Normal bir şey değil ar var namus var normallestirenler ahlaksizlardir kendi annesi teyzesi bacısı böyle bir şeyi yapsa razı olmazlar ama millete normal derler bunu normal bir şey değil ayıp haram ve günah. Allah katındada en kötü 2. gunah.
konuyu din ile bağdaştırırsan zaten arap ülkeleri haricinde sokağa çıkamazsın. dolmuşta otobüste kadının yanına oturamazsın. onu geçeceksin. senin ahlak kavramın başkasının da aynı derecede önem verdiği bir şey olmak zorunda değil. seks iki insanın arasında yaşadığı bir şeydir. bu ne seni ilgilendirir, nede sana yorum yapma hakkı verir.
biriyle beraber olmayan birinin bir ilişkiye girmesinde kimseyi ilgilendiren bir konu olamaz. bu kadar rahatsız oluyorsan görüşme öyle insanlarla kendi kabuğunda sakin sakin yaşa.
Yoo alakası yok sen sokağa pis işler yapmayamı cıkiyosun insanlara sadaka verebilirsin hayvanları sevebilir yemek verebilirsin insanlara yardım edebilir iyilikte bulunabilirsin. Otobüste zaten kadın yanına ben oturuyorum benim yanıma oturanlara ben bir şey demiyorum.
Beni ilgilendirir ve bana yorum yapma hakkı verir. çünkü ben Müslümanım Allah'a şükür görürsem uyarırım. Sizin gibi susamam belki banada düşer diye. Hiçbir zamanda susmayacağım. Herzaman Allah için doğruyu söyleyeceğim. Herkesi ilgindirir ve herkes uyarmalidir.
Doğruyu biliyorsan doğruyu uygularsın sen bahnelerin ya da işine gelenleri kabul etmen doğru bildiklerini doğru yapmaz doğru 1 dir çünkü hak birdir.
Ben Zaten o tür insanlarla görüşmüyorum kardeş öyle insanlarla isim de olmaz zaten bence senin de işin olmasın. Ben zaten düzgün bir şekilde yaşıyorum kabuğuma çekilmiş bir şekilde değil sevgi ve sevilmek için saygıyla yaşıyorumdur inşallah öyle yasamayada devam ederim inşallah. Kabuğuna çekilenler sizsiniz. Edepsizlige susanlar biz her zaman doğruyu savunup doğruyu konuşup inşallah insanları doğruya iletmek için cabalarız.
1. olarak herkes müslüman mı? 2. olarak herkesin senin gibi tabusallaştırdığı dini duyguları olmak zorunda mı?
sen kimsinki insanların hayatı için yorum yapıyorsun? sen kimsinki benim sokakta ne yapıtığımı biliyorsunda akıl veriyorsun? haddini bil cibiliyetsiz.
madem bu kadar dinine sadıksın yanına bir kadın oturdumu onu kaldırman ya da senin kalkman gerek. helal olmayana nasıl değersin. bir kadınla yalnız bir odada olmaman lazım. hiçmi olmadı bir hastanade sıra beklerken bir yerde bir bayan çalışanla.
gelelim sexe milletin çükünü nereye soktuğundan sanane. sana giren çıkan yoksa haddinemi düşmüş eleştirmek yorum yapmak. git sen dediğin iyilikleri yap sokakta. bildiğin kurallarla yaşa zina yapma haram lokma yeme.
benim kaç kişiyle yattığımdan ne eğlenceli bir hayat yaşadığımdan sana ne. onu ilgilendirirmiş çünkü müslümanmış. lafa bak.
1. cisi herkes müslüman değil. Allah herkesi özgür yaratıp 1 irade vermiş. Ama onları uyarmak bizim görevimiz.
Siz, insanlar için ortaya çıkarılmış en hayırlı ümmetsiniz. İyiliği emredersiniz, kötülükten alıkoyarsınız ve Allah’a inanırsınız. Ehl-i kitap da inanmış olsalardı elbette onlar için hayırlı olurdu; içlerinden inananlar da var, fakat çoğu yoldan çıkmıştır. (Âl-imran süresi)110. ayet
Ben uyarırım isteyen doğruyu yapar isteyen yanlış yapmaya devam edip en sonunda Allah'ım gazabına uğrar.
2. olarakta benim tabulastirdigim değil dini duygular değil. Zaten var olan duygular insan zaten duygularıyla yaşar biz duygularımız vardır çünkü biz insanız. Merhametli olmamız lazım. Din tavulaşmis bişey değildir. Kim kafana girdiyse o kafayı bırak Osmanlı'dan beri ataların 700 sene İslam bayrağını dalgalandıran icin canlarını vermiştir. Çanakkale de Allah için vatan için namusu için şehit olan ataların var. Sen istediğin yolu secebilirsin.
3. Ben insanım ve Allah'ın izniyle Müslümanım yukarıda yazdığım ayetteki gibi Allah zaten uyarmami istiyor tabiki uyaracagim ve yorum yapıp ona bu işin ne kadar kötü bir iş olduğunu anlatacağım.
Sen kendin diyorsun kabuğuna cekil felan diye kendin kendi hayatinla ilgili ipucu veriyosun Dengesiz slak cibiliyetsiz sen gibilere derler.
Banane felan değil uyardım gerisi sana kalmış kardeş kaç kişiyle yattığın beni ilgilendirmez zaten ben uyarırım bu pis işi yapma diye anlıyor musun ancak sen o kadar kirlenmissin ki laf dinleyecek kapasitede biri değilsin heralde. Uyarırım ilgilendirir çünkü müslümanım Allah bin şükür.
Siz, insanlar için ortaya çıkarılmış en hayırlı ümmetsiniz. İyiliği emredersiniz, kötülükten alıkoyarsınız ve Allah’a inanırsınız. Ehl-i kitap da inanmış olsalardı elbette onlar için hayırlı olurdu; içlerinden inananlar da var, fakat çoğu yoldan çıkmıştır. (Âl-imrân süresi) 110. ayet.
okurken sırıtmama engel olamadım :D hele de dengesiz dediğinde ofis inledi gülmemden :))
2 tane bilimsel gerçekten bahsetsek türlerin gelişimi evrim yasası körelmiş dna lar evrenin oluşumu filan desem, gene ayetlerden girip Allah ol dedi oldu diyeceksin.. daha ne diyeyimki sana :/
sen dur saksında şaadet musluklarından şerbetler aksın üstüne, ama bir gün karşına biri çıkar sana ne lan yaprağım diye üstünden geçer. sen sen ol sadece böyle online ortamlarda takıl :))
Sen gülersin tabi böyle konulara ama gülünecek halde olduğunu inşallah Allah sana gösterir en güzel şekilde inşallah.
2 tane bilimsel derken senin birazcik bilim bilgin olsaydı zaten Allah'a inanırdın. Sadece yalanla dolanla dolduğu için kafanın içi bana sana bişey desem rastgele kafan uydurdugun bir cevabı yazıp iddalaşacaksin çünkü sen inancını kaybetmişsin batagın içinde olduğunun farkında bile değilsin. Bilimin aciklayamadigi o kadar çok şey var mı zaten bilimden anlayan insan Allah'a inanır. Senin gibi olmaz.
Bence senin üstünden geçerler ve geçmişler galiba yaprağın diyip tecrübelisin demekki herkes bildiği şeyi konuşur sende bunu bilir bunu konuşursun demekki. Yaprakla ilgileniyosan daha çok yaprak var. Onlarla ilgilen. Hadi yoluna.
En İyi Cevaplar