Cinsel Yaşam Libidoyu öldüren şeyler nelerdir? Depresyonunellitonu Takip Et Xper 6 Yaş: 109 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Ehonomiiii Sinav kaygisiAilevi sorunlarAsiri ataerkil cahil herifler Güncellemeler+1 yıl Bir de kedisizlik sjdjf🥰 Libidoyu öldüren şeyler nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Anatidaephobia Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bende hepsi bitti sadece o aşırı cahil aterkil kısım kaldı 2 0 Yorumla
sewen Takip Et Master Yaş: 42 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Anlamadim libidon mu oldu yoksa olmesini mi istiyosun 😀 0 2 Yorumla Depresyonunellitonu +1 yıl Mart kedisi ruhumu bu saydiklarim dizginliyor sndmt Yorumla sewen +1 yıl Mart kedisi senin babandir, senin fibi kizi olmus Yorumla
Akbeyy_52 Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 92% +1 yıl Libidoyu öldüren şeyler biliyor musun Bu nelen dersen yerle bir olur 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı. Ayıcıklı kalpli cicili bicili pijamalar. Yanında kadın mı var, çocuk mu belli değil. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yurtta kalınca libidom düştü mastürbasyon yapamaya yapamaya 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Ne zamandır yurttasin Yorumla
cancandan72 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Mide bulandıran konuşmalar 0 0 Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben bulamadım olmuyo benim ki 0 0 Yorumla
Mesmerize_Me Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Meditasyon, bütün duygularını durduruyorsun. 0 0 Yorumla
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı. ataerkil ve çoook'' namuslu'' geçinenler 0 0 Yorumla
SertSevimliAdam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. her şey 1 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Dogru 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Uykusuzluk. 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bakımsızlık 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. bıcak silah zehir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Bende hepsi bitti sadece o aşırı cahil aterkil kısım kaldı
Anlamadim libidon mu oldu yoksa olmesini mi istiyosun 😀
Mart kedisi ruhumu bu saydiklarim dizginliyor sndmt
Mart kedisi senin babandir, senin fibi kizi olmus
Libidoyu öldüren şeyler biliyor musun Bu nelen dersen yerle bir olur
Ayıcıklı kalpli cicili bicili pijamalar. Yanında kadın mı var, çocuk mu belli değil.
Yurtta kalınca libidom düştü mastürbasyon yapamaya yapamaya
Ne zamandır yurttasin
Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak.
Mide bulandıran konuşmalar
Mesela depresyonun ta kendisi.
Ben bulamadım olmuyo benim ki
Çok kuralcı davranmak
Meditasyon, bütün duygularını durduruyorsun.
ataerkil ve çoook'' namuslu'' geçinenler
gelecek kaygısı, geçim derdi
her şey
Dogru
parasizlik
Uykusuzluk.
Libidosu düşük kadın
Bakımsızlık
Benim kedim var 🙋🏻♂️
Yorgunluk, uykusuzluk, karısız kızsız ortam
Bende hep ölü
bıcak silah zehir