Sizin evde durumlar nasıl?
Cinsel ilişki sonrası hemen değiştiririm
Bir kaç gün daha kullanırım
Bir kaç günden fazla kullanırım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İlla cinsel ilişki sonrasında değil hemen 2-3 güne bir çarşaf değiştirmek gerekiyor gadası. Bende buna riayet ederim. Çünkü temiz çarşaf kokusunu çok severim. Zaten seks sonrasında da çarşaf değişimine aşırı dikkat ederim. Her tarafın meni ve ter olduğu bir çarşafı insan neden 1-2 gün daha kullansın ki.
Her ilişki sonrasi değiştirilmesi gerektiğini düşünenlerdenim. Çünkü insan vücudunun salgıladığı sivilarin uzun sure yatakta kalması iyi olmaz. Bunun yanı sure nasil gusül abdesti alıyorsak temizleniyorsak çarşaflarında değişip temizlenmesi lazım yoksa almis olduğumuz guslün pek bir anlamı kalmayacaktır.
O kadar titizliğe gerek yok, seks olmadan da sıcakta çıplak yattığınız her gecenin ertesinde çarşaf mı değiştiriyorsunuz? Aynı sıvılar sadece çıplak uyuduğunuzda da akabilir. Hem, gece gece seviştikten sonra bir de çarşaf değiştirmekle uğraşılır mı?
Seviştik hadi kalk çarşaf değiştiricem gibi bir olay değil zaten. Gece sevişildiyse sabah kalkınca çarşaflar değiştirilir
@Neleroluyor20 öyle bile olsa, bence gereksiz. Bu kadar hijyenik olmayın 😀
Bence sen bu kadar pis olma 😂
@Neleroluyor20 ahahaa pis değilim, her gün sevişen çift her gün çarşaf mı değiştirecek? Evde haftalık çamaşır yıkanıyorsa her hafta 7 çarşaf mı yıkanıp ütülenir, yapmayın
gün içerisinde bir çok defa birlikte olduğumuz için günlük değişiriz. mesela akşam sevişiyoruz. gece tekrar sabah yine. en son sabah ben işe giderken değişir çarşaf yastık kılıfları.
ben titiz biriyim. kendi terimden bile huylanırım. normalde ter ve genital sıvılar ilk salgılandığında pis kokmaz ama biraz üzerinden zaman geçince bakteri oluşmaya başlar ve koku başlar. en iğrenci de ter üzerince ikinci ter çok pis kokar. günlük değişilmezi günlük duş alınması gerekir. ben sabah akşam rutin duş alırım. sevişmeden önce de alırım.
Cevap
18Cevap
Her gün seks yapıyorsak her gün çarşaf değiştirmek zor olur
Bence birkaç gün daha kullanılabilir.
Her cinsel ilişki sonrası değiştirilse her gün çarşaf değiştirmekle uğraşmak lazım. Sık değiştirilir de her gün de değil yani.
Nerdeyse günü birlik birlerilik yaşıyoruz. Her birleşmede değişse oooooo bence günlük değiştiren yoktur
carsafa vajinadan sivi akmiyorsa, yataga sperm bulasmiyorsa, gerekmiyor.
ilişki olmayan bir durumda kirlenene kadar kullanırım ilişki olduysa herhangibi bir sıvı akıntı sperm bulaşmamışsa bir kaç gün daha kullanırım
Sevgili olmadigim bir kadının evine gitmiştim, sabah 9 dan aksam 6a kadar iliskiye girdik. O zamana kadar kadin boşaldı ben bosaldim çarşaf leş gibi olmuştu. İliski bittikten sonra dakikasinda degistirmisti. Böyle de olmasi gerek yani
Boşalma olmadıysa 1 hafta falan kullanırım. Üstünde sperm lekesi ile yatan yoktur herhalde.
Her zaman değiştirilmeli. İnsan uyuyamazki orada teidrgin olur
biz değiştiririz terliyor insan en azından
Değiştirmeyen yoktur herhalde
Seviştiğim kadının kokusu gidene kadar değiştirmem
Çarşaf takıntım var günlük değişmeli.
Değiştirilir değiştirilmeli
Arkadaşım hemen değişir
Değiştiririm. Otelde de hemen değiştirtirim.
Yaptığım kişi belli sorun yok
Hijyen şart hem kokuyor da zaten leş gibi
Değiştirmeyenler nasıl kurtuluyor cenabetlikten 😂
Her gün çarşaf mı değişir
Her yaptıktan sonra değiştirmek şart
Değişim şart
Kullanıyom aşqm
Değiştirmek gerekir
Ortalik göl oluyor. Tabiki degisim sart
Hemen değiştirilir
Değiştiririz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?