Gizli Üye(36-45)+1 yılUzunluktan ziyade kalınlık vajinal duvarlara sürtmesi hem bilimsel olarak hem de kişisel deneyimlerime dayanarak daha önemli. Santimetre olarak değer vermek gerekirse yeterli kalınlıkta olan 12-13 santimetre üstü her penis eğer sahibi seks yapmayı biliyorsa yeterlidir. Ancak 20 santim civarı olup da incecik olan hiç zevk vermeyen tabiri caizze boşa sallanan penisler de görüşmüştür tarafından. O nedenle kişiden kişiye değişir bu durum kimin vajinası dardır ince de yeter, kimin vajinası derindir yangın tüpü büyüklüğünde olsa yetmez.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılBurada herkes atıp tutup gözünde büyüttüğü ve kendi kendine beklentilerini (kadın, erkek fark etmeksizin) çok yükselttiği için artık mutlu olamıyor insanlar. Hayaller çok yüksek ama gerçekler öyle değil
03 Yorumla- +1 yıl
cinsel bir ilişki deneyimi olan kişi her zaman büyük boyutları sever.
- +1 yıl
Cinsel ilişki deneyimi olan biri olarak evet büyük boyut çekici gelir tabii ki kadın içinde erkek içinde ama bunu gerçekliğin ötesinde veya ulaşılabilirin dışında bekleyen kişiler için bu hayaller hüsrana yol açar, demek istediğim bu. Doğrudan söylemek gerekirse "bana en az 25cm olacak, içimde en az 2 saat duracak yoksa keyif almam" diyen bir kadın veya "partnerimin göğüsleri DD cup olsun, kalçası dolgun olsun, deepthroat yapabilsin, yalasın yutsun" diyen bir erkek için bu hayali (olmaz diye bir şey yok tabii nadiren de olsa ulaşılabilir ama bir de standart durumlar var) yaşantısında beklentilerinin aşırı uçlarda olmasından dolayı yaşayabileceği potansiyel zevkleri de kaçırmasına sebep olur. Demek istediğim aslında bu :)
- +1 yıl
benim dediğim büyük kalını olan erkek ile, senin dediğin kadın buluşması asşlekaslrjk. d
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yorumlara bakmaya geldim de kalınlığı herkes unutmuş 😈😈
03 Yorumla- +1 yıl
abooow :D zencinin ki gibi diyorsun he
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yılortalama her zaman idealdir. 17cm diyen arkadaşlar ya Ekvador Cumuriyetinde ya da p*rno filmlerinde yaşadıklarını zannediyor sanırım :)
24 Yorumla- +1 yıl
boy dışında başka endişeleriniz olsun. ortalamanın çok altı olmadığı sürece her penis neredeyse aynı işi görecek.
- +1 yıl
iyide 17 cm zaten normal bir boy değil mi
- +1 yıl
@SertSevimliAdam kime göre normal? 17cm dediğin penis boyunun normal olarak kabul edildiği çok az ülke var.
- +1 yıl
anlıyorum. Teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılUzunlugu bir yana onemli olan kalimligi capi bas buyuklugu ten uyumu sekli ve renginin duzgun olmasi. Temiz bakimmmli olmasi😉
11 Yorumla 19 cm bırı dıyor harıka ıstıyorum
Bırı dıyor o bana gırmez korktum 🙄02 Yorumla- +1 yıl
korkanın cinsel deneyimi yoktur armuttur :D
+1 yılSence ne kadar olmalı
02 Yorumla- +1 yıl
24 falan
- +1 yıl
Oo alabilir idin o kadar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıl13 cm. TR ortalaması zaten
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılüç olsun lütfen üç olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBence var bende aynı şeyi merak ediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin idealin nedir😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl17 falan.
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen
13 14
01 Yorumla
Detaylı bilgi