Gizli Üye(36-45)+1 yılBayanlar 14-15 yaşları civarında evlenmeye programlanmis. Ama zamanin şartları evlilik yaşını yukarıya çekti. buda bayanlaır Fizyolojisine maalesef aykırı. bu arada bayanların isteği erkeklerin en az 3 katı ama hiç belli etmezseniz. Eğer istek yoksa sorun var demektir. Yani sorun yok.
Büyük bir cinsel istek duyuyor insan dimi. Zinadan uzak durmak istiyorsun ve elinde sadece mastürbasyon kaldı. Ama mastürbasyon la tam orgazm olan bayan sayısı çok çok çok Az sayıda. Cogu orgamz olduğunu zannediyor ama olamıyor. Mastta başlıyor ve mastürbasyon 2 dk sürüyor. mastürbasyon sonrası istek azalacağına daha da fazla artıyor ve yaptıkça yapasın geliyor. Bu tipik bir orgazm olamama sorunu.
Bunun çözünü orgamz olmayı öğrenmek. Bu sayede haftada 3-4 kez mastürbasyon yaparak tam rahatlama yi sağlar ve yerli yersiz istek gelmemiş olur. Yani aynen evlilerde olduğu gibi
Eğer bu alışkanlığı kazanamazsan evlenene kadar bu şekilde sürer gider. Buda evlilikte cinsel hayatıni olumsuz etkileyebilir
peki sen orgamz oluyormusun?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSürekli bu durumdaysan bi rahatsızlık olabilir. Doktora danışman daha sağlıklı olur. Yok eğer sadece bu aralar böyle hissediyorsan dönemsel olabilir (mevsim geçişlerinde sıkça rastlanıyor). Benim önerim düzenli bir hayat, düzenli bir ilişkiden yana.
Hiç bir sorunun kalmaz.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılYatakta bana sınır konulması. Aklıma gelen her şeyi yapmak isterim yatakta. Sert küfürlü ve hunharca seks yapmaktan beni alıkoyan her durum libidomu düşürür.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDemiseksüel bir insanım şimdi bunun anlamı ne diye soracak olursan herkesedeki sadece tek bir kişiye ilgi duyuyorum bütün duygularımı da cinsel isteklerini tek bir kişiye karşı harekete geçiyor bu kişinin böyle başka kötü şeyler yaptığını öğrenince yani işte başka kızlara karşı bir şeyler yaptığını görünce kendimi kötü hissediyorum o kalıyor ne bir şey kalıyor öylece oturduğum yerde kalıyorum psikolojik olarak çöküyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bensin… bazı kadınların böyle aşırı yüksek oluyor ben de öyleyim maalesef ki. Erkek gibiyim sürekli aklımda seks. İnan çok zor ondan karşı taraf seks konusu açınca diğer hemcinslerim gibi aklı fikri orada diyemiyorum bende farklı değilim çünkü 😅😂 genetik sanırım ya yüksekse düşmüyor öyle benim senelerdir böyke
210 Yorumla- +1 yıl
Hahah tanıdıgım cok kadın var böyle, bazıları düşürüyor bazıları düşürmek için başka şeyler yapıyor
Cevap sahibi+1 yıl@Satanistbey bilmiyorum genelde erkeklerin yüksek olması beklenir yani doğal karşılanır. Ama kadın oldu mu bilemiyorsun. Yani demek istediğim elbette kadınların da cinsel istekleri var yok değil. Ama böyle sürekli aklında olan çok kişi duyamıyorsun.
- +1 yıl
Evet öyle, erkeklerde çok yüksek olabiliyor ama kadınlarınkide çok yüksek, gerçi türkiye cinsel açlığın afrikası olduğu için olabilir ya :D
Cevap sahibi+1 yıl@Satanistbey evet belki de kadınlar olarak adımız çıkmasın diye sizin gibi rahat ifade edemiyoruz ama gerçekten çok fazla olduğu hiç bir şeye odaklanamadığım günler oluyor ve insan kendini garip hissediyor. Olabilir bence de çok uzun süre yoksun kalınıyor dolayısıyla normal.
- +1 yıl
Evet kadınlar dışarı vurdukları zaman hemen yargılama moduna geçiyorlar, çok saçma sevmiyorum bu tür insanları gerçi bunların çoğunun eğitiminin yetersiz olduğunu düşünürüm hep, erkeklerde hemen istekli oluyor aman daha anlatılacak çok şey varda
Cevap sahibi+1 yıl@Satanistbey ben de öyle düşünürdüm ama İnan eğitimle alakası yok. En iyi üniversiteyi bitiren adamda da olabiliyor zihniyet yani bu. Yani evet daha kolay tahrik oldukları için ama işte bazı toplumsal normlar zaten zor olan hayatı daha zor hale getiriyor.
- +1 yıl
Evet, bu konuda haklısın eğitimden kastım eğitim zihniyeti ne görürse onu yaparlar ya ondan dolayı dedim, ayrıca bu kadar kaliteli konuşma yapmayalı uzun zaman oldu, istek atmak isterdim
- +1 yıl
inan kadınlar daha çok düşünür daha çok isteklidir erkeklere göre
Cevap sahibi+1 yıl@mühendiss-94 bilmiyorum bazen kadınlar bazen erkekler deniyor hangisi doğru bilinmez ama kendimden yola cikarsam eminim çok daha fazla insandan çok istekliyimdir diğerlerini bilemem
- +1 yıl
Evet haklı bir kadın, açık sözlü bazıları söylemez bile
Puahha güncellemeler de mizah jdjdjd
O durum bende de vardı ben sağlam mastürbasyon yapınca üstesinden geliyorum sağlam mastürbasyon hakkında kız. lardan destek alabilirsin birde aşırı protein yüklü içerikleri sabah tüketme ve kafani başka şeylerle meşgul et bunları sana söylüyorum ama banada bu cümleler lazım dkkdkd00 Yorumla
+1 yılParçalamak gerek onu sert sert yoksa düşmez o libido 😍
12 Yorumla
Soran+1 yılOhh en sevdiğim 👅
- +1 yıl
İcinde sisire sisire dibine bastira bastira makinalı gibi girip çıkarken das. aklarlada döve döve eze eze kurutup ıslatıp haşat ederim o ammmını
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılYüksek kalsın bırak senin gibi kadını kim istemez ki seni doyurmak isterim
00 Yorumla
+1 yılBunun bir çözümü yok çözüm arıyorsan. Gerçi belli basli illaclar var ama.
00 YorumlaSende akrep burcu musun yoksa 😃 biz akrepler böyleyiz de 😃😃
00 Yorumla
+1 yılNeden düşsün.. boş ver. Yaşasın yüksek libido. Ben de öyleyim. adın ne
00 YorumlaBaşka meşgale bul
Soğuk su dök
Ölü ü hastalığı vs düşün00 YorumlaZamanın geldi artık çılgın bakire yanık kukunun dermanı bellidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı yerdeysek girip çıkma olmadan sadece önsevişme ve karşılıklı oral ve okşamalar söndürür sana ne kadar uyar tabi? burcun ne yaş kaç?
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsöyledim ya soran sadece önsevişme oral ile söner bakire misin
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılbu yasında normal bu surecı ılgını baska seylere kaydırarak ve bos kalmayarak sureklı bıseylerle ugrasarak atlatabılırsın emın ol aklına cınsellık gelmedıgı surece lıbıdon normale doner
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılSağlıklı olduğunu gösterir yüksek olması sorun yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende çok istekliyim ama kocam isteksiz aldatiyorum
42 Yorumla- +1 yıl
Kiz yorum bırakmadın:)
- +1 yıl
@olmayanaergi benim dışı versiyonumsun. Duymuyorum ama doyurulmuyorum da ;(
Benimde libido sürekli yüksek. Şu an ikinciye başladım
00 Yorumla
+1 yılBenim de kizlar gorunce libidosu artsin istiyorum o derece efsane cekici olmak istiyorum
00 Yorumla
+1 yıldüşürmeye ne gerek var:)
31 Yorumla- +1 yıl
degilmi bırak kalsın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılhenüz ilişki yaşamadıysan olabilir
10 Yorumla
+1 yılBuldun mu erkeklerini :D
10 Yorumla
+1 yılHemen ıslanıyor musun?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Ooo yukseklere bayılırım
00 Yorumla
+1 yılHijyeni bozan durumlar olabilir :(
00 Yorumla
+1 yıllibidomu herhangi bir şey düşüremez
00 Yorumla
+1 yılKelin merhemi olsa kendi kafasına sürer.
00 Yorumla
+1 yılSeks yapacaksin f*ck bul
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Düşmez kanka doymadan düşmeezz 😁😁😏😏
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDizi, filim falan izle sen de
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu gece alkolün dibine vurunca bende de tavan oldu
00 Yorumla
+1 yılÇok iyi böyle kadınları seviyorum
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir ilgi alaka lazım küçük hanımefendiye.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıltipsiz erkekleri görür görmez düşüyo.
30 YorumlaTipsiz erkeklerle konuş, biter libidon.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmaalesef öyle sürekli mastürbasyon mecbur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüne oral yapılarak uyandırılsan hepsi geçer 😈
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen de yükseğim ama dokunamıyorum bu daha kötü😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı ben istersen bi derleşebilriz 😅
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNapıyorsun soru sahibi
+1 yılSende de ne maden varmış be
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. düzenli mastürbasyon yap rahatlat kendini
00 Yorumla
+1 yılRahatlamak düşürür
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok kaşınıyo hep
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılo ana seni bulmak gerek ve ateşli bir patma olur
00 Yorumla Akışına bırak...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılUkala tavırlar
00 Yorumla Sana kalınından lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Şap al
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı. Hiçbişey
00 YorumlaBana sen lazımsın😘
00 Yorumla
+1 yılBeyninle düşün.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini parmakla
10 YorumlaBoşalt makinayı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseks yap