Her gün seks istemek annormal mi?

Evet arkadaslar, ben bir yildir evliyim ve hergün seks yapmak istiyorum. Esim ama hergün yapmaktan memnun degil. Aklin fikrin hep sekste diye sikayat etmekte. Size sormak istiyorum. Hergün seks yapmak annormal mi? Esimi seviyorum ve bazen sabahlari bazende aksamlari seks yapmak istiyorum. Bu konuda cok istekligim. Ama esim bunu normal görmüyor. Kizlar sizler bu konuda ne düsünüyorsunuz? Kendisine daha genciz ileride istesekte istemesekte yaslandigimizda hergün cinsel iliski yasiyamiyacagiz. Onun icin bu zamanlarin kiymetini bilelim diyorum ama yinede ikna edemiyorum. Haftada 2 kez yeterliymis. Benim icin yeterli degil. Sunuda berlirtmek istiyorum ben 29 yasinda bakir olarak evlendim ve senelerin birikimi belki ama cok istekligim. Esim 22 yasindabakire olarak benimle evlendi. Esimi memnun etmek icin ön sevismeyi cok uzun tutuyorum. Acele etmiyorum. Tamam erken bosalma sorunum yok belki seks süresi kendisini fazla yormakta bilemiyorum. Kendisine göre o sorun degilmis. Gizli yazdigim icin bunlari burda sizinle paylasiyorum. Yanlis anlasilma olmasin. Bu konuda fikriniz nedir? Kadinlar erkeklere göre daha mi az isteklidir?
Her gün seks istemek annormal mi?