl
Tercih meselesi tabii ama insan kendini kaybetmemeli 🤪
- 1 yıl
Aynen, zevkin yerini acı alıyorsa olmaz ama acı zevke dönüşebilir. 😁
En İyi Cevaplar
Eğer bir taraf acı çekiyorsa, bu hem fiziksel hem de duygusal olarak keyif almayı zorlaştırabilir. Acı, stres ve kaygı yaratır ve bu da cinsel deneyimi olumsuz etkileyebilir. Ayrıca, cinsellik sırasında acı yaşamak, uzun vadede güven ve yakınlık hissini zedeleyebilir.
Cinsel deneyimde, her iki partnerin de birbirinin sınırlarına saygı göstermesi, rahat ve güvenli bir ortamda olması çok önemli. Eğer acı hissediliyorsa, partnerle açık bir şekilde konuşmak, rahatlatıcı bir ortam sağlamak ve gerekirse farklı pozisyonlar ya da teknikler denemek bu durumu daha sağlıklı hale getirebilir.
Sonuç olarak, cinsel ilişki sırasında karşılıklı zevk ve rahatlık ön planda olmalı, her iki taraf da birbirinin sınırlarına saygı göstermeli.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
1 yılHer ne kadar hayvani dürtüler cezbedici olsa da karşımdaki kişinin önce bir insan ve kadın olduğunu biliyorum.
O can yakıcı anlar her zaman zevk falan da vermez. İşin b*kunu çıkarmaya gerek yok.12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler 🙏
- 1 yıl
Rica ederim ✌️
Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Zevkmi alıyor, acımı çekiyor o önemli, acıysa devam etmenin anlamı yok,
12 Yorumla- 1 yıl
EİC için teşekkürler @Sosyetic_SheqiiL
- 1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Etkiler diye düşünüyorum
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılZevk acının birleşiminden meydana gelir gadası
10 Yorumla
1 yılBazıları özellikle acı istiyor. Ben bilinçaltında mutsuzlukla büyümüş birey görüyorum böylelerinde. Çocuklukları mutsuz geçmiş gibi. Acı çekerek ilginin üstlerinde olacağı yerleşmiş bir türlü bilinçaltına.
İnsan gibi sevişin yahu. Sertse sert, yumuşaksa yumuşak. Acı çekmek ya d ia acı vermek nedir?
:)
22 Yorumla- 1 yıl
Sınırları zorlamak lazım..
- 1 yıl
Acı gerek diyorsun yani..
- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
u 1 yılAcı çeken kişinin sınırlarını zorlamasından yanayım.
Tabii zevk alan kişi de olayı abartmasın : )
Bazen acı çekmek doğru yolda olduğunun göstergesi olabiliyor…
Alınan hazzı kesintiye uğratmamak için sınırları zorlamak, seksi olumlu anlamda etkiler.40 Yorumla
1 yılAcı çekmesin kimse ya sakin sakin acısız olsun 😂 zaten hayat yeteri kadar acılı ve maceralı bari bunda acı olmasın
42 Yorumla- 1 yıl
😅
- 1 yıl
💚😜
Gizli Üye(18-24)1 yılBen eşimden bu yüzden ayrıldım.. zevk tek taraflı olmamalı. Adam sadece kendini düşünmemeli. kadının da zevk almasını sağlamalı. Kadın acıyı sevmiyorsa yapmamalı.
715 Yorumla- 1 yıl
Haklısın ama eşinden bencil olmamalı
Cevap sahibi1 yıl@KaradenizliBeyfendi bencildi sadece kendi zevk almaya bakıyordu
- 1 yıl
Hımmm sen hiç ona istediklerini anlattın mı yapmak istediğini yaptın mı
- 1 yıl
Dürüst ol ama
Cevap sahibi1 yıl@KaradenizliBeyfendi tabii ki anlattım niye anlatmayayım kocam sonuçta
- 1 yıl
Hımmm ama hiç. dinlemedi mi seni peki
Cevap sahibi1 yıl@KaradenizliBeyfendi ya dinliyordu bir süre sonra yine aynı degişen bir şey yoktu anlaycagin
Cevap sahibi1 yıl@BiqDiq_18 şu an bir ilişkim yok
- 1 yıl
Erkek kadına zevk vermeli. Kadin zevk aldikca zevk verir. Tek taraflı bencil düşünen biriyle boşanman doğru karar
- 1 yıl
En güzel çiçekler en pis bahçıvanların elinde kuruyup gidiyor
Cevap sahibi1 yıl@LordVoldemord haklısınız. Mutlu olmak istiyorsak ilk önce mutlu etmsini de bilmek gerek.
Cevap sahibi1 yıl@Carpediem0707 maalesef öyle. Tesekkur ederim.
- 1 yıl
Mutlubedebilirim..
- 1 yıl
Tekrar mutlu olacaksın Emin ol
1 yılPozitif etkileri olabiliyor özellikle erkekler acı verdiklerini hissettiklerinde daha bir yükseliyorlar
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 985 cevap paylaştı. Acı çekmesi hoşuma gidiyor. Ben sadist miyim?
12 Yorumla- 1 yıl
Muhtemelen
Narsist bir düşünceye sahip öyle olanlar abi ben sevdiğim aşık olduğum saygı duyduğum kadınla güzel anlar yaşıyorum niye onun eğlenmesini istemek yerine acı çekmesini isteyeyim
10 Yorumla
1 yılBen zevk alırım. Hoşuma gider acı çekmesi. Yatağa bağlayıp oluşturdugum acı ve zevk karışımından yatakta kıvranması beni dahada zevke getiriyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılAcı çekmek çoğu kadının hoşuna gider ama öncesinde kadının iyice ıslanmasını sağlayıp ondan sonra hızlı sert şekilde yuvaya girildimi ilk başta acır ve bu acı kadına zevk verir erkekte zevk alır 🔥
10 Yorumla
1 yılErkeklerin benciligine göre düşüneceksek hem zevk hemde hızlı olmasına neden olur. Ama kızlar için bir o kadar bıkma noktasına ve en ağır şekilde girmesine düşünce olur
10 Yorumla
1 yılAcı neden zevk versin ki bence acı verenler psikolojik rahatsız olmalı
42 Yorumla- 1 yıl
Çoğu zevk aldığını söyler
- 1 yıl
@Çapkınkurt34 sana yakında engel Atacan gözüme batıyosun
1 yılTatlı bir acıysa güzel olabilir ama fazlası bencillik olur
30 Yorumla
1 yılAcı çekme belirtisi zevki azaltır bence ya. Acıdan zevk aldığı belirtisi gösterirse bilemem ama
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılPartnerim acıyla zevkin karışımını seviyorsa acının sınırlarını zorlarım. İki taraf da zevk alıp mutluluk duyar.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı. Tetikler tabi sen zevk alırken karşı tarafa eziyet çektirmediğin sürece olur. Gözleri kaymaya başladığı anda zaten gereken zevki alıyordur.
10 Yorumla
1 yılBen sahibeme pasif oluyorum strapon kullanıyordu bana bir de penis kilidi kullanmaktan haz alıyorum
11 Yorumla
1 yılBen acı aldığını görünce daha da zevk alıyorum. Ve çok canını yakmayacak şekilde hızlanıyorum. Eğer kötü olursa komple dururum zaten
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Sevdiğim kadınsa, zevk vermez; takılmalıksa, bacak omuza, son hız damarlar çatlayana kadar köklerim.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bazısının etkiler bazılarında daha acı vermek için sertleşir kişiye göre dehisir bense seni dinlerim
10 Yorumla
1 yılYavaşlatabilirde hızlandırabilirde ay bilemiyorum ya yaşamadım hahdhfh
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
1 yılÖnceden konuşulması lazım aslında ona göre hareket etmeli
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılEvet. Sertttt ve acı cektirmek onun zevk almasinida artirir benide
11 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılHatunun bu acıdan zevk alıp almadığına göre değişir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. O partnere bağlı kendisini öyle zevk alıyor olabilir ama bana zevk vermez onun acı çekmesi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
1 yıleğer acı çekiyorsa devam etmenin bir mantığı yok
çünkü cinsellik zevk vermelidir acı değil10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılOlayın içine acı girdiyse, bu beni bozar ve devam etmem!
10 Yorumla Seviyorsa hızlanmamı
Üzülüyorsa yavaşlamamı sağlar10 Yorumla
1 yılOlumsuz etkiler tabiki zevk almaz libido düşüşe geçer
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
1 yılAcıdanda zevk alanlar ama ben çinsellikte partnerim acı çeksin istemem
10 Yorumla
1 yılNe yalan söyleyeyim benim hoşuma gidiyor acı çekmesi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılacı değil de kendinden geçme gibi yerler başka oluyor
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİki tarafı mutlu eden acı, zevki doğru orantıda etkileyecektir. Bir tarafın aldığı zevk ise zaman ve güç kaybı.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
1 yılBen olsam iyi mi diye sorarım. Sonuçta o kadar dangoz değiliz. 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYani ilişki sırasında acı çekiyorsa dururum ben. Tek tarafli zevk olmaz.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOo Düşüncesiz Erkek Canını Acıtır
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılZevkten Dolayı Hafif Acı çekerse O Ayrı ama
Gerçekten Canı Acırsa Ben dururum
şu an Partnerim yok ama Benim için Kadının Zevki Hazzı benden benim Zevkimden çok daha Önemli
Cevap sahibi1 yılNasıl bir Partner isterdin 🤔🤔
Gizli Üye(25-29)1 yılGenelde bütün müşterilerim zevkten uçuyor hepsine yetişemiyorum artık
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKesinlikle etkiler bu hassas bir çizgidir. Mesela mum damlatılır o hissi bilen var mı?
10 YorumlaEtkiler, bence zevkli acı cekmeliyiz. sdfshsf
60 YorumlaBen daha da aşağılayıp sertleşiyorum egomu tatmin etmeli
10 Yorumla
1 yılAcı çekmesi bütün zevkimi yok eder
Kadına zevk vererek ona inanılmaz anlar yaşatmak en güzeli10 Yorumla
1 yılAcı kadını cinsellikten soğutur
Acı çektirmek yerine zevk aldırmak için sevişilmeli10 YorumlaKesinlikle evet acı çektiğini görmek hoşuma gidiyor daha fena oluyorum ben
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılÜzücü bir şey bu
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Acı çekmeyi de çektirmeyi de istemem
21 Yorumla- 1 yıl
👍👍
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. etkiler
39 Yorumla- 1 yıl
🤦🤦
- 1 yıl
@mehmet1089 her yoruma atlarsan engellenirsin
- 1 yıl
Dikkati çekerim her yoruma değil dikkatimi çekenlere yaptim
- 1 yıl
Yorum da yorum değil ki, emoji atıp duruyorsun
- 1 yıl
Dicek bir kelime bulamadığım için olabilir
- 1 yıl
Sadece düşüncesini ifade etmek istedim
- 1 yıl
@mehmet1089 tamam.
- 1 yıl
Hayır günler
- 1 yıl
Hayır li
Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Hızlanmak, bu konuda çok acımasızım
10 Yorumla
1 yılSoğutur kadınını uzmiceksin
11 Yorumla- 1 yıl
Ama yinede sen bilirsin
1 yılBu kişiden kişiye değişir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı.
1 yılKarşı tarafın acısını hissedip bırakırdım..
10 Yorumla
1 yılHizlanmayi diye tahmin ediyorum
10 YorumlaAcıdan zevk almıyorsa tabi yavaşlamamı sağlar.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Etkiler kesinlikle
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı.
1 yılEvet bana daha çok zevk veririr
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Acı cektirmek pek hoş olmaasa gerek
10 YorumlaEvet etkiler etkiliyor
10 Yorumla
1 yılYavaşla derse yavaşlanır
10 YorumlaBenim canım yansa hoşuma gidebilir
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılYer zaman ve pozisyon buna karar verir
10 Yorumla - Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar