eşimden önce hiç bi türde ilişkim yoktu evlenince biraz utansam da eşim çok yardımcı oldu en azından yaparken utanmıyorum tepki vs veriyorum ama eşimle çok ufak bi konu için tartıştık konuşuyoruz tabiki ama soğukluk var arada normalde sık sık yapıyoruz 3 gündür filan yapmıyoruz canım istiyor ama bunu ona söyleyemem ne yapmam lazım ( lütfen ciddi cevaplar verin)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYatakta küslük olmaz demiş büyüklerimiz. Bir duş aldıktan sonra seksi iç çamaşırları giyip karşısına çıkabilirsin. Git yanına dudaklarına yapış eminim aşırı tahrik olup dayanamayacaktır. Bence çok da mutlu olacaktır ilk adımı sen attığın için iyi eğlenceler 🙃
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet delirir hatta ama ben öyle bişey yapamam ki utanırım
- +1 yıl
Soran+1 yıl@HadesBresny küs değiliz sadede durgun biraz soğuk
Cevap sahibi+1 yılCanım niye utanıyorsun o senin kocan dediğimi yaparsan sana daha çok bağlanır hoşuna gider
Soran+1 yılBuradakiler senden soğumuş dediler
Cevap sahibi+1 yılAy canım herkesin sözüne bakma ne oldu ne yaşandı sanki azıcık tartışmışsınız ooo öyle olsa bütün evlilikler biter
En İyi Cevaplar
+1 yılKonu seksse eğer illa kelimelere ihtiyacın yoktur, sen ne kadar çok istiyorsan emin ol eşinde en az o kadar istiyordur birlikte olmayı,, beden dikin, kiyafetlerin, ona karşı tavırların her konuda sekse davet edebilir eşini,, yeter ki kullanmasını bil
02 Yorumla
Soran+1 yılKullanmasını bilmiyorum 🙃
- +1 yıl
Öğrenmesi zor değil ama bak 😉
+1 yılKesinlikle bir an önce yapmalısınız bunu sözlü olarak dile getirmesen bile yatağa girdiğinizde ilk adımı sen at dokun okşa elle onu tahrik et ve başlayın sevişmeye yazım oluyor en güzel günleriniz boş geçmesin
00 Yorumla
Bi erkek olarak söylüyorum aranızda hiç Bi sınır olmayan kişiyle yani kocanla nasıl barışacağını ya da onu nasıl baştan çıkaracağını bilmiyorsan ya da beceremiyorsan kalınlığının sorgula
016 Yorumla
Soran+1 yılBu biraz kırıcı bi üslup olmuş ama ben hayatı boyunca dersten kitaptan kafasını kaldırmamış bi insanım 24 yaşına kadar bi erkeğe bile bakmamıştım eşimle 1 yıl içinde evlendik hatta bi yıl bile değil 8 ay 3 aydır da evliyiz biraz acemiyim ebet eşim de alıştırmaya çalışıyor bende aslında aşılıyorum ama biz ilk defa tartıştık ne yapılır bilmiyorum
- +1 yıl
Evlilikte ilk zamanlar böyle şeyler olabilir ama 3 ay kısa Bi süre değil. Yani birbirinize alışmış olmanız gerekirdi diye düşünüyorum. Ayrıca sizi kırmak gibi Bi amacımda yoktu. Kadınların doğasında vardır bu. burada çoğu insan seksi gecelik falan der geneli böyle düşünür ama bence eşinin isteklerine göre davranmalısın. Umarım eşinin ne istediğini biliyorsundur.
Soran+1 yılBordoyu çok sever ilişki esnasında konuşup ses çıkarmamı çok sever dudaklarıma dokunmayı dantel i çok sever bence tanıyorum 🙃
- +1 yıl
Bunlar barıştırmak için yeter mi bilmiyorum. Ama şu kadar söyleyeyim barışmak istiyorsan bundan çok daha öncesine odaklanmalısın. Yani onu delirtmelisin taktik çok ama burada yazarsam beni linç ederler bu nasıl Bi fantezi diye çoğu insan bilmez benim söyleyeceklerimi ya da sadece çok güvendiği insanlara anlatabilirler
Soran+1 yılHııı
Soran+1 yılEvet çözdük konuşarak hallettik 🙃
Soran+1 yıl😅
Soran+1 yılNereye
Soran+1 yılBeden geleyim?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
109Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSöylemek yerine direk kucağına otur ve dudaklarına yumul
110 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYorumları okudum merak ettim hiç mastürbasyon yapmıyomusun? Üç ay olmuş hala öpmeye utanıyosan eşin istekli olduğunu anlamamıştır. Bu arada pjama seksi değil bence. İç çamaşırı ile gez duşa hazırlık gibisinden gözüne sokmadan. Ama zaten maksimum üç gün daha dayanır. Sonra tıpış tıpış gelir
715 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe maşallah
Cevap sahibi+1 yıl@yenibirisi1 bekarım.😏😏 Hemde ilk defa nişanlımı öptüm. Tecrübe değil akıl
- +1 yıl
Hmmm sen öyle diyorsan oyledir
- +1 yıl
Konuşmak isterdim seninle bu konuda
Soran+1 yılNormal hayatta utanmam aslıdna alıştım biraz ama tartıştık ya bilmem çekiniyorum
- +1 yıl
Konuşabilirmiyiz?
Cevap sahibi+1 yıl@Atlas_du bana mı bu konuşma istekleri😅🤣🤣
- +1 yıl
Sana tabi :)
Cevap sahibi+1 yıl@yenibirisi1 niye ki? Bakireyim diye mi bu merak
- +1 yıl
Yoo alakası yok sadece sohbet için Di.
- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılSoru trol koksada, kadın olsam utangaç olsam ne yapardım dedim. En büyük kozu utangaçlığım olurdu. Bu sabır edebileceğim gösterir. Önce kritik üç gün beklerdim.
Sonra evde iç çamaşırı ve sütyen giymeden bol frikik verirdim. Yanında göreceği yerde üstümü değiştirir çıplak duşa girerdim. Olmadı mı kombiyi kapatır duşa girerdim Sonra içerde ya bu sıcak su çalışmıyor bakarmısın bir derdim. O sırada çıplak sın tabi... Tüm bunlar işe yaramazsa kuzu kuzu gidip öpcen. Adam kral demek ki 🤣🤣🤣40 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Herkes eşini etkileme yollarından bahsetmiş de bence bir erkekle ilişkiye girmek o kadar zor bir şey değil aksine çok basit bir şey eğer istediğin buysa. Kavgada hatalı oysa eğer bence zorlansan da frene bas, senden gelmesin ilk adım ama benimde hatam var dersen zaten sormana gerek yok, tak fişi bitir işi. ;)
22 Yorumla
Soran+1 yılBen istediğimi belli etsem eşim zaten surat yapmaz ama dediğim gibi utanan biriyim bu konuda
+1 yılBence Seksi bir şekilde hazırlanma ve sırnaş eşine , veya kucağına otur. Kulağına fısıldıyarak özür dilerim , seni özledim de ve boynuna varla yok arası nefesini hissettirecek şekilde öpücük koy
85 Yorumla- +1 yıl
Hazırlan pardon
- +1 yıl
😂😂😂🤷♀️
Soran+1 yıl@içmimar35 ben çok utanırım 🙊
Gizli Üye(25-29)+1 yılonu dikkate almiyormus ve canin sikilmis gibi ustunu degistir sexsi dekolteli dar bisiyler olsun en sevdigi parfumunu sik biseylerle ugras surekli biseyler indir domalarak yap bunu kalcan ona donuk olsun yataga girdiginde de cenin pozisyonu gibi yat ama popon ona degsin bence yeterli olur
45 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılama bu arada gidip saten gecelikd giyme caktirmadan halldet o senin ayagina gelsin istyyorux niyetni belli etmeni degil
Cevap sahibi+1 yılbiliyoz üç beş bisey yapıyoz bu isi 😎
Soran+1 yılAslında öyle giyorum ister istemez açılıyor gözüküyor da hep böyleyim alıştı glb
Cevap sahibi+1 yılimkansiz heleki yeni evlisiniz erkekler bu tip durumlara alismazlar seninki biraz inatci bi tip umursamiyo gibi yapiyo ama ici icini yiyo hic bi sekilde isteme ondan gerekirse mastürbasyon yap boyle ufak konularda bile ilk adimi sen atarsan onune gecemezsin bu durumun asil ozaman seni dize getirmeye alismaya baslar
- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılAranızdaki buzları eritin Bi zahmet bu tür tartışma vs her ilişki de var abartmamak lazım hayat arkadaşsınız en ufak şeyde böyle yaparsanız büyür gider dönülmez hale gelir şakalaşın barışın söyle işte böyle soğuk olmamız iyi olmaz zarar verir bize diye şahsen benim istemediğim kimse bana küsemez soğuk olamaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSokul ona yataktayken. Sariliyor gibi yapıp dokun istediğini anlasın ben eskiden öyle yapardım şimdi ozgurlestim 😁
912 Yorumla- +1 yıl
Nasıl özgürsün anlamadım😁
Cevap sahibi+1 yıl@BiggBoos tabiki oldu başlarda biraz utanıyordum.
Cevap sahibi+1 yıl@-Life-is-G- artık açık ve net şekilde hamleler yapabiliyorum
- +1 yıl
Anladım istediğini belirtiyorsun bencede böyle olmalı utanmak sacma geliyor banada
- +1 yıl
Ozgurlestim derken boşandı izmiki nekadar evli kaldiniz
Cevap sahibi+1 yıl4 yıldır evliyim. Flört ettik evet ama çok ileri gitmiyorduk. ve şu an cinsellik hayatımız başlara göre daha güzel
- +1 yıl
Oylede olmalı zaten. Yaslar kac
Soran+1 yılOna alışmam için dula girerken beni de götürür mesela kendi kişisel bakımını yapar duşunu alır sonra beni çağırır beni de kabinin içine sokar özgün yine duşa girdi o kadar istedim ki içine girmek 😅 ama diyemedim yani çok yeniyiz benim acemiliğim çok fazla sizde ıutanıyomuydunuz nasıl aştınız
- +1 yıl
Canım tabii anlatırım ama buradan değil özelden yazar mısın
+1 yılDedigin gibi ufak bi olaysa eger seksi bi gecelik giy suslen püslen gece yatmadan once cik karsisina sonra poponu don yat. Arkandan sarilmazsa bana zati sahane deme sjsjsj
27 Yorumla- +1 yıl
Aradan 20 saat gecmis. Kesin dayanamamistir esin
Soran+1 yılTık yok🙃
- +1 yıl
Oha ciddimisin. Allah Allah acaba hasta falanmi? Ciddiyim. Bi sotun var inatta biryere kadar belki bu aksam yanasabilir
Soran+1 yılHallettik😅😅
- +1 yıl
Belliydi zaten 😂 yoksa erkekliginden suphe ederdim
- +1 yıl
Knk bana istek at istersen 😊
Soran+1 yılAttım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeksi kıyafetler ve çıplak dolaşarak onu çıldırt. 😏
100 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGit ve ona de ki seks yapmaya ihtiyacım var rahatladıktan sonra küsmeye kaldığımız yerden devam edelim lütfen.
63 Yorumla
Soran+1 yılNeee😅😅
+1 yılFake sorulara en az 100 / 150 yorumun yapılması çok saçma. Millette oltaya geliyor hemen demekki hala kafası basmayan çoğu kişi var sitede. Hadi ben kaçtım 😊👍
20 Yorumla
+1 yılKarı koca arasında olur illaki sorunlar fakat onları yatak odasının dışına bırakıp, birbirini içten içe arzulayan Sevişmek isteyen çiftler o kavgayı yatakta yapmalılar, çıkarın birbirinizden hıncınızı yaşasın sertlikk😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılNeden söylemeyeceksiniz ki? Başka insan kime söyleyebilir ki? ... Canım seni istiyor. Bitti...
Kadının da arzuları, istekleri var. Sadece konunuz ne ise onu çözün, ve ertelemeyiniz...10 Yorumla
+1 yılBirdirinizi anlamaya çalışın ve hakkıda olsanız kırmayın her şey olur gider sevginin önemi yok saygının var😘
20 Yorumla
+1 yılKardeş her evde böyle şeyler olur sessizce git yatağa yanına gir koynuna yapin yapacağınızı bak nasıl barisiyorsunuz bosuna kus kaldığınizi anlıyorsunuz durduğunuz kabahat
00 Yorumla
+1 yılHer şeyi karşı taraftan beklersen böyle olur. Evlilik böyle bişey olmamalı barışmak için ona fırsat vermelisin veya sen hatalıysan gönlünü almayı bilmen gerekiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. böyle olmazki genelde erkekler alttan alır birinizden birinin olayı sonlandırması gerek yoksa masturbasyona baslarsın
08 Yorumla
Soran+1 yılMuhtemelen bi iki güne geçer
Soran+1 yılSanırım beni cezalandırıyor
Soran+1 yılBen evde genelde öyle giyprum saten şort pijamalar vs ama o bordo çok sevşyo dün gece özellikle bordo giyindim ama soğuk bi şekilde iyi uykular güzelim dedi uyudu artık beni sevmiyor olabilir mi
Soran+1 yılSabah uyandığımızda öyle uyandık zaten o bendem daha önce uyanmıştı belliydi ama yemi uyanmış gibi yaptı
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım ona git mesela sarıl ve ya ondan önce uyandın diyelim onunda uyanmasına yakın ona sarıl uyuma numarası yap o uyansın görsün sarıldığını zaten dayanamaz seviyorsa seni
12 Yorumla
Soran+1 yılSarılıp uyuyoruz zaten işe giderken vs öpüyor ama normalde günde elli kez öper sadece işe giderken öpüyo hep canım cicim der sadece ismimin sonuna cim ekliyor o kadar
Cevap sahibi+1 yılSen yanaş ona öp küsmüyüz de darıldın mı cicim bana de meselaa şakalaş düzelir
+1 yılYeni evlilikşerde olur böyle şeyler ama çok uzamadığı sürece
11 Yorumla
Soran+1 yılUzamaz inşallah
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılsen sen ol yataga kus gırme konusmasa bıle sen konus sen yap
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok utanırım işte
- +1 yıl
utanılcak bısı yok sonucta kocan gıt atla üstüne
Soran+1 yılEm sonunda öyle yaptım
- +1 yıl
barıstınız mı peki
Soran+1 yılEvet özür diledi haklı olduğumu söylefi
- +1 yıl
guzel sevındım
- Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılKonusuyosan kus degilsin soyleme uygula giy geceligi otur kucagina yokmu diyecek
04 Yorumla
Soran+1 yılSorun da bu yapamam 😅🙃
- +1 yıl
Neden kocan degilmi
Soran+1 yılEvet ama utanıyorum işte ilişki esnasında hile farklı yöntemler demiyoruz
- +1 yıl
Anladim
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. sen ev hanımıysa. akşama sevdiği bir yemeği yap. artık senin bişey yapmana gerek kalmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılBen öğretmenim o polis ama yemek yaparım o da
Sofrayı hazırlamaya yardım eder toparlamaya yardım eder istediği sevdiği yemekleri yaparım zaten hep
Soran+1 yılOlayı haletttik ama bunu bu hafta sonu yapıcam
Eşinle tartışınız , soğuksunuz , ama senin için problem birlikte olmamanız mı :D
02 Yorumla
Soran+1 yılDiğer konuları halledebilirim 🙃
- +1 yıl
Onları halletsen zaten birlikte olursunuz.
Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Söylemene gerek yok. Yakınlık göster devamı gelir zaten. Siz daha bu kadarcık şeyin üstesinden gelemiyorsanız yandınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer bu kavga büyütülecek bi şey değilse kucağına otur net söylüyorum
61 Yorumla
Soran+1 yılÇok utanırım😀😅
Yatakta kuş olmaması gerekiyor onun senden önce istemesi ve yapmalıydı farklı bir durum olabilir tarık olca birşeyler yap
01 Yorumla
+1 yılŞöyle ablam valla şeytanı yen eşler arasındada utanma darılma uzaklık oldumu vay halimize eniştenin zayıf yerinden yakala 2 güzel laf tamamdır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılgüzel bir gecelikle gez bak durabiliyor mu dikkatini çekebilrisin etkilersin
04 Yorumla
Soran+1 yılHep öyle geziyorum😔😓
- +1 yıl
o durum da bile mi yok :)
Soran+1 yılNö
- +1 yıl
vay arkadaş kör müdür:D
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılilla bişey olmasına gerek yok. git çekici çamaşırlar giy sen otur kucağına. madem basit bi konu neden uzatıyorsunuz ki. barışmışta olursun böylece
10 Yorumla Burdaki kizlarin niye hepsi niye p*rno yıldızı gibi la
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSize tek tavsiyem alın karşınıza.. Aramızda her ne olursa olsun.. Bundan sonra hiçbir zaman yatağa küs girmek yok deyin efendim.. Çünkü hiçbir eş yatağa küs giremez..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSana tavsiyem her konuda dargın ol yatak odasında olma bu eşin içinde geçerli
00 Yorumla
+1 yılkolay biraz göster atlar üzerine ne kavaksi ya daha yeni evlisnz
00 Yorumla
+1 yılSöylemeye gerek yok ki. Giyin seksi bişeyler ve geç karşısına, sonra da atla kucağına. Bitti bu iş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHanfendi yeni evlisin kaç ay oldu evleneli ve neden kavga ettiniz hemen
00 Yorumla Birbirinizi tanimadinizmi daha ilk günlerde tartışma olmaz
00 Yorumla
+1 yılbarışcan olay bu ya da kural koycanız küssenızde sexı bırakmıycanız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden söyleyemiyorsun ki erkek kadar seninde hakkın istemek
00 Yorumla
+1 yılİşe yarayan bir fikrim var. %100 çalışır durumda hala 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçık giyin. Onu harekete geçircek şekilde eşeyler yap
13 Yorumla- +1 yıl
Mesela ne giyebilir
Soran+1 yıl@Karizma_14_ aslında ben evlendiğinizden beri hep öyle giyorum askılı dantelli pijamalar şortlar elbiseler hoşuna gittiğini biliyorum ama biraz sinirlenince uyuz biri oluyomuş🥲
- +1 yıl
Hım anladım hala bi faaliyet olmadı mı
Gizli Üye(25-29)+1 yılGençler hiçbir yoruma cevap vermemiş, galiba başardı hadi cümletten hayırlı olsun
110 Yorumla- +1 yıl
Ablası belki sensen öğrendi 😃😃😃
Cevap sahibi+1 yıl@Şaşkın0705 ondan küçük olduğum kesin ve yorumlara bakarak analitik zekamı kullandım ama sen tam tersini kullanmışa benziyorsun
Soran+1 yılHallettiğim için değil yoğun biriyim pek fazla bakamıyorum 🙃
- +1 yıl
Yanlış Bir şey demedim
Soran+1 yıl@Şaşkın0705 tabii ki biliyorum kötü bişey yok ortada ama halledemedim
- +1 yıl
Üzüldüm ne düşünüyorsun peki
Soran+1 yıl@Şaşkın0705 üzerine atlamayı
Soran+1 yıl@Rabia609 uyuyo🤦🏻♀️
- +1 yıl
Benimmi 😃😃😃
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun seni yakalayabilecegi şekilde mastürbasyon yap:) hem ona yönelik bir şey yapmamış olursun hem de isteğinin ne kadar yükseldiğini görmüş olur
016 Yorumla
Soran+1 yılNeee asla o ne öyle sonra bu kız kudurmuş desin 😅 ben adamı öpemiyorum bu bana öasturbasyon yap diyor
Cevap sahibi+1 yılDesin bu kötü bir şey mi:) senin asıl sorunun içindeki yaramaz kadını dışarıya çıkaramamak:)
Soran+1 yılİçimde öyle biri yok 😅
Cevap sahibi+1 yılEmin misin peki:)
Cevap sahibi+1 yılUtangaçlıgi bir kenara bırak yani, arzuların isteklerin olmadı mı hiç?:)
Soran+1 yılEvet oldu ama bi erkeğe yansıtmak çok zor
Cevap sahibi+1 yılMuhafazakar bir ailede mi yetiştin, hani içindeki arzuyu dışarıya yansıtamama sebebin bu olabilir belki
Soran+1 yılYo aslında ailem gayet normale göre çok rahat bi aileydi ama benim hiç sevgilim olmadı eşimlede arkadaşımın düğününde tanıştık 2 ay bi konuştuk nişanlandık evlendik o yüzden biraz deneyimsizim
Cevap sahibi+1 yılDeneyimsiz olman sorun değil, libidon yüksek mi eğer belli bir seviyede ise, kendi hayal dünyanın içinde bir fantezi dünyan fantezilerin arzularin var mı?:)
Cevap sahibi+1 yılİki tavsiye verebilirim sana, birisi kendini arzularını dişiliğini keşfet özgürleş, diğeri ise ona olan isteğini bir kağıda yaz ve onun göreceği bir yere bırak, bir notla isteğini belli etmek utangaçlıgina etki etmez sonuçta:)
Soran+1 yılAbes kaçmaz mı
Cevap sahibi+1 yılHangisi?
Soran+1 yılKapıda yazmak
Cevap sahibi+1 yılNeden böyle olsun ki, aksine bir oyun oynuyormuş gibi olursunuz:)
Soran+1 yılTatlı geldi deniyicem
Cevap sahibi+1 yılYani belki utangaçlıgini aşma konusunda da yardımcı olur:) ama unutma içindeki arzuları fantezileri keşfet ve özgür bırak:)
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. başka kadın olsa göbek atar oh s. kilmekten kurtuldum diye. ne bu istek acele.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😓
+1 yılHer defasında karşıma çıkıyo bu soru yorum yapayım da kurtulayım biraz dominant davran ve tahrik et onu her şey düzelir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnce konuş problemi hallet, sonra da sevişmeyle bağla
21 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinin kulağından tut yatak odasına götür ardı zaten gelir
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaklaş ona konuşmadan olur zaten bu işler özellikle yeniysenis veya onun sana gelmesini sağla tahrik et onu
00 YorumlaUtanmak ne ya, kocan da o senin daha ötesi var mı 🤦♀️
310 Yorumla
Soran+1 yıl@Aquaboy82 kıymet bilmemek değil aslında normal hayatımızda yapıyoruz ama ben daha önce bi erkeğe açık söyleyim bakmadım bile 25 yaşında kendimi birden bi erkeğin yatağında buldum ayrıca normalde olsa utanmam
Gizli Üye(30-35)+1 yılyavasca yanaş geri cevirmezki o anlar istedgini boynunu öp
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen doğru
Gizli Üye(25-29)+1 yılBarişirsiniz hoş ayni evde daha ne kadar küs kalcaksiniz. Bekleyiver o kadar da
11 Yorumla- +1 yıl
Demi
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanına otur bacağına kasıklarına elini koy 1-2 okşa sonra gerisini o getirir zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜstünü çıkar vücuduna krem sür memelerine de tabi o manzarayı görünce dayanamaz, Ben dayanamazdim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. Yatağa girdiğinde küslük bitmeli ne o çocuk gibi uzatmak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı.
+1 yıltam bir birinize ısınacağız dönemde küslüğü uzatmayın
00 Yorumla Eşinle güzel güzel konuş sana bir şey sormak istiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılTabi buyrun
Psikolojik bir durum istersen yardımcı olabilirim konu hakkında kesin çözüm 😏
00 Yorumla
+1 yılİnceden huyuna gitmelisin haydi odaya diyeceğine olduğunuz yerde başlamalısın
00 YorumlaNeden söylemiyorsun sen inat o inat evliliğiniz yürümez böyle
00 Yorumla
+1 yılyaklaş ve öp oda karşılık verecek muhakkak
12 Yorumla
Soran+1 yılÖpüyo zaten işe giderken filan ama samimi şekilde değil soğukluk var
- +1 yıl
evde iken ona karşı Biraz daha istekli öp arzuladığını hissettir muhakkak karşılık verecektir
- Devamını Gör (84)
Devamını Gör(129)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Yeni evliyiz, kavga ettiğimiz için sevişmiyoruz da. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler