Cinsel Yaşam O beni çok masum sanıyor ama ona karşı acayip bir cinsel çekim hissediyorum, sizce ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Ona karşı aşır aşırı aşırı hoşlantımı desem ya bilmiyorum aşırı istekliyim çok garip bir duydu ben aşık mı oldum? Güncellemeler+1 yıl Aşık olmak ve cinsel çekim aynı şey mi? O beni çok masum sanıyor ama ona karşı acayip bir cinsel çekim hissediyorum, sizce ne yapmalıyım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
İbrahimNT Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı. Cinsel cekim hossetmissin de masum oldugunu düşünüyorsa. Bunlari söylemen çocuğun senden soğumasını saglar. Baska biri olarak konuşuyor senle çünkü 0 0 Yorumla
Çayısevmiyormuşpipim Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Sana özgü bsey değil herkesde olmuştur bu his ben nelere şahit oldum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu aralar hassas donemdesın sanırım o yuzden boyle olabilirsın 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Degıl bnce
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. O beni prenses peri sanıyooooor. :) 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Napıcam yaa kdjdjd Yorumla 34Constantine +1 yıl Atla üzerine. Yorumla Soran +1 yıl Hahshshshhshs Yorumla 34Constantine +1 yıl Niye bunu istemiyor musun zaten? PS: Aşk ve cinsel çekim bambaşka şeyler. Yorumla Soran +1 yıl Kalitemi bozamam Yorumla Soran +1 yıl Ama niye bu kadar istekliyim ya bu çocuğa anlamıyorum yani olayı yok bence Yorumla 34Constantine +1 yıl Yanlız senin bu dediğin şey kalite değil. Parliament pakedinden Lark çıkması gibi bişey. Yorumla Soran +1 yıl Böyle hem masum duygular hissediyorum hem de cinsel çekim Yorumla Soran +1 yıl Sigara kullanmadım hiç bilmiyorum Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Heee cinselik istek farklidir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Oha lan soru cok degisik beni masum saniyo fln😂😂 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birde sunu soyliyim her erkeğe böyle kolay kolay hissedemezsin bi hisler özeldir böyle bu kadar hem duygusal hm cinsel çekim duyuyorsan ikinizde elbet evlenmelisiniz😊😊😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ve neden sevgli olmuyorsun hala? Yorumla Soran +1 yıl Sorunlarım var kendimle ilgili psikolojik ve ona ilişki anlamında güvenmiyorum o yüzden arkadaş olan konuşuyoruz sadece ama çekimi çok kuvvetli Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ver gitsin 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aşk, cinsel arzudur zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Cinsel cekim hossetmissin de masum oldugunu düşünüyorsa. Bunlari söylemen çocuğun senden soğumasını saglar. Baska biri olarak konuşuyor senle çünkü
Sana özgü bsey değil herkesde olmuştur bu his ben nelere şahit oldum
Bu aralar hassas donemdesın sanırım o yuzden boyle olabilirsın
Degıl bnce
O beni prenses peri sanıyooooor. :)
Napıcam yaa kdjdjd
Atla üzerine.
Hahshshshhshs
Niye bunu istemiyor musun zaten?
PS: Aşk ve cinsel çekim bambaşka şeyler.
Kalitemi bozamam
Ama niye bu kadar istekliyim ya bu çocuğa anlamıyorum yani olayı yok bence
Yanlız senin bu dediğin şey kalite değil. Parliament pakedinden Lark çıkması gibi bişey.
Böyle hem masum duygular hissediyorum hem de cinsel çekim
Sigara kullanmadım hiç bilmiyorum
Heee cinselik istek farklidir
Bu aşk olmuyor ya herhalde 😅🤦🏻
Oha lan soru cok degisik beni masum saniyo fln😂😂
Birde sunu soyliyim her erkeğe böyle kolay kolay hissedemezsin bi hisler özeldir böyle bu kadar hem duygusal hm cinsel çekim duyuyorsan ikinizde elbet evlenmelisiniz😊😊😄
Ve neden sevgli olmuyorsun hala?
Sorunlarım var kendimle ilgili psikolojik ve ona ilişki anlamında güvenmiyorum o yüzden arkadaş olan konuşuyoruz sadece ama çekimi çok kuvvetli
Yanıyor yanıyor 🔥
Seks. Mi istiyorsun
Ver gitsin
Aşk, cinsel arzudur zaten
Yok azgınsın
Aynı şey
Belli et çekil