seks yapmaya herzaman hazirim ve doyumsuzum bi turlu bu durumu asamadim seks yapmayi cok seviyorum sebebini bilmiyorum iliskiye de girsem mastürbasyon yapmak istiyorum ve yapiyorum yarim saat sonra bidaha mastürbasyon yapiyorum ve duzenli bi iliskim var her gun iliskiye de giriyorum haytimda ki kisiyi korkutmaktan korkuyorum cocukken tecavuze ugradim. onun bende yarattigi bi travma olabilir mj sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Evet çocuklukta yaşadığınız tatsız olay sizde böyle etki bırakmış. Kendine bir uğraş bul dikkatini başka şeylere çek kendini kontrol et
Şimdiye kadar yardım almanız gerekirdi
Daha fazla geç olmadan bir uzman yardımı alın lütfen.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSelam
Kesinlikle terapi görmelisin ki geçmişinde bir travma var. Ve bir şekilde bunu şimdiki ilişkinde yansıtıyorsun. Eğer bu durum seks bağımlılığına doğru giderse ilerde iş, okul hayatın zedelenir, tek erkekle yetinmemeye başlarsın ve olaylar kontrolden çıkar.
Eğer mastürbasyon veya ilişki sonrasında pişmanlık, suçluluk duyuyorsan ilk işin bir pskilolog bulmak olsun11 Yorumla
Soran+1 yılevet pisman oluyorum herkes le yattip kalkmiyorum erkek arkdsma oluyorum bazen ona kiziyom yapmicam bu gun onunla yatmicam diyorum bi kere dokunsa kendimden geciyorum karsi koyamiyorum ama cok insanla birlikte oldum ve pismanligim cok oldu nasil yaptim bununla diye
bağımlılık haline gelmiş sende aklını ve uğraşını başka yöne ver mesela kazak ör perde dik patik yap el işi ile uğraş aklını oradan uzaklaştır
11 Yorumla
Soran+1 yıldogru bak bagimli olmus olbailurim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
Alakası yok doyumsuz değil mastürbasyon bağımlısı olmuşsun seks sana doyum vermiyor
17 Yorumla
Soran+1 yılyo veriyo iliskim uzun surerse 3 4 saat o zaman yetti tamam diyorum
Soran+1 yılbiz erkek arkadasimla bazen biseyler kullaniyoruz. ve bazen geciktirici sprey kullaniyo bu sure 2 katina cikabiliyo normalde de zaten gec bosaliyo sureyi uzatiyoruz. haliylen
Soran+1 yılben 2 yil hap kullandim met kullandim ot kullandim kokoain cektim her turlu sey kullandim ama artik sentetikden uzak duruyoruz bitkisel bizimki 😆
Soran+1 yıltanisalim ozaman
Yaşadığın tramvayla ilgisi yok tamamen istekli olman la ilgili
14 Yorumla
Soran+1 yıloda olabilir
Soran+1 yıltravmalar insanlari farkli seylere surukleyebilir ben bunu arastirmistim bi ara oda bi secenej
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen gibi biriyle evlensem, istediğin kadar istediğinle yatmana izin verirdim. izlerdim seni hatta.
12 Yorumla
Soran+1 yılhadi ordan gt o kdr da kavat olma
Cevap sahibi+1 yılHahaha her kadının hayali.
Aynı ben 7/24 hazır ıcınden cıkıyorum akıtıp yıne kazık gbı 😀😀
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Olabilir ama biyerde yetmemezlik sana sıkıntı çıkartır farklı kişiler ararsın
10 Yorumla
+1 yılBir doktora görün hormonlarınla ilgilidir bence
11 Yorumla
Soran+1 yılbuda bi secenek
+1 yılSevmeyende psk sorun vardır zaten
16 Yorumla
Soran+1 yılbenim ki asiriya kaciyo
- +1 yıl
Kıyamam kız sana çok yıpratma büzüşür
Soran+1 yılilla buzusucek
- +1 yıl
Hahahahah gençken olmasın
Soran+1 yılolsa olurdu
- +1 yıl
Haklısın.. Benimkide kuruntu işte
+1 yılİlginç bu kadar arzulu olman
12 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Hiç mi doymuyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. seks yapıyorsan sonra mastürbasyon yapma yine seks yap
00 Yorumlaseninle olmak vardı <3
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Sanmam aşırı isteklisin
00 Yorumla
+1 yıllibidon yüksek
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılYaşın kaç onunda etkisi olur
10 Yorumla
+1 yılHadi o zaman
12 Yorumla
Soran+1 yılhadi
- +1 yıl
Gel
+1 yılseni tanımak isterdim
00 Yorumla
+1 yılOndan demekki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında