Hayatın her alanında gerektiği gibi sekste de tecrübe gerekir. Herkes bu konuda doğuştan bir dürtüye sahip olsa da kimse doğuştan bilgiye sahip değildir. Merak etmek, araştırmak yeterli değildir. Öğrendiklerini hayata geçirip tecrübeye çevirebilmeli insan. Aksi halde dümdüz, renksiz bir seks hayatı yaşayıp gider dünyadan.
Benim için seks bir sanattır. Seks yapan kişilerse sanatçı. Her seks bir eserdir yapan kişi için. Bazıları direk çöpe gitmeye mahkumken bazıları sanatçının en güzide eseri olarak kalacaktır aklında. Sanatçı her zaman kendini geliştirmeli, her zaman daha iyisini istemeli ve yapmalıdır. Ve kendini sanatçı gören herkes, kendinizi geliştirmeniz dileğiyle...
Kişinin geçmiş cinsel ilişkileri yine kendisini alakadar eder.. Bazıları tecrübeli partneri hoş bulmuyorlar neden dersek geçmişinde yaşadığı ilişkilerden rahatsızlık duyuyorlar.. Ben hayatımdaki insanın tecrübeli olmasından rahatsızlık duymam.. Benle geçirdiği zamanın mükemmelliğine ve bana olan bağlılığına bakarım.. Keyifli geceler..
O zaman Böyle birini Bulman Gerekli Seks Tekniklerini Seks Pozisyonlarını ve Seks Öğretilerini bilen biriyle birlikte Olursan Gerçek Orgazmlar Yaşarsın Boşalmayı Kontrol edebilen biriyle denemeni Tavsiye ediyorum O zaman Üst üste Orgazmlar Yaşarsın Ciddiyim @banayasall
Seks Tekniklerini Seks Pozisyonlarını ve Seks Öğretilerini bilen biriyle birlikte Olursan Gerçek Orgazmlar Yaşarsın Boşalmayı Kontrol edebilen biriyle denemeni Tavsiye ediyorum O zaman Üst üste Orgazmlar Yaşarsın Ciddiyim @caresiz80
En İyi Cevaplar