Ya her an sevişesim geliyor kendi başıma bile olsam üst üste 5dk aralıkla 5 defa mastürbasyon yapabiliyorum. Sevgilimle birlikteyken ayrıldık gerçi de çocuk bile şaşırıyodu. Hele sokakta gri eşofmanlı bir erkeği görsem deliriyorum. Direk zevk suyum çok akıyor. Bu durumdan biraz rahatsız olmaya başladım. Evlendiğimde kocam ya benim gibi olmazsa diye tamam evlilikte her şey cinsellik değildir ama bir yere kadar cinsellikte vardır çok özür dileyerek gerekirse duvardan duvara çarparak yapsın gıkım çıkmaz ki çok seviyorum. Son 4 aydır da ilişkim yok patlama noktasına geldim mastürbasyon a daha beter sardım. Her sevgilinle ilişkiye mi giriyosun dersen hayır bu zamana kadar 3 sevgilim oldu hepside çok uzun süreliydi. Ya vallaha en sonunda birinin kucağına atıcam kendimi bunu gizli kullanıcı olarak yazsam bile çok utanıyorum ama lütfen bi çaresi yok mu bunun?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle buradan birine yazmanı asla önermem, kullan at olacaktır kafalarındaki.
mastürbasyon öyle bir şey ki kendi kendisini besliyor, yaptıkça asla durulamazsın gerçek ilişki yapmadan.
Sana önerim yapmamaya çalışmak, ilk zamanlar patlama etkisi yapacak daha beter isteyeceksin ama zamanla azalacak.
Olay vücudunu alıştırmakla alakalı.02 Yorumla
Soran+1 yılİyi de cinsel ilişki esnasınsada da öyle durmak bilmiyorım
Cevap sahibi+1 yılSen bir süre yapmamaya, kendini yormaya çalış.
Spora başlayabilirsin mesela, aklında bulunsun.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. vay arkadaş şöyle olacak duvardan duvara degil ama yataga bastıra bastıra yapacaksın... neyse bu tamamen yaşla alakalı durum ve uzun zamandır da hep aynı seyler olunca sıkıntı ne zaman yaptın en son
08 Yorumla
Soran+1 yılBu yazıyı yazmadan 10dk önce
Soran+1 yılErkek dili de değse eli de değse yetmiyor
Soran+1 yıl21
Soran+1 yılValla bilemiyorum bu devirde de bi erkeğe güvenmek kolsy değil direk adını orpsbuya çıkartıyolar veya ifşalıyolar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
23Cevap
+1 yılHormon ilac mı alıyorsun. Yediğini içtiğine dikkat et. Herşeyin ortası iyidir. Düşünmeyeceğim derken daha da çok düşünce altında kalabilirsin. O yüzden sınırlama. Farklı hobiler edinmeye çalış. Bir şeylere değer ver. Başka alanlara kaysın o isteğin.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılbunları bize anlattığın gibi ona da anlatır ve isteklerini söylersen, o da sana ne kadar karşılık verebileceğini söyler herhalde :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel uyum bakımından aynıyız ama bu konular öyle evlenince olur diye düşünürsen yanılırsın.
06 Yorumla
Soran+1 yılYa yok öyle değil nasıl desem ki mesela evlenicem ve kocam evlenmeden önce şöyleyim böyleyim diye atıp tutuyo evlenince 5-10dk da boşalırsa ne bok yşcem
- +1 yıl
Türkiyede kadının erkekten, erkektende kadının işi zor. Cinselliği evlenmeden önce bir kızla yaşansa, hemcinslerim bu kız önüne gelene vermiştir der. Yaşamasa kezban olur. Evlendi diyelim. Kız eşine karşı çekingen olmasada istekli olsa bu seferde bu kız kesin bana yalan söylüyor. Bunu defalarca kez başka bir erkekle yaşamış olur. İsteksiz davransa bunda tık yok ve bana evlenmemize rağmen vermiyor olur. Ben ve benim gibiler: Evlenmeden birşeyleri yaşayıp konuşmak istersin, bu çocuk abaza derler. Hiç cinselliğe dair bir konu açmazsın bu ne biçim erkek olur. Yani yazarken bile sinirlendim yine ve bu türkiyede hiçbirşeyi gönül huzuru içerisinde yaşamak haram. Ama benim tutumum ne olursa olsun net yani cinsellik ciddi bir yola girmeden önce yaşanmalı ve konuşulmalı. Olmuyorsada 100 yıl yalnız kalırım gerekirse yani hiçte istemediğim bir hayatı buda benim nasibim kısmetimmiş diyerek kendime hayatı zehir etmem. Sana tavsiyem dik dur ve nasıl istiyorsan öyle yaşa. Herkes atıp tutuyor ama icraatı çok önemli.
Soran+1 yılAdamsın be tek akıllı yorumu sen yapmışsın
- +1 yıl
Eyvallah kanka gerçekler bunlar ne yaparsın acıda olsa böyle.
Soran+1 yılBakalım ya hayırlısı
- +1 yıl
Kanka bilmiyorum bana bir yaz istersen belki kafalar uyuşur.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana bir erkeğin hem eli, hem dili hem de... Bir şeylerinin acilen değmesi lazım. Kısacası birbirinizin üzerinden geçmeniz gerek.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSohbet etmek ister misin?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle dengin bi erkek şart, mastla olacak iş deği, yaş kaç?
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada cinselliği bir kere yaşadığınd o istek dahada artıyor tavan yapıyor, mastürbasyon filan bunun ilacı değil gerçek doyuma asla ulaştırmaz
Soran+1 yıl21 yaşındayım son sevgilimle çok güzel cinsellik hayatımız vardı yapardık rahatlardık öperdi beni değerli hissettirirdi durmak bilmezdik bi de ikimizde aynı tarz seviyorduk. Ama ilk ilişkim berbattı benim çocuk cin gibi 3 kez tıklattı boşaldı döndü popon yattı bakireyim yavaş yapması lazımken bodozlama girmişti hals onun için çok pişmanım mesela
Cevap sahibi+1 yılKadına değerli olduğunu hissettireceksin, ilgileniceksin her detayıyla hemde, uzun bir sevişme sonrası ise erkeğin gücünü iliklerine kadar hissettireceksin, sonrasında kendine gelirsin işte, hangi şehirde yaşyıorsun?
Soran+1 yılİstanbul bu çocuk bide direk hani insan öper bi okşar yok olsun bitsşne getirmişti canım aklıma geldikçe kendimi tokatlıyasım geliyo
Cevap sahibi+1 yılGüvenebileceğin, olgun düzgün biri istiyorsan, bi konuşalım güvenirsen olabilir, bende istanbuldayım, aletide görmek istersen atarım
Soran+1 yılYok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılYaptigin tamamen ergenceydi, bu sekilde oldugun surece asla istedigin erkegi bulamazsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu enerji nasıl oluyor sizde biz mi yaslandık ki her her gün nasıl ister insan
010 Yorumla
Soran+1 yılHer gün kaç defa hemde yani 5 den fazla yapıyorum cidden çok rahatsız olmaya başladım
Cevap sahibi+1 yılBence de evlenme sen adam dayanmaz cunku
Soran+1 yılİşte hadi diyelim evleneceğim adamla cinsellik konuştuk malum erkekler biraz abartıyor bu konuda üst üste çok yaparım şu kadar santim çok uzun süre sonra boşalırım diye evlendiğimizde cin gibi üç kez tıklatıp gelfiğini görmek beni mahveder
Cevap sahibi+1 yılSon iki satırı anlayamadım açık yazar misin
Soran+1 yılYani evlendiğim adam ben şöyleyim böyleyim diye hava atıp evlendikten sonra içime girdikten 5-10dk sonra boşalırsa yıkılırım diyorum
Cevap sahibi+1 yılburada zaten her erkek ve kadın mükemmel sevisiyor. 5-10 dakika evet erken katılıyorum üzerine bir kez daha yapılabilir o da tamam gunde 5 kez diyorsun bu olmaz diyorum
Soran+1 yılNasıl bu olmaz anlamadım
Cevap sahibi+1 yılYazsana bana gizlisin yazamadim
Soran+1 yılYok sağol
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum uyuyacaz geç oldu
Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. Seninle uzun uzun sevişip rahatlatacak bir erkek gerekiyor.
Zevkten bitkin düşmelisin.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ya düzenli sevgili ya seks arkadaşı ya da düzenli mastürbasyon şart
00 Yorumla
+1 yılNormal istekli olman bumda utancsk birsey yok
06 Yorumla
Soran+1 yılAma bu çok abartılı durmak bilmiyorum resmen olduda evlendim kocam ya benim gibi olmazsa? Ki tamam evlilik cinsellikten ibaret değil ama kabul edelim bir yere kadar cinsellik
- +1 yıl
Yani kocan senin gibi olmazsa çok kötü, bende bundan korkuyorum
Soran+1 yılYa oyüzden tırsıyorum bi de bi yandan evlilik korkusuda var malum doğru adamı bulmak zor boşansan ayrı dert amaaan neyse
- +1 yıl
Bunkarı düşünme bende üniversite yıllarında çok isterdim ama düzene girer gerçi hala bar ama doğru kişiyle daha güzel oluyor
Soran+1 yılÜniversite ortamım öyle değil zaten çevreme faxlak kişiyi almam kısıtlıdır ama yok ya en sonunda sanırım doktora gidicem
- +1 yıl
Dr olabilir bak
Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Bu tip şeyler olabilir ama kendini tüketme
01 Yorumla
Soran+1 yılAşko valla tutamıyorum kendimi afedersin ama iç çamaşırım direk ıslanıyor o derece durum vahim
+1 yılŞap kullanırsan geçer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılne guzel iste :) sagliklisin
00 Yorumla Çay iç çay harareti alır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılprno hikayesi gibi azdırdın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Düzenli bir ilişkin olmadığın sürece bitmez istek
00 Yorumla
+1 yılİşte aradığım hatun da nerde bana denk gelecek
00 YorumlaOlabilir normal sana bir şey sormak istiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılSpr
Soran+1 yılYahu sor işte
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evlen
01 Yorumla
Soran+1 yılYa sabır ya
+1 yılDoktor yardımı al
02 Yorumla
Soran+1 yılNe diye randevu alabilirim acaba?
- +1 yıl
İnternetten bak bilgim yok
Kendini kandiriyirsun
00 Yorumla
+1 yılSanal seks yap kudurturum seni
01 Yorumla- +1 yıl
Yaptın mı hiç
Ooo atla gel hahahah
00 YorumlaOrgazm olman lazım
013 Yorumla
Soran+1 yılYav oluyorum sorun orada sürekli yapasım geliyo okuman mı yok
Soran+1 yılOkumazsan okuma ya
Soran+1 yılOrgasm olamıyorum cümlesi de geçmiyor
Soran+1 yılNato kafa nato mermer bi git abicim ya
Soran+1 yılAbazaysam abazayım sana mı abazayım arkadaşım ayrıca saat gecenin 4 ü kızlar soruyorda cinsellik kategorisindesin gelmiş bi de bana abaza diyo
Soran+1 yılKes it
Soran+1 yılTerbiyeyi senden mi öğreneceğim bak arkadaşım
Gizli Üye(25-29)+1 yılpartber fb faln işte
00 YorumlaSanal yap
07 Yorumla
Soran+1 yılSanaldam zevk falan vermez
Soran+1 yılKaç cm
Soran+1 yılKüçük at civcivlerde yesin yalanına sokayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi