- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılAferin Sen doğru olanı yaptın, yapıyorsun.
İlişkilerde en önemli Hususlardan birisi karşılıklı birbirine Sayğı ve Güven.
Bazı ihtiyaçları ilişkilerde her iki tarafında oluyor olabilir bu şu anlama gelmemeli mecburiyet ya da duyğu Sömürüsü ya da Karşısındaki Kadına Baskı yaparak onun Vücuduna Sahip olunmaz olunmamalı, eğer bunun aksine bir talep varsa o kişinin Karekteri ve Kişiliği Eğoistlik ve kendi Çıkarları üzerine kurulu bir Birlikteliktir.
Farz edelim ihtiyaçlarını Karşıladın sonra Seni Terk etti olmadık yere Kavğa çıkardı ya da başka Kızlarla ilğilendi Seninle birlikteyken Zamanı ve Kaybettiğin değerleri geri alabilirmisin?
Seni Sen olarak Değer veren Erkek Şiddet Kadına uyğulamaz yaptığı Şiddet bana göre.
Bugün Sen buna müsade edersen yarın tepene çıkar ve Sen Gözyaşlarına ve Hüsrana uğrarsın.
Dediğim gibi bir Düşün yazdıklarımı
Ve Hayatına aldığın alacağın Kişileri seçerken daha dikkatli olmanı ve herkeslede Hayatını Paylaşmamanı tavsiye ederim.
Huzurlu ve Mutlu bir geleceğin olması dileğiyle
Sağlıcakla kal Mutlu Kal20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılAslında onunla olman için demiyorum; sana bunu bu şekilde diyene değmez olma ama.. Bu senin de ihtiyacın bunu bil diye diyorum. Neden cinsellik sanki sadece adamın ihtiyacı gibi görülüyor anlayamıyorum ki. Bu karşılıklı bir zevk, bu anların hazzını iki taraf da alır. Sanki alan adam, veren ve zevk almayan zavallı da kadınmış gibi algılanılması ne kötü. Hayat senin hayatın zevk almayı geciktirmek ya da geciktirmemek, erken başlatmak ya da geç başlatmak senin kararın. Ama bu ihtiyaç sadece onun ihtiyacı değil bunu bil. Senin de ihtiyacın. Karşındakinin tavrı , seni zorlayış şekli hoş değil. Eğer biraz naif olsaydı yaklaşımı farklı olsaydı sen de başka bakabilirdin her şeye.
51 Yorumla- +1 yıl
Tamamen katılıyorum. Fakat şöyle de yapılıp ilişki belki kurtarılabilir miydi? Cinsel ilişki olmaksızın birbirinin cinsel ihtyiaçlarını tatmin edebilirlerdi. Okşama dokunma, rahatlatma şeklinde. Çünkü cinsel dürtüler en kuvvetli dürtülerdir, cinsel ilişkiyi evlilik sonrasına planlıyorsa bir taraf en azından ihtiyacı krize çevirmeden orta yol bulabilirdi kanısındayım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik senin de ihtiyacın. Ama onda sendeki toplum baskısı olmadığı için kendini baskılamak istemiyor. Ki sana da bunu belirtmiş ya tam birleşme olmadan birbirinizi tatmin edeceksiniz ki bunu eğer kabul ederse. Ya da ayrılacaksınız başka çare yok.
126 Yorumla- +1 yıl
İhtiyaç değil bu.
Soran+1 yılAyrıldım bitti gitti. Bu arada toplumun ne dediği benim hiç umrumda değil. Ben inanclarim dogrultusunda hayatima yon veriyorum. Eger sevgi boyle bir seyse olmaz olsun.
- +1 yıl
İnançların nedir mesela? Amaci sevgi değil zaten çok belli kullanıp atmak baksana kezban dememiş mi? Birde benim gibisini bulamazsın demesi çok komik. Burada bir soru sor en az 100 erkek cevap atar cinsellik yaşamak isteyen var mı diye sor en az 100 erkek atar bence.
- +1 yıl
Saçma sapan yorumlar yapmayın. Saygı duyması gerekırdı kadın istemıyorsa istemıyordur. Hatta istememesi için bakire olması bile gerekmez. Ona göre birini sokacak o zaman hayatına adam kız zaten başından soylemıs evlenınce diye
- +1 yıl
Bazı insanlar toplum baskısı sebebiyle değil Allah inancıyla zinadan kaçınıyor.
- +1 yıl
Yeter artık erkekleri seks makinası olarak görmeyin bizimde duygularımız lütfen anlayın artıK 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle bir yaklaşım olanın derdi belli
190 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
+1 yılDoğru olanı yapmışsın. Sevgiyi evlenmeden sevişmeye bağlayan birinden hayır gelmez.
Yorumlarda toplum baskısı vs yazanlar olmuş. Yahu toplum kim? Yemişim toplumu. Elalem yerine el-alim'e odaklanın.
Buna emin ol, gerçekten seven erkek evlenmeden bunu istemez, hadi bir anlık istedi diyelim... Asla evlenmeden seni zorlamaz. Gerçekten seven erkek bunu is te mez. Seven, sevdiğine dokunmaya kıyamaz. İnsan sevdiğini günaha sokar mı?
İhtiyaç diyor... Evet, belirli bir yaştan sonra cinsellik ihtiyaçtır, bu doğru. Bu ihtiyacı evlenene kadar -gerekirse- kendi kendine mastürbasynla gidericeksin ama zina yapmıcaksın (eğer müslümanlığı kabul etmişsen).
Şükret ki erkenden farkına vardın ve ayrıldın. Olanda bir hayır, olmayanda bin hayır.40 Yorumlabenim de ihtiyaçlarım var. ben böyle bir şeyikabul etmiyorum. biz insanız , hayvan değiliz. irademiz aklımız var. ihtiyaçlarım dediği şeylerin peşinden giden tek bir canlı türü vardır. hayvanlar.. ihtiyaçları var diye kim kudurmuş? madem seni seviyor ya gğya. paşalar gibi sadık kalacak sana. çok mu ihtiyacı var , oturacak paşalar gibi kendi kendini tatmin edip rahatlayacak.. ki yapmasa bile bir şekilde rüyalanır vs vücudu kendi kendine de halleder.. hayvanlar sadece ilkel içgüdülerini tatmin etmek için yaşar.. biz insanız... partner bulamazsa ne yapacak? sokaktan geçen bir kadına saldırıp ihtiyaçlarım vardı mı diyecek? sana böyle deyip giden bir adamı aklından da kalbinden de hayatından da sök at. nokta.. bir an bile ardına dönüp bakma... sevgiler. ..
20 Yorumla
+1 yılKız herkesin cinsel ihtiyaçlarım var o doğru. Senin de vardır onun da vardır sonuçta insanız Ama ve lakin asıl önemli mesele sen yapmak istemiyorsan o bunu saygı duymak Ya sen diyorsun ki benim bekaretin var Bu benim için özel olsun istiyorum.
Zaten evlendiğimizde olacak o zaman istediğin kadar yap her gün. Yani böyle şeylere cidden hani dikkat ediyorsan evlenmeden önce hiçbir şekilde yapma dedim çünkü günümüz insanlarına fazla güven olmuyor.
Ben de çok ilişkiye girdim ama girmeden önce kızlara hep demişimdir Ben seninle ilişkiye giriyor sana ilk ben ilişkiye giriyor uzağım seninle bundan sonra bu yolda Ben seninle beraber yürürüm kız diyordu ki tamam ben zaten yapmak istiyorum hani hiçbir zaman kimseyi Bir ilişkiyi zorlamadım mesela sende hiçbir zaman sevmeyi bilmiyorsun ki zorlayan biriyle olma senden ayrıldığını dua et ❗10 YorumlaEn doğrusunu yapmışsın. Tebrik ederim. Olay inançı inanç veya ihtiyaç diye ayırmıyorum. Fakat görünen şu. Hiçbir birbirinize mecburi bağınız yokken, karşı tarafın kendi rızasının dışında bir eyleme zorluyor. Yani yapmış olsanız isteklerini, o da aynı şekilde sorumluluktan kaçabilirdi
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Neyse ki birlikte olmadan ayrılmışsın, laflarına kanmamışsın. Yoksa çok pişman olurdun. Zaten adamın tavrından sonucu okumadan bilmiştim. Sende bundan ders al ve sana başından böyle yaklaşan adamlarla yol yakınken bitir kanma kimseye. Zaten ciddi düşünen insan evlenene kadar bekleyebilir.
54 Yorumla- +1 yıl
Tecrübelisin 😂👏
- +1 yıl
@SinaNCaN90 Hayır değilim. Mantığının iyi olması için tecrübeye gerek yok. Sadece tek bir kişiyle birlikte oldum, sevgilim de aynı şekilde ve ciddi adımlar atıldı bile. Kandırıldığım falan yok yani. Zaten evlenmeyi daha çok isteyen oydu benim aklımda bile yoktu.
- +1 yıl
@SinaNCaN90 Benim çevrem çok genişti eskiden ve çok şey kuşağıma geliyordu. Ben başkalarının hatalarından onlar ders çıkarmazken ders çıkaran bir insanım. Yıllarca yapayalnız kaldım kadınların peşinden koştuğu adamlar bana gelirken. Çünkü bu duruma düşmek istemedim. Düşmedim de. Ama dediğim gibi düşenleri de çok gördüm. O yüzden benden küçük bu kardeşimi uyarmak istedim.
- +1 yıl
Senin için Siteye teklifte bulunacam Yılın kadını seçsinleR 👏
Böyle insandan hayır gelmez madem zaten evlenecekmiş evlenin gitsin. Ne kadar yüzsüz insanlar var ya… Kandırmaya çalışıyor sakın yapma! Ya ayrılırsa yaptıktan sonra, şeyde demiştir bu cinsellik ilişkinin temeli zırvalıklarını. Seven insan saçının teline dahi dokunmaz defolsun gitsin. Yok devir değişti yok cart yok curt. Devir mi değişti o zaman onun ihtiyaçlarını karşılayacak birisini bulsun
40 YorumlaTürk kadınlarının bir kısmı cinselliğin son derece normal ve önemli bir ihtiyaç olduğunu ve bunun için evlenmek zorunda olunmadığını ne zaman anlayacak acaba?
Kızlar istediğinizi yaşayın ve sizinle kızlık zarı denen saçmalık için evlenmeye kalkışacak, sizi bir zara göre değerlenirecek geri kafalı, mağara çağından kalma yaratıklardan uzak durun, inanın hiç bir sorununuz kalmaz.
Bu arada erkek arkadaşının cinsellik istemiyorsun diye sana kezban demesi hoş olmamış, eğer kafa yapılarınız farklıysa, olmuyor sağlık olsun der ayrılır insan, kezban demesi saçma ve çirkin olmuş.20 Yorumla
+1 yılÖncelikle evlenmeden olmaz kararına saygı duyuyorum. Ama neden? Kendini neden tutuyorsun? Kizlik zari mevzusuysa öyle bir şey yok zaten şehir efsanesi. Doktor müjdegül zayifoglunun kizlik zari yoktur videosunu mutlaka izlemelisin. Güvendiğin sevdiğin geleceğe dönük düşündüğün biriyse yapabilirsin. Ama sevgilin benim de ihtiyaçlarım var senle yapmıcam da kiminle yapicam diyorsa onu pek sevmedim. Bana güven vermedi. Tabi senin bileceğin iş. Sırf o istiyor diye yaşamamalısın. İlk seferin özel biriyle olsun. Özel bir an.
20 YorumlaÖnceden belirtmişsin zaten. Bence madem istiyor bassın nikahı. Nikah kıymak zor bir şey değil ki! Düğünü sonra yaparsanız.
Evet hepimizin ihtiyacı var ama ihtiyaçlarımızı Uygun zamanda uygun yerlerde uygun kişiyle karşılıyoruz. Her şeyin bir usulü var.30 Yorumla
+1 yılTerbiyesiz bir ırz düşmanı denir buna. "Ayrilalim o zaman senin gibi uçkuru düşük biri benim sevgimi ve guvenimi haketmiyor de sevgiden bihabersin beni sevmiyorsun sevsen beklerdin saygı duyardın yazık" de
32 Yorumla- +1 yıl
Kezban yazmış işte sevmemiş her türlü belli ayrilmakla en iyisini yaptiginin kanıtı bu
Soran+1 yılEvet. Buda bana ders olsun ama bir daha kimseye guvenmicem sevemicem. Cok safim ya of
- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmanız yerinde karar olmus adam olumsuz bir tepkıye bile sana hakaret edebilen bi karakterde. Birde zaten evlenecegiz diyor çocuk aklıyla madem ihtıyacları bu kadar ön plandaydı ona uygun biriyle ilişki yaşasaydı. Ve bu hakareti eden bir insanla evlendigini düşünsene birde gerçi öyle bir nıyeti olsa zaten sana su sekılde hakaret etmez. Ararsa sorarsa bıle açma telefonlarını bence
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Ayni lafları eski sevgilim etti bana benimde ihtiyaçlarim var senden istemicem de kimden isticem dedi baskasina mi gideyim dedi zaten evlencez cart curt. Senaryolar aynı sadece insanlar değişiyor. İstediğini alamayınca kezban demesi de ayrı bi komikmis
30 Yorumla
+1 yılboş ver kızım böyle kafadaysa kaybeden sen değil o olmuş zaten bu erkekleri anlamıyorum ya biraz sabret abi evlenicen zaten ne bu erkenden herşeyi yaşama mevzusu kabul etmediğin iyi olmuş zaten böyle insan bu sebepten ayrıldıysa ilerde seni yarı yolda bırakması da olasıydı sen yoluna bak ve böyle insanlar için o güzel kalbini üzme ❤️
30 YorumlaSenin düşüncene saygı duymayıp üsteliyorlarsa en doğrusu olmuş ayrılmak. En sevmediğim şey istemediğim bir konuda ısrar edilmesi. Gerçekten sevse saygı duyar ve sabrederdi. Cinsellik yaşamadı diye ölecek değil, zaten daha önce de yaşamış. Bu kadar basit bir konuda ayrılık düşünüyorsa seninle beraber olduktan sonra da eminim ayrılacaktı. Bu işler böyle işte, bir şeyler yaşarsın, anlık her şey güzel gelir ama yine terkedilen sen olursun.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Tam o ser. sizden ayril dicektim guncellemeni gordum. Korkma ondan iyisini bulursun. Sana bunu dayatmaya hakki yok. Seven seks olmadan da sever. Ayrilikla korkutup isyedigini almak istiyor boyun egme zaten. Zaten evlenicez diye yapip sonra ayrilan ve hayati boyunca bunun bedelini odeyen cok kiz var. Uzulmene bile degmez, ne mal oldugunu gostermis sana.
30 Yorumla
+1 yılBence sevgilin çok haksız değil. Seni sevmediği, sana aşık olmadığını kanıtlamıyor bu sözleri. Şimdi kadınlar buna genel olarak. Seni sevmiyor, seni obje olarak görüyor, seni kullanıp atacak dyeceklerdir. Ki bence haklı değiller. Haklı olma payları da yok demem. Seninle ilişkisinden önce cinsellik yaşadıysa ara ara bu istek yoklar yani. Bana açıklaması makul geldi. Sevdiğin insanla yapmayacaksan kiminle yapacaksın? Libido denen bir şey var ve seks ciddi bir ihtiyaç. Bu sadece erkekler için gereklilik değil ki. Arzusunu bastıramıyor olması çok normal. Ne yapsın? Seninle ilişkisi varken başka kadınlarla cinsel birliktelik mi yaşasın bu ihtiyacı karşılamak için?
10 Yorumla
+1 yılWalla bacım bu sözleri söyleyen ve hareketleri yapan ve istemediğin halde senden böyle birşeyi isteyen kişi kendi cinsiyetimden bir erkek olduğu için utanıyor ve gerçekten çok üzülüyorum.
Ayrıca seni sadece cinsellik için kullanmak isteyen birinden kurtulduğun için senin adına çok sevindim...20 YorumlaAynısının tipkisini bana da yaptı hatta şunu dedi''sevgilimsen benim ihtiyaçlarımi karşılamak zorundasın'' ben başkalarına baksam senin hoşuna gider mi
Bitirdim iliskimi
Cokk üzüldüm başta ama sonra iyi kii deddim iyi kii onun dediklerini yapıp kendimi kullandirtmadim20 YorumlaSevgilim benim duruşumu biliyordu ve saygılı biriydi de. Bana şaka yollu anca sorabildi bi iki kere, direk hayır dedim. Saygı duydu ayrılmadık, çünkü beni zorlamadı ve bir fikrim var zaten yani ikna etmeye çalışmadı böyle canım laflarla. En iyisini yapmışsın emin ol, onun gibisi de her yerde bana saygı duyacak insan lazım deseydin. Ve sana bişy diyim mi bu çocuk hala çok kişiyle yatıp kalkıyordur senin habern yoktur. iyi ki ayrıldın sktr et.
20 YorumlaSiz bazı kadınlar nasıl büyle erkekleri seviyorsunuz anlamış değilim. Önceden hem cinsel hayatının olduğunu söylüyor hem de gelip bunu evlenmeden önce sizinle devam etmek istiyor. Bu nasıl bir karakter. Büyle biriyle evlenmek için dünyada sadace bu adamın tek olması lazım ki şu an dünya da 3,5 milyardan fazla var.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana kezban diyen o namus. suza sen de "yıllanmış yollu sürt. ük" deseydin. Adam senden önce her haltı yemiş ama sen bir şey yaşamamışken neden bunu alıyorsun? Nasıl kabul ediyorsun? Onun ihtiyacı varsa senin de var ama sen yapmamışsan o da yapmayacak. ya da kendi gibi olanı gidip alacak.
Evet kesinlikle ihtiyaci var; şeref, namus ve akıla. O mala sakın geri dönme. Bir de kendini haklı görüyor! Erkeğin o. pusu kadınınkinden beter olur diye boşa demiyorlarmış.50 Yorumla
+1 yılSor bakalım kendisine, bir kız kardeşi olsa ya da varsa, diğer erkeklerin ihtiyaçlarını karşılaması için hoşgörülü davranır mıymış :)
133 Yorumla- +1 yıl
Bir erkek olarak bunları söylemen 👏
- +1 yıl
+1 böylesine her türlü illet hak
+1 yılEğer sana bunu haklıymış gibi söylüyor ve istiyorsa onda saygı denen şey yok buda ilişkiyi ayakta tutan en önemli etken Allah korusun çocuk oldu vs o zaman sen istemedin hemen başkasınamı gidecek senin bu düşünce ve yaklaşımına saygı duyarak sevinmesi ve şükretmesi gerekir hatta gidip şükür namazı kılmalı Rabbim bana böyle bir nimet verdiğin için diye ama sana ondan fayda gelmez sakın erkeklere güvenmeyin evlilikten önce bazı şeyler yaşanınca genelde erkek ya aldatıyor ya da ayrılıyor
10 Yorumla
+1 yılEger gerçekten istemiyorsan kabul etme. Herkes bir olmak zorunda değil ben seksi severim sen sevmezsin neden sırf bunun için insanlara baskı yapıyorlar anlamıyorum. Zaten ya evlendiğimizde ya da kendimi hazır hissettiğimde seninle olacam ne gerek var bunlara şerefsiz herif
10 YorumlaYol ver serefisze, seks hayati benden önce vardi diyorsun ve sana baban güvenmiyorsun diye baski santaj yapiyor, buna inanir yatarsan, ilerde cok sürünürsün. Anladigim kadariyla bakirelik senin icin önemli, degerlerinden baskasinin zevki icin gecme.
16 Yorumla
Soran+1 yılİnançlarim icin asla boyle yapmam. Ama ayrilirim diyor?
- +1 yıl
Sana deger veriyorsa, seviyorsa, ciddi ise, amaci sadece yapmak degilse, öldürsen ayrilmaz, ama bu tipler avini avlayinca kadar.
Kizlik gidip isini gördükten, hevesini aldiktan sonra ayrilirinca hayatin kararir, o yoldan geri dönemezsin.
Kendine baski yaptirma, seniunde ihtiyacin var ama gidip ihtiyacini onla bunla yatarak karsilamadin.
Soran+1 yılAynen. Cok haklisin. Beni gercekten hakeden biri illaki cikar. 👍
Soran+1 yılAynen. Geceden beri gozume uyku girmedi ya. Cok sinirliyim. Sevgi boylr bit seyse hic olmasin daha iyi.
Gizli Üye(18-24)+1 yılİyi
yapmışsın. Kendını koruman en güzeli. Sonra ayrılsa pişman olacagın şeyler yapmış olacaktın. Seven adam herşeyw katlanır acıkcası. Cinselik ihtiyac evet. Evlenmeden olması gerektigini düşümmüyprum. Erk olarak bnde saklıyorum. İlerde ki eşime. Sende boyle devam et. Alah daha iyilerini nasio eder kardeşim. 😊54 Yorumla- +1 yıl
Erkek olarak bende saklıyorum ne? Tabi saklayacaksın temiz birini istiyorsan
Cevap sahibi+1 yıl@yaşayann_ölü amaç o zaten. 😉
- +1 yıl
Erkek olarak demen aşırı saçmaydı
Cevap sahibi+1 yıl@yaşayann_ölü erk cogu bakir değil ya ondan dedim. Cıgu bakir değil acıkcası
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAşk kalbin ihtiyacı
Meşk bedenin ihtiyacı
Huzur ruhun ihtiyacı
Sabretmeyi bilmek ise insanlığın ihtiyacı..
Düğüne kadar aşk ve huzur ihtiyacını karşılarsın, AMA düğünden önce meşk ihtiyacını karşılamadığın için SABREDEMEYİP senden ayrılma cüretini gösteren biri, evlendiğinizde; senin hasta veya gebe olduğun zamanlarda sırf seninle cinsellik ihtiyacını karşılamadığı için yine SABREDEMEYİP seni aldatabilir!!!20 Yorumla
+1 yılÇok saçma bir bahane bu. Genelde ciddi düşünmeyenler yapıyor. Herkes sevdiğini arzular ama böyle söyleyerek olmaz. Farklı şekillerde ikna edersin. ya da onun istediğine saygı duyup yanaşmazsın. İhtiyaç demek de ayrı bir saçmalık.
30 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşayacak birini arıyor o seven bekler kardeş sende ona beni gerçekten seviyorsan evlenene kadar beklersin de bakim ne diyecek yok beklemiyorum derse sevmiyormuş seni sadece kadın olarak seviyormuş demektir 😊
31 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik için beeabermis senle demekki
+1 yılDuygularini manipule edip seni zorluyor aslinda kendine gel bence
23 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım.
- +1 yıl
Harikasin dostum
Soran+1 yılEn basindan hataydi ama safim anlamadim.
Seninde bazı ihtiyaçların var fakat sen bunu gerekçe olarak gösterip ayrılalım demiyorsun, erkek işte uçkurunun önüne geçemiyor. El salla gitsin boş ver seni seven insan bunu sana demeyi bırak bu tarz düşüncelerde bulunmaz sadece seni bekler.
20 Yorumla
+1 yılBu kadar baskı ile ile yaklaşan bi insan benim hayatımda olmaz. Çok bencilce ve kendini düşünen aşırı derecede çirkin bi tavır. 'yok güvenmiyorsan' falan tafraları. Benden uzak olsun bu tip bi zihniyet, deyip yoluna bakmayı tercih ederim.
10 Yorumlasana suç bulacağına Evlenmek için acele etsin şerefsiz. Yoo iyi yapmışsın ne mal olduğunu öğrendin helal olsun bu arada
40 Yorumla
+1 yılinanma güvenme, o zaman evlen de. evlenmez. değer veren zaten kıymaz... seks için terk eden defoksun gitsin yani...
41 Yorumla
+1 yılTesli olma o ihtiyacını karşılayıp atıca seni sakın sen kendinden vazgeçme ayrılınca bir şekilde toparlanırsın ama kızlığını verirsen dönüşü yok zaten böyle diyen adamla hala ilişki sürdürmen bile yanlış
40 Yorumla
+1 yılS****tir git ulan o zaman hayatımdan derdim. Psikolojik baskıdan nefret ederim.
Senin isteklerine saygı göstermeli.
Vay arkadaş sanki o haltı yemese ölcek. Saçma sapan konuşmuş.20 Yorumla
+1 yılbebeğim bunu isteyip istememek sana kalmış, senin kararın verdiğin bu kararla elbette kezban olmuyorsun, çıkarın böyle $erefsizleri, yaptıktan sonra evleneceğine falan inanıyorsan yanılıyorsun.
20 Yorumla
+1 yılO zaman evlenmek için çaba sarfetsin
Madem ihtiyaç
Enerjisini evlenmeye harcasin
Kesin evlenmek için de bahane uyduruyordur30 Yorumla
+1 yılNe ihtiyacıymış bu iyice saçmalamış.
Ayrılmadıysan ayrıl kurtul. Yarının hiç bir garantisi yok bir olay çıkar ayrılık olabilir. Seni değil cinselliği seviyormuş maalesef.10 Yorumla
+1 yılAbartmış. O zaman evlensin. Sabretmeyi bilmeli ilişki için. Yüzeysel veya konusarak mastürbasyon yapsın. Bence bu bahane. Seven sabreder, senın yerıne koymalı kendını
10 Yorumla
+1 yılBiri istedi diye yapma bu işi.
Ha ben olsam ben de ayrılırdım senden orası ayrı, ama kendi prensiplerinizi biri istiyor diye nasıl yok sayabiliyorsunuz mk ya?10 Yorumlaboş ver ne derse desin seninle ilişkiye girip ayrılacaktı atacaktı seni çöpe klasik erkek aklı düşmeyin bunlara.
43 Yorumla- +1 yıl
Çöpe atacaktı ne ya? Bu nasıl yorum erkek yapınca normal kız yapınca artık kimse almaz seni bu nasıl kafa ya
- +1 yıl
@yaşayann_ölü kız yapınca seni kimse almaz erkekler yaparsa normal demiyor çöpe atacaktı diyor ki onuda ayrılma anlamında söylemiş
+1 yılSeven insan sevdiğine bunu zorlamaz cinsellik için konuşuyor ayrıl gitsin
42 Yorumla- +1 yıl
Peki ortak bi cozum bulunamaz mi
- +1 yıl
Cinsellikte lazım.. ama fikir alışverişi hayata dair paylasimlar hepsi birlikteliğin bi parçası ☕☕
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılAyrılmalısın?
Senin isteklerine, hislerine saygı duymayan biriyle neden birlikte olasın? Ayrıca zaten evlencez bla bla diyen erkekler seksten sonra kayıplara karışıyor haberin olsun40 Yorumla
+1 yılKızlığını koru kezban dedigin hatuna yalvarıyordun vermesi için de onun derdi a mcik olmuş sen değil derdi yaani.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Seninle evlenecek olan adam ciddi bir niyeti varsa zaten seni bekler demek öyle bir niyeti yok onun boş ver yol ver gitsin
20 Yorumla
+1 yılboş ver et Amacı beli zaten boş ver onun gözü dışarda kandırıyor seni
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunu söyleyen adamdan hayır gelmez
Ayrılın sevseniz bile
Sana saygı duymuyorsa gitsin 31 çeksin
Kaldı ki sen bakirrsin o çok ilişki yaşamış bunu miden kaldırmamalı zTen en başta
Tam tersi olsa o senle evlenmezdi30 Yorumlahadi ordan ya evladini, herkesi anasi bacisi gibi goruyor pezzzo. Ibbmenin niyeti belli, en iyisini yapmissin
10 Yorumla
+1 yılKanka ona ayrılmak istiyorsa sal köpeği gitsin takılsın başkaları ile sonu evlilik olmayacak nasıl olsa senin böyle birine ihtiyacın yok ve yaşın kaç?
10 Yorumlabunun sevgiyle alakası yok , birbirlerini sevenlerde nişanlıyken bile ayrılabiliyor. Sen kararında dönme bence sen bilirsin tabi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Peki ya evlenmeyeceksek ya kazara çocuk olursa senden öncekilerle de yaparken zaten evlenmeyecek miyiz dememiş mi. Senden sonrakilere de der.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılhadi ordan et gitsin ihtiyacalari katmış kaliteli kardeşim um demiyor de
20 Yorumla
+1 yılSana saygı duymayan bir adamdan hayır gelmez ayrılmak en mantıklı karar 😉
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKezbanmış... Defolup gitsin yaa. Bak adım gibi eminim, bu asla seninle evlenmezdi, asla. Kendi sınırlanırı belirlemekten cekinmeyen birine kezban gözüyle bakıyorsa net evlilikten de uzak bir tipdir.
20 YorumlaKendisinı sadrazamın sol şeyimi sanıyor. Koy tekmeyi gitsin. Cinsellik, veya bedenen seven insan zaten sevmiyordur.
50 Yorumla
+1 yılŞu karakter yoksunu insanlara bu kadar anlam yüklemeyin sonra ifadesiz oluyorlar.
20 YorumlaKıçına tekmeyi vur gitsin amacı seninle seks yapmak evlenmek değil. Sakın evlenmeden verme
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılçok ama çok tehlikeli bir tip. bunla evlilik olur mu bilemedim
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBaşkaları için asla kendi tavrını değiştirme sen doğru olanı yapıyorsun bırak insanlar istediği b*ku yesin.
30 Yorumla- Devamını Gör (95)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat