AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
Seni kullanıp atacak, ayrıl bı sitede çok kullanıp atılmış kız var
Kimseyi sevmicem deme. O senden o kadar kolay vazgeçmiş. En azından erken kurtulmuşsun
Kimsenin rızası olmadan cinsel ilişki zaten olamaz. Kendinizi kasmaya gerek yok ayrılın bence.
Ver yolu tamam ayrılalım dersen susar susmasa da kendi bilir.
Yine cinsellikten başka bir şey düşünemeyen bir zihniyet, öyle kişiler sevgililiği çok başka algılıyorlar...
Hayat kadınlığı misali
Evet biz erkekler bu hataya düşüyoruz aciz olduğumuz için olabilir
Böylesine basacan tekmeyi ana... da gidersin ihtiyacı pit
Bence asla kendinden ödün verme. En başından da söylemişsin fakat şu an bunu kabul etmiyorsa amacı belli.
Yok anam inanma böyleleri sen çok var edebini koru insanların seni kirletmesindense asil ve temiz bir yanlızlığı seç
Bak bide guvenmiyosan falan demiş kafasini surte surte ateş cikaracan ya bırak boş ver
Seni yatağa atıp işini gördükten sonra peçete gibi kullanıp atar bu şerefsiz. Seven adamın önceliği cinsellik olmaz. Senle yapmicam da kimle yapicam lafida göz boyama. İnanma
Öyle adama senin tekmeyi basmanız lazımdı midem bulandı karaktersiz herif
Böyle biriyle devam etmemen gerekir yola, amacı sevgi evlilik vs değil bariz bir şekilde seks peşinde,, sevgilim diyerek vakit kaybetme
Sevdiği için sabredemiyorsa yol ver gitsin. Ama büyük ihtimalle blöf yapıyor
İyi günler diyebilirsin.. Sen açıkça belirtmişsin, o da açıkça belirtmis. Gitmesi uygundur.
Uzun zamandır ilişkiniz varsa haklı. Sen de öğren cinselliği, evliliğe saklayınca bir şey olmuyor. Artık öğrenin gerçekleri. 😄
Bakın burada fedekarlik karşılıklı olmali sevisilir ikitarafta tatmin olabilir ama sınırlar içinde bakireliği dokunulmasi gerekilmez konusun
Kadınlar oyuncak değil kendisiyle oynatsın. Ayrılın, size yakışan temiz biriyle sevgili olun.
İşte alışık oldupundan istiyor. Adam duramıyor. Bir erkek ilişkiye girdiyse 31 onu tatmin etmez
Evlenmeden olmaz diyorsum ama evlenemden sevgili oluyorsun bu nasıl iş? Ayrıca cinsellik ihtiyaç değil sevgilinin kafası cinsellikle bulanmış belli ki ihtiyaç olarak gördüğüne göre sağlıklı düşünemiyor artık kafasını cinselliğe vermiş
Evlenmeden sevgili oluyorsun derken? Evlendikten sonra mı sevgili olunuyor? Ya da insanların evleneceği kişiyi koklayarak falan mı bulması gerekiyor?
Tanışarak seçebilir gönül eğlendirmesine gerek yok
Demek ki neymiş amacı cinsellikmiş. Yazık kafasına onun gibisini zor bulurmuşsun sokağa çık direk bulursun.
Ne güzel işte skemeden seni kurtulmuşsun silktir et gitsin...
Ayrılmanız daha uygun o zaman birbirinize göre değilseniz yürümez
Lütfen yapma rica ediyorum daha öncede yapmış seninlede yapıp çeker giderse zaten tecrübeli biri yapmadan duramaz illa birini bulur lütfen yol ver şuna seven biri bunun için zorlamaz
Seni gerçekten sevse sırf bu yüzden vazgeçmez. Evet cinsellik bir ilişkide önemli kriter, ama yokluğunda ilişkiyi sürdürmek imkansız değil
Posta koyman çok iyi olmuş, en âla kezban kendisi asıl haberi yok. Senin gibi temiz kız varken bacım dost hayatı yaşamaya alışmış, döndüremezdin yani kudurmuştan beter olur alışmış insan. Allah seni korumuş bacım, şükür et çokça..
neyi zor durumdasın aklın beynin yokmu adamın amacını anlamicak kadar. seks meraklısı erkeklere aşık olup sevgili olup ne ağlıyorsunuz? seni diktiğindede ayrılcak zaten. iyice baydınız varya şu soruları bin kere soruyorsunuz
ayrıl kurtul. salla verenle mutlu olsun
salla dedik ya gıssss
Guncelledim sadece ya😊 tskk gorus icin bu arada.
tamam sen sor gene aynı cevap
Kafana uymuyorsa yapacak bişey yok o da kendi tercihini yapmış zaten
Cok iyi yapmışsın Allah kurtarmis sen temiz kal seni senin gibisi bulacaktir ztn
vermelisin ona bahaneye resmen yatağa atmak için bahane etmiş
Bence adam sonuna kadar haklı. Cinselliğiyle barışamamış, cinselliği hala tabu olarak gören geri kafalı kadınlar sıktı
Cok haklisin
Zevkler ve renkler tartisilmaz. Secimi o. Eleman hatundan bekledigini bacisi karisi icinde razi olmazsa ozaman bnelik yapiyor demektir. Ya dindarsan dindar ol, kafana gore takilacaksan herkese serbest 9 zaman. Bu lavuklar bozuyor ortami, barselonada sahilde kadin erkek anadan dogma dolaniyor, kimse boyle ammsalak dolanmiyor, bizde dolu ya.
O sevgilinin ben anasını babasını karısını nys yav kıçı güzel krdşm madem niyettin belli niye insanların duygularıyla oynuyom. Unut onu boş ver git yenisini yap boş ver
olma zaten seven katlanır benim mayısta düğünüm var biz hala yapmadık istemediğim için.
Bana da evlenmeden olmaz dedi bende evlenince haber ver dedim çıktım gittim
Kadınlarında ihtiyaçı var. Evlenmeyi beklemekte ayrı bi aptalık benim için çünkü temiz erkek yok.
En iyisi yabancı erkekler
Bakiresem bakir olmayan erkekle işin ne? Kızım kendine saygın yok mu? Bakir olmayan erkek yüzde yüz aldatır zaten bakire kadını asla hak etmiyor
Birak ayrilsin kardes onun senden ayrilmasi daha iyi
Eğer kendinde istersen bu durumu daha yüzeysel yaşarsınız. İstemiyorsan sana bunu zorla yapamaz ve yaptıramaz. Sana uymuyorsa ayrıl.
Göz dağı vermek gibi geldi bana. ihtiyaçları varsa sevdiği için eliyle idare etsin ammk
Sen doğru olanı yapmış sin takma kafana
Oyl diyen kimse doğru insan olamaz.
Aaaa Kızarım bak niye ihtiyaçlarını karşılamıyorsun 😂
Hemen uzaklaş bence, sana verdiği değeri görmüş oldun…
Bu adam seni kullanıp bırakacak haberin olsun
Kardes ayril konusma sakin muhattap bile olma oyleleri ile rica etsem gizliden ciksam istek atsaniz konussak olur mu
Tamam kabul ama eskortlara gidersede tavır yapmamalısın erkekler kadınlar gibi dayanamıyor çünkü
Verme gebersin pzv. çk
Sana kezban dediği için üzüldüm. Seni sevmemiş kullanmak istemiş puşt
Ayrıl gitsin kezban demiş terbiyesiz
Bırak gitsin kürkçü dükkanı. ...
Birak onu hayir gelmez
Verme sakın, ayak yapıyor, sana çakıp yüricek sonra
Sana kalmış bir şey ister ayrılırsan ayrılmazsan ise bu ilişki yürümeyecek gibi cinsellij olmadan
Bi sktrsn gitsin ya canım
Adam olan nikahı basar böyle bahanelere sığınmaz
Bi şekilde yardım etmen lazım
😂😂😂😂😂
Yol ver sana koca olmaz evlenmek istemiyor
bu senin bakış açına göre değişir
Ne kadarlık bir ilişki yaşlar kaç ve sen daha önce hiç yaşamadın dimi cinsellik
Haksız sayılmaz ama canım erkekte, sende değil.
Ayrıl gitsin doğru yoldasın yapma !
Yani adama vermiyorsan adam ayrılıyor tabii