Hiç bir şeyini bilmediğiniz, henüz karşınıza canlı kanlı çıkmayan birini ama mesela sesinden ve görüntüsünden bildiğiniz birini arzu ettiğiniz oldu mu?
neler geçiyor aklımdan, tövbe tövbe 🤷♀️
Tadını, dokusunu, kokusunu henüz bilmediğiniz birini arzuladığınız oldu mu?
Kanka anladım bu olay gerçekten çok oldu Bir 5 kişi falan olmuştur yani Çünkü bazen bir ses tonu öyle insanı tahrik ediyor ki değişik hissediyorsun Böyle kendini
Oldu, telefonla gorusuyorduk, hic gormedim, sesi acayip seksiydi, saatlerce konussak doymuyorduk, en son bulusalim mi durumu oldu (tabi seksajlar fanteziler havada ucusuyo) bir iki foto geldi tabi konusurken, dedim evet bu kadinla yatmaliyim dedim. Havaalanina gittim... bekliyorum, Aldatilmistim, ben tanimadim tabi kendi geldi, sok oldum, yuzu, sesi cok hos ama kendi uc haneli kilodaydi, ozurdiledi falan, onemiyokbhadi gidelim dedim... Sonuc, kilolu kadin tadi pahabicilemez! Ben soktaydim, yatakta nasil dansettigini anlatamam... SONUC: goruntulu aramayi unutmayin.. ! 😂 Tadiymus dokusuymus kokusuymus bosverin... 🤭🤭
oldu.. olmuştu.. sonunda buluşmanın zevki paha biçilemezdi. insan zaten görmeden arzuladığı birisiyle birlikte olunca.. uç noktalarda hissediyor bazı şeyleri