Yeni evliyiz ama daha önce cinsellik yaşamıştık. Bende bi problem var çabuk kuruyorum. Hemen ıslanıyorum hemde fazlasıyla ama seks esnasında kuruyorum canım çok yanıyor o yüzden hep yarıda kesiyoruz. Yağ ya da krem kullansak. Kullanıp memnun kalanlar var mı? Kayganlaştırıcı dışında önerinizi alırım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılKadının doğal Bartholin bezleri salgısı ( siz ıslanma dersiniz ) dışında her tür inorganik madde zarar verir zira bartholin salgısı kanallarını cogu tıkar ve dışarı atılmayan bu salgı da biriktiğinde organik madde olduğundan bozunur ( bozulma değil ) ve apse yapar, gideren apse coğalır ve kanal içi ağrılı sivilceler oluşur.
Bu oluştuktan sonra son çözüm apse kurutan döl kanal içi antibiyotik içeren merhemlerdir ve bu da çözüm getirmezse de apse bir neşter ucu ile delinerek cerahat dışarı akıtılır. Yani soruna verilmiş oneriler fantezik , uydurma akıl yurutme içeren cozumlerdir ve risklidir.
Peki konuyu nasıl cozmek gerek dersen , oncelikle mekanik işler dusunmeyi bırakıp bir birinizi gerçekten istemelisiniz ve usul defetmekten de vazgecmelisiniz. Bir biririnizi istediğinizde Bartholin bezleri otomatik çalışır ve istenen kayganlık kendiliğinden oluşur.
Bunun için de birbirinize istekleriniz konusunda İFADE ozgurluğune ulaşmanız yetecektir. Bu kurumaların sebebi konuyu usulllerden ayıramayacak derecede mekanik baslayıp bitirmeye odaklanma ama aklınzdakileri dle getirmemenize cok dayalı olabilir.
Terapi derken bir klinik psikolog cinsel baskılarınızı size gösterebilir ama konusmayı başarırsanız da çok ihtiyacınız kalmayacaktır
Önerilere baktım da sabun onerilmediği kalmış ki kadını cayııır cayır yakar :) diğerleri de benzer sorun yaratır, siz akılllarınızı iç içe açın her şey istediğiniz gibi olur.
Hala konuşmadığınız şeyler var @soran, destek de bu açıdan bir psikolog yardımı ile gelebilir13 Yorumla
Soran+1 yılBende şaşırdım bir seferlik kullanıcaz diye korkum olmadı. Düzenli kullanınca yağı tabiki sağlıksız. Merak ettim denicektim çoğu yanma yapmaz dedi. Konuşmaktan çekinmiyorum zaten sadece kitlenmenin sebebini bilmiyorum. Bakire de evlenmedim, daha, önce yaşadım ama vajinam alışmadı, sadece büyük bir acı hissediyorum, ergenlikteyken zevk almıyordum (partnerden dolayı) ama böyle acım, olmuyordu. Eşimin uzun kalın da değil ama fena acıtıyor çok yavaş yapmasına rağmen.
- +1 yıl
Bilinc dısına itilmiş olan " kitlenme sebebi" ni bir uzman psikolog yardımı ile ( yani 4 yıl mezunu degil , ustune klinik yuksek lisansı yapmış ve uzmanlığını almış biri ile cozer ve bu acı engellemesini aşabilirsiniz
Soran+1 yılÇok haklısınuz kaygablaştırıcı arayışım kısa, bi süre için zaten, psikolojik tedavi almaktan çekinmiyorum keşke her insan böyle düşünebilse. Bitek hastaneden çekiniyorum doktora bacaklarımı açmaya parmağıyla aralarsa diye. Türkiye de olduğumuz için belki de yurt dışı olsa kadın doktora hiç çekinmem. Derim bişey sokulmasın diye. Belki vajinusmusum ama o da psikolojik bişey
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılyıl bilmem kaç o zaman üniversitedeyim. öğrenci evindeyiz.
bi kizla takılıyoruz , tam atraksiyona başlayacagız prezarvatif yok , bu bana mana buluıyo nedne yok falan diye , neyse anal yapalım dedik bu seferde acır falan dokundurtmuyor kan zaten beyinden başka yere gitmiş boğacam bunu. neyse aklıma geldı bızım ev arkadası memleketten zeytinyagı getırmıstı. bende kullandım .
mutlu ve memnun kaldık , hem organık hem soguk sıkım hemde cilde dost ve ucuz.
tavsıye ederım.04 Yorumla
Soran+1 yılZeytinyağı yakma yapıyor mu erkekte? Mantıklı kaygan yapar baya. Biz anal için kullanmıcaz. Vajina duvarlarına normalde bunlar zarar verir ama 1 kereden bişey olmaz sanırım
- +1 yıl
hayır. bıldıgın soguk sıkım zeytınyagı .
soyle kı bebişler pişik oldugunda zeytınyagı surerler. krem sabunda ıse zeytınyagı ıcerır yazarlar kı sabunun hammaddesı zeytınyagıdır.
kukuna hıcbır zarar vermez ph derecesınıde ayarlar .
rahatlıkla kullanabılırsın deneyımlemıs bırı olarak.
Soran+1 yılAyy kardeş herkes ayrı telden çalıyor kimisi kayganlaştırıcı diye tutturdu. Mantar yapar onun dışındaki şeyler diyorlar
- +1 yıl
İşin ehli profosyonel olarak deneyimlenmiş bir gorus belırttım. Arizona kertenkelelerini dinleme sen bir bilene danış.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDoğal bir şey kullanmak isterseniz yan etkisi olmayan az miktarda zeytin yağı hem doğaldır hemde bir çok ürünün içinde yağ vardır rahatsız etmez vücuduna tedavi amaçlı süren bile var kayganlaştırıcı niye kullanmıyorsunuz? Bu ürünler oldukça başarılı ürünler ama kimyasal şeyler ondan kullanmıyorsan seni anlarım saygılarımla
03 Yorumla
Soran+1 yılEşim çok pinti kuzum
Soran+1 yılKendi masraflarımı zaten ben karşılıyorum ortak olan bişeyi de ben almak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılUf be harbi zor sizin iş
+1 yılpartnerin sorun yaşatıyor sana. senin sürekli nemli kalmanı sağlamalı. ilişki sonuç odaklı yaşamayın. ilişki anında sevişmeye devam edin. sadece gir çık yapmayın. senin istediğin pozisyonları deneyin.
05 Yorumla
Soran+1 yılCanım acıdığı için 1 tane pozisyon yapabiliyoruz. Eşim bu zamana kadar sadece oral seks da boşaldı.
Soran+1 yılOrali cidden iyi yapıyorum evlendikten sonra soğudum çünkü bildiğin müptelası oldu sen çok iyi yapıyosun diye bahane ediyo
- +1 yıl
sen kurudukça o da içinden çıkacak yalayacak geri girecek.
o da sana oral yapmalı. esas oral yapmak erkeğe aittir kadına değil.
Soran+1 yılYalanmayı sevmiyorum, ayağımı yalasa tuhafıma gitmez ama cidden kuruyorum yalanmaktan haz almadığım için
Soran+1 yılBide erkeğin oral yapması sağlıksız en çok bakteri ağızda bulunur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
+1 yılIcine girince boşalan a kadar çıkartmayın penis çıkınca vajina hava alır ve hemen kurur siz nasıl yapıyorsunuz
11 Yorumla
Soran+1 yılKondom sevmiyor eşim. Çocuk istemiyoruz en büyük korkumuz. Canım yandığı için çıkmak zorunda kalıyor bide hoşuna gidiyor kompleksi vardı onun kendi penisini küçük buluyordu. Bakire değildim biz sevgili olduğumuzda. Benim ki onunkinden büyük mü diyip mutlu oluyordu.
+1 yılyağ krem gibi maddeler zararlıdır. su bazlı kayganlaştırıcı kullanabilirsiniz. eczanelerde satılıyor.
116 Yorumla
Soran+1 yılTek sefer denicez yoksa ben düzenli kullanmam. Yeni evlendik diye doktora gidememiştim ilerleyen zamanlarda gidicem ztn
Soran+1 yılFırsat olmadı Bi türlü terapiye
- +1 yıl
terapiye gerek yok. su bazlıyı bir müddet kullanınca zaten alışacaksın ıslanman kendiliğinden olacak.
Soran+1 yılBir müddet kullanmıcaz tek seferlik kullanıcaz. Bu aralar yoğunuz ilerde terapiye gidicem zaten
Soran+1 yılTerapiye gerek var ya önceden böyle değildim. Kötü bişey de başıma gelmedi tecavüz falan ama canım çok tatlı oldu
Soran+1 yılBide beyfendi ben ıslanıyorum zaten hemde yeteri kadar sıkıntı çabuk kurumam
- +1 yıl
anladım. deneyin bakalım sonucu yazarsın
Soran+1 yılEşimden önce ben ıslanıyorum
- +1 yıl
isteklisin ama ilişkide tetiklenemiyorsun.
Soran+1 yılEvet ön sevişmede aşırı aktifim iş sekse gelince kıpırdayamıyorum acıdan. O da bi alıştı seksi önemli görmüyor artık sadece oral seks istiyor. Bende bıktım artık dedim böyle olmaz terapi paramı ayarla dedim
- +1 yıl
asıl zevk birleşmede oral da değil
Soran+1 yılZaten ona oral yapıyorum. Ben hiç boşalmadım ki. Sadece ıslanıyorum
- +1 yıl
erkek için de asıl zevk birleşmede. oral da az zevk verir
Soran+1 yılAlıştı orale sekste yarıda kesiyor. Lafta seks 1 sırada diyor ama en çok talep ettiği oral. 2 aydır düzenli seks hayatımız olmadı
Soran+1 yılCanım acıyo diyince hiç surat yapmaz. Ama orali ben yapmazsam trip atıyor
- +1 yıl
Tadını alınca birleşmeyi de yapar
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. bunu biraz zamana bırakın kayganlaştıcı iyidir biraz piskolojik olabilir durumun
14 Yorumla
Soran+1 yılEşimi beğeniyorum hislerim de var. 19 yaşımdayken canım bu kadar çok yanmıyordu. 25 yaşımdayım cidden çok acıyor
Soran+1 yılGidicem zaten yoğunuz bu ara bide masraflarımız var kış bitmeden terapiye gidicem
+1 yılKaliteli markaların herhangi bir kayganlaştırıcı ürününü kullanabilirsiniz. Bilinmedik markalarda genelde kadında mantar ile sonuçlanıyor.
00 YorumlaKrem işi görüyor bir kaçkez partnerimde senin gibiydi sorun olmamıştı
08 Yorumla
Soran+1 yılBebek yağı öneren oldu. Yakmıyorlardır inşallah ilk defa kullanıcaz
Soran+1 yılKremlerin çoğu parfüm içerdiği için yakıcı penis ucuna gelmemesi lazım. Sağlıklı değiller diye sadece deneme amaçlı kullanıcaz
Soran+1 yılKardeş çok yanıyor kıpırdayamıyorum
Soran+1 yılÖnceden bu kadar değildim ya
+1 yılsu bazlı kullan yoksa zarar verebilirsin, bir de ön sevişmeyi ve montonluğu at. kuru olmamamsı lazım oranını sebebi cozmelısınız
01 Yorumla
Soran+1 yılÖn sevişme olmazsa ıslanamam
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılbebeyağı
zeytinyağı
vazelin06 Yorumla
Soran+1 yılKullandınız mı kadında ya da sizde yakma yaptı mı
- +1 yıl
Bebeyağı iyi oluyor
Soran+1 yılÜst yorumda birisi yakıyor yazmıi
- +1 yıl
bende herhangi bir yakma olmadı açıkçası.
Soran+1 yılKadın için olan da önemli
- +1 yıl
Bebek yağı insan vücuduna zarar vermez zaten
Neden kayganlastirici dışında merak ettim
04 Yorumla
Soran+1 yılTek seferlik kullanıcaz. Kayganlaştırıcıya alışmak istemiyorm. Alışırsam terapiye gidemem. Eşimin eli sıkı baktı üzülüyorum tamam Bi dahaki ay git terapiye dedi
Soran+1 yılSağlıksızmış yağlar kadın açısından o yğzden tek seferlik
Gizli Üye(30-35)+1 yılultrasyon jeli al çok rahat giriyo zeytin yagida iyi jellere girmeyin zararlimi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Durex mavi şişede olanı kullan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılyağ güzel. ben dilimle ıslatmayı tercih ediyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyine de kayganlaştırıcı
08 Yorumla
Soran+1 yılDiğerleri istenilen kayganlığı vermiyor mu
Cevap sahibi+1 yılbence sağlıklı olmayabilir, o nedenle sırf bu amaçla üretilmiş medikal kayganlaştırıcılar kullanılmalı. tabii çok çeşit var marka var, su bazlı kokusuz şeffaf ürün tercih edin
Soran+1 yılYorumuna sonuna kadar katılıyorum sağlık herşeyden önce gelir. Ama Bi kerelik denicez diye merak saldım
Cevap sahibi+1 yılerkek açısından sıkıntı olmaz pek, yanma vs bile geçer gider. ama vajina içi flora bozulmamalı, sonra zor toparlanabiliyor ve çeşitli rahatsızlıklar akıntı + koku gibi şeyler de cabası olarak yaşanıyor. cinsel eğlence sağlıktan önce gelmemeli
Soran+1 yılÇok haklısın kimisi yanma yapıyor diyo bgn kız arkadaşım yağ kullanıyoruz hiç yanma yok diyor. Bide onlar d0zenli kullanıyormuş
Soran+1 yılEşim çok tutumlu kondom a bile para vermiyor. Kendi ihtiyaçlarımı kendim ödediğim için çalışıp bide yatak odamıza para harcamak istemiyorum. Alışırsa bana aldırır çünkü
Cevap sahibi+1 yılinternetten kampanyalı kalite marka ürünleri alışveriş mağazalarından çok daha uygun fiyata alabilir ve almalı da yani bunu da erkek halletsin yahu artık, tutum ile cimrilik arasında ince bi çizgi vardır, o biraz cimrilik kısmına geçmiş görünüyor 🙂
Soran+1 yılCimrilikte var. Kime çekmiş anlamadım ailesi yatırım yapar kenara, ama çok gezerler harcarlar. Bunun eli sıkı. Ben bakire evlenmedim bunla sevgili zamanlarımız soruyodu çok iyi oral yapıyorsun daha önce yaptın mı diye? Benim ki eski sevgilininkin den daha mı büyük diyordu içime alamıyordum çünkü. Ama bu erkeklerle değil benimle alakalıydı
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanmıyorum gerek yok cunku
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhindistan cevizi yağı
00 Yorumla
+1 yılOnlar da yakıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılBaya kişi önerdi kadını yakıyor mu
- +1 yıl
Evet bizde olmuştu durex turuncu olan
Soran+1 yılSizi ne yakmıştı
- +1 yıl
Link atayım istersen
Ultrason jeli.
05 Yorumla
Soran+1 yılOnu bulamayız 😂😂😂
- +1 yıl
mantıklı dusunmemıstım trendyolda var satılıyor ucuzda
Soran+1 yılSaol kuzum uygun mu fiyatı bide önerdiğine göre sağlıkçı zararlı değil vajinaya sanırım
Soran+1 yıl@gkhofficial hmm çok iyi
+1 yılÖnerebilirim ben
02 Yorumla
Soran+1 yılÖner
- +1 yıl
Yoruma yazmasam
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılzeytinyağı dene
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVazelin hem yumuşatıyo hem güzel oluyo
06 Yorumla
Soran+1 yılYakıyor mu
Soran+1 yılBaya kaygan olsun istiyorum ben
Cevap sahibi+1 yılYakma olmuyo yaaa kullandık
Soran+1 yılBebek yağı kullancaktm yorumlarda yazmışlar yakıyor diye. Kimisi diyor vajina duvarlarına zararlı akıntı yapıyor
Soran+1 yılTek seferden büyük zarar vericeğini düşümmüyorum ama
Cevap sahibi+1 yılHafif hafif kullan ama genede yakma ihtimali yüksek içinde fazla toksinler oluyo onun
Gizli Üye(25-29)+1 yılSu sjsjdj
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. sıvı yağ
00 YorumlaYalasın iyice
03 Yorumla
Soran+1 yılO da çare etmiyo
Soran+1 yılHoşuma gitmiyor ıslanmıyorum yalanınca
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri