Bunu yapan birisi gerçekten isteyerek yapıyordur ve bunlar hazzın tutkunun şehvetin ortaya çıkarttığı davranışlardır
Görüşler için teşekkürler👍👍👍👍
İlgili alakalı olmayı seviyorum hoşuma gider sarmalaması ayni sekilde bende öyleyimdir cinsellik her zaman temel bir ihtiyaç gibi kullanılmamalı sevgi şefkat içinde olmalı duygularla hareket edilmeli ama yapmacık yalan duygularla değil işim bitti görüldü gibi olmamalı …
Seks yaparken elleriyle beni kavrayan gir içime diyen, içimden çıkma el hareketini ve jestini yapan partnerim beni çok seviyor, beni ruhunun derinliklerine istiyor demektir. Bu isteği de yerine getirmek benim için büyük bir zevk olurdu 😊
🙂
Çok teşekürler ellerin dert görmesin hep beni seçsin 🤣🤣🤣
Bu cümlenin altına imzamı atarım. "Bunu yapan birisi gerçekten isteyerek yapıyordur ve bunlar hazzın tutkunun şehvetin ortaya çıkarttığı davranışlardır."
🤜🤛
Bu da aşkla seks yapmanın avantajı işte, dünyanın en güzel hissi olmakla birlikte üç beş gün sonra postayı yiyince asla unutamadığın o anlar aklına gelir ve tekrar tekrar kahrolursun..
Cevap
73Cevap
Ben karşılıklı teslimiyet yani karşılıklı sahiplenme severim. Bende hic cinsel iliski yasamadim ama yasadigim kisi cok deger verdigim sevdigim birisi olur bu sayede pismanlik duymam. Konumuza gelecek olursak ben zaten kavrarım sararım tutarım 😂 onda sorun yokta mesela o da ayaklarını belimde birlestirsin kilit yapsin. Her şey karşılıklı olunca güzel. Böyle olursa sevgiyi hissederdim.
Herkesin hayalindeki ama sadece Allahın premium kullarının yaşadığı hisleri yaşatır insana.
Erkeğin hası olduğunu düşünürüm ezileceğimi düşünürüm altında hoş bence 😬
İşin içinde ciddi anlamda duygunun olduğunu gösterir. Duygu olan bir cinsel ilişki de bu tepkiler genelde olur.
Bu davranışlar bence aşkı çağrıştırır. Aldığım zevk artar galiba.
Yani yerine göre çok değişiyor ki bu. Bazen romantik , slow motion takılmak istersin o zaman gayet sevimli olur. Bazen sert hızlı olmak istersin o zaman yavaşlarır gereksiz olur. O anki duygu yoğunluğuna göre değişir.
Eğer sıkı sıkı sarıyorsa tempo iyi , heyecan dorukta ve orgazm yakındır.. mutlu sondan sonra öpüşmelere ve saç sevmelerine doyamam
Bu esnada erkeğin yapması gereken bir hareket var, onu yaptı mı erkek kadının zevkten tir tir titrediğini görür. Kadını çıldırtacak derecede zevke getirmeyi bilmeli erkek. ✌️
Tutkulu olduğunu, duygusallık da olduğunu falan. Aslında alelade tek gecelikler de sımsıkı sarılabiliyor, çok da bir şeye yormamak gerek sıkı sarılmayı seviyordur.
Onu ben yaparım daha çok. Kavrar sarılır sarmalarım. Kapak resmimdeki gibi partnerimin bileklerinden tek elimle kavrayıp yapmayı çok severim😀
en sevdiğim sevişme şekli sıkıca sarılmayı seviyorum oda bana sımsıkı sarılsın isterim tek vücut olalım.
Bu kızın gerçekten seks yapmayı bildiği ni düşünürüm yaşanılası hazi ta en derinde hissetmek istediği ni düşünür um
Böyle olması lazım zaten o an ki verdiği nefes sıcaklığı tutması gibi şeyler birleşimi daha da tutkulu yapıyor
Ben de sıkı sıkı kavrarım, tüm vücudunda olurum. Yorumları merak ettim, sıkıcı mı bulunuyor güzel mi bulunuyor ona bakacağım aşağılara :)
seks yaptığım kızların. Bazıları tırnaklarını sırtıma geçirirdi. Muhtemelen yüksek orgazm sebebi ile uctuklari için.
Aynı zamanda "Aşığım sana" diye bi fısıldayışı var kulağıma, anlatamam 😍💯👌💗 @persordinary
Zaten bunlar kendiliğinden gelişecek şeyler gayet de hoş olur
Beni ne kadar istediğini ve beni özlediğini ve bu kadar ayrılığın olmaması gerektiğini düşündürür.
Eski müşteri lerini hayal ediyordur kadın o durumda
Ona zevk verdiğimi zevkten deliye döndüğünü düşünürûm
Hoşuma gider beni sahiplendiğini sevdiğini hissederim.
Zevk aldığını mutlu olduğunu düşündürür hoşuma gider
İstekli oldugunu düşünürüm zaten ben genelde öpüşerek yaparım üstüne kapanarak ve boynunu tutarak
Değerli hissederim hoşuma gider çok zevk alırım sahiplenme duygusu oluşur o an
Hızlan tam kıvamındayım sakın yav he bir şey yapma devam diyor...
delı gıbı sevıyor atesten gözu dönmus ne guzel bırsey bu
Çok istekli çok ateşli oldugunu düşünürüm
Bu gece güzel geçeceğini düşündürür
Aşk ve tutku çağrıştırır...
Beni daha çok istediğini aşkla birlikte olduğumuzu hissettirir
Bir daha bir daha ve daha fazlası. Öyle bir partner candır.
Sağlıklı bir ilişki böyle olmalı zaten
Ahhhh hayali bile beni orgazm edebilir çok güzel olardıı
Make love orada gelmekte pampa, sevişmek diye geçiyorda, aşk yapma Türkçesi çevirdiğinde :)) aşkını vücud diliyle tamamlaamaya çalışıyorsun içindeki hormon seviyene göre :))).
Elin kolun bir dursun derim ahahah
Öyle partner olsa şeyini yalarım 2 saat öper koklarım
Çok güzel olur. Ten tene ne kadar çok değerse o kadar hoş onu hossetmek
Seninki de hep laf yatakta olsak napcaz şimdi dersin aşskajsj
Kudurduğunu gösterir sjsj
tutku ve sevgi hissederim
Erkek sıkı sıkı kavrıyorsa zev verecektir kadın sıkı sıkı kavrıyorsa zevk alacaktır
Beni bırakma yoksa başına bela olurum mesajı nı çağrıştırıyor bana
Aşık olduğunu 🤔
Öyledir şşşt😂
En güzeli
Lan bi dur derim
Ben çok severim ya sarsın daha yakın oluruz
Icimden vay anasini avradini dedirtir
Allah başka zeval vermesin , yokluk kötü bişi.
Aşkı yaşamayı aşk ile sarılmayı
Partnerini kontrol edebilmek için
Özel bir anlam yüklemem tarzı odur
İstenildiğimi, arzulandığımı bana güvendiğini.
oral yaparken ensemden bastirmasi delirtiyor beni
Zevk aldığını filan düşünürüm
Seninle aynı şeyleri düşündür
Sence de artık vakti gelmedi mi :))
Yataktan mı düşüyor acaba diye panik yaparım😈
Daha sert istediğini düşünürüm
Sahiplenme ve istek duygusu 🔥
Daha çok gençsiniz olun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?