Sarımsak ve soğan yiyene göre değişir şimdi. Mesela o sarımsağı veya soğanı veya ikisini bir arada yiyen biride olsa öğlen yiyen biriyle akşam asla sevişemem. Ama diyelim ki ogün yemekte beraberdik ve yemektede bunları yemişsek ve yemekten sonrada sevişiyorsak bu olabilir.
Sözün özü o koku ağızda uzun süre beklememiş olmalı. Beklemişse iğrençleşebiliyor.
Yani bence a kalite olan temizlik öncelikli olmalı.
Sarımsak ve soğan yeme faslıyla sevişmek anca çok iyi tanıdığım bir partnerimle olur.
Selam Şöyle düşünüyorum herkesle sevişmem tek bir kişiyle sevişirim o da isterse yani ağzın sarımsak soğan ne varsa kokabilir benim için sorun değil bununla dalga geçerim ama tabii ki sevişirim ihmal etmem😂. #perso
Kokuya hassasiyetim var.. O sebeple hayır tabi ki.. Kendine ve karşısındaki insana saygısı olan biri zaten bence yememeye özen gösterir sevişme öncesi soğan sarımsak.. Keyifli geceler..
Sevişeceğim zaman soğan samirsak tarzi seyleri yemeyi tercih etmem, daha cok çilek aromali sakilaar ile on hazirlik yapabilirim insanlik hali partnerimi asla rahatsiz etmek istemem ve keyif almasini isterim...😀