Arkadaşlar çok kötüyüm ya :(( Ben iki yıllık sevgilimle yeni evlendim çok aşığım deli gibi aşıktık birbirimize ama ben hep korkardım cinsellikten.Şu anda evliyiz ilk gecemizi mahfettim korktum oda üstelemedi kıyamıyo bana benden yaşca büyük beni genç görüyo sanırım üstelemedi sen ne zmn hazırsan diyo ama ben hazır olamıyorum bi türlü sevişirken zevk alıyorum ama devamı gelmiyo canım yanmaya başlayınca dayanamıyorum oda üstelemiyo bırakıyo napıcam yardm lütfen:(
Cevabın nedir?
bu yazıyı iyi oku...benden 8 ay kadar önce arkadaşım evlenmişti ve bizi uyarmıştı bu konuda...kızlarınn ilk birlikteliklerinde korkudan ve acıdan dolayı ilk gecelerini yaşayamadıklarını ve kendisinin bile tam hiç yalansız 3 - 4 ay sonra gerçekleştiğini anlatmıştı...olayı da şyle çözmüş...her akşam sadece kızın korkusunu yenmesi için onu rahat bırakmış sadece ön sevişmelerle başlamış işe...daha sonra hafif temaslar halinde devam etmiş...taaakiii kız olayın korkusunu azaltana kadar...öyle böyle o 3- 4 ay sonunda kız ilişki öncesi tamam diyerek birliktelik öncesi kendini biraz sıkarak ve gevşeterek olayı çözmüşler...
bu olayın normal olduğunu ve kızların birçoğunda var olduğunu öğrenmiştim ...
sende öyle yap yavaş yavaş herşey...01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın kocam sabreder umarım
En İyi Cevaplar
1)idrarını yaparken birden durduruyorsun ya, o şekilde durduruyormus gıbı yap 3 e kadar say bırak bunu gunde 50 defa tekrarla, bellı bır zamn snra acı duymayacaksın bu eger vagınısmussan tedavısıdır,
2) alkol alıyorsan ınanc meselesı, zil zurna sarhoş olun ve yataga atllyn
3) psıkolojk yontem zaten acımadan ılk sexımı yaptm dıyen yaln soyler orda bır damarlı aglı yapı yırtılıyor kan akıyor mutlaka acı olur kendını buna ınandır ve hazırla bı defa olcak bu bıdaha olmıcak
4) 1. maddedekını kullanarak yenemezsn acıl bır jınekologa gorunmende fayda var belkı daha cıddı br seydır
şimdiden geçmş olsn umarm bı an once halledersınız18 Yorumla- +1 yıl
1,madde vajınal kaslar sıkılasması ıcın degıl mı vajınısmuslane alakası var?
Soran+1 yılÇok teşekkürler denicem hepsni
- +1 yıl
bazı erkekler herşeyi bilir :)
Soran+1 yılİlki banada mantklı gelmedi aynne
- +1 yıl
arkds mantıklı gelsın gelmesın bı bıldgmz olmasa yazarmıyız? suç sana öneride bulunanda, bana ne be ömür boyu hasret kal ***** a umrmdamısın kı? ınndırıcı gelmemıs erkkler enrden bılırmıs? vagınal kasları sıklastrmak ıcın mış
vajina kasları istem dışı kasılır gevşer, sıklştıramassın daha organının yapısını bılmıyorsun,
ya soruyu sorana ne dıcen, varoldugu şeyden korkup içine alamıyor,
bunun üstünede yorum falanyazmayn sert cevap atarım
Soran+1 yılBende özür dilerim sadece ilk madde saçma gelmişti bilmediğim içn,teşekkürler yorumn içn
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bu sacma sapan yorumlara aldirma yok kocani haketmiyosun vs. Hak etmen bundan geciyorsa hak etme daha iyi. Vajinusmus diye bir hastalik var. Onun hakkinda google dan bilgilere ulasabilirsin. Psikolojik Olarak istem disi kasiliyorsun ve bu iliskiye girmene engel oluyor. Doktora kesinlikle gitmelisin. Arti kegel egzersizler var. Onlari da oku. Doktorla halledebilecegin kucuk bir problem aslinda. Kesinlikle desten almalisin.
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın canım doktora gittim zaten bu gün
Cevap sahibi+1 yılGecmis olsun en iyisini yapmissin:))) tani olarak ne koydu ?
Soran+1 yılSaol canım daha teşhis koymadı tahlıl falan yapıcakmış psikolojik olabilir dedi
Cevap sahibi+1 yılKisa zamanda ustesinden grlebilmen dilegiyle. Tekrar gecmis olsun. :))
Soran+1 yılSaol canım inşallah:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende korkuyodum evet bi hafta dan fazla ilşkiye girmemiştk ama olması gerekiyodu eninde sonunda olcaktı öncelkle kafanda hallet sonra güzel bi akşam geçirin ve kaygankaştırıcı kullanın ön sevişmeyide uzun tutun biraz geçince acı hissetmezsn zaten rahat bırak kendini ve kontrol onda olsun sonrası oluyo zaten merak etme
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
28Cevap
doktor falan fayda etmez buna kızım akıllı ol kocanı her an elinden kaçırabılırsın başka kadına aşışdımı geri dönüşüde olmaz o zaman yanar durursun işte zorla kendını aklını baska yere wer ve ışğı kapatıyorsanız kapatmayınız yada kapatıp deneyız bı kerede az kalmış kocan uçucak yakında benden demesı sonra aldattı dıye yakınırsın hep kotuye gıder erkege ıstedıgını wermezsen veren brıne gıder kadına ıstedıgını verırsen daha fazlasını ıster hep :D kadının hayatının yarısı gıyınmek dıger yarısıda soyunmakla geçer :D NOT=Işık tavsiyeme kesin uy bi gun başıma geldı ne alakası war demeyın karı ısık acık kalsın ıstıyo bazılkarıda kapoalı ıstıyo ole denee faydasın gorceksın emın ol
012 Yorumla
Soran+1 yılO dediğini eşim demişti kapalı denedik açık denedik değişen bişey olmuyo doktorda mı fayda etmez diyosun :(
Soran+1 yıl:D yaaa çok kadersizim ben
Soran+1 yılİki haftaya yakın oldu zaten ama hala ilk gün ki gibi hiç üstelemiyo ama bi gün gelicek oda senin gibi dicek biran evel bitirmelym aynen
Soran+1 yılBen 21 yşndayım o 35 yaşında
Yok ama geceleri çıkmıyo hiç dışarı öyle bişey yapıcak biri değil aldatıyo mdr yoksa sevgiliyken bile yapıcak biri değildi bilmiyorum ya
Soran+1 yılÖyle mi dersin:(
Ya aslında şöyle o eskiden çok yaşamış böyle şeyleri ve bıkmış artık sadece seninle olursa isterim falan dedi yani .
İstanbulda yaşıyoruz
Soran+1 yılÖyle bişey yapmamıştır eğer yaptıysa düşünmesi bile kötü neyse ben biran evvel birlkte oliyim en iyisi aldatmadıysada aldatıcak adam bu gdisle
Millet kocanın kaçmasından falan bahsetmiş. İnanma bunlara. Herkesi kendileri gibi sanıyorlar herhalde. Ya da dünya cinsellikten ibaret sanıyorlar bilemedim.
Sen çözmeye çalış doktora git ama eşin de senin yanında olmalı bu durumda çünkü sağlık problemi en nihayetinde.
Böyle bir durumda arada sevgi varsa (ki olmasa neden evlenesiniz) eşinin seni anlaması, destek çıkması gerekir.
Problem etme doktora git her şey yoluna girer.01 Yorumla
Soran+1 yılAynen doktora gidicem eşimde çok anlayıslı biri onla birlikte gidicem konuşup teşekkürler yorumun için
+1 yılyorumların çoğu saçma . kızım yapacağın şu zevkle acı karışıktır alışmaya çalış kendini çekme geriye .bunun olması geçmişte sana korumacı mantıkla bilinaltına yuklenen olupsuz i cinsellikle ilğili fikirler .
015 Yorumla
Soran+1 yılYok aslında modern bi çevrede büyüdüm cinsellikten korkardm ama severdimde ben sadece öpüşmede falan zevk alıyorum ilerisi gelince aşırı derecede canım yanıyo bi türlü dayanamıyorum
- +1 yıl
acı bilinçaltına attığın korkularla birleşmiş tecavuz haberleri okumammaya dikkat et .birde eşininde biraz bir şeyler yapması lazım işin teknik detayı adamın biraz bu durumlarda adının cinsel isteğini artırıcı noktaları bilmesi gerekir se daha anlamadan bu sorun çözulur .burda yazamaıyorum.
Soran+1 yılHaklısın tecavüz haberleri falan hep nefret edeerdim o tarz şylerden ondan oluyo sanırım. Eşim ciddiye almıyo bu durumu ilerde nasılsa olur gözüyle bakıyo ama ben öyle dşnmüyorum olmuyo yani bekletmek istemiyorum onu artık
- +1 yıl
cinsellik guzel bir duygudur yavaş yavaş yaşanmalı sadece sende değil onunda bir şeyler yapması lazım .sevdiği için kıyamıyor ama yapacak ilk başlarda zor olabilir sonra çok mutlu olursunuz .
Soran+1 yılHaklısın oda çaba gösterse olucak açıkça konusucam onnunla en iyisi
- +1 yıl
dur bunu açıkça konuşma sakin
Soran+1 yılNiçin ?
- +1 yıl
yanlış anlar erkeklği zedelenir ..durum şu yazmayım dedim ama olmayacak galiba sen onu biraz azdıracaksın oda seni böylece doğal akışıyla olacak herşey.ama şu var hadi bunları yapalım da olsun diye diye yapmayacaksın işin gizemi korunması lazım tutkuyla okşayıp koklaşmak lazım .öpşmek ve ön sevişme bunu için var zaten ..
Soran+1 yılÖn sevişmeyi yaşıyoruz saatlerce zaten o çok istiyo bende istiyorum ama ileride dayanamayınca ben oda üstelemiyo sorunumuz bu açıkça konuşsam yanlış mı anlar sence
- +1 yıl
anlayabilir ama bu durum açıkça ortada adam daha cinsellik yaşanmamış konuşman gerekiyor galiba .başta zor olur ama sonra tatlı kısmını yaşamaya başlarsınız .bu adam senden buyuk ama bu işten anlamıyor .
Soran+1 yılYok çok yaşamış daha önce kendisi söyledi ama hiç bakire biriyle birlkte olmamış belkide o yüzden anlamıyo beni konuşsam çok iyi olucak artık yanlış anlarsada anlasın:(
- +1 yıl
anlamaz .ben onun durumu anladım sen erkeklerin her dediğini gerçek gibi kabul etme .iş tatlıya bağlanır..
Soran+1 yılBu yaşa kadar birlikte olmadysa kimseyle yuh yani baya büyük çünkü
- +1 yıl
ha ha ha utangaç yada dindar olabilir bazı konularda.senin adam biraz biraz tecrubeli olsa bunlar yaşanmazdı .en azından benim karım yaşamıyacak .senin biraz bu adama destek vermen lazım yureklendir acısıda devam edin sonunda bir kaç gunde yada en geç bir haftada olurbiter sende rahat edersin .
Soran+1 yılYok dindar değil gece hayatıda var barlarda falan çalışmış ilginç yani böyle davranması sevgiliyken böyle değildi hiç neyse dediklerini uygulıcam ona cesaret vermeliyim belkide ben haklsn çok teşekkürler
iyi bir kocan varmış ön sevişmeyi uzun tut oral uygulamıyorsa uygulasın ve kaydırıcı kremler kullanın seni hazırlaması lazım biliyorum zor bir durum başımdan geçti benzeri bi olay aşılmayacak birşey değil
06 Yorumla
Soran+1 yılUygulamıyo oral deneyelim dedim olmaz dedi kıyamıyo bilmiyorum ya kremede izn vermedi
Soran+1 yılBilmiyorum ya ben ona yapmayada razıyım dedim ama olmaz seni öyle hayal etmedim hiç karımsın benim kıyamam öyle yapmana sanada yapamam diyo kremde istemiyo anlamadım valla :/
Soran+1 yılHaklısın onu ikna etmeye çalışıcam
ya aslında bi yolu var korkunu yenmek için bence sarhos ol bide bunu dene saka degil bu sarhos ol evde masa hazırla ve esinle beraber, sarhos ol sonrası gelir zaten
20 Yorumlasöyle bir an önce üstüne kuma alsın senin sende onları izlerken alışırsın belki zamanla :D
314 Yorumla
Soran+1 yılYaa alllah korusun :D
Soran+1 yılHahaha onuda denicem olmazsa :D
- +1 yıl
+1
Soran+1 yılHaklısın hakkıdr:( Kadınlk görevimi yerine getireemiyorum resmenn ya
Soran+1 yılSöyledim sana layık olamıyorum dedim o sen çok gençsn tertemizsin bitanemsn benim sana dokunmaya kyamıyorum başkasına asla bakmam yan gözle ilerde olucak kendiliğinden üzme kendini diyo sürekli ama aldatır diyede korkuyorum yinede
Soran+1 yılBen 21 yşndayım o 35 yaşında
Soran+1 yılKendimiz tanıştık çok aşık olarak evlendik ailemide zor ikna etmiştim hatta ama şimdi çok seviyolar eşimi
Soran+1 yılMutlaka halledicem bu sorunu çok yakında
senin yapabileceğin birşey yok tamam kıyamıyor edemiyor ama en sonunda tak edecek çatır çatır s... yani yoksa sen bu korkuyla daha çok beklersin birde adam gitcek para karşılığı s... başlayacak sebebi de sen olcan sık dişini 1 kez acı cekcen sonuçta
014 Yorumla
Soran+1 yılElimden gelen her şeyi yaptım olmuyo bi türlü ama yapmak zorundaym doktorada gittim zaten
Soran+1 yılYok gerçekten dayanlcak gibi olsa dayanırdım ama kocamda üstelemiyo yani olmuyosa başka zmn mutlaka olur falan diyo
Soran+1 yılTamam ddenerim bunuda teşekkürler
Soran+1 yılHaklsn ona desem kızar zaten haberi olmadan yaparım
Soran+1 yılYok ben daha önce hiç kimseyle birlikte olmadım öyle bişey yaparsam aldattm ondan birlikte olmadım falan sanarsa mahfolurum zaten bu gün sen beni istemiyosun falan dedi çok morali bozuktu öyle bişey olursa yanlış anlar çok kötü olur
Soran+1 yılDoktora gittim bu gün bilmiyorum son çare doktor
Soran+1 yılÖyle bişey yapmasına izin vermem ya bi anlamı kalmıcak çok üzülür bilmiyorum ne yapıcamı katlanıcam artık acıyada dayanabilrsem
alışmak zorundasın bırak boşver olan olsun evlisiniz zaten kremle veya tükürükle yumuşatmalısın kendini sıkarsan çok acır acır çekersin
06 Yorumla
Soran+1 yılKremi denedim onun haberi olmadan ama yine olmadı
o sevmiyo böyle şeyleri bi kere deniyelm demiştim çok kızdı canın yanıyosa neden zorlayalm ilerde olur falan dedi çok düşkün bana kıyamıyo resmen
Soran+1 yılAllah krsn ya doktora gidicem aynen haklsn:(
işte bu cok tuhaf bıı durum ama halletmenız gereken bır durum.bende baayan olarak cok korkuorum bu durumdan ewlencegm zaman
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet ne kadar sevsemde olmuyo çok canım yanıyo o ileri gidnce dayanamıyorum napıcam bilmiyorum doktora gidicem olmazsa:(
- +1 yıl
bence bu gıbı seylerı burada paylasmaaa.sana yardımcı olmaya calısacak ınsanları burada arama .bı erkek ılk gecede bu kadar anlayıslıysa sukret halıne sana ters yapmadına.ama yanlıs yapıosun burada bunu konusmakla kocanla sorununu coz bence .uyuyosada uyandır bıtırın ısı artık sogutursun walla
Soran+1 yılO biraz zorlasa bilmiyorum hiçte zorlamıyo aileme anneme falanda soramadım çekindim evli arkadaşımda yok mecburen burrda soruyorum
Soran+1 yılHaklsn ama dayanamıyorum nedense neyse zorlcam kendimi teşekkürler yorumlarn için
+1 yılKayganlastırıcı kullanmadan,oral bırlıktelık yasamdan sen yeterınce ıslanmadan kuru kuru sex yapmaya calısırsan canın yanar korkarsın tabı?
08 Yorumla
Soran+1 yılHaklsn ama eşim istemiyo hiç birini ikna etmeye çalışıyorum inş ikna olur :(
- +1 yıl
O nasıl bırseydır cınsellık zevkten cok ıskenceye donmus.neden ıstemıyormus?bunun nesı kotu?hem oral sexde yasanmalı bence sevısmek onemlı bu da onun bır parcası hem sek sadece bedenen bırlesmek degıl bıraz romantık olacak esın arzulandıgını hıssedecek herseyı yasayıp yasatacaksın?o ıstemıyorsa sen al kayganlastırıcıyı kendıne sur en azından bır dene
Soran+1 yılDenedim kaygınlaştrıcıyı fark etti o an dedi git duş al sen istemediğn halde kendini zorluyosun neden böyle yaptı anlamıyorum yanlış anlıyo mesela ben ağlıyorum dayanamayıp acıya diyo sen istemiyosun beni kendimi kötü hissediyorum zorla yapıyomuş gbii. Acı çektiğimi ona belli etmemeye çalışıyorum ama dayanmıyorum
- +1 yıl
Sen onu ıstedıgını ıyıce bellık et.ama rol yapma ıstedıgın an yap bunu ve bayagı bastan cıkart artık hayır dıyemesın.ama esının yaptıgı sacmalık gıt dus al ne demektır yanı.sorun sende degıl o da tum yolları kapatıyor senı tam uyaramadıgı ıcınde oluyo olabılır herkes vajınısmus demıs ama ortada baska bırsey var bence bunu halletmelısınız.
Soran+1 yılHaklısın ondada sorun var hiç üstelemiyo benimde isteğimi kırıyo dediklerini yapıcam teşekkürler
- +1 yıl
Aslında sorun ustelememesı de degıl cınsellıgı renklendırmeyı ogrenmelısınız bence esınde cok bılgılı gelmedı bana o yuzden beraber okuyun.esını de al gıdın bır doktora en dogru yonlendırmeyı o yapar.mutluluklar
Soran+1 yılHaklısın öyle yapıcam en iyisi çok teşekkürkürler yorumlarn için
- +1 yıl
:Drıca ederım cınsellık kategorısıne yazmak 10 arkadaslık teklıfıne sebebıyet verdı ama yardımım dokunursa mutlu olurum
bir psikiyatra görün psikolojik bir problem bu. sana da yazık adama da.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın jinekologada gidicem olmazsa
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde bir tanidigim korktugu icin evlendikten hemen hemen iki ay sonra iliskiye girebildi oda cok korkuyordu sen yine basdasin ama tek deyilsin senin gibi cok var sen baska seye odaklan onun oraya girceyini düsünme
00 Yorumla
+1 yılacil çözüm bulmalısın böyle yapmaya devm edersen yakında başkalarıyla paylaşmak zorunda kalırsın kocanı demedi deme
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklsn
- Cinsellik konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılŞu ana kadar yardım alınmamış olması beni şaşırtıyor..
Gerçekte var tabii böyle çiftler.00 Yorumla
+1 yılmillet arar bulamaz, bu bulur kullanamaz, töbe yaa:D
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha :D
oda seni seviyorki anlayisli
fazla bekleme olmazsa piskolojik yardim al. ama cidden uzatma bu konuyu araya soğukluk girer canım01 Yorumla
Soran+1 yılAynen haklısın o anlayışlı ama soğur diye korkuyorum uzatmıcam
+1 yılHem erkegine vermiyosun sonrada bu adam beni neden aldatiyor derler...Savgilim bak toparlan ver kocana yoksa baskasiyla yatar
01 Yorumla
Soran+1 yılElimde olsa bende istiyorum ama yapamıyorum
Fazla Uzatma Bunu :D Yoksa Kocan Başka Karılara Gider Haberin Olsun .
00 Yorumlaİlk seferde hafif alkol kullanımı rahatlatır.Sonrasında da gerek yok zaten.
00 YorumlaKayganlaştırıcı kullanın. Ama bu psikolojik te olabilir o yüzden bir doktora görünün beraber gidin.
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. kanaldaki yazanların cogu kocAkarı ilacı gibi doktor a git
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılborazan dediği gibi sarhoş olsan hemde baya hatırlamazsın bile ve böylece atlatırsın belki..
00 Yorumlabu beyin ile alakalı bir sorun ... ve belki küçükken yaşadığın önemli bir olayın etkileri... o an sen beynini başka yöne yönlendirirsen o an acı bile hissetmesin.
00 Yorumlatecrübem yokki yorum yapayım ne desem bilemiyorum ama sanırım bu konuda eşin üstelemeli
00 Yorumlakocana söyle bırakmasın,dayanacağın 5 dk lık bi acı korkma iğne yapılır gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkafa bulduracak bi ilac bul öyle dene bide:d 9 ay sonra bizi unutma
05 Yorumla
Soran+1 yılDenicem :D inşallah ya unutmam valla
Cevap sahibi+1 yılannene felan anlatmadıysan anlat beraber doktora gidin rahatlatıcı bi ilac yazsın. ins atlatırsın bunu
Soran+1 yılİnşallah annemede anlatamam çok çekiniyorum tek başıma veya esimle haletmelym
Cevap sahibi+1 yılozaman yarın ilk iş hastane go go:D
Soran+1 yılaynen :d
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk sevişmelerde her zaman canınız yanar bu çok normaldir. fakat penis içeri girmeden vajinanız alışmaş. 5 6 kere canınız yansada sevişmeye çalışn vajina alıştıktan sonra düzelecektir.
00 Yorumla1sabreder
2 sabreder
3. de affetmez12 Yorumla
Soran+1 yılAffetmez derken aldatır mı
bu arada dediğimin faydası olursa söylersin umarım
01 Yorumla
Soran+1 yıltabi söylerm:)
Vajinismus senin problemin..doktora git
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısn doktora gitmeliyim:(
aceleniz yoksa bekleyin biraz daha
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim elimde değil ama
Yap yoksa o seni aldatır.
05 Yorumla
Soran+1 yılAldatır mı gerçekten öyle bişey yaparsa ben ölürüm ya :( İstiyorum ama yapamıyorum olmuyo bi türlü
Soran+1 yılOff yandım ben yapmak zorundayım onun aldatmasına izn veremem
Soran+1 yılAynen sakinleşmeliyim aldatmaz inşallah öyle bişey yaparsa düşünmesi bile kötü
acele çöz boşar.
00 YorumlaAlkol kullan
01 Yorumla
Soran+1 yılAşırı Alkol aldım denedik yine aynı şey oluyo :(
+1 yılbu beni aştı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkocan cennetlik.
01 Yorumla
Soran+1 yılValla öyle ama nereye kadar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu adamı haketmiosun
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum :( Onu üzmek istemiyorum artık napıcam bilmiyorum