Eğer konu seks ise her zaman hazırlıklı olmakta fayda var. Doğru anda kullanılan kayganlaştırıcı hem kadın için farklı bir his hem masajda kullanılacak bir materyal hem de farklı oyunlar için bir araç olabilir. Ayrıca kadınlarda oluşabilecek vajinal kuruluk sorunu için oldukça yararlıdır ki çiftlerin rahat bir birleşme yaşamasını sağlar.
Ancak bunlar yerine kullanılan alternatif ürünler ( z. yağı, vazelin, bebe yağı ) kadında tahrişe sebep olabilir. Bu yüzden genital bölge ph'ına uygun kayganlaştırıcılar kullanılmalıdır. OKEY Nirvana Hot ve diğer çeşitlerinden daha iyisi yok bana göre.
Peki ya sizin kullandığınız en absürt kayganlaştırıcı alternatifi neydi?
Kayganlaştırıcı yerine kullandığınız malzemeler neler?
Bu zamana kadar kayganlaştırıcı kullanmama hiç gerek kalmadı, ilişkilerim sırasında partnerlerim aşırı şekilde ıslanıyor ve yeterli kayganlığı sağlıyorlardı, ama yalnız olduğum zaman mastürbasyon yapacaksam bebe yağı kullanıyorum
Aynen yukarıda belirttiğim gibi kayganlaştırıcı kullanmak mükemmel bir seks için çok önemli bir unsurdur Yani ben de yine de kayganlaştırıcı kullanmadan yanayım çünkü belli bir zaman sonra kadında özellikle Vajinal kuruluk yaptığı için can acıma olayı olabilir ki bu yukarıda saydiklarindan Bence daha önemli bir durumdur Tabii diğer durumlarda düşünüldüğü zaman işte masaj olsun gerekse çiftler arasındaki farklı fantastik durumlar olsun her şekilde aslında kayganlaştırıcı bir rol oynamaktadır kayganlaştırıcı yerine de farklı bir malzeme de kullanmadan yana asla değilim
Esasında uzun gecelerin vazgecilmezidir OK Nirvana. Arada gecemiz renkli olsun ve hiç bitmesin dediğimiz zamanlarda gündüz uykumuzu iyi alıp gece 11 den sonra eğlencemize başlarız. İlerleyen saatlerde ise takviye için OK Nirvana ya ihtiyaç duyariz
Yenilebilir kayganlaştırıcılar kullanılabilir. Çilekli, çikolatalı Kayganlaştırıcılar ilişki esnasında oral sexin yaşanmasını engellemeyeceği için yenilebilir kayganlaştırıcıları tercih ederim.
Eğer vaginadan gireceksem hiç kayganlastırıcıya ihtiyaç duymam zaten onu yalarken ya da sevişirken yeterince ıslanıyor benimkinin kafasını da haddi sürdümmü hooooop içerdeeeeee ha illa arkadan gireceksemki bunu pek sevmiyorum ak deliği dururken arka delikde pek işim olmaz diyenlerden indir ozamanda losyon filan bilirim birşeyler ama genelde kızlık zarım aman nizul. masın durumu varsa hiç arkayla uğraşmam oralla da çok profosyonelimdir
Kayganlaştırıcı yoksa öncelikle @getir den sipariş etmeye çalışırım. Bulunduğum bölgede bu şekilde bir hizmet yoksa, ağda sonrası kullanılan mor rengindeki güzel kokulu yağ ile çözüm bulurum.
@KumruSahin haklısınız.. bebe yağını anal birleşme için söylemiştim aslında ama bunu belirtmemişim.. ;) Beni tanısaydınız eğer hem genel olarak hem de cinsellik konusunda kadına ne kadar saygı duyduğumu ve bencil olmadığımı bilirdiniz ;) uyarınız için teşekkür ederim :)