Artık kıyamet alametleri baş göstermeye başladı erkekler damacanaya yürüyor bayanlar özelden mesaj atıyor yürümüyor hatta koşuyorlar size hiç bir erkek ya da bayan sexting yapmak için mesaj attımı atsa ne tepki verirdiniz... @. @
Bugüne kadar size sexting yapmak için teklif eden oldu mu?
Selam Evet çok oldu ama hiçbir ile yapmadım öyle kaba bir şekilde eziyet etmedim açıkladım insan gibi gerçekten güzel bir şekilde ben sana karşı duygusal hiçbir şey hissetmiyorum bunu yapmak istemiyorum yapmak zorunda değilim lütfen ısrar etme gibi şeyler söyledim anlayışlılar denk geldi galiba fazla uzatmadılar ondan sonra da zaten bütün bağlarımı koparttım isteyen kişilerle hiç kimse kimseyi istemediği bir şey yapmaya zorlayamaz değil mi😊 #perso
Evet. Beyefendi bana dışardan reklam yazıları yazmam karşılığında para ödüyordu ama bir hafta sonra niyetini net şekilde zerre utanmadan söyledi😒 bende engelledim haliyle. Ya bunlara normal ya bizde bir anormallik var
Erkekler konuyu nasıl sextinge getirir bilmiyorum genelde, ama bu bir anda pat diye söylenecek bir şey değil, sohbet o yöne kendiliğinden kayar zaten her iki tarafın da gönlü varsa,,, ama bazı kadınlar doğrudan yazıyor böyle erkeklerden daha abaza şekilde, bana çok itici geliyor.
Şu C2. me denilen yere üye olmuştum, gençler uçmuş. Gelen ben pasifim, olgun seviyorum, konuşalım mı diyor, giden 17 yaşında kızım, kamerada soyunarak tatmin olalım mı diyor. Bunlar hayatı yaşamıyor. Et ete değecek, onu bilir onu söylerim.